Big Brother: Ξαφνική «εισβολή» στο σπίτι - Τι συνέβη;
Τι ανακοίνωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κατά την διάρκεια του live του Big Brother, ζήτησε από τον Ζακ να πάει έξω και να.. φέρει τους εισβολείς.
Και ενώ περίμεναν όλοι κάποιους ανθρώπους, ο Ζακ μπήκε στο σπίτι με μπαλόνια, όπου το καθένα από αυτά έγραφε πάνω το όνομα του κάθε παίκτη ξεχωριστά. Έπειτα, ο Ζακ μοίρασε τα μπαλόνια στους παίκτες μαζί με μια βελόνα.
Κάθε μπαλόνι έκρυβε μια ερώτηση την οποία όμως έστειλαν οι χρήστες των social media. Φυσικά, όλες οι ερωτήσεις ήταν αρκετά τζούσι και δεν άργησαν να έρθουν οι εντάσεις και οι φωνές μέσα στο σπίτι, όπως και ο τσακωμός του Πυργίδη με την Δανέζη.
Big Brother spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (20/11)
Big Brother: Πέντε οι υποψήφιοι προς αποχώρηση απόψε, ποιος είναι αυτός όμως που θα βγει από το σπίτι;
Άννα Μαρία, Δημήτρης Κεχαγιάς, Ζακ Ιωαννίδης, Ραΐσα Κόντι και Σοφία Δανέζη είναι οι πέντε υποψήφιοι και το Athensmagazine.gr από το πρωί της Παρασκευής σας έχει βάλει στο "τρυπάκι" να ψηφίσετε ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο σπίτι και μετά το τέλος του σημερινού live μέσω ψηφοφορίας!
Όπως ήταν αναμενόμενο πανηγυρικά, για ακόμα μια φορά, θα παραμείνει στο σπίτι η Άννα Μαρία! Η δικηγόρος είναι πρώτη με τεράστια διαφορά και θεωρεί δεδομένη την παραμονή της, όπως και η Σοφία Δανέζη που είναι αρκετά υψηλά στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού!
Από εκεί και πέρα πάμε για ένα μεγάλο ντέρμπι αφού η μάχη γίνεται ψήφο με ψήφο! Πιο μπροστά φέρεται πως βρίσκεται ο Ζακ με την παραμονή στο παιχνίδι να κρίνεται ανάμεσα στην Ραΐσα και τον Κεχαγιά! Μικρό προβάδισμα παραμονής φαίνεται να έχει ο Δημήτρης, όμως επειδή η Ραΐσα στο πλευρό της έχει και τους συμπατριώτες της που ψηφίζουν δεν αποκλείεται το βράδυ να πάρει περισσότερες ψήφους και να στείλει εκτός σπιτιού τον Δημήτρη Κεχαγιά!
Αν θέλετε πρόβλεψη πιο κοντά στην αποχώρηση είναι η Ραΐσα!