Αποχώρηση-«βόμβα» από τις «Άγριες Μέλισσες»

Μια αποχώρηση-«βόμβα» έρχεται στις «Άγριες Μέλισσες», με μια καλεσμένη σε εκπομπή του ΑΝΤ1 να αναφέρεται στη σειρά και το τέλος της από αυτήν, που έρχεται, ενώ σπουδαίες είναι οι επόμενες εξελίξεις στο επεισόδιο της Παρασκευής (6/11).
Ο λόγος φυσικά για την Αλεξάνδρα Παντελάκη, γνωστή και ως «Φωτεινή» στην σειρά! Η ίδια σημείωσε πως «40 χρόνια κάνω θέατρο αλλά αυτό ήταν… Τι να πω… Ίσως τον αγάπησα πάρα πολύ τον ρόλο, ήταν οι συνθήκες τέτοιες, είναι η χημεία με την Μαρία Κίτσου που δένει πάρα πολύ, είναι το όλο κλίμα, είναι το σενάριο που είναι καταπληκτικό… Πάντως κάτι έχει το οποίο το αγαπώ πάρα πολύ».
«Θα λυπηθώ πάρα πολύ την ημέρα που δεν θα έχω γύρισμα» πρόσθεσε, επίσης, η ηθοποιός συνεχίζοντας αινιγματικά: «Ε, δεν θα μείνουμε και στη φυλακή για όλη μας τη ζωή! Σιγά σιγά θα την κάνουμε και εμείς». Έτσι, ίσως, επιβεβαιώνει έμμεσα πως ο ρόλος της θα ολοκληρωθεί. «Μες στην καραντίνα που είμαστε όλοι άνεργοι και την θεωρούσαμε μια χαμένη χρονιά, ξαφνικά άνοιξαν οι ουρανοί και μου τηλεφωνάει ο Λευτέρης Χαρίτος από τις Άγριες Μέλισσες, που εγώ τις έβλεπα και ήμουν φαν της σειράς. Κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από το χέρι! Και δεν φτάνει αυτό, αλλά μου τηλεφωνάει και ο Μαρκουλάκης για να μου πει πως θα είμαι και στο Τρίτο Στεφάνι».
Επίσης, σε άλλο σημείο, η ηθοποιός αποκάλυψε πως «τα γυρίσματα γίνονται στο Δρομοκαϊτειο και στα κελιά των παλιών τροφίμων. Είναι τόσο φορτισμένος ο χώρος που αφέθηκα να νιώσω πως θα ήταν να ζεις εκεί».
Γλυκά ειλικρινής, σε κάθε περίπτωση, η Αλεξάνδρα Παντελάκη στον ΑΝΤ1.






0 ΣΧΟΛΙΑ