Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Big Brother: Οι 3 αρχικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση και η μεγάλη ανατροπή με το βέτο

Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

22 Οκτωβρίου 2020 11:59
Big Brother: Οι 3 αρχικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση και η μεγάλη ανατροπή με το βέτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την ανατρεπτική απόφαση που ανακοίνωσε ο Big Brother στους διαγωνιζόμενους, αναδείχθηκαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν με νύχια και με δόντια τη θέση τους μέσα στο παιχνίδι. Επίσης δείτε κάποια highlights από το χθεσινό επεισόδιο αλλά και την στιγμή της απόφασης της δοκιμασίας του βέτο.

Ακόμη μια ψηφοφορία στο σπίτι του Big Brother έφτασε στο τέλος της και βγήκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ύστερα από μια μεγάλη έκπληξη του «Μεγάλου Αδελφού».

Συγκεκριμένα, όταν ο Big Brother τους κάλεσε, τους ανακοίνωσε πως υπάρχει αλλαγή κανονισμών, που φέρνει τα πάνω κάτω. Η ψηφοφορία για την αποχώρηση, δηλαδή, θα γίνεται πριν από τη δοκιμασία του βέτο, προκειμένου να μη γίνονται οι ψηφοφορίες στοχευμένα με βάση το ποιος έχει το βέτο.

Μετά την ψηφοφορία των παικτών στο δωμάτιο του «Μεγάλου Αδελφού», λοιπόν, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Χρήστος Βαρουξής, η Χριστίνα και η Ραΐσα.

Big Brother: Ο Παναγιώτης Βαρουξής ο νικητής της δοκιμασίας του βέτο

Μέσα από πληροφορίες που δίνει η εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου "Ευτυχείτε" στο Open επισήμανε ότι ο Παναγιώτης Βαρουξής θα είναι ο νικητής της δοκιμασίας του βέτο και όπως είναι αναμενόμενο θα σώσει τον αδερφό του από την τριάδα που είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Αυτομάτως με το που γίνει αυτή η κίνηση δύο ακόμη άτομα προστίθενται στη λίστα με τα άτομα προς αποχώρηση με αυτούς να είναι ο Παναγιώτης Βαρουξής και η Ραμόνα Μοροσάνου. Τα εν λόγω άτομα μπαίνουν στη λίστα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση λόγω ισοψηφίας στην τέταρτη θέση.

Ο Παναγιώτης μπαίνει υποψήφιος μετά την χρήση του βέτο

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την δοκιμασία του βέτο

Στο σπίτι του big brother έπεσε βόμβα σχετικά με την απόφαση του βέτο

Υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Χριστίνα μετά από ψήφους που δέχτηκε μέσα στο σπίτι

Big Brother: Ακούστηκαν σε όλο το σπίτι οι φωνές του Πυργίδη

Ο Δημήτρης Πυργίδης έχει δείξει από την πρώτη στιγμή τον έντονο και ιδιαίτερο χαρακτήρα του αλλά στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother βγήκε πραγματικά εκτός εαυτού και αφορμή για ακόμη μια φορά ήταν η Άννα Μαρία.

Μετά τα παρακάλια της Άννας Μαρίας που κατέληξαν σε καβγά μια νέα ένταση έρχεται ανάμεσα τους και ακόμη μια φορά φταίει το φαγητό. Η Άννα Μαρία έφτιαξε τοστ αλλά όχι για εκείνον κάτι το οποίο απ' ότι φαίνεται τον εξόργισε. Μάλλον η κίνησή της να μην φτιάξει τοστ για εκείνον ήταν εσκεμμένη αφού οι σχέσεις τους παραμένουν τεταμένες.

Ριγμένος αισθάνθηκε ο Θεσσαλονικιός παίκτης τονίζοντας πως όταν εκείνος μαγείρευε η Άννα Μαρία έτρωγε κάτι τον οποίο τον εξόργισε και άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα οι φωνές του να ακουστούν σε όλο το σπίτι.

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share