The Bachelor: Το πρώτο «καυτό» τετ α τετ - Η πρώην του Παντελή Παντελίδη κερδίζει την καρδιά του Βασιλάκου
Έντονο φλερτ από την αρχή

Το «The Bachelor» αρχίζει να παίρνει... φωτιά στον Alpha, με το έντονο φλερτ να έχει ξεκινήσει μεταξύ του Παναγιώτη Βασιλάκου και ορισμένων παικτριών, και δη την Αναστασία, που μπήκε αποφασισμένη να κερδίσει την καρδιά του.
Η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, που είχε γίνει γνωστό πως θα έμπαινε στην αρένα του εν λόγω σόου, εισήλθε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και μοιάζει ικανή να αποτελέσει την νικήτρια, μεταξύ των παικτών που πήραν θέση για να κερδίσουν τον άλλοτε παίκτη του Nomads.
Οι δυο τους είχαν ένα «καυτό» τετ α τετ, χορεύοντας... τανγκό, όπως έλεγαν, ενώ η Σία μας συστήθηκε ως παραδοσιακό... κορίτσι για σπίτι, λατρεύοντας τον χορό και όχι μόνο.
Η εντυπωσιακή είσοδος του πρώτου υποψηφίου γαμπρού
Εντυπωσιακή είσοδο σημείωσε ο πρώτος υποψήφιος γαμπρός του «The Bachelor», με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να μας συστήνεται και να παρουσιάζεται στις υποψήφιες συζύγους του μπροστά σε μια φοβερή βίλα.
Το νέο σόου του Alpha, λοιπόν, ξεκίνησε, με τον Βασιλάκο να μας παρουσιάζει όλα τα ενδιαφέροντα για τον εαυτό του, τα οποία φυσικά έχουν εντυπωσιάσει τις γυναίκες, οι οποίες έχουν αποφασίσει να τον διεκδικήσουν.
Ο ίδιος ασχολείται από ποδόσφαιρο μέχρι... καλλιτεχνικά και real estate, δείχνοντας μια πολυσχιδή προσωπικότητα, ενώ σίγουρα θα έχει τρελάνει το γυναικείο κοινό με το ωραίο σώμα του, αλλά και την ευγένεια που μοιάζει να τον διακατέχει.
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν έκρυψε πως είναι πολύ αγχωμένος μιας και η εμπειρία αυτή είναι αρκετά πρωτόγνωρη για εκείνον.
Έβαλε λοιπόν το αυστηρό κοστούμι του και στήθηκε στο κόκκινο χαλί, περιμένοντας υπομονετικά να έρθει η πρώτη από τις 20 κοπέλες.
Δείτε ποιος είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, όπως παρουσιάστηκε στην αρχή:
Αδιανόητο! Ο Οροκλός δημοσίευσε φωτογραφία με τα γυμνά οπίσθια του Παναγιώτη Βασιλάκου!
Μια αδιανόητη δημοσίευση έκανε ο Κωνσταντίνος Οροκλός, ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από το Nomads που θα έπρεπε να έχει... ξανασκεφτεί!
Στο στιγμιότυπο βλέπουμε τον ίδια να είναι ημίγυμνος στην παραλία, ενώ πιο πίσω φαίνεται ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος έχει ελαφρώς κατεβασμένο το μαγιό του και δείχνει... τα οπίσθιά του! Διαβάστε παρακάτω...
Ο Κωνσταντίνος Οροκλός σχολιάζοντας με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Ένας ωραίος πισινός καταστρέφεται από έναν τύπο να φωνάζει»!
Δείτε την ανάρτηση:
Πηγή: Youweekly.gr