ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

“Τα πράγματα είναι δύσκολα” – Επιστροφή Γιώργου Παπαδάκη εν μέσω καλοκαιριού

“Τα πράγματα είναι δύσκολα” – Επιστροφή Γιώργου Παπαδάκη εν μέσω καλοκαιριού
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στο πλατό του Ant1, φαίνεται να επέστρεψε για λίγο ο Γιώργος Παπαδάκης, καθώς έκανε μια εμφάνιση “έκπληξη” στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί“.

Ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα“, ο οποίος πριν λίγο καιρό είπε αντίο στους τηλεθεατές του, αιφνιδίασε την ομάδας της εκπομπής και όλοι σηκώθηκαν για να τον χαιρετήσουν.

“Κάνετε πάρα πολύ καλά τη δουλειά σας. Πάτε υπέροχα” είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. “Ο Γιώργος είναι ένας, είναι δάσκαλος και εμείς ερχόμαστε εδώ για να σε ξεκουράσουμε” σχολίασε ο Νίκος Ρογκάκος.

“Για καλό και για κακό, είπα να έρθω να δω ότι εδώ είναι όλα γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα” συνέχισε ο Γιώργος Παπαδάκης και στη συνέχεια σχολίασε την ένταση που επικρατεί με την Τουρκία. “Σε ευχαριστούμε που ήρθες” του είπες ένας από τους παρουσιαστές.

“Βρε ηλίθιε πες…”: Σε τραγική κατάσταση ο Γιώργος Παπαδάκης

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας από τους παρουσιαστές που πολύ δύσκολα ξεφεύγει στον αέρα της εκπομπής του! Μια από αυτές τις φορές όμως ήταν όταν κάποιοι έπιασαν στο “στόμα” τους το παιδί του!

Ένα μήνυμα ήταν αρκετό για να βγάλει εκτός εαυτού τον Γιώργο Παπαδάκη. Ένας τηλεθεατής έκανε αναφορά στον γιο του λέγοντας ότι παίρνει λεφτά από τον Τσίπρα και ο γνωστός δημοσιογράφος έχασε την ψυχραιμία του.

«Μου γράφει “Γερόλυκε Παπαδάκη, μας περνάς για μαλ […];” Το λέω έτσι όπως το γράφεις και θα σου κάνω αγωγή. “Πόσα παίρνει ο γιος σου από τον Τσίπρα;”. Ο γιος μου με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του, για να βγει καθηγητής, στην Αγγλία. Αφού τελείωσε το Καποδιστριακό, τελείωσε με άριστα το Master και στη συνέχεια με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του. Φαρμακόγλωσσε, που λες ότι ο γιος μου παίρνει λεφτά, θα σου κάνω μήνυση και αγωγή γιατί αναφέρεσαι σε μέλος της οικογένειάς μου. Εκτός αν μου ζητήσεις τώρα συγγνώμη» είπε, αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

«Ζήτα τώρα συγγνώμη. Διαφορετικά, Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος γιατί προσβάλλεις έναν υποψήφιο καθηγητή, τον γιόκα μου για τον οποίο είμαι περήφανος. Το θεωρώ χυδαίο και απαράδεκτο. Είναι χυδαίο να λέει για το παιδί μου τέτοια πράγματα. Πες για μένα βρε ηλίθιε ότι θέλεις, για το παιδί μου όμως όχι, δεν σου επιτρέπω, κάθαρμα. Εδώ μιλάει και για τη γυναίκα μου, για όλη μου την οικογένεια. Τώρα, αυτή τη στιγμή θα αποτανθώ στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Με εμένα πήγες να τα βάλεις και την οικογένειά μου; Φίδι κολοβό που σε δάγκωνε» πρόσθεσε.

Με την ευκαιρία δείτε την ξαφνική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου