Δεν την αναγνωρίζει ούτε ο Γιάννης Μπέζος: Βρήκαμε την πρώτη Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακόν»
Μεγάλωσε πολύ!
Την Ιφιγένεια Καλούτσα τη γνωρίσαμε ως Λίλα Θεοτοκάτου μέσα από την πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άκρως Οικογενειακόν».
Σε αντίθεση με τη Μαρία Γαλέτα, η οποία τη αντικατέστησε στον δεύτερο κύκλο, η Ιφιγένεια δεν μοιάζει να έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα social media και έτσι ο εντοπισμός νέων της φωτογραφιών αποδείχτηκε αρκετά δύσκολος.
Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εδώ και καιρό λήψεις της από το 2011 και το 2013, με την ίδια σήμερα να είναι μία τελείως διαφορετική κοπέλα.
Μερικές ώρες πριν, η τηλεοπτική Λίλα ανήρτησε νέο υλικό και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως… τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.
Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Θυμάστε τη γλωσσού γραμματέα από το «Άκρως Οικογενειακόν»; Ούτε ο Μπέζος δεν θα την αναγνώριζε σήμερα
Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:
Νεκρή λατρεμένη ηθοποιός από το "Άκρως Οικογενειακόν"!
Λατρεμένη ηθοποιός από την σειρά "Άκρως Οικογενειακόν", είναι νεκρή! Δεν το γνωρίζαμε!
Ο λόγος για την...
Με την ευκαιρία διαβάστε: Σοκ: Νεκρός ηθοποιός από την σειρά "Το νησί"!
Σοφία Ολυμπίου!
Η Σοφία Ολυμπίου ή αλλιώς... "θεία Τζούλια", καταγόταν από καλλιτεχνική οικογένεια. Το πατρικό της όνομα ήταν Σοφία-Γλυκερία Χαλκιοπούλου. Πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Χαλκιόπουλος και μητέρα της η ηθοποιός Ελένη Λαλαούνη.
Γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου το 1935 και απεβίωσε πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα στις 25 Σεπτεμβρίου 2017.
Ο ρόλος της στη σειρά του ANT1, αγαπήθηκε από το κοινό όσο κανένας άλλος!
Ο Ερμής από το ''Άκρως Οικογενειακόν'' έχει 17χρονη κόρη! Είναι τραγουδίστρια και έχει καταπληκτική φωνή!
Ο Ερμής από το Άκρως Οικογενειακόν έχει 17χρονη κόρη! Είναι τραγουδίστρια και έχει καταπληκτική φωνή!
17 ολόκληρα χρόνια γάμου μετρά ο Χρήστος Σπανός με την πρώην καθηγήτριά του στη μουσική, Μελίνα Παιονίδου. «Εγώ σταμάτησα το «Άκρως Οικογενειακόν» και το «Ευτυχισμένοι μαζί»!
Οι δυο τους, έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 17χρονη σήμερα Μαρίνα, με την οποία όσοι δεν γνωρίζουν την οικογένεια, μπερδεύουν με τον τηλεοπτικό Ερμή του «Άκρως Οικογενειακόν» για ζευγάρι.
Πατέρας και κόρη είναι ιδιαιτέρως δεμένοι, με τον Χρήστο να αναρτά συχνά υλικό από τους δυο τους στο Instagram.
Αυτή τη φορά, όμως, δεν συζητήθηκαν για κάποια κοινή τους λήψη και τη μεταξύ τους ομοιότητα. Αφορμή για νέο αφιέρωμα υπήρξε η κυκλοφορία του πρώτου μουσικού κομματιού της Μαρίνας Σπανού σε μουσική και στίχους δικούς της.
Τίτλος του; «Let’s get lost». Μιλάμε για μία μπαλάντα στα αμερικανικά πρότυπα, για την οποία ο ηθοποιός δηλώνει πολύ περήφανος.
Ακούστε τη: