Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Πολλά μαγαζιά με λουκέτο και... κανόνι": Τραγική διαπίστωση από τον Τάσο Δούση

"Αλλιώς τα περίμεναν οι ιδιοκτήτες και απογοητεύτηκαν"

26 Μαΐου 2020 11:50
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την πρώτη μέρα της άρσης των μέτρων στην εστίαση μίλησε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος σαρώνει μέσα από την εκπομπή του στο Open, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα των μαγαζιών με μια τραγική διαπίστωση! Ποια είναι αυτή; Πως αρκετά μαγαζιά, τουλάχιστον στην Κηφισιά, έχουν κλείσει με λουκέτο και... κανόνι λόγω της όλης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα, μετά το σαρωτικό πέρασμα του κορωνοϊού.

Από την άλλη, όσα μαγαζιά άνοιξαν οι ιδιοκτήτες τους απογοητεύτηκαν αφού η κίνηση ήταν ελάχιστη! Τώρα αν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ήταν Δευτέρα και έβρεχε θα αποδειχτεί μέσα στο επόμενο διάστημα...

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: "Μην κάνουμε αρμένικες βίζιτες στα καφέ! Ας δώσουμε την ευκαιρία..."

Το δικό του μήνυμα για την επιστροφή στην κανονικότητα, με το άνοιγμα των εστιατορίων και των καφέ, έστειλε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, αφού απένειμε τις ευχαριστίες του στο τηλεοπτικό κοινό για τα τρομερά νούμερα τηλεθέασης που του χάρισε μέσα από τις Εικόνες το περασμένο Σάββατο στο Open, συμβούλευσε τον κόσμο σήμερα να βγει να πιει ένα ποτό μετά από τόσες μέρες και να χαλαρώσει αλλά όχι να κάνει αρμένικες βίζιτες!

"Ας δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλους ανθρώπους να απολαύσουν την μέρα", ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο του Τάσου Δούση!

Δείτε όλα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο στο athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

"Σκάνδαλο εκατομμυρίων με Aegean": Αποκαλύψεις "φωτιά" από τον Τάσο Δούση

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Τάσο Δούση, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, σχετικά με εκατομμύρια που ετοιμάζεται να μοιράσει η ελληνική κυβέρνηση σε Aegean και Fraport.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, μετά την αποκάλυψη της απάτης με φθηνά εισιτήρια της Ryanair, σήμερα "ταράζει τα νερά"! Συγκεκριμένα μιλάει για δωρεάν χρήματα που ετοιμάζεται να δώσει το κράτος σε ζάμπλουτους επιχειρηματίες, όπως η Αegean και Fraport, με όλους τους άλλους να μένουν στην απαξίωση!

Και αναρωτιέται ο Τάσος Δούσης: "είναι οι μόνοι επιχειρηματίες που έχουν πληγεί από την επιδημία;" Δείτε την τοποθέτηση του παρουσιαστή των Εικόνων, οι οποίες με την ευκαιρία επιστρέφουν στο Open με νέα επεισόδια, στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share