Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αισχρή εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες!

Όλα όσα θα δούμε!

1 Μαρτίου 2020 11:51
Αισχρή εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αισχρή πλεκτάνη θα δούμε να γίνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες. Η Ασημίνα σκαρώνει μια ψεύτικη εγκυμοσύνη. «Βόμβα» είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

Η Μυρσίνη ανακοινώνει στην Ασημίνα το σχέδιό της να πάρει εκείνη το μωρό της Δρόσως και παρόλο που αρχικά αντιδρά, στη συνέχεια αποφασίζει να το δεχτεί προκειμένου να τιμωρήσει την αδελφή της! Στο μεταξύ ο Μελέτης και ο Κωνσταντής προχωράνε το δικό τους σχέδιο να ξεσκεπάσουν τον Κλεομένη! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η Μυρσίνη μαθαίνει από τον Νικηφόρο όσα έχουν συμβεί με τη Δρόσω και εκείνον, αλλά και για την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της για να σώσει τον γιο της. «Ασ' το πάνω μου και θα το κανονίσω εγώ! Η Ασημίνα δεν θα φύγει και δεν θα μάθει ποτέ κανείς την αλήθεια», του λέει και εκείνος της απαντάει ειρωνικά: «Ξαφνικά αγάπησες την Ασημίνα και δεν θέλεις να φύγει από κοντά μου;». Τότε η Μυρσίνη του λέει: «Δεν το κάνω για την Ασημίνα, αλλά για εσένα! Γιατί δεν θέλω να χάσω ούτε εσένα αλλά ούτε και το εγγόνι μου». «Μάνα, μην ασχοληθείς! Δεν θέλω να κάνεις τίποτα», της λέει, αλλά εκείνη επιμένει: «Αγόρι μου, άσε με να το χειριστώ εγώ και όλα θα γίνουν όπως τα θέλουμε και δεν θα μάθει κανείς τίποτα».

Στο μεταξύ, η Ασημίνα, νιώθοντας προδομένη από τις αδελφές της κι από τον Νικηφόρο, φτιάχνει τη βαλίτσα της με σκοπό να φύγει. Την προλαβαίνει, ωστόσο, η Μυρσίνη, η οποία της προτείνει ένα σχέδιο που θα έλυνε όλα τα προβλήματά τους: «Δεν θα πας πουθενά! Αυτό το μωρό θα γίνει δικό σου», της λέει και η Ασημίνα αντιδράει στο σχέδιο της Μυρσίνης: «Αυτό παραπάει! Σας παρακαλώ πολύ, δεν θέλω να ακούσω τίποτα άλλο! Τελειώσαμε με τον Νικηφόρο μια για πάντα! Είναι πια ελεύθερος να παντρευτεί μια αντάξια του όπως θέλατε». Αργότερα, η Ασημίνα βρίσκει τη Δρόσω, απαιτώντας να μάθει λεπτομέρειες για την προδοσία της. Πριν φύγει, θέλει να ξέρει τουλάχιστον όλη την αλήθεια!

Παρά τις προσπάθειες της Ουρανίας, του Νικηφόρου και της Ελένης να την αποτρέψουν από το να φύγει, η Μυρσίνη σε μια τελευταία προσπάθεια να βοηθήσει τον γιο της αλλά και να κρατήσουν κοντά τους το παιδί της Δρόσως, απευθύνεται… στην ίδια τη Δρόσω. «Ξέρω όσα έχουν γίνει, μου τα είπε ο Νικηφόρος!

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να γλιτώσεις τα κουτσομπολιά, αλλά και να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε το μωρό! Θα το δώσεις στην Ασημίνα και θα είναι δικό της για πάντα», προτείνει η Μυρσίνη χωρίς να αφήνει περιθώρια αντίρρησης από τη Δρόσω. Στη συνέχεια οι δυο τους πάνε μαζί να βρουν την Ασημίνα και της λένε το σχέδιό τους. «Μίλησα με την αδελφή σου και της είπα το σχέδιό μου και εκείνη δέχτηκε», λέει η Μυρσίνη και η Δρόσω συμπληρώνει: «Ασημίνα, θα κάνεις δικό σου αυτό το μωρό! Δεν το θέλω! Μαζί σου θα μεγαλώσει με πολλή αγάπη». Η Ασημίνα δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και ξεσπάει: «Εχετε τρελαθεί! Δεν πρόκειται να το δεχτώ αυτό και σας παρακαλώ πολύ, μη με ενοχλήσετε ξανά», λέει και φεύγει. Ομως η Μυρσίνη δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα.

Ο Δούκας ευτυχισμένος... παππούς!

Η Μυρσίνη δεν είναι διατεθειμένη να χάσει το εγγόνι της, αλλά ούτε και να καταστραφεί η οικογένειά της και να γίνει περίγελος του χωριού! Πιάνει ξανά την Ασημίνα και καταφέρνει τελικά να την πείσει: «Θα γίνουν όλα όπως τα θέλεις! Δεν θα μάθει ποτέ κανείς το παραμικρό και θα είμαι σύμμαχός σου σε όλα», της λέει η Μυρσίνη. Στη συνέχεια, η Ασημίνα επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών. Ζητάει να μαζευτούν όλοι στο σαλόνι, καθώς έχει να τους ανακοινώσει κάτι. Ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη τρέμουν μήπως αποκαλύψει την αλήθεια για τη Δρόσω και τότε εκείνη τους φέρνει προ εκπλήξεως και λέει στην οικογένεια: «Ο Νικηφόρος και εγώ θα γίνουμε γονείς! Είμαι έγκυος». Τα νέα για την εγκυμοσύνη στο σπίτι των Σεβαστών φέρνουν σε όλους χαρά αλλά πιο πολύ στον Δούκα, ο οποίος για χάρη του εγγονιού του είναι αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή με τον Νικηφόρο.

Αγκαλιάζει τον γιο του και του εύχεται κάθε ευτυχία και χαρά! Η Πηνελόπη εκπλήσσεται, καθώς ξέρει πως ήταν λίγες οι πιθανότητες να μείνει έγκυος η Ασημίνα, αλλά χαίρεται και της λέει: «Είδες που συμβαίνουν τελικά θαύματα! Με το καλό». Εκείνος που είναι περισσότερο σοκαρισμένος είναι ο Νικηφόρος, που η Ασημίνα δέχτηκε να προχωρήσει το σχέδιο της μητέρας του παρά τις αντιρρήσεις του. Ο Δούκας πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του εγγονιού του, αλλά η χαρά του δεν θα κρατήσει πολύ μετά από μια συνάντησή του με τον Μιλτιάδη.

Η αντίδραση της Ελένης

Οταν η Ελένη μαθαίνει το σχέδιο της Μυρσίνης, της Ασημίνας και της Δρόσως, αντιδράει έντονα και επιπλήττει τις αδελφές της. «Εχετε τρελαθεί τελείως; Τι είναι αυτά που πάτε και κάνετε; Πώς μπορέσατε να δεχτείτε κάτι τέτοιο;» λέει και η Δρόσω της απαντάει: «Είναι η μόνη λύση για να μην το μάθει κανείς». «Να μάθει ποιος τι; Υπήρχαν κι άλλοι τρόποι να καλύψουμε κάτι τέτοιο! Κι εσύ, Ασημίνα, πώς δέχτηκες να πάρεις το παιδί της αδελφής σου και να το μεγαλώσεις; Τι ψεύτικες εγκυμοσύνες και χαζομάρες μου τσαμπουνάτε. Ακυρώστε ό,τι έχετε αποφασίσει, δεν θα έχει καλό τέλος όλο αυτό».

Τότε η Ασημίνα, που είναι αποφασισμένη, αντιδράει έντονα βγάζοντας πια έναν άλλον, σκληρό, χαρακτήρα και προς την Ελένη αλλά και προς όλους: «Φτάνει πια! Αρκετά είπες! Ξέρεις τι είναι να μαθαίνεις πως δεν μπορείς να κάνεις παιδιά και την ίδια ώρα η αδελφή σου να περιμένει το παιδί του άντρα σου; Αυτό το παιδί θα το κάνω δικό μου και δεν επιτρέπω να ανακατευτεί κανείς στις αποφάσεις μου!

Ξέρατε όλοι την προδοσία που βίωσα, κάνατε σχέδια πίσω από την πλάτη μου και τώρα μου κουνάτε το δάχτυλο», τους λέει και φεύγει. Η τελευταία ελπίδα της Ελένης είναι ο Νικηφόρος: «Κάνε κάτι να σταματήσει αυτή η τρέλα! Νικηφόρε, θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα, αν μαθευτεί η αλήθεια! Πάρε την Ασημίνα και φύγετε, δεν ξέρω τι θα κάνεις, βρες έναν τρόπο και πείσε την». Ομως ο Νικηφόρος τη σοκάρει με την απόφασή του: «Ελένη, έκανα ένα τεράστιο λάθος και δεν συγχωρείται με τίποτα!

Ούτε εγώ συμφωνώ με το σχέδιο της μητέρας μου, αλλά στη δεδομένη φάση είναι το πιο σωστό που μπορούμε να κάνουμε». Στο μεταξύ, η Μυρσίνη και η Ασημίνα έχοντας ξεκινήσει μια άσπονδη συμμαχία, κάνουν μια ιδιαίτερη πρόταση στη Ρίζω και προχωράνε το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης παρά τις αντιρρήσεις της Ελένης. Αφού λένε το σχέδιό τους στη Ρίζω, η Μυρσίνη της προσφέρει πολλά χρήματα προκειμένου να γίνει σύμμαχος, αλλά και να κρατήσει το στόμα της κλειστό!

Άντρας-δόλωμα για τον Κλεομένη

Η Ανέτ καταλαβαίνει πως κάτι βαθύτερο υπάρχει ανάμεσα στην Πηνελόπη και τον Μελέτη, ενώ ο Μελέτης αποκαλύπτει στον Κωνσταντή το ένοχο μυστικό του Κλεομένη. «Τι λες, μωρέ Μελέτη; Είναι ντιγκιντάγκας ο Κλεομένης; Εντάξει, έχεις δείξει από την αρχή ότι δεν τον συμπαθείς, αλλά αυτό παραπάει», του λέει, όμως ο Μελέτης επιμένει: «Κωνσταντή, μου όρμηξε στον στάβλο και μάλιστα με απείλησε πως θα πει σε όλο το χωριό όσα ξέρει για αυτά που έχουμε κάνει! Από την αρχή δεν μου άρεσε ο τύπος αυτός και ούτε συμφωνούσα να τον παντρευτεί η Πηνελόπη».

Ο Μελέτης του αποκαλύπτει τα πάντα, αλλά και τα αισθήματά του για την Πηνελόπη: «Είναι ύπουλος, δεν είναι αυτό που δείχνει! Πρέπει να τον ξεσκεπάσουμε, Κωνσταντή, αλλιώς θα έχουμε ντράβαλα μαζί του», και ο Κωνσταντής δέχεται. Οι δυο τους επισκέπτονται τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να αποκαλύψουν τα ψέματα του Κλεομένη και αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημητράκη, στον οποίο προτείνουν να γίνει το ερωτικό δόλωμα στον Κλεομένη, ώστε να ξεσκεπάσουν το ποιος πραγματικά είναι! Ομως, ο Δημητράκης τους υπενθυμίζει το πόσο έχει υποφέρει στα χέρια τους:

«Γιατί να σας βοηθήσω; Μάλλον έχετε ξεχάσει τα όσα μου έχετε κάνει! Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα καλό για εσάς», τους λέει και κάνει να φύγει, αλλά ο Κωνσταντής του τάζει μεγάλο χρηματικό ποσό και του υπόσχεται να είναι πια υπό την προστασία των Σεβαστών! Ο Δημητράκης δέχεται και το σχέδιο για να ξεσκεπάσουν τον Κλεομένη ξεκινάει...

Το Athensmagazine.gr επειδή φροντίζει για εσάς και ξέρει πως αγαπάτε τις τηλεοπτικές σειρές, δείτε εδώ το αποκλειστικό που εξασφάλισε για εσάς από τη σειρά "8 Λέξεις".

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    06:05 (85' - G)
    Πνεύμα από Σπίτι
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:20 (85' - PG)
    Πάρε Κόσμε
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    07:25 (130' - PG-13)
    Need for Speed
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (90' - PG-13)
    Είναι για το Καλό σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    08:45 (115' - PG)
    Ο Ζηλιαρόγατος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:00 (105' - PG-13)
    Ζωή σε Φιλμ
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    09:35 (90' - G)
    Μπάντι, ο Ροκ Σταρ
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:40 (105' - PG)
    Φουκαράδες και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:45 (100' - PG-13)
    Το Αριστερό μου Πόδι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    11:05 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:55 (65' - PG-13)
    Guilt Κ3 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    12:25 (85' - PG)
    Δόκτωρ Ζι-Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    12:25 (95' - PG-13)
    Ο Πόλεμος των Drones
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    12:45 (25' - PG-13)
    Ο Ήλιος Ενέχυρο
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε3
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    13:10 (100' - PG)
    Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    13:50 (100' - PG)
    Ο Άνθρωπος που Έσπαγε Πλάκα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    14:50 (100' - PG-13)
    Δικαστής Ντρεντ
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε5
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    15:30 (100' - PG)
    Ο Νάνος και οι 7 Χιονάτες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε5
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    16:15 (95' - PG)
    The Princess and the Bodyguard
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:30 (110' - PG)
    Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    16:55 (65' - R)
    Billions Κ7 Ε9
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    17:10 (105' - PG)
    Ένας Ήρως με Παντούφλες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (110' - R)
    Το Μυστικό μου Λουλούδι
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    18:20 (100' - R)
    Hitman: Πράκτορας Νο.47
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    18:55 (90' - PG)
    Τρεις Κούκλες κι Εγώ
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - PG)
    Watch Next Κ3 Ε23
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - R)
    The Κόπανοι
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (125' - PG-13)
    I'll Find You
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    21:05 (25' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε3
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε4
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (90' - R)
    Broken Vows
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:10 (100' - R)
    Ξαφνικός Έρωτας
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    01:25 (170' - R)
    Οι Μισητοί Οκτώ
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε8
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:30 (100' - R)
    Η Ώρα του Λύκου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (120' - PG-13)
    Ορατότης Μηδέν
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema1HD
    04:10 (95' - R)
    Confess, Fletch
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    04:15 (105' - R)
    El Chicano
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:50 (80' - PG)
    Διαβόλου Κάλτσα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (65' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (95' - PG-13)
    Μάλιστα, Σεφ!
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (105' - PG-13)
    Orca
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share