Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

8 Λέξεις: Τραγωδία οι εξελίξεις της εβδομάδας! Σοκάρουν!

Αυτοκτονία σοκ!

16 Φεβρουαρίου 2020 14:29
8 Λέξεις: Τραγωδία οι εξελίξεις της εβδομάδας! Σοκάρουν!

Συνταρακτικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου, στον ΣΚΑΪ 8 λέξεις, από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου

Διαβαστε αναλυτικά τι θα δούμε μέρα-μέρα:

Επεισόδιο Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου
Αμηχανία επικρατεί μετά το ερωτικό φιλί τους και η Λουκία με τον Μιχαήλ υπόσχονται ότι δεν θα επιτρέψουν να συμβεί ποτέ ξανά. Την ώρα της διάρρηξης, ο Φοίβος επιστρέφει στο σπίτι του και ο Έκτορας που βρίσκεται μέσα ψάχνει για τρόπο διαφυγής από το μπαλκόνι! Η Ναυσικά επικοινωνεί με την Κοινωνική Λειτουργό και αποφασίζει να πάει να επισκεφθεί την Τζουλιάνα στο ορφανοτροφείο. Εκεί της υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να την πάρει για ένα Σαββατοκύριακο στο σπίτι της.

Ο Αλέκος λέει στον Άκη όλη την αλήθεια για τη σχέση που έχει αναπτύξει με την Ηλιάνα και του δείχνει πως νοιάζεται πραγματικά γι’ αυτή. O Οδυσσέας πιάνει τον Μάρκο με την Ναυσικά «στα πράσα» και καταλαβαίνει ότι πάνε για επανασύνδεση. Η Βίκυ επικοινωνεί και πάλι με την Αριάδνη η οποία έχει ένα καινούριο, ακόμα πιο μυστήριο μήνυμα για την Ηλιάνα. Η έρευνα του Μιχαήλ αποδίδει καρπούς και ο Οδυσσέας μαθαίνει πού βρίσκεται ο μάρτυρας που μπορεί να αθωώσει την Έρση!

Η Ηλιάνα συμπεραίνει ότι το όνομα «Μυρτώ» που υπαγόρευσε η Αριάδνη στη Βίκυ, αφορά στη Νόνα και πάει Κέρκυρα για να τη βρει, ενώ λέει ψέματα σε όλους ότι πάει για την ανακαίνιση. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες περί υιοθεσίας, αφού η Ναυσικά έχει αποφασίσει να υιοθετήσει τη Τζουλιάνα. Ο Οδυσσέας δεν καταφέρνει να δει την Έρση στο επισκεπτήριο γιατί στις φυλακές γίνονται επεισόδια και είναι πολύ ανήσυχος για την σωματική της ακεραιότητα, καθώς δεν γνωρίζει τι έκταση μπορεί να πάρουν οι φασαρίες.

Παράλληλα, ο Σίμος θέλοντας να βοηθήσει την Έρση ανεβάζει στο σάιτ του ένα άρθρο που υπερασπίζεται την αθωότητά της και κάνει έκκληση προκειμένου να βρεθεί ο μάρτυρας- άλλοθι της Έρσης. Ο Μιχαήλ αναγνωρίζει και επίσημα σαν παιδί του τον μικρό Άγγελο και κάνει μια κουβέντα με τη Ρωξάνη για να εξομαλύνουν τη μεταξύ τους άσχημη κατάσταση. Ο Μάρκος με τον Μιχαήλ, γυρίζοντας στο σπίτι και μην γνωρίζοντας ότι ο Οδυσσέας είναι εκεί, λένε κάτι που δεν θα ήθελαν να έχει ακούσει ο Οδυσσέας ποτέ!

Επεισόδιο Τρίτης 18 Φεβρουαρίου
Ο Οδυσσέας νιώθει προδομένος από την ανακάλυψη πως ο Μάρκος και ο Μιχαήλ είχαν επαφές αυτά τα χρόνια και προσπαθεί να μάθει αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο με τη Ναυσικά και τον Νικηφόρο. Εκείνοι το αρνούνται κι αποφασίζουν να κάνουν οικογενειακό συμβούλιο για να ακουστούν αλήθειες. Η Νόνα συμβουλεύει την Ηλιάνα να απομακρυνθεί από την Βίκυ και παράλληλα ειδοποιεί τον Οδυσσέα για όσα έμαθε.

Ο Σπύρος αναλαμβάνει να βοηθήσει την Ιφιγένεια στο διάβασμα, κάνοντάς τις περιλήψεις της ύλης ενώ εκείνη δέχεται μια πρόταση για ένα διαφημιστικό. Ο Σίμος ξαναπιάνει την Ολυμπία να πετάει το φαγητό της κι ειδοποιεί την Εύα πως κάτι δεν πάει καλά. Η Ναυσικά τονίζει στον Μιχαήλ πως ήρθε η ώρα να προχωρήσει το θέμα του γάμου με τη Ρωξάνη. Ο Λουκάς προειδοποιεί τον Μιλτιάδη πως η Κατερίνα ξανακύλησε στην υπερκατανάλωση. Η Σμαράγδα αρχίζει να εθίζεται στον τζόγο χωρίς να το συνειδητοποιεί. Ο Φοίβος εκτελεί ένα ακόμα συμβόλαιο θανάτου.

Το οικογενειακό συμβούλιο των Καλλέργηδων καταλήγει σε φιάσκο καθώς κανείς δεν πιστεύει τις δικαιολογίες του Μάρκου και του Μιχαήλ σχετικά με τους λόγους που διατηρούσαν κρυφή την επικοινωνία τους όλα αυτά τα χρόνια. Η Ιφιγένεια πείθει τον Σπύρο να προχωρήσουν με τη διαφήμιση των vegan καλλυντικών, αγνοώντας πως εκείνος συνεχίζει να τρώει σουβλάκια πίσω από την πλάτη της.

Η Κατερίνα ενδίδει στην καταναλωτική της μανία κι αποφασίζει να αρπάξει κρυφά την πιστωτική κάρτα του Μιλτιάδη. Ο Άκης μαθαίνει ότι η Σμαράγδα ξημεροβραδιάζεται σε χαρτοπαιχτική λέσχη και βάζει την Ηλιάνα να την «ψαρέψει». Η Ναυσικά επισκέπτεται και πάλι τη Τζουλιάνα και η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού την ανησυχεί πολύ. Η Σμαράγδα εντοπίζει την περίεργη συμπεριφορά της Ολυμπίας σε σχέση με το φαγητό και προειδοποιεί τον Σίμο.

Ο Μάρκος πιέζει τον Μιχαήλ να προχωρήσει στην επισημοποίηση της σχέσης του με τη Ρωξάνη κι εκείνος της προτείνει να κάνουν ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Επεισόδιο Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου
Η Βίκυ δίνει όλο και περισσότερες πληροφορίες στην Ηλιάνα από την «επικοινωνία» της με την Αριάδνη και πλέον η Ηλιάνα έχει παθιαστεί μ΄ αυτή την ιστορία. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ με τη Ρωξάνη αποφασίζουν να προχωρήσουν σε σύμφωνο συμβίωσης παρόλο που η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι σχετικά ψυχρή και ο Μιχαήλ δείχνει μέρα με τη μέρα να έρχεται όλο και πιο κοντά στη Λουκία.

Ο Σπύρος με την Ιφιγένεια έχουν αρχίσει να διαπραγματεύονται την αμοιβή τους από τα διαφημιστικά που θα κάνουν για τα καλλυντικά και το συμβόλαιο τους δεσμεύει να είναι vegan στην πραγματικότητα, πράγμα που δεν ισχύει, καθώς ο Σπύρος εξακολουθεί να «τσακίζει» τα σουβλάκια, κρυφά από την Ιφιγένεια! Ο Οδυσσέας αναγκάζεται να λέει ψέματα στην Έρση ότι πλησιάζει στο να βρει τον μάρτυρα για να μην πέφτει η ψυχολογία της, ενώ ο Έκτορας πηγαίνει για φαγητό στο σπίτι του Μιλτιάδη και προσπαθεί να ψυχολογήσει τον Φοίβο. Ένα κάποιο φως αρχίζει να διαφαίνεται στην υπόθεση της Έρσης όταν η Νόνα παίρνει τηλέφωνο τον Οδυσσέα και του δίνει μια σημαντική πληροφορία!

Η Νόνα πείθει τον Οδυσσέα πως ο Σπύρος Δημητριάδης βρίσκεται στην Κέρκυρα κι αυτός κλείνει αεροπορικό εισιτήριο για να πάει να τον συναντήσει. O Έκτορας λέει στην Αλίκη ότι βρίσκεται κοντά στην αποφυλάκισή της … Οι Πετροσιάν βγαίνουν για φαγητό με τη Σμαράγδα και τον Λουκά και ο Τζίμι φλερτάρει τον Λουκά πράγμα που εξοργίζει τον Χορέν! Η αστυνομία οδηγεί τον Έκτορα στο τμήμα καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα, στης οποίας το σπίτι μπήκε, τον αναγνώρισε από την τηλεόραση!

Η Τζουλιάνα λέει στην Ναυσικά πως θέλει να ζήσει μαζί της, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο ευαίσθητη απέναντι στο μικρό αυτό κορίτσι. Ο Μιχαήλ νιώθει αμήχανα απέναντι στην Λουκία και της ζητάει να βρεθούμε το βράδυ στο σπίτι της για να της εξηγήσει κάποια πράγματα. Ο Οδυσσέας με τον Σπύρο εντοπίζουν το σπίτι του μάρτυρα και μένουν άναυδοι μόλις ανοίγει η πόρτα… Είναι επιτέλους αυτός!

Επεισόδιο Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου
Ο Οδυσσέας πείθει τον Σπύρο Δημητριάδη να καταθέσει κι ειδοποιεί τον Έκτορα να πάει στην Κέρκυρα, για να τρέξει τις διαδικασίες. Στην Κέρκυρα καταφθάνουν και οι αντιπρόσωποι της εταιρείας vegan καλλυντικών, με την Ιφιγένεια να ανυπομονεί να υπογράψει τα συμβόλαια για το διαφημιστικό. Ο Άκης ανησυχεί για τις νέες συνήθειες της Ηλιάνας και βάζει τον Αλέκο να την έχει από κοντά. Η Ολυμπία καταφέρνει να ξεγελάσει τον Σίμο και να τον πείσει ότι τρώει.

Ο Μιχαήλ και η Ρωξάνη υπογράφουν το σύμφωνο συμβίωσης και η υπόλοιπη οικογένεια τους συγχαίρει. Ο Μιχαήλ όμως νιώθει την ανάγκη να εξηγήσει στη Λουκία τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτόν τον «γάμο» και της εξομολογείται πως αν δεν υπήρχε το παιδί, θα είχε χωρίσει. Ο Δημήτρης προτείνει στην Βικτώρια να συνεργαστούν στο εφοπλιστικό κομμάτι και να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Η Ναυσικά και ο Μάρκος ανακοινώνουν στην Έρση πως είναι ζήτημα χρόνου να αποφυλακιστεί. Η Σμαράγδα συνεχίζει να χάνει μεγάλα ποσά στα χαρτιά. Η Βίκυ έρχεται ξανά σε «επαφή» με την Αριάδνη και με τον τρόπο της λέει στην Ηλιάνα πως θα ξαναγίνει μητέρα..

Ο Έκτορας με τον Οδυσσέα τρέχουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την αποφυλάκιση της Έρσης και μεταφέρουν τον Σπύρο Δημητριάδη στο γραφείο της ανακρίτριας για να δώσει κατάθεση. Η Έρση ανυπομονεί να βγει από τη φυλακή, η Αλίκη όμως κάπως μελαγχολεί γιατί θα χάσει την παρέα της. Ο Λουκάς συνεχίζει να κοντράρεται με τη Σμαράγδα για το θέμα της χαρτοπαιξίας, ενώ παράλληλα μαθαίνει πως οι Πετροσιάν χώρισαν εξαιτίας του.

Η Ρωξάνη κάνει μια αυθαίρετη δήλωση εκ διαμέτρου αντίθετη από την γραμμή του κόμματος, αναγκάζοντας τον Μιχαήλ να την επιπλήξει πολύ σκληρά. Το ζευγάρι οδηγείται σε έναν ακόμα καυγά, που ωθεί τον Μιχαήλ να αναζητήσει και να εκτιμήσει την συντροφιά της Λουκίας, γεγονός που εντοπίζει κι η Ναυσικά. Ο Σπύρος κι η Ιφιγένεια γυρνάνε τα πρώτα διαφημιστικά σποτ, ενώ η κρυφή κρεατοφαγία του Σπύρου συνεχίζεται. Η Ηλιάνα αναθέτει σε ιδιωτικό ντετέκτιβ να της βρει την Μυρτώ Γιαβάση, ενώ παράλληλα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Αλέκο…

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (105' - PG)
    Το Τελευταίο Ψέμα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Domino Day Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema2HD
    06:35 (120' - PG)
    Αγαπημένη μου, Γκέισα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    06:50 (100' - PG-13)
    Ο Τενόρος
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    The Equalizer Κ4 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    07:45 (90' - PG)
    Ζητείται Τίμιος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - R)
    Ghosts of Beirut Ε2
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    08:30 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    08:35 (80' - G)
    Ο Μύθος της Σαρίλα
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Heat Ε1
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    09:15 (90' - PG)
    Κρίμα το Μπόι σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    09:55 (110' - PG-13)
    Διασχίζοντας την Έρημο
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    After the Flood Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    10:10 (70' - PG)
    Adolfo
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    10:45 (80' - PG)
    Κακός, Ψυχρός και Ανάποδος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (50' - PG-13)
    The Bay Κ4 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    11:20 (160' - PG-13)
    Ο Άγγλος Ασθενής
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    11:45 (100' - PG-13)
    Bhopal: Μία Προσευχή για τη Βροχή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    11:50 (35' - PG-13)
    Fleeting Lies Ε5
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema3
    12:05 (95' - PG)
    Το Γέλιο Βγήκε απ' τον Παράδεισο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    12:25 (35' - PG-13)
    Fleeting Lies Ε6
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (65' - R)
    Ghosts of Beirut Ε3
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    13:25 (100' - PG-13)
    Το Τηλεφώνημα που Σκοτώνει
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema3
    13:40 (85' - PG)
    Τα Κίτρινα Γάντια
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (120' - PG)
    Οι Δρόμοι της Φωτιάς
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (120' - PG)
    Οι Δρόμοι της Φωτιάς
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    14:05 (55' - PG-13)
    Heat Ε2
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (120' - PG-13)
    The Traveller Κ2 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    15:05 (110' - PG)
    Γεύση από Ελλάδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    15:05 (50' - PG)
    Billionaires Who Made Our World: Bill Gates
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema2HD
    15:55 (95' - PG-13)
    Love in Taipei
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:00 (90' - PG)
    Ουπς 2! Ο Νώε Ξαναέφυγε...
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    16:55 (110' - PG)
    Η Νεράιδα και το Παλικάρι
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - PG-13)
    Maxine Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    17:30 (105' - PG-13)
    Εραστής σε Τιμή Ευκαιρίας
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    17:30 (130' - PG-13)
    Αόρατος Εραστής
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (55' - PG-13)
    The Bay Κ4 Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    18:45 (95' - PG)
    Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    18:55 (50' - PG-13)
    After the Flood Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:15 (105' - R)
    127 Ώρες
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:45 (75' - R)
    1883 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:20 (100' - PG)
    Τι Κάνει ο Άνθρωπος για να Ζήσει
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (105' - R)
    The Gateway
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (60' - PG-13)
    So Help Me Todd Κ2 Ε4
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Instaglamour
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (95' - R)
    Hitman: Εκτελεστής 47
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (95' - R)
    Hitman: Εκτελεστής 47
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    CSI: Vegas Κ3 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    CSI: Vegas Κ3 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    23:45 (90' - PG)
    Προσκλητήριο στη Μάνα
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    23:45 (90' - PG)
    Προσκλητήριο στη Μάνα
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Special Ops: Lioness Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    00:15 (210' - R)
    Ο Νονός 2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    00:20 (90' - R)
    Η Πόλη του Παραδείσου
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ1 Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:15 (95' - PG)
    Οι Εραστές του Ονείρου
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema1HD
    01:50 (100' - R)
    Η Ρόουζ Υποδύεται την Τζούλι
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Reyka Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (105' - PG-13)
    Εν Ονόματι του Νόμου
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (55' - PG-13)
    The Gymnasts Ε1
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    03:30 (85' - NC-17)
    Peter von Kant
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    03:45 (135' - R)
    Ο Εχθρός Δίπλα μου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    03:55 (70' - R)
    1883 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    04:35 (90' - PG)
    Δυο Έξυπνα Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    04:55 (100' - R)
    Palo Alto
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (55' - R)
    Special Ops: Lioness Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (95' - PG-13)
    Miss Merkel - An Uckermark Murder Mystery
    Κωμωδία

Ροή ειδήσεων

Share