Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

10 από τους καλύτερους «κακούς» της ελληνικής τηλεόρασης! Στο νο1 είναι ο…

Τους λατρέψαμε κατά βάθος!

30 Οκτωβρίου 2019 08:45
10 από τους καλύτερους «κακούς» της ελληνικής τηλεόρασης! Στο νο1 είναι ο…

Είστε έτοιμοι να έρθετε αντιμέτωποι με μια μεγάλη δόση κακίας; Κακία, φθόνος, διαφθορά, έγκλημα, όλα στο ίδιο τσουβάλι. Ποιος ελληνικός τηλεοπτικός ρόλος θα κρατήσει τα πρωτεία; Ποιοι θα κονταροχτυπηθούν στην κορυφαία πεντάδα; Αυτοί είναι οι κακοί της ελληνικής τηλεόρασης που όλοι αγαπάμε να μισούμε στις τηλεοπτικές σειρές!

Θυμάστε την «κόρη» του Σάκη Μπουλά από το 50-50; Δείτε πώς είναι σήμερα! (photos)

Οι απαντήσεις στο παρακάτω άρθρο!

10. Άρης Παυρινός

Πρόκειται για την πηγή του κακού, τον καθρέφτη της διαφθοράς, του μίσους και της απάτης. Όλοι τον γνωρίσαμε το 2005 στην επιτυχημένη σειρά «Στο παρά 5», αλλά αποκαλύφθηκε τη δεύτερη χρόνια του σήριαλ. Άρης Παυρινός το όνομά του ή καλύτερα το χέρι με το ουίσκι. Γύρω από το πρόσωπο του ξεδιπλώθηκε ένα μυστήριο για την ταυτότητα του ηθοποιού τον πρώτο χρόνο, καθώς όλοι αναρωτιόμασταν «ποιος ήταν ο τύπος που κινούσε τα νήματα στη σειρά». Κατείχε κύρος, δύναμη, εξουσία και χρήμα, αλλά τίποτα δεν του ήταν αρκετό.

Χαρακτηριστική φράση, σαν απόδειξη του μίσους του, αποτελεί η εξής: «Αν χρειαστεί να σκοτώσω ξανά, θα το κάνω» και το έκανε πολλές φορές. Δεν δίστασε να καταχραστεί χρήματα δημοσίου, να δολοφονήσει κόσμο, να παρανομήσει, αλλά και να διαπράξει διάφορα αδικήματα. Το τέλος του; Το πιο τραγικό για εκείνον: η αυτοκτονία του. Δεν άντεξε τον εξευτελισμό και την ταπείνωση και διάλεξε τον θάνατο. Η παρέα των 5 κατάφερε να γλυτώσει πολλές φορές από τις παγίδες και τις ενέδρες που παρακινούσε ο ίδιος τις περισσότερες φορές.

9. Αμαλία Κώνστα


Τη μάθαμε στην επίσης επιτυχημένη σειρά του Mega «Το Ρετιρέ» (η σειρά που δεν είχε τέλος)και είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Πρόκειται για την αδερφή του Χρήστου, συζύγου της Κατερίνας. Γιατί την τοποθετώ στην κατηγορία των κακών; Επειδή αποτέλεσε την επιτομή της γκρίνιας, της ζήλιας και του μίσους. Η ενοχλητική (τσιριχτή) φωνή της Αμαλίας ήταν διαπεραστική και η παραξενιά της επίσης αισθητή σ’ όλη τη σειρά. Κουτσομπολιά και φλυαρία ήταν σίγουρα κάποια από τα βασικά της χαρακτηριστικά.

8. Σμαράγδα Πλαπούτα

«Διονύύύύση…!»

Την ανακαλύψαμε στην Νταντά, μια ελληνική παραγωγή βασισμένη στο ξένο τηλεοπτικό πρόγραμμα «The Nanny». Ήταν συνεργάτιδα και το «δεξί χέρι» του Άρη Μπακόπουλου, θεατρικού παραγωγού. Ζήλευε την νταντά, Μαίρη, για πολλούς λόγους και τη θεωρούσε «εμπόδιο» μεταξύ εκείνης και του Άρη, καθώς ήταν ερωτευμένη μαζί του. Δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που είχε για να βγάλει εκτός «πεδίου» τη Μαίρη. Όλοι τη θυμόμαστε για την αιώνια κόντρα που είχε με τον Διονύση, τον οικονόμο του σπιτιού και για τους ξεκαρδιστικούς διαλόγους τους. Πως θα τη χαρακτήριζα; Μια κακή μεγαλοκοπέλα της «υψηλής» κοινωνίας, γαλουχημένη με υλικές αξίες. Στο τέλος, βέβαια συνειδητοποιήσε ότι ήταν ερωτευμένη με τον άνθρωπο που εξευτέλιζε και κορόιδευε πολύ καιρό.

7. Ρωξάνη Ντάνου – Κουλουμπή

Η Ντάνου (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) είναι η διευθύντρια των φυλακών. Είναι διεφθαρμένη, ιδιοτελής, ανήθικη και πανούργα και θέλει να διώξει τον Παυλάτο από τις φυλακές, καθώς αυτός στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά της. Προκειμένου να το πετύχει, μηχανεύεται διάφορα τεχνάσματα τα οποία όμως, αποτυγχάνουν τελικά. Έχει ιδιαίτερα καυστικό και ειρωνικό χιούμορ και κακομεταχειρίζεται τους πάντες. Αδιαφορεί για το καλό των κρατούμενων και κάνει κρυφά πλιάτσικο αδειάζοντας τις αποθήκες τροφίμων των φυλακών, σε συνεργασία με τον αρχιδεσμοφύλακα Μπατσινίλα, που είναι κρυφός εραστής της, αλλά κάποια στιγμή αποκαλύπτονται οι κομπίνες της και φυλακίζεται, με αποτέλεσμα τη διεύθυνση των φυλακών να την αναλάβει ο Ζαφόλιας. Η Ντάνου μερικές φορές, αποκαλείται με το παρατσούκλι «Τασσώ» συνήθως από την Καλίτση.

6. Αννέτα Μπεζεντάκου – Ζύγουρα


Ζήλια, μίσος, τάση να εκμεταλλεύεται τους άλλους, πικρία και κακία είναι μερικά πράγματα που ξεχωρίζουν πάνω της. Τη γνωρίσαμε στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» και υποδυόταν την κόρη της οικογενείας Μπεζεντάκου. Δεν δίσταζε να υποτιμάει τον γλυκό σύζυγο της, Παναγιώτη. Υπεροπτική και ψώνιο. Αδίστακτη και κακοπροαίρετη. Δεν άφηνε τον γιο της να χαρεί τα παιδικά του χρόνια, μιας και τον πίεζε υπερβολικά υποδεικνύοντας του «τι να κάνει». Στόχος της ήταν να πετάξει έξω από το σπίτι της οικογένειας, την Στέλλα, την οποία σχολίαζε επικριτικά για τα κιλά της, αλλά κι όχι μόνο.

Είστε έτοιμοι για την τελική πεντάδα κακίας;

5. Δασκάλα Αγλαΐα

Εδώ νομίζω ότι οι αναλύσεις είναι περιττές. Το «Καφέ της Χαράς» έπλασε έναν από τους πιο αστείους «κακούς» στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Η Αγλαΐα ήταν η δασκάλα στο Κολοκοτρωνίτσι για τους δύο πρώτους κύκλους της σειράς. Σίγουρα κανείς μπορούσε να την αποκαλέσει υστερική, ιδιότροπη, γεροντοκόρη, ζηλιάρα και πεισματάρα. Ήταν αιώνια ερωτευμένη με τον δήμαρχο του χωριού, αλλά ο έρωτας της δεν είχε ανταπόκριση. Συμπεριφέρθηκε ρατσιστικά στην κόρη της Χαράς και μαθήτρια της, Βάλια. Πολλές φορές έγινε αφορμή για κοροϊδία και χλευασμό από τους κατοίκους του χωριού της. Το τέλος της; Άδικο και τραγικό! Δεν άντεξε συναισθηματικά την απόρριψη του δημάρχου και κατέρρευσε ψυχικά με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική.

4. Σιλβή Μπουζάνη

Η Σιλβή έπαιζε τη σύζυγο του Αποστόλη, ο οποίος ήταν μπλεγμένος με τη «νύχτα», καθώς είχε στην ιδιοκτησία του νυχτερινό μαγαζί. Πρόκειται για μια άπληστη και αδίστακτη γυναίκα που μπορούσε να κάνει τα πάντα για το χρήμα. Τα πραγματικά αισθήματα δεν είχαν θέση στη ζωή της. Ήθελε να λέγεται τραγουδίστρια, αν και οι φωνητικές της ικανότητες ήταν περιορισμένες. Με τη σειρά της και εκείνη αναμείχθηκε με όπλα, παράνομα χρήματα και ναρκωτικά. Όποιον/α θεωρούσε εμπόδιο της, τον/την εκτόπιζε! Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη γοητεία και την ομορφιά που απέπνεε.

Πάμε για την κορυφαία τριάδα μίσους;

3. Περίανδρος Πώποτας

«ΕΜΠΡΟΣ – ΠΙΣΩ», «Νομός Ημαθίας… πρωτεύουσα;»

Ατάκες του Πώποτα, που όλοι θυμόμαστε. Ατάκες με τις οποίες γελάσαμε και εκνευριστήκαμε. Πρόκειται για τον δήμαρχο του χωριού Κολοκοτρωνίτσι, για έναν άνθρωπο με οπισθοδρομικές απόψεις και ιδεολογίες. Σιχαινόταν ό,τι καινούριο και νέο εμφανιζόταν στο χωριό του. Ωστόσο, ήταν βαθιά ερωτευμένος με τη Χαρά, μια γυναίκα τελείως αντίθετη απ’ αυτόν. Έβαλε σκοπό τη ζωής του να διώξει τη Χαρά από το χωριό του. Ήθελε τη γυναίκα μόνο στο σπίτι και δεν ανεχόταν να εργάζεται. Σίγουρα θα τον χαρακτήριζα οξύθυμο, παρορμητικό, αγενή και ξινό.

2. Όλγα Μαρκάτου

– Ασπασίίίίίία, την καραμπίνα!– Δεν θα την ανακαλύψω αυτήν που μας ματιάζει; Έτσι θα της βγάλω το μάτι, με το δάχτυλο!– Από γκρεμό να τσακιστεί και σε φωτιά να πέσει! Να πέσει το Β’ ρετιρέ και να τους πλακώσει! Πρόκειται για τη γιαγιά «Μαρκάτου» στη σειρά Dolce Vita. Μια γυναίκα μεγαλωμένη σε δύσκολες εποχές. Ήταν αρκετά αυστηρή και επικριτική με τη νύφη της, Χριστίνα και δεν κατάφερε ποτέ να δεχτεί τη σχέση της με τον κατά πολύ μικρότερο της σε ηλικία, Αντώνη Καλούδη. Ίσως ένας χαρακτήρας αρκετά ειρωνικός και αγενής. Ωστόσο, πρόκειται για τη γιαγιά που όλοι αγαπήσαμε από τις ατάκες και τα λογοπαίγνια της.

1. Σωσώ Παπαδήμα

Την πρωτοκαθεδρία κακίας κατακτά δικαίως η Σωσώ που όλοι λατρέψαμε στην τηλεοπτική σειρά του Ant1 «Εγκλήματα». Αιώνια εχθρός και αντίπαλος της ήταν η Φλώρα, ερωμένη του άνδρα της. Ίσως αποτέλεσε τον πιο αδίστακτο ρόλο για τα δεδομένα της ελληνικής tv, καθώς δολοφόνησε πολλές φορές. Μισούσε καθετί που μπορούσε να προκαλέσει χαρά στους άλλους. Έφτασε στο σημείο να είναι υπεύθυνη για τον θάνατο της κολλητής της, Πέπης. Συνεργάστηκε με δολοφόνους και ανθρώπους του υπόκοσμου για να καταφέρει τον στόχο της, την δολοφονία του Αλέκου.

10+1 διάσημοι Έλληνες που εξαφανίστηκαν εντελώς από την ελληνική τηλεόραση!

Δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί, μοντέλα, τραγουδιστές που για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξαν πραγματικά περιζήτητοι και είχαν μονοπωλήσει τα μέσα αλλά σήμερα έχουν εξαφανιστεί.

Πρόκειται για πρόσωπα που είχαν γίνει πολύ γνωστά, είχαν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό, που όμως σήμερα δεν γνωρίζει κανείς που είναι και με τι ασχολούνται. Έχουν χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και το κοινό πλέον δεν τους αναζητά.

Οι ηθοποιοί Σταύρος Ζαλμάς, Χρήστος Μάντακας, η Μαρούσα Στρογγυόγλου, η οποία συμμετείχε στην σειρά “Άκρως Οικογενειακών” η Λουκία Πιστιόλα που έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά “Ζάχος Δόγκανος”, αλλά και η Κλαίρη Κατσαντώνη, γνωστή ως η Ελένη από την επιτυχημένη σειρά “Ρετιρέ”, έχουν χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με την ευκαιρία διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Αυτοί είναι οι 15 διάσημοι Έλληνες που είναι τσιγγάνοι! Για ποιους δεν το γνωρίζαμε;

Το ίδιο συνέβη και με τα μοντέλα Ντένια και Σεράινα, όπως τις έμαθε το κοινό, από το reality “Next top model”. Ενώ όλοι θυμούνται τον νικητή του πρώτου Fame story, Νότη Χριστοδούλου και φυσικά τον Πέτρο, που έκανε τις παραδόσεις στην εκπομπή “Πάμε πακέτο” που παρουσιάζει μέχρι και σήμερα η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ναταλία Λιονάκη

Πέτρος Γυφτόπουλος

Νότης Χριστοδούλου

Μαρούσα Στρογγυόγλου

Σταύρος Ζαλμάς

Λουκία Πιστιόλα

Χρήστος Μάντακας

Ντένια Αγαλιάνου

Σεράινα Καζαμία

Ερρίκος Πετιλόν

Κλαίρη Κατσαντώνη

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε7
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    06:20 (90' - PG-13)
    Λαλάκης ο Εισαγόμενος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    06:40 (90' - G)
    Το Άλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις;
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema2HD
    06:50 (100' - PG-13)
    Αγαπημένο Μου Ημερολόγιο
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:50 (85' - PG)
    Φτωχός Εκατομμυριούχος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε1
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    08:10 (120' - PG)
    Τι Απέγινε η Έλι
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema2HD
    08:30 (125' - PG)
    Τα Κόκκινα Παπούτσια
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε6
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    09:15 (95' - PG)
    Η Ψεύτρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    FBI Κ6 Ε6
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    10:10 (115' - PG-13)
    Ride Above
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    10:35 (90' - G)
    Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    10:50 (85' - PG)
    Σκάνδαλα στο Νησί του Έρωτα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (60' - PG-13)
    The Messenger Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    12:05 (115' - PG-13)
    Σχέσεις Πάθους
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    12:05 (115' - PG)
    Σκόνη στον Άνεμο
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema3
    12:15 (85' - PG-13)
    Η Μαρία της Σιωπής
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    13:40 (80' - PG)
    Μην Είδατε τον Παναή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    15:00 (115' - PG)
    Ερωτική Συμφωνία
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    15:30 (120' - R)
    BlackBerry
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema2HD
    15:45 (90' - PG)
    Σύντομη Συνάντηση
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    16:55 (100' - R)
    Στεφανία
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    17:15 (125' - PG-13)
    Through the Fire
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    17:30 (110' - R)
    Η Γραμμή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    18:35 (110' - R)
    Πίσω Πόρτα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:20 (100' - R)
    Hotel Artemis
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    19:20 (120' - R)
    Ένα Όμορφο Αγόρι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - PG)
    Έξω Φτώχεια και Καλή Καρδιά
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (105' - R)
    Ακατάλληλο για Ανηλίκους
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    21:10 (50' - R)
    North Shore Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Planet Action
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε4
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    00:30 (95' - R)
    The Gateway
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    01:05 (95' - R)
    Meander
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    01:15 (95' - NC-17)
    Δάφνις και Χλόη
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε7
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:05 (115' - NC-17)
    99 Φεγγάρια
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    02:40 (85' - R)
    Οι Δικοί μου
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    02:50 (90' - R)
    Και Αυτός το Βιολί του
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (30' - R)
    Deep Shit Ε7
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:30 (30' - R)
    Deep Shit Ε8
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    04:00 (105' - R)
    Λέσχη Νέων Δισεκατομμυριούχων
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:05 (120' - R)
    The Outpost
    Πολεμική
  • COSMOTECinema3
    04:20 (100' - PG)
    Κατηγορώ τη Ζωή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:10 (50' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (100' - PG-13)
    The Three Musketeers
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share