Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

"Φύγε! Φύγε! Είσαι άσχετος..." Πανικός με τον Γιώργο Παπαδάκη!

Τι συνέβη;

20 Οκτωβρίου 2019 09:39

Πανικός με τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή της Παρασκευής (18/10). "Φύγε! Φύγε! Είσαι άσχετος..." Τι συνέβη και βγήκε... εκτός εαυτού;

Διεθνής Ημέρα Γραβάτας ήταν προχθές και ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά σε αυτή κατά την διάρκεια της εκπομπής. Με την ευκαιρία διαβάστε: Χτύπημα για τον Γιώργο Παπαδάκη! Τι συνέβη;

Κλείνοντας τη ζωντανή σύνδεση με τον Λάζο Μαντικό, ο παρουσιαστής ζήτησε ένα γενικό πλάνο του για να δει τι φορούσε. Ο ρεπόρτερ ο οποίος φορούσε γραβάτα εξήγησε πως είχε επιλέξει αυτή την εμφάνιση λόγω της ημέρας.

Μάλιστα έδωσε και την ετυμολογία της λέξης, ωστόσο ο Γιώργος Παπαδάκης διαφώνησε και έδωσε την δική του ετυμολογία.

"Είσαι άσχετος! Είναι αρχαιοελληνικής προέλευσης και λέγεται πεοδείκτης! Όπως επίσης η ποδιά η γυναικεία λέγεται μπροστο… Δεν το λέω. Φύγε! Φύγε! Με τον πεοδείκτη" είπε στον ρεπόρτερ.

Γιώργος Παπαδάκης: Αυτή είναι η ηλικία του παρουσιαστή! Θα πάθετε πλάκα!

Πάθαμε πλάκα μόλις μάθαμε την ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη! Δεν φαντάζεστε...

Πολλοί τον έχουμε στο μυαλό τους για μεγάλο ηλικιακά αφού τον βλέπουμε πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και ειδικά στο Καλημέρα Ελλάδα από το 1992 μέχρι και σήμερα! Δεν φαντάζεστε τι συνέβη αμέσως μετά την τούμπα του Γιώργου Παπαδάκη!

Γιώργος Παπαδάκης

Ποια είναι η ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη; Εσύ τι πιστεύεις; Τον κάνεις για 70; Τον κάνεις για 80; Κι όμως κάνεις μεγάλο λάθος!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μόλις 68 ετών μιας και είναι γεννημένος στις 04 Φεβρουαρίου του 1951!

Τι και αν τον βλέπουμε στην τηλεόραση για περίπου 30 χρόνια σε καθημερινή βάση, ο παρουσιαστής είναι νεότατος και έχει σίγουρα μπροστά του πολλά χρόνια καριέρας!

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share