Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Χτύπημα για τον Γιώργο Παπαδάκη! Τι συνέβη;

Δεν μπορεί να το πιστέψει!

19 Οκτωβρίου 2019 10:37
Χτύπημα για τον Γιώργο Παπαδάκη! Τι συνέβη;

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε ο Γιώργος Παπαδάκης! Χτύπημα για τον παρουσιαστή του "Καλημέρα Ελλάδα". Τι συνέβη;

Ο λόγος φυσικά στα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία, όπως φαίνεται, δημιουργούν πονοκέφαλο στον παρουσιαστή.

Τα ποσοστά τηλεθέασης για Παρασκευή (18/10) δεν ικανοποίησαν και τόσο τον ίδιο, αφού έκανε ακριβώς τα ίδια νούμερα με τον Δημήτρη Οικονόμου. Στο σημείο να σας θυμίσουμε και τα ποσοστά της Πέμπτης!

Γιώργος Παπαδάκης τηλεθέαση

Συγκεκριμένα, και το "Καλημέρα Ελλάδα" και το "Σήμερα" σημείωσαν 21,2%. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

Νωρίς το πρωί

ΣΚΑΙ: Σήμερα, 21,2
ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 21,2
OPEN: Ώρα Ελλάδος 07:00 11,3
ALPHA: Happy Day 19,3

Γιώργος Παπαδάκης: Όλη η αλήθεια για την "απώλεια" που τον ενόχλησε!

Ποια ήταν η "απώλεια" που ενόχλησε τον Γιώργο Παπαδάκη;

Για την αποχώρηση του Ντίνου Σιωμόπουλου από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης, αποκαλύπτοντας τι τον ενόχλησε.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής πέρασε ένα Σάββατο με την Φαίη Σκορδά, και όπως είναι λογικό μίλησε για όλους και για όλα, ενώ πήρε για πρώτη φορά θέση σχετικά με την αποχώρηση του Ντίνου Σιωμόπουλου. Στο σημείο να σας θυμίσουμε την ηλικία του παρουσιαστή! Θα πάθετε πλάκα!

Ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε χαρακτηριστικά: "Κάνω το Καλημέρα Ελλάδα 28 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλη σχεδόν η πρωινή ζώνη είναι από παιδιά που έχω συνεργαστεί. Είναι από παιδιά που το ξεκίνημά τους στη δουλειά και την τηλεόραση το έκαναν μαζί μου. Δεν είναι χαρά αυτό; Λένε κάποιοι, "να φύγει αυτός μεγάλωσε. Να έρθει κάποιος νέος άνθρωπος". Μα έρχονται νέοι άνθρωποι και ύστερα τους ζητάνε τα άλλα κανάλια. Δεν τσακωνόμαστε και φεύγουν. Όπως έγινε με τον Ντίνο Σιωμόπουλο. Τον ζήτησαν από το One και πήγε. Μόλις τέλειωσε η εκπομπή μου το είπε. Αυτό ήταν που με ενόχλησε μόνο. Ότι μου το είπε μόλις τελείωσε η εκπομπή. Παρασκευή τελειώσαμε και μου το είπε αμέσως μετά".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share