Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

Έλα στη θέση μου: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (16/10) επεισόδιο!

Όλες οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

16 Οκτωβρίου 2019 10:38
Έλα στη θέση μου: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (16/10) επεισόδιο!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις για σήμερα 16/10 στο «Έλα στη θέση μου» στον Alpha tv. Αχιλλέας και Ρενάτα έρχονται ξανά σε σύγκρουση.

Να σας θυμίσουμε τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο!

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 23
Ο Βλάσης ζητάει από την Μαρίνα να τον βοηθήσει στις εξετάσεις της δραματικής σχολής. Ο Αχιλλέας τα ξαναβρίσκει με την Ρενάτα μετά την ακύρωση του δείπνου, αλλά η ηρεμία τους δεν κρατάει για πολύ. Η Σύλβια ψάχνει απεγνωσμένα χρήματα για τα συσσίτια των αστέγων. Ο Θοδωρής μετά από ακόμα μία πλάκα της Μαρίνας μεταφέρει το καφέ του στο οινοποιείο. Θα πει η Φλωρέτα στο Λεωνίδα όλη την αλήθεια για τον Σήφη; Πώς είναι δυνατόν να γνώρισε ο Μάρκος τη διευθύνουσα της Sofo χωρίς να το ξέρει η Ρενάτα;

Έρωτας Μετά: Σοκάρουν οι σημερινές (16/10) εξελίξεις!

Σοκάρουν οι εξελίξεις για την δραματική σειρά "Έρωτας Μετά". Η Ηλέκτρα μετά το ατύχημα της, ξυπνάει στο νοσοκομείο.

Στο σημείο να σας θυμίσουμε τι είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (15/10).

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στις 21:50 Επεισόδιο: 15

Μετά το ατύχημα, η Ηλέκτρα ξυπνάει στο νοσοκομείο. Η συζήτηση που κάνει με τον Βαγγέλη, τον άλλο εμπλεκόμενο στο ατύχημα, τη βοηθάει να συνειδητοποιήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να ζητήσει βοήθεια από τον Χρήστο και τα παιδιά της.

Έρωτας Μετά νέο επεισόδιο

Η σχέση του Παπαδόπουλου και της Όλγας παίρνει μια διαφορετική τροπή, ενώ η Νόρα ανακοινώνει στον Γιώργο πως είναι έγκυος. Στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος και η Άννα βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι της Ιτιάς, την ίδια στιγμή που η Αντιγόνη κάνει ό,τι είναι δυνατό για να επανακτήσει μέρος του ελέγχου της εταιρείας. Ένα περιστατικό με τα παιδιά φέρνει σε κόντρα την Άννα με την Ηλέκτρα.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Συγκλονίζουν οι σημερινές (16/10) εξελίξεις!

Συγκλονίζουν οι σημερινές (16/10) εξελίξεις στην καθημερινή σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα". Ο εντοπισμός της Κάτιας μετά την φυλακή είναι κοντά.

Στο σημείο να σας θυμίσουμε τι είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (15/10).

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου
Επεισόδιο 23
Ο Αργύρης αρχίζει να υποπτεύεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τον Νίκο και την Κάτια. Το χάσμα ανάμεσα στη Μαρίνα και τον Μιχάλη μεγαλώνει, ενώ ο Μιχάλης προσπαθεί να είναι κοντά τόσο στη Μαρίνα όσο και στην Ιωάννα.

Γυναίκα χωρίς όνομα νέο επεισόδιο

Η Ρένα βρίσκεται μπροστά σε ένα πολύ δύσκολο δίλημμα σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Παρά την συμπαράσταση της Μαρίνας και της Μάρθας, η απόφαση είναι δύσκολη. Η Μαρίνα και ο Φώτης πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να βρουν την Κάτια, αν θέλουν να μην θεωρηθεί και επισήμως ότι δραπέτευσε... Ένα τυχαίο γεγονός θα φέρει πολύ κοντά τον Φώτη στο να εντοπίσει την Κάτια.

Πηγή: Youweekly.gr

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share