Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

Γιώργος Τράγκας: Ανατρέπονται όλα στη ζωή του! Ραγδαίες εξελίξεις!

Αποκάλυψη βόμβα!

13 Οκτωβρίου 2019 10:58
Γιώργος Τράγκας: Ανατρέπονται όλα στη ζωή του! Ραγδαίες εξελίξεις!

Ανατρέπονται όλα στη ζωή του Γιώργου Τράγκα ! Ραγδαίες εξελίξεις...

Νέα δεδομένα μπαίνουν στη ζωή του γνωστού δημοσιογράφου και συγκεκριμένα στα επαγγελματικά του.

Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Τράγκας βρήκε νέα επαγγελματική στέγη στο νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη ONE!

Το κανάλι ετοιμάζει τις τελευταίες πινελιές λίγο πριν εκπέμψει πανελλαδικά.

Γιώργος Τράγκας:

Ο γνωστός δημοσιογράφος θα έχει ρόλο στην πρωινή εκπομπή του καναλιού με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και θα βγαίνει να σχολιάζει την επικαιρότητα.

Ο Γιώργος Τράγκας είναι στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» και από εκεί σύμφωνα με πληροφορίες θα βγαίνει ζωντανά στο One, για να σχολιάζει.

Η μεταγραφή Τράγκα είναι δυνατή και θα ενισχύσει σημαντικά το νεοσύστατο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μερακλής Γιώργος Τράγκας: Σε κρυφή παράνομη σχέση με πασίγνωστη Ελληνίδα ο Γιώργος Τράγκας!

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ήταν ο Γιώργος Τράγκας σε πρόσφατη συνέντευξη του, όπου εκτός από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια, μίλησε και για την προσωπική του ζωή. "Απεβίωσε ο Γιώργος Τράγκας! Θλίψη στην χώρα"!

Και οι αποκαλύψεις ήταν «καυτές», αφού μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έζησε μεγάλο έρωτα με διάσημη και πανέμορφη Ελληνίδα. Για την ακρίβεια, με την ωραιότερη Ελληνίδα που κυκλοφορούσε την εποχή εκείνη. (Η Ελληνίδα το... ξέρει;) Εννοείται ότι δεν έδωσε όνομα και διευθύνσεις της... πανέμορφης, αλλά αποκάλυψε κάποια στοιχεία.

Ο Τράγκας αφού αρνήθηκε ότι έχει κάνει σεξ με Ελληνίδα πολιτικό, αποκάλυψε ότι είχε επαφές με αρκετές διάσημες ηθοποιούς! (Σουξέ στην 7η Τέχνη ο Τραγκας, λέμε) «Είχα επαφές με μερικές διάσημες ηθοποιούς - όχι πολλές όμως. Κάποτε είχα στα κρυφά σχέση με την ωραιότερη γυναίκα που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα, είχε κάνει τότε περίπου διακόσια εξώφυλλα. Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι. Δεν έχω πάει με πολιτικό. Δεν ξέρω γιατί. Δεν είχα παρτίδες με επώνυμες. Δεν κυνηγούσα μοντέλα. Μου «προέκυψαν» μία δύο, αλλά δεν έπασχα από «επωνυμίτιδα» στις σχέσεις μου. Εγώ πήγαινα με απλές κοπέλες, του λαού. Από παιδί έχω κάνει παρέα με νοσοκόμες, καθαρίστριες και ό, τι άλλο θες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μερακλής Γιώργος Τράγκας: Σε κρυφή παράνομη σχέση με πασίγνωστη Ελληνίδα ο Γιώργος Τράγκας!

Μίλησε, όμως και για την πρώτη φορά που έκανε σεξ! «Ο φίλος μου Αντώνης Μπουμπαλίκης με πήγε σε έναν οίκο ανοχής στην Ακομινάτου. Ήμουν παχουλός. Όταν με είδε η κυρία, μου είπε: «Ανέβα στο πατάρι και βγάλ' τα όλα». Είχα νευρικότητα ως παιδάκι. Ήταν πολύ ωραία η κοπέλα, πολύ αδύνατη, σαν φίδι — την έχω ακόμη στο μυαλό μου. Όπως περπατούσα στο πατάρι με τα καλτσάκια μου, την άκουσα να φωνάζει «χοντρέ, θα μου γκρεμίσεις το σπίτι». Πηγαίναμε όλα τα παιδιά εκείνη την εποχή και με κάποιους που σήμερα είναι συνάδελφοι και παριστάνουν τους ηθικολόγους. Είχαμε διάφορους οίκους ανοχής στην Κολοκυνθούς, στο Μεταξουργείο, στην Ακομινάτου και αργότερα στη Φυλής. Ήμασταν αξιοπρεπείς αλήτες. Κάναμε τις σουλάτσες μας. Ήταν μια άλλη εποχή.»

"Απεβίωσε ο Γιώργος Τράγκας! Θλίψη στην χώρα": Το τραγικό δημοσίευμα!

Μια απλή αναζήτηση στο όνομα του Γιώργου Τράγκα να κάνει κανείς στο διαδίκτυο θα βρει ένα απαράδεκτο δημοσίευμα ενός μπλογκ που αναφέρει πως ο έμπειρος δημοσιογράφος πέθανε, μετά το τέλος της εκπομπής του στο Real Fm!

Συγκεκριμένα πρόκειται για το μπλοκ vapsomalliades.blogspot.com το οποίο έχει από το 2011 ένα κείμενο με τίτλο "ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ! Θλίψη και συγκίνηση στη Χώρα..." και αναφέρει μέσα τις λεπτομέρειες της τραγωδίας!

Και το ακόμα πιο απίστευτο είναι πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα τόσα χρόνια μετά ακόμα δεν έχει κατέβει!

Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Μερακλής Γιώργος Τράγκας: Σε κρυφή παράνομη σχέση με πασίγνωστη Ελληνίδα ο Γιώργος Τράγκας!

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share