Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμός στην Elif: Μην χάσετε το επεισόδιο της Δευτέρας (30/09)!

Τι θα δούμε;

27 Σεπτεμβρίου 2019 19:53
Χαμός στην Elif: Μην χάσετε το επεισόδιο της Δευτέρας (30/09)!

Χαμός στην Elif στο επεισόδιο της Δευτέρας!Μην το χάσετε! Ο Σελίμ δέχεται ένα ακόμα χτύπημα!

Ο Τζεβαχίρ δεν βλέπει κανέναν στο βιβλιοπωλείο και κανείς άλλος δεν έχει δει τον Γιουσούφ. Έτσι ο Τζεβαχίρ τον θεωρεί υπεύθυνο για ό,τι συνέβη. Στο σημείο να σας θυμίσουμε τι είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (27/09).

Ο Σελίμ μιλάει με τον δικηγόρο και μαθαίνει πως όλα τα έξοδα του ατυχήματος του φορτηγού βαραίνουν εκείνον και αυτό είναι κάτι που δεν περίμενε.

Ο Σερντάρ χαίρεται, που ο Σελίμ δέχεται άλλο ένα χτύπημα. Ο Τζεβαχίρ προτείνει στη Μελέκ να τη συνοδεύσει σπίτι της αλλά εκείνη αρνείται. Μαζί με την Αϊσέλ και την Ελίφ πηγαίνουν στο κτήμα. Η Αϊσέλ σοκάρεται όταν βλέπει που μένει η Μελέκ. Ο Μουράτ κάνει τον άρρωστο για να μην πάει στη δουλειά. Ο Βεϊσέλ θυμώνει αλλά δεν λέει τίποτα. Η Ελίφ είναι και εκείνη άρρωστη και η Μελέκ με την Ιντζί ανησυχούν.

Ο Ουμίτ μιλάει με την εταιρία στην οποία υποτίθεται θα παρέδιδαν το εμπόρευμα. Η εταιρία αρνείται κάθε πρόταση του Ουμίτ. Η εταιρία κάνει μια νέα συμφωνία με την αντίπαλο εταιρία της οικογένειας Εμίρογλου.

Η Αρζού ανακαλύπτει πως αφεντικό της αντίπαλης εταιρίας είναι ο Σερντάρ και τον απειλεί. Στη συνέχεια η Αρζού πηγαίνει στον Ερκούτ και του λέει τι ανακάλυψε.

Elif αποκλειστικό: Χαμός στα επόμενα επεισόδια!

Ένα σούπερ αποκλειστικό για την αγαπημένη τούρκικη σειρά Elif, που προβάλλεται καθημερινά από το Star! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Διαβάστε αναλυτικά το συγκλονιστικό, αποκλειστικό ρεπορτάζ! Στο σημείο να σας θυμίσουμε τι είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (26/09)

Ο Σερντάρ φτάνει στα άκρα προκειμένου να εκδικηθεί για τον χαμό της Τουγκτσέ και εκτός από τους Εμιρόγλου βάζει στόχο και την Αρζού, την οποία απάγει και απειλεί να σκοτώσει! Στο μεταξύ ο Τζεβαχίρ κάνει όλα τα χατίρια στη Μελέκ, ενώ η Ασουμάν ενημερώνει τον Ερκούτ και την Αρζού για τις οικονομικές δυσκολίες των Εμιρόγλου.

Η Ζεϊνέπ μιλάει στη Μελέκ για τη νέα της μαθήτρια. Ο Σελίμ είναι σπίτι του με την οικογένειά του και ο Ουμίτ έχει έρθει για δείπνο. Περνάει όμορφα ανάμεσα στους Εμιρόγλου και νιώθει διχασμένος για ό,τι κάνει. Στο μεταξύ, ο Ερκούτ φοβάται για το τι μπορεί να κάνει η Αρζού και παράλληλα της προτείνει να μείνει στο σπίτι του μετά το εξιτήριο από το ψυχιατρείο και να σκεφτεί καλά πριν κάνει οτιδήποτε. Η Αρζού είναι στο δωμάτιό της και ο Ερκούτ πηγαίνει να υπογράψει κάποια χαρτιά για το εξιτήριο. Οταν πηγαίνει να την πάρει από το δωμάτιο, διαπιστώνει πως έχει φύγει. Ζητάει να δει τα αρχεία από την κάμερα, αλλά ο φρουρός δεν το επιτρέπει. Ο Σερντάρ έχει απαγάγει την Αρζού και την κρατάει φυλακισμένη στο υπόγειο του σπιτιού του Νετζντέτ, κρυφά από την Γκοντζά.

Είναι θυμωμένος μαζί της εξαιτίας της απώλειας της κόρης τους: «Ολα έγιναν εξαιτίας σου! Εξαιτίας σου πέθανε η κόρη μου! Αν είχατε έρθει μαζί μου να φύγουμε, τώρα θα ζούσε. Πόσες φορές σου είπα να φύγουμε; Ομως εσύ έκανες κομπίνες πίσω από την πλάτη μου! Αν με είχες ακούσει τότε, τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί». Εκείνη κλαίει και του λέει: «Εχεις δίκιο, φοβήθηκα! Πάμε να φύγουμε τώρα! Δώσε μία ακόμη ευκαιρία». «Τι βλακείες λες; Θα πληρώσεις ένα-ένα όλα όσα έκανες! Κατηγορείς μια άλλη μάνα λες και εσύ ήσουν μάνα για την Τουγκτσέ! Δεν σε ένοιαζε ποτέ! Εσύ τη σκότωσες και θα τιμωρηθείς», της απαντάει. Ο Ερκούτ αναζητά την Αρζού, αλλά δεν τη βρίσκει. Επιστρέφει στην κλινική και δωροδοκεί τον φρουρό για να του δείξει την καταγραφή της κάμερας και εκεί βλέπει τον Σερντάρ να την έχει απαγάγει.

Στο μεταξύ, εκείνος την αφήνει χωρίς νερό και φαγητό, και η Αρζού έχει χάσει τις δυνάμεις της. Παρά τα παρακάλια της να της δώσει λίγο νερό, εκείνος συνεχίζει να τη βασανίζει. Στο μεταξύ, ο Σερντάρ χρειάζεται κάποια χρήματα, αλλά ο λογιστής της εταιρείας τού λέει πως δεν μπορεί να τα πάρει, αν δεν βάλει υπογραφή και η Αρζού. Ετσι, πάει με το συμβόλαιο σε εκείνη και την πιέζει να υπογράψει. Παρόλο που είναι μισολιπόθυμη, αρνείται. «Αν δεν υπογράψεις, εδώ μέσα θα γίνει ο τάφος σου! Θα σε σκοτώσω», της λέει, αλλά εκείνη δεν αντιδράει. «Ωστε δεν υπογράφεις, ε; Τώρα θα δεις», λέει και τη σημαδεύει στο κεφάλι με όπλο. Ο Ερκούτ μπαίνει μέσα στον χώρο και χτυπάει στο κεφάλι τον Σερντάρ και έτσι σώζει την Αρζού.

Οι υποψίες της Γκοντζά

Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ δεν έχουν κερδίσει πολλά. Ο Μουράτ έχει μια ιδέα, να δημιουργήσουν ένα σάιτ. Αρχικά ο Βεϊσέλ διαφωνεί και στη συνέχεια μιλάει με τη Ζεϊνέπ στο τηλέφωνο, η οποία του προτείνει το ίδιο και έτσι πείθεται. Στο μεταξύ, η Ασουμάν υποψιάζεται τον Ερκούτ και φοβάται πως υπάρχει στη ζωή του άλλη γυναίκα. Οταν διαπιστώνει πως λείπουν τα βραχιόλια της αναστατώνεται. Και η Γκοντζά όμως υποψιάζεται τον Σερντάρ. «Αργείς να γυρίσεις, σε παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάς, τι συμβαίνει; Περιμένω να μου πεις», του λέει και εκείνος την καθησυχάζει, αλλά δεν πείθεται. Η Ελίφ και η Ιντζί μιλάνε για τον Γιουσούφ και την επόμενη μέρα πείθουν τη Μελέκ να τις πάρει μαζί της στη δουλειά.

Η Ασουμάν γίνεται έξαλλη όταν βλέπει την Αρζού σπίτι της και θέλει να φύγει: «Δεν θέλω αυτή η γυναίκα να μένει στο σπίτι μου! Να σηκωθεί να φύγει», λέει εκείνη, ενώ η Αρζού που το ακούει επεμβαίνει: «Δεν θέλω να τσακώνεστε, θα φύγω». Ομως ο Ερκούτ επιμένει να μείνει. Ο Τζεβαχίρ πηγαίνει στο εργαστήριο ραπτικής και μπαίνει μέσα φωνάζοντας. Η Ελίφ και η Ιντζί τρομάζουν. Οταν βλέπει τη Μελέκ, της ζητάει να μιλήσουν μόνοι. Της λέει πως όποτε έχει πρόβλημα να έρχεται σε εκείνον για βοήθεια και τη ρωτάει αν τα χρήματα από το επίδομα, που της έδωσε, ήταν αρκετά. Η Μελέκ του λέει πως μάλλον έχει γίνει κάποια παρεξήγηση, γιατί δεν πήρε χρήματα. Ο Τζεβαχίρ θυμώνει και ρωτάει αν οι εργάτριες πήραν τον εβδομαδιαίο μισθό τους, αλλά καμία δεν έχει πληρωθεί. Γίνεται έξαλλος με την Μπαχριγιέ και δίνει εντολή να πληρωθούν αμέσως.

Η Αϊσέλ λείπει από τη δουλειά και η Μελέκ ανησυχεί για εκείνη. Η Αρζού λέει στον Ερκούτ πως δεν ξέρει τι ήταν αυτά τα χαρτιά που την έβαλε ο Σερντάρ να υπογράψει και εκείνος της λέει πως θα μάθει. Ο Ουμίτ προτείνει στον Σερντάρ να σταματήσουν για ένα διάστημα τις ενέργειές τους: «Θέλει υπομονή η εκδίκηση που γυρεύεις να πάρεις. Η επιθυμία σου να τους εξαφανίσεις έχει μεγάλα οικονομικά ρίσκα και θα βρούμε μπελά», λέει, αλλά ο Σερντάρ δεν συμφωνεί με την άποψή του και συνεχίζει με τα σχέδιά του αδιαφορώντας για το κόστος.

Μπλεξίματα για τη Ζεϊνέπ

Η Ζεϊνέπ περνάει δύσκολες ώρες με τη μαθήτριά της, αφού δεν δίνει καμία σημασία στο μάθημα και παρά το γεγονός ότι έχει τα χρήματα μαζί της για να πληρώσει τη Ζεϊνέπ, δεν της τα δίνει. Η κοπέλα φεύγει νωρίτερα από το μάθημα και όταν έρχεται η μητέρα της στο κτήμα και δεν τη βρίσκει εκεί, τα βάζει με τη Ζεϊνέπ. «Πώς μπορέσατε να αφήσετε την κόρη μου να φύγει χωρίς να με ενημερώσετε; Ντροπή σας! Θέλω τα λεφτά μου πίσω», φωνάζει και η Ζεϊνέπ προσπαθεί να της εξηγήσει: «Δεν πήρα χρήματα! Σας παρακαλώ, αφήστε με να σας εξηγήσω». Εκείνη όμως είναι ανένδοτη και η Αλιγέ θυμωμένη τη διώχνει δίνοντάς της πίσω τα χρήματα, που δήθεν είχαν δώσει στη Ζεϊνέπ. Ο Μουράτ πουλάει με έκπτωση κάποια πράγματα σε ένα κορίτσι που του άρεσε και ο Βεϊσέλ θυμώνει. Ο Ερκούτ επιστρέφει και εξηγεί στην Αρζού πως ο Σερντάρ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει χρήματα της εταιρείας χωρίς την άδειά της. «Ωστε έτσι; Θα δει τι θα πάθει κι αυτός. Ολοι θα τιμωρηθούν! Είμαι η Αρζού Καραπινάρ!» μονολογεί η αδίστακτη γυναίκα. Στο σημείο δείτε πως είναι σήμερα η Elif!

Ο Ερκούτ δίνει χρήματα στην Αρζού

Ο Τζεβαχίρ παίρνει παγωτό στην Ελίφ και στην Ιντζί. Ο άντρας μιλάει με έναν γνωστό του και τα κοριτσάκια πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και το πόδι της Ιντζί μπλέκεται σε κάτι κουτιά. Ο Γιουσούφ αντιλαμβάνεται την παρουσία των κοριτσιών και ευγενικά τους ζητάει να φύγουν. Η Ελίφ και η Ιντζί πηγαίνουν στο εργαστήριο ραπτικής ενώ ο Τζεβαχίρ ανακουφίζεται όταν τα βλέπει εκεί, γιατί πίστευε πως τα είχε χάσει. Η Αϊσέλ εξακολουθεί να απουσιάζει από τη δουλειά της και όλοι αναρωτιούνται πού βρίσκεται. Ο Ερκούτ δίνει λεφτά στην Αρζού για να κάνει μια νέα αρχή. Εκείνη σκέφτεται μόνο την εκδίκηση. «Ξέχνα πια το θέμα της εκδίκησης! Δεν πρόκειται να γίνουν τα πράγματα όπως παλιά! Πάει, τελείωσε, κοίτα να προχωρήσεις στη ζωή σου», της λέει, αλλά μάταια.

Την επόμενη μέρα πηγαίνει στο εργαστήρι ραπτικής και απειλεί τη Μελέκ: «Δεν πέτυχε το σχέδιό σου και ξέπεσες εδώ! Μη φοβάσαι, δεν το έσκασα, βγήκα μόνιμα! Εσύ φταις που πέθανε η κόρη μου και ο Κενάν! Εσύ και η κόρη σου φταίτε, όμως θα τιμωρηθείτε, θα το δεις! Αυτή τη φορά θα υποφέρεις! Μακάρι να είχατε πεθάνει εσείς στη θέση τους». Η Αλιγέ μιλάει στον Σελίμ για το περιστατικό με τη μητέρα της μαθήτριας της Ζεϊνέπ. Η Ιντζί εξακολουθεί να κρατάει κρυφό το γεγονός ότι τραυματίστηκε. Η Αϊσέλ πηγαίνει στη δουλειά, αλλά η Μπαχριγιέ είναι θυμωμένη. Η Μελέκ βλέπει πως η Αϊσέλ έχει σημάδια από χτυπήματα και της λέει πως ο άντρας της είναι αλκοολικός. Η Αρζού λέει στον Ερκούτ πως η οικογένεια Εμιρόγλου αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και η Ασουμάν παρεμβαίνει και τους δίνει περισσότερες πληροφορίες για τα προβλήματα της οικογένειας. Ο Ουμίτ βρίσκεται στο γραφείο του Σερντάρ και μιλάει στο τηλέφωνο με τον Σελίμ για μια νέα παράδοση.

Ο Σερντάρ καταστρώνει το καινούριο του σχέδιο. Η γυναίκα του Βεϊσέλ έχει μια νέα ιδέα για την επιχείρησή τους. Ο Μουράτ μαθαίνει πού ζει το κορίτσι που του αρέσει. Η Σουνά, μια εργάτρια που είχε στείλει η Μπαχριγιέ στην αγορά, πέφτει θύμα ληστείας, ενώ ο Σελίμ λαμβάνει άσχημα νέα για τη δουλειά. Ο Τζεβαχίρ ενημερώνεται για το περιστατικό με τη ληστεία και κατηγορεί τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και κρύβει ένα όπλο, χωρίς να ξέρει πως η Ελίφ που είναι εκεί κρυμμένη τον βλέπει.

TAGS
 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε7
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    06:20 (90' - PG-13)
    Λαλάκης ο Εισαγόμενος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    06:40 (90' - G)
    Το Άλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις;
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema2HD
    06:50 (100' - PG-13)
    Αγαπημένο Μου Ημερολόγιο
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:50 (85' - PG)
    Φτωχός Εκατομμυριούχος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε1
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    08:10 (120' - PG)
    Τι Απέγινε η Έλι
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema2HD
    08:30 (125' - PG)
    Τα Κόκκινα Παπούτσια
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε6
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    09:15 (95' - PG)
    Η Ψεύτρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    FBI Κ6 Ε6
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    10:10 (115' - PG-13)
    Ride Above
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    10:35 (90' - G)
    Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    10:50 (85' - PG)
    Σκάνδαλα στο Νησί του Έρωτα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (60' - PG-13)
    The Messenger Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    12:05 (115' - PG-13)
    Σχέσεις Πάθους
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    12:05 (115' - PG)
    Σκόνη στον Άνεμο
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema3
    12:15 (85' - PG-13)
    Η Μαρία της Σιωπής
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    13:40 (80' - PG)
    Μην Είδατε τον Παναή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    15:00 (115' - PG)
    Ερωτική Συμφωνία
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    15:30 (120' - R)
    BlackBerry
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema2HD
    15:45 (90' - PG)
    Σύντομη Συνάντηση
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    16:55 (100' - R)
    Στεφανία
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    17:15 (125' - PG-13)
    Through the Fire
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    17:30 (110' - R)
    Η Γραμμή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    18:35 (110' - R)
    Πίσω Πόρτα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:20 (100' - R)
    Hotel Artemis
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    19:20 (120' - R)
    Ένα Όμορφο Αγόρι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - PG)
    Έξω Φτώχεια και Καλή Καρδιά
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (105' - R)
    Ακατάλληλο για Ανηλίκους
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    21:10 (50' - R)
    North Shore Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Planet Action
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε4
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    00:30 (95' - R)
    The Gateway
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    01:05 (95' - R)
    Meander
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    01:15 (95' - NC-17)
    Δάφνις και Χλόη
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε7
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:05 (115' - NC-17)
    99 Φεγγάρια
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    02:40 (85' - R)
    Οι Δικοί μου
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    02:50 (90' - R)
    Και Αυτός το Βιολί του
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (30' - R)
    Deep Shit Ε7
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:30 (30' - R)
    Deep Shit Ε8
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    04:00 (105' - R)
    Λέσχη Νέων Δισεκατομμυριούχων
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:05 (120' - R)
    The Outpost
    Πολεμική
  • COSMOTECinema3
    04:20 (100' - PG)
    Κατηγορώ τη Ζωή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:10 (50' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (100' - PG-13)
    The Three Musketeers
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share