Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Αυτός είναι ο λόγος που η Μάρα Ζαχαρεά δεν ήταν στο δελτίο του STAR!

Τι συνέβη

19 Σεπτεμβρίου 2019 22:49
Αυτός είναι ο λόγος που η Μάρα Ζαχαρεά δεν ήταν στο δελτίο του STAR!

Η γνωστή δημοσιογράφος απουσίαζε από το πόστο της, καθώς ζήτησε και πήρε τριήμερη άδεια από το κανάλι της Κηφισιάς προκειμένου να πάει να δει το γιό της στο Λονδίνο ο οποίος κάνει εκεί το μεταπτυχιακό του. Το άκομψο σχόλιο παρουσιάστριας που παρομοίασε το έγχρωμο συνάδελφο της με γορίλα!

Αυτός είναι ο λόγος που η Μάρω Ζαχαρεά δεν ήταν στο δελτίο του STAR!

Η Μάρα Ζαχαρέα θα επιστρέψει στα καθήκοντα της από τη Δευτέρα. Προς το παρόν στη θέση της, στην παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου, βλέπουμε την Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία ως γνωστό παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Χτύπημα σοκ για την Σία Κοσιώνη!

Χτύπημα σοκ για την Σία Κοσιώνη!

Ένα "χτύπημα" δέχτηκε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη!

Ο λόγος φυσικά για τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία δεν ικανοποίησαν αρκετά τους ιθύνοντες του σταθμού.

Συγκεκριμένα, τα ποσοστά τηλεθέασης για το βράδυ της Τετάρτης (18/09) ήταν χαμηλά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, αφού ένα μεγάλο ποσοστό προτίμησε να παρακολουθήσει το Champions League.

Σία Κοσιώνη τηλεθέαση

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σημείωσε 9,6% ενώ όπως θα δείτε και παρακάτω το STAR ήταν πρώτο στον πίνακα της AGB.

Δείτε αναλυτικά:

Δελτία ειδήσεων

ΑΝΤ1: News, 12,6
ALPHA: Νews, 13,2
STAR: News, 14,1
ΣΚΑΙ: News, 9,6
OPEN: News, 9,4

"Παγώνουν τα συναισθήματά μου!" Αποκάλυψη σοκ από την Σία Κοσιώνη!

Σε μια αποκάλυψη σχετικά με τη δουλειά της προχώρησε η Σία Κοσιώνη λέγοντας πως τα συναισθήματά της...παγώνουν!

Η Σία Κοσιώνη πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα το πρώτο Σαββατοκύριακο των εκλογών, βρέθηκε καλεσμένη σε μια εκπομπή τελείως διαφορετική από αυτές που τη βλέπουμε συνήθως. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, βρέθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Σκαρμούτσου "Food n' Friends". Δημόσια εξομολόγηση από τη Σία Κοσιώνη!

Ο σεφ πριν ξεκινήσει τη μαγειρική του, προχώρησε σε κάποιες ερωτήσεις! Μία από αυτές ήταν το πως η παρουσιάστρια καταφέρνει να μη χάνει την ψυχραιμία της στο δελτίο ειδήσεων όλα αυτά τα χρόνια.

"Κάνοντας όλα αυτά τα χρόνια,αυτή τη δουλειά,κατάλαβα ένα πράγμα. Ότι υπάρχουν τομείς της προσωπικότητάς μας, τους οποίους τους εκπαιδεύουμε κανονικά. Δηλαδή εγώ είμαι ένας πολύ πράος, πολύ ήρεμος, πολύ συναισθηματικός, πολύ ευαίσθητος άνθρωπος στην καθημερινότητά μου, στη ζωή μου. Ακριβώς το αντίθετο είμαι στη δουλειά μου. Είμαι φοβερά ψύχραιμη, φοβερά τετράγωνη, δύσκολα θα χάσω τον έλεγχο και την ψυχραιμία. Παγώνουν τα συναισθήματα. Δεν υπάρχει τίποτα.Κάνω αυτό το πράγμα", είπε η Σία Κοσιώνη!

Δείτε όλο το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share