Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σήμερα η συγκλονιστική πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς!

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

16 Σεπτεμβρίου 2019 14:06
Γυναίκα χωρίς όνομα: Σήμερα η συγκλονιστική πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς!

Επιστρέφει απόψε (16/9) η σειρά του ΑΝΤ1, με την πρεμιέρα του Β' Κύκλου, «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Οι συνταρακτικές εξελίξεις που θα δούμε!

Ο β’ κύκλος έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και κάνει πρεμιέρα απόψε στις 18:15! Έρωτας Μετά:Το ερωτικό θρίλερ ξεκινά σήμερα (16/9)

Επεισόδιο 1

Η Κάτια, σε μια προσπάθεια να καλύψει την Μαρίνα, παίρνει πάνω της την ευθύνη για τον πυροβολισμό του Φώτη. Η Μαρίνα βρίσκεται στο νοσοκομείο σοκαρισμένη με αυτό που έκανε, ενώ ο Φώτης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η Μάρθα και ο Αντρέας προσπαθούν να βρουν τη Ρένα, η οποία δεν πήγε ποτέ στην Εκκλησία για το γάμο της και φοβούνται για τα χειρότερα. Ένας μυστηριώδης άνδρας, ο Νίκος, παρακολουθεί κρυφά τις εξελίξεις και φαίνεται να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς τόσο με τον Φώτη όσο και με την Κάτια. Η Μαρίνα αποχαιρετά τη Μελίτη και πάει με τον Μιχάλη στην Αστυνομία για να παραδοθεί. Εκεί, όμως, την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Η σχέση της με την Κάτια δεν θα είναι ποτέ πια ίδια και η Μαρίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα. Οι αλήθειες για τη ζωή της αρχίζουν να έρχονται στο φως…

Αν ήμουν πλούσιος: Τι θα δούμε στη σημερινή πρεμιέρα; Έρχεται η σειρά που θα μας καθηλώσει!

Όλα όσα θα δούμε στην πολυσυζητημένη σημερινή (16/9) πρεμιέρα της ολοκαίνουριας σειράς του ΑΝΤ1, «Αν ήμουν πλούσιος»! Μας μάγεψε στην λαμπερή πρεμιέρα η Φαίη Σκορδά! Η καινούρια αρχή που θέλει να κάνει! (Video)

Διαβάστε αναλυτικά το πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο!

Αν ήμουν πλούσιος - Επεισόδιο 1

Η υπερτυχερή τριπλέτα κληρώνει το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε ποτέ! 9 εκατομμύρια ευρώ! Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα το μοιραστούν; Ο Σωτήρης, ένας μεροκαματιάρης αποθηκάριος που ζει με τη γυναίκα, τα δυο του παιδιά και την πεθερά του -που του κάνει τη ζωή δύσκολη- και η Σμαράγδα που ζει με τον αδερφό της, τη δύστροπη μητριά της και την κόρη της, είναι δυο από τους τυχερούς. Και ο τρίτος; Ο τρίτος τυχερός λαχνός καταλήγει από σύμπτωση στη Δάφνη, μια ανύπαντρη μητέρα με παιδί. Μια τυχαία συνάντησή, όμως, με το μικροκακοποιό Στρατή την αφήνει χωρίς αυτοκίνητο κι εκείνον με το λαχνό της στα χέρια του..

Την επομένη της κλήρωσης ο Σωτήρης θα βρεθεί με 3 εκατομμύρια ευρώ και ακόμα και η πεθερά του θα του χαμογελάσει! Τα ορφανά θα βρεθούν σε αδιέξοδο καθώς δε μπορούν να εισπράξουν τα χρήματα και ο Στρατής σε δίλημμα μ’ ένα κλεμμένο λαχνό και… το σκύλο της Δάφνης! Κανείς από τους τρεις, όμως, δε γνωρίζει πως την τύχη τους εποφθαλμιά ο οικονομολόγος – επενδυτής Φίλιππος Βρανάς ο οποίος θα μηχανευτεί τρόπους για να τρυπώσει στις ζωές τους και να καρπωθεί το αστρονομικό ποσό που κέρδισαν. Έτσι λοιπόν ο κλέφτης Στρατής, ο καλόκαρδος Σωτήρης, η κακότυχη Δάφνη και η μικρή Σταχτοπούτα Σμαράγδα θα μπουν σ’ ένα χορό εκατομμυρίων που θα σύρει ο πανούργος επενδυτής Βρανάς!

«Άγριες Μέλισσες»: Δείτε αποκλειστικά τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν!

Αυτά είναι τα πρόσωπα - πρωταγωνιστές της σειράς, «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί σε λίγες ημέρες στην συχνότητα του ΑΝΤ1.

Λίγες ημέρες πριν, στα τέλη του Αυγούστου, ξεκίνησαν τα γυρίσματα για μία από τις πλέον μεγαλόπνοες φετινές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του βραβευμένου Λευτέρη Χαρίτου.


Για τις «Αγριες μέλισσες», που... «κεντρίζουν» εδώ και καιρό το ενδιαφέρον και την προσοχή μας με το μυστικό που κρύβουν, λόγω της κινηματογραφικής αισθητικής τους, του ιδιαίτερου καστ τους και των τόσο διακεκριμένων συντελεστών του.


Ποια είναι τα πρόσωπα - πρωταγωνιστές;

Οικογένεια Σταμίρη

Γιώργης Σταμίρης (Γιώργος Μακρής): Ο πατέρας της οικογένειας, ένας πολύ καλός άνθρωπος.

Οι τρεις αδελφές

Ελένη Σταμίρη (Μαρία-Κίτσου). Ο «βράχος» της οικογένειας. Δυναμική, αυστηρή, δίκαιη. Μετά τον θάνατο του πατέρα της Γιώργη, «θυσιάζεται» και παντρεύεται τον Σέργιο, τον μεγάλο γιο του προύχοντα της περιοχής, για να σωθούν από τη φτώχεια οι δύο αδελφές της. Ο φόνος του άντρα της έγινε τη νύχτα του γάμου της και θα είναι το μεγάλο και επτασφράγιστο μυστικό των τριών κοριτσιών. Όταν επιστρέφει ο Λάμπρος,ο απαγορευμένος ερωτά της από το παρελθόν, η σχέση τους θα ξαναζωντανέψει.

Ασημίνα Σταμίρη (Ελλη Τρίγγου): Η «μεγάλη καρδιά» της οικογένειας. Ο ερωτάς της για τον αδελφό του Σέργιου, τον Νικηφόρο, θα λειτουργήσει σαν καταλύτης στη ζωή της. Η αδελφή της η Ελένη είναι ενάντια σε αυτόν τον έρωτα όμως εκείνη θα κάνει τα πάντα για να τον ζήσει.

Δρόσω Σταμίρη (Δανάη Μιχαλάκη): Η «πέτρα του σκανδάλου». Η μικρή αδελφή της οικογένειας η οποία γρήγορα θα ανακαλύψει πως η ομορφιά της είναι το διαβατήριο της για να ξεφύγει από τα στενά όρια του χωριού. Θα έρθει αντιμέτωπη με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της όταν ερωτευτεί έναν άντρα που δεν πρέπει. Η σύγκρουση ανάμεσα στις τρεις αδελφές θα είναι σφοδρή και θα κορυφωθεί όταν κινδυνέψει να αποκαλυφθεί το καλά φυλαγμένο μυστικό τους για τον φόνο του Σέργιου.

Νέστορας Φαναριώτης (Γιάννης Φερτής): Ο προστάτης των τριών αδελφών. Εμπνέει σεβασμό με τη σοβαρότητα και τη σοφία του. Ο Νέστορας είναι ο άνθρωπος που όχι μόνο θα σταθεί στο πλάι των κοριτσιών αλλά θα εμπλακεί ενεργά και στις έρευνες για τον φόνο του Σέργιου. Αυτό θα τον φέρει σε σύγκρουση με τον Δούκα Σεβαστό. Ο Νέστορας κρύ-βει μία άγνωστη προσωπική τραγωδία.

Θωμάς Κυπραίος (Γιάννης Στάνκογλου). Ο δούρειος ίππος των τριών αδελφών. Είναι ένας 45χρονος ιδιωτικός ερευνητής. Ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης. Διπρόσωπος, αμοραλιστής, ξέρει να ελίσσεται και να επιβιώνει. Ερχεται για να εξιχνιάσει την υπόθεση δολοφονίας του Σέργιου. Ο ερχομός του θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή της Ελένης αλλά και της Μυρσίνης, της μητέρας του Σέργιου.

Οικογένεια Δούκα Σεβαστού

Δούκας Σεβαστός (Λεωνίδας Κακούρης): Ο φόβος και τρόμος του χωριού. Ο Δούκας είναι ο 55χρονος μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής. Παντρεμένος με τη Μυρσίνη, πατέρας τεσσάρων παιδιών: του Σέργιου, του Κωνσταντή, του Νικηφόρου και της Πηνελόπης. Σκληρός, αδίστακτος, υπέρμετρα φιλόδοξος και βαθιά συντηρητικός, θέλει από την αρχή να βάλει στο χέρι τα χωράφια των τριών κοριτσιών για να υλοποιήσει τα φιλόδοξα σχέδια του και δεν διστάζει να φτάσει ακόμα και από έγκλημα για να πετύχει τον σκοπό του. Μετά τον θάνατο του γιου του Σέργιου, θα στραφεί με λύσσα εναντίον τους.

Ανέτ Ρουσσώ (Κάτια Δανδουλάκη): Η μεγάλη αδελφή του Δούκα και του Μιλτιάδη έρχεται από το Παρίσι και ξεχωρίζει από όλους τους κατοίκους του χωριού. Η Ανέτ θα αποτελέσει τον κύριο μοχλό για να ξεδιπλωθεί όλη η πικρή ιστορία ανάμεσα στον Δούκα και τον Μιλτιάδη και ν' αποκαλυφθεί η εξαπάτηση του Δούκα προς τον αδελφό του. Η Ανέτ θα εμπλακεί σε μια ρομαντική, ερωτική σχέση με τον Νέστορα, που θ' αφήσει εποχή!

Μυρσίνη Σεβαστού (Κατερίνα Διδασκάλου): Η αριστοκράτισσα του χωριού η οποία είναι σύζυγος του Δούκα. Έχει μεγάλες βλέψεις για τα παιδιά της και θα μισήσει με πάθος την Ελένη και τις αδελφές της, καθώς πιστεύει πως αυτές ευθύνονται για τον θάνατο του γιου της Σέργιου. Για να αποδείξει την ενοχή των κοριτσιών, θα φέρει στο χωριό τον Θωμά Κυπραίο. Η σχέση της μαζί του όμως πρόκειται να κλονίσει συθέμελα τον γάμο της.

Σέργιος Σεβαστός (Ανδρέας Κωνσταντίνου): Ο εν δυνάμει διάδοχος του πατέρα του, Δούκα καθώς είναι ο πρωτότοκος. Τον αναγκάζει ο πατέρας του να παντρευτεί την Ελένη Σταμίρη για να πάρουν στα χέρια τους τα κτήματα των κοριτσιών, ωστόσο έχει ένα τραγικό τέλος.

Κωνσταντής Σεβαστος: (Γιάννης Κουκουράκης}. Ο παρείσακτος της οικογένειας. Ο μεσαίος γιος του Δούκα, είναι επιπόλαιος, κακότροπος, ζηλιάρης και του αρέσει να γλεντάει τη ζωή του. Βρίσκεται στη σκιά του αδελφού του Σέργιου και μετέπειτα του Νικηφόρου. Ο Κωνσταντής έχει μια θυελλώδη ερωτική σχέση με την ιδιοκτήτρια του καφενέ του χωριού, Βιολέτα.

Νικηφόρος Σεβαστός (Ανάστασης Ροϊλός): Ο ρομαντικός επαναστάτης. Ο μικρός γιος της οικογένειας των Σεβαστών και ο αγαπημένος γιος της μάνας του Μυρσίνης. Έχει ζήσει στο εξωτερικό, έχει μοντέρνες ιδέες και είναι ο μορφωμένος από το Παρίσι. Οι όροι που θέτει για την παραμονή του στο πατρικό του είναι δύο: Η διαχείριση της περιουσίας θα γίνεται όπως θέλει αυτός και η οικογένεια του να δεχτεί για γυναίκα του την αδελφή της Ελένης, Ασημίνα.

Πηνελόπη Σεβαστού (Μαρία Πετεβή): Η 20χρονη μικρή κόρη του Δούκα, η οποία είναι η αδυναμία του πατέρα της. Ζηλεύει παράφορα τις όμορφες αδελφές Σταμίρη. Η Πηνελόπη θα παντρευτεί έναν άντρα που της διαλέγει η μητέρα της, αλλά κοντά του δεν θα γίνει ποτέ ευτυχισμένη.

Μιλτιάδης Σεβαστός (Γιώργος Γάλλος): Ο αδελφός του, ο Δούκας, του στέρησε το μερίδιο του στην πατρική περιουσία. Συνταξιούχος του ελληνικού στρατού, χήρος και πατέρας δύο παιδιών (του Λάμπρου και του Γιάννου). Μια ζωή προσπαθεί να καταπιέσει τον θυμό του για τον αδελφό του.

Λάμπρος Σεβαστός (ΔημήτρηςΓκοτσόπουλος): Ο μεγάλος γιος του Μιλτιάδη. Ο προοδευτικός και χαμηλών τόνων δάσκαλος που θα ορθώσει το ανάστημα του στον θείο του, Δούκα Σεβαστό. Ο Λάμπρος είναι ο μεγάλος έρωτας της Ελένης. Επιστρέφει έπειτα από 10 χρόνια στο χωριό όμως, παντρεμένος με τη Θεοδοσία. Πρόδωσε την Ελένη γιατί οι πατεράδες τους δεν ήθελαν αυτή τη σχέση.

Γιάννος Σεβαστός (Ιωάννης Αθανασόπουλος): Ο μικρός γιος του Μιλτιάδη. Η ψυχική του ασθένεια, που εμφανίστηκε λίγο πριν από την ενηλικίωση του, είναι ο καημός του πατέρα του και ο δικός του προσωπικός Γολγοθάς. Θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα για τον φόνο του Σέργιου.

Θεοδοσία Σεβαστού (Χριστίνα Φαμέλη): Η μεγάλη αντίζηλος της Ελένης, η γυναίκα του Λάμπρου. Είναι γεμάτη καλοσύνη και τρυφερότητα, λατρεύει τον Λάμπρο και είναι με όλη τη σημασία της λέξης μια κόρη για τον Μιλτιάδη. Είναι, προσκολλημένη στις παραδόσεις, φοβάται τις αλλαγές και την ανησυχούν οι επαναστατικές ιδέες του άντρα της.


 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (105' - PG)
    Το Τελευταίο Ψέμα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Domino Day Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema2HD
    06:35 (120' - PG)
    Αγαπημένη μου, Γκέισα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    06:50 (100' - PG-13)
    Ο Τενόρος
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    The Equalizer Κ4 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    07:45 (90' - PG)
    Ζητείται Τίμιος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - R)
    Ghosts of Beirut Ε2
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    08:30 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    08:35 (80' - G)
    Ο Μύθος της Σαρίλα
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Heat Ε1
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    09:15 (90' - PG)
    Κρίμα το Μπόι σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    09:55 (110' - PG-13)
    Διασχίζοντας την Έρημο
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    After the Flood Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    10:10 (70' - PG)
    Adolfo
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    10:45 (80' - PG)
    Κακός, Ψυχρός και Ανάποδος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (50' - PG-13)
    The Bay Κ4 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    11:20 (160' - PG-13)
    Ο Άγγλος Ασθενής
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    11:45 (100' - PG-13)
    Bhopal: Μία Προσευχή για τη Βροχή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    11:50 (35' - PG-13)
    Fleeting Lies Ε5
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema3
    12:05 (95' - PG)
    Το Γέλιο Βγήκε απ' τον Παράδεισο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    12:25 (35' - PG-13)
    Fleeting Lies Ε6
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (65' - R)
    Ghosts of Beirut Ε3
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    13:25 (100' - PG-13)
    Το Τηλεφώνημα που Σκοτώνει
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema3
    13:40 (85' - PG)
    Τα Κίτρινα Γάντια
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (120' - PG)
    Οι Δρόμοι της Φωτιάς
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (120' - PG)
    Οι Δρόμοι της Φωτιάς
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    14:05 (55' - PG-13)
    Heat Ε2
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (120' - PG-13)
    The Traveller Κ2 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    15:05 (110' - PG)
    Γεύση από Ελλάδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    15:05 (50' - PG)
    Billionaires Who Made Our World: Bill Gates
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema2HD
    15:55 (95' - PG-13)
    Love in Taipei
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:00 (90' - PG)
    Ουπς 2! Ο Νώε Ξαναέφυγε...
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    16:55 (110' - PG)
    Η Νεράιδα και το Παλικάρι
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - PG-13)
    Maxine Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    17:30 (105' - PG-13)
    Εραστής σε Τιμή Ευκαιρίας
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    17:30 (130' - PG-13)
    Αόρατος Εραστής
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (55' - PG-13)
    The Bay Κ4 Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    18:45 (95' - PG)
    Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    18:55 (50' - PG-13)
    After the Flood Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:15 (105' - R)
    127 Ώρες
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:45 (75' - R)
    1883 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:20 (100' - PG)
    Τι Κάνει ο Άνθρωπος για να Ζήσει
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (105' - R)
    The Gateway
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (60' - PG-13)
    So Help Me Todd Κ2 Ε4
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Instaglamour
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (95' - R)
    Hitman: Εκτελεστής 47
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (95' - R)
    Hitman: Εκτελεστής 47
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    CSI: Vegas Κ3 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    CSI: Vegas Κ3 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    23:45 (90' - PG)
    Προσκλητήριο στη Μάνα
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    23:45 (90' - PG)
    Προσκλητήριο στη Μάνα
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Special Ops: Lioness Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    00:15 (210' - R)
    Ο Νονός 2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    00:20 (90' - R)
    Η Πόλη του Παραδείσου
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ1 Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:15 (95' - PG)
    Οι Εραστές του Ονείρου
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema1HD
    01:50 (100' - R)
    Η Ρόουζ Υποδύεται την Τζούλι
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Reyka Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (105' - PG-13)
    Εν Ονόματι του Νόμου
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (55' - PG-13)
    The Gymnasts Ε1
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    03:30 (85' - NC-17)
    Peter von Kant
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    03:45 (135' - R)
    Ο Εχθρός Δίπλα μου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    03:55 (70' - R)
    1883 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    04:35 (90' - PG)
    Δυο Έξυπνα Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    04:55 (100' - R)
    Palo Alto
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (55' - R)
    Special Ops: Lioness Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (95' - PG-13)
    Miss Merkel - An Uckermark Murder Mystery
    Κωμωδία

Ροή ειδήσεων

Share