Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Happy Day: Λαμπερή πρεμιέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή! Μας μάγεψε ο χορός με τον Χριστόπουλο! (Video)

Η χρονιά πρόκειται να είναι γεμάτη με εκπλήξεις!

16 Σεπτεμβρίου 2019 10:07
Happy Day: Λαμπερή πρεμιέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή! Μας μάγεψε ο χορός με τον Χριστόπουλο! (Video)

Λαμπερή πρεμιέρα για το Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία έκλεψε την παράσταση! Ο απίστευτος χορός με τον Χριστόπουλο!

Η παρουσιάστρια, εμφανώς ανανεωμένη καλωσόρισε το κοινό και υποδέχτηκε θερμά τους συνεργάτες της! Τελευταίος βγήκε ο Χάρης Χριστόπουλος, σαν νέα προσθήκη, ο οποίος τράβηξε όλα τα βλέμματα! Ευχάριστα νέα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γεμάτη χαμόγελο και θετική ενέργεια είπε το πρώτο «Καλημέρα» της σεζόν ακριβώς στην ώρα της και σήμερα την έναρξη μιας πολύ Happy ημέρας στον Alpha tv!

Δείτε τα πρώτα πλάνα:

Πηγή: youweekly.gr

8 λέξεις: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα και τα επεισόδια της εβδομάδας!

Η σειρά του ΣΚΑΪ και του Ανδρέα Γεωργίου "8 λέξεις" κάνει πρεμιέρα απόψε! Τι θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας;


ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 ΚΑΙ 2 (τηλεταινία)

Ένας μεγάλος και απαγορευμένος έρωτας, ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που θέλουν αλλά δεν μπορούν να είναι μαζί, γιατί οι κοινωνικές συμβάσεις είναι πιο δυνατές από το συναίσθημα που θα τους δένει κρυφά για πάντα. Τα μυστικά ανάμεσα στις οικογένειές τους είναι πολλά και η αποκάλυψή τους απειλεί να γκρεμίσει τις ζωές τους. Ο Οδυσσέας είναι ένας ζωγράφος που ζει στην Κέρκυρα και αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται για τα εγκαίνια της πρώτης μεγάλης του έκθεσης στη Ρώμη. Η Ηλιάνα, είναι ο παντοτινός του έρωτας, μόνο που είναι παντρεμένη με τον Μιχαήλ, τον μεγάλο αδερφό του Οδυσσέα.

Ο έρωτας, η ελπίδα για την πραγμάτωσή του και τα όνειρα των ηρώων μπλέκονται ανάμεσα σε πολιτικά παιχνίδια και ίντριγκες που σαν στόχο έχουν να καταστρέψουν όσους κρατούσαν μέχρι τώρα τα μεγάλα μυστικά. Η μητέρα των δυο αντρών, η Ναυσικά, πείθει την Ηλιάνα και τον Μιχαήλ να παραβρεθούν στα εγκαίνια της έκθεσης του Οδυσσέα στη Ρώμη για να δοθεί η ευκαιρία στα δυο αδέρφια να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους και να κλείσουν τα στόματα του κόσμου που μιλάει. Εκεί, στην έκθεση, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μιχαήλ, ο οποίος δεν ξέρει ότι όλα θα ανατραπούν με αυτή τη συνάντηση! Ένας φόνος θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα … Η επιστροφή από τη Ρώμη στην Αθήνα κρύβει γεγονότα που θα περιπλέξουν ακόμα πιο πολύ τη ζωή της οικογένειας Καλλέργη.

Η Ηλιάνα θα δοκιμάσει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της, όταν θα ανακαλύψει πως η γυναίκα που πίστευε ότι ήταν έμπιστη και στενή της φίλη, απλά δεν υπάρχει.. Πρόκειται για μια καλοστημένη συμπαιγνία που έχει σαν στόχο να παραπλανήσει την Ηλιάνα ή μήπως η ψυχολογική της κατάσταση κινείται για μια ακόμα φορά στα όρια της κατάρρευσης; Αυτό φαίνεται να πιστεύει ακόμα και ο Άκης Αρώνης ο πατέρας της Ηλιάνας που τρέμει για τις συνέπειες αυτής της ιστορίας. Η Ναυσικά πείθει τον Μιχαήλ να πάει στην Κέρκυρα και να συμμετέχει σε μια τοπική γιορτή προκειμένου να προσεγγίσει τους Κερκυραίους και να πετύχει τους πολιτικούς του στόχους. Στο ταξίδι αυτό ακολουθεί και η Ηλιάνα η οποία ξέρει ότι ο μόνος άνθρωπος που θα την πιστέψει είναι ο Οδυσσέας. Οι δυο ερωτευμένοι συναντιούνται στο σπίτι του Οδυσσέα, αλλά ο Μιχαήλ θα το μάθει και θα βρεθεί μπροστά σε μια σκηνή που δεν θα ήθελε ποτέ να δει!

ΔΕΥΤΕΡΑ 9/9 (ΕΠ 3):
Το σοκ του Μιχαήλ είναι μεγάλο, παρόλα αυτά η αντίδρασή του απέναντι στην Ηλιάνα και στο ενδεχόμενο να διαλύσουν τον γάμο τους, είναι πολύ διαφορετική από αυτό που θα περίμενε κάποιος. Από την άλλη μεριά ο Οδυσσέας, που δεν έχει καμία πληροφόρηση ανησυχεί πολύ και φοβάται για την αντίδραση του Μιχαήλ απέναντι στην Ηλιάνα. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα του, αποφασίζει να ξεδιαλύνει το μυστήριο της εξαφανισμένης Αγγέλας και καλεί την Ευγενία στο εργοστάσιο, προκειμένου να πάρει κάποιες απαντήσεις. Η ταραχή της Εύας όταν την ειδοποιούν για την κατάσταση του Σίμου, είναι μεγάλη και πλέον αντιλαμβάνεται ότι τα μονοπάτια στα οποία βαδίζει ο άντρας της είναι πιο σκοτεινά απ΄ ό,τι πίστευε. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Οδυσσέα όταν τελικά καταφέρνει να επικοινωνήσει με την Ηλιάνα και ακούει αυτό που δεν περίμενε ποτέ ν’ ακούσει!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4:
Ο Οδυσσέας αρνείται να πιστέψει τα λόγια της Ηλιάνας κι αποφασίσει να πάει στην Αθήνα για ένα τελικό ξεκαθάρισμα. Η Ναυσικά θορυβείται από το απειλητικό email κι ανησυχεί για τη ζωή της, από την άλλη όμως θεωρεί ηθική της υποχρέωση να μην ενδώσει στον εκβιασμό. Ο Δημήτρης ερευνά την ιστορία της Αγγέλας, αλλά η Ευγενία επιμένει στην δική της εκδοχή. Ο Οδυσσέας έρχεται αντιμέτωπος με τον Μιχαήλ, ο οποίος τον προειδοποιεί να κρατηθεί μακριά από την Ηλιάνα. Εκείνος όμως τον αγνοεί και τελικά καταφέρνει να την συναντήσει. Αυτά όμως που θα ακούσει από την Ηλιάνα, θα τον αφήσουν άφωνο. Η Ναυσικά πετυχαίνει τη Ρωξάνη στο δρόμο και της ζητάει να γυρίσει στην παλιά της δουλειά. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό του Άκη κινδυνεύει να βγει στην επιφάνεια, ενώ η Ηλιάνα για μια ακόμη φορά έρχεται αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της…

ΤΡΙΤΗ 10/09 (ΕΠ 5):
Η Ηλιάνα επιμένει πως η γυναίκα που στέκεται μπροστά της ονομάζεται Αγγέλα, αλλά η ίδια της εξηγεί πως λέγεται Στέλλα κι απορεί με την αντίδρασή της. Απορημένος είναι και ο Μιχαήλ που γίνεται μάρτυρας της σκηνής και προσπαθεί να ηρεμήσει την Ηλιάνα, ενώ αναθέτει στον Αλέκο να ψάξει όλο αυτό το μυστήριο. Η Σμαράγδα απαιτεί από τον Άκη να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους κι αυτός της εξηγεί πως αν το τραβήξει στα άκρα, θα χωρίσουν. Ο Φοίβος δέχεται εντολή για ένα ακόμα προειδοποιητικό χτύπημα στη Ναυσικά. Η Εύα μαθαίνει από τον γιατρό πως η κατάσταση της υγείας της Ολυμπίας επιδεινώνεται. Ο Νικηφόρος συναντιέται με την Ναυσικά και της εξηγεί πως γύρισε μόνιμα Ελλάδα και θέλει να συσφίξει τις σχέσεις με τα ετεροθαλή αδέρφια του. Ο Οδυσσέας επιστρέφει στο πατρικό σπίτι της μητέρας του μετά από πολύ καιρό για να βρει τους πρώτους του πίνακες, όμως κάποιος εκεί του επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη..

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6:
Ο Οδυσσέας επιμένει ότι το ρολόι εμφανίστηκε μετά την εξαφάνισή του πατέρα του και ζητάει εξηγήσεις από τη μητέρα του, Ναυσικά. Στο μεταξύ, ο Άκης με τον γιο του τον Δημήτρη έρχονται σε ρήξη λόγω της κατάστασης που βιώνει η Ηλιάνα. Ο Μιχαήλ πάει στο γραφείο του και προς μεγάλη του έκπληξη εκεί τον περιμένει.. η Ρωξάνη! Η Ηλιάνα συγχρόνως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ερευνά την αλλόκοτη υπόθεση που της έχει ταράξει τη ζωή. Η Ναυσικά οργανώνει τραπέζι με τον Οδυσσέα τον Μιχαήλ και τον ετεροθαλή τους αδερφό, τον Νικηφόρο! Η Ευγενία απειλεί τον Δημήτρη πως αν η Ηλιάνα συνεχίσει να την παρενοχλεί, θα πάρει τηλέφωνο την αστυνομία! Η Ναυσικά, παρά τις προειδοποιήσεις πηγαίνει σε ένα υπόγειο γκαράζ μόνη της όπου εκεί παραμονεύει ο δολοφόνος της, έτοιμος να χτυπήσει!

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/09 (ΕΠ 7):
Η Ναυσικά δέχεται μια ακόμα επίθεση κι όταν η σφαίρα περνάει ξυστά από δίπλα της, καταλαβαίνει πως αυτοί που την εκβιάζουν δεν αστειεύονται. Ο Μιχαήλ μαθαίνει από τον Υπουργό ότι η μητέρα του είναι στόχος και η Ναυσικά αναγκάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα, ο Οδυσσέας απογοητευμένος από τις εξελίξεις προσπαθεί να ξαναβάλει τη ζωή του σε κανονικούς ρυθμούς. Δίνει μια συνέντευξη σε μια Ιταλίδα δημοσιογράφο, ενώ η Έρση εξακολουθεί να τον πιέζει να τη δεχθεί πίσω, ανοίγοντας όλα τα χαρτιά της. Ο Άκης έρχεται σε αντιπαράθεση με την Ηλιάνα, η οποία συνειδητοποιεί ότι ο πατέρας της θεωρεί πως έχει το ακαταλόγιστο και η απελπισία της μεγαλώνει. Παράλληλα ο Δημήτρης εξηγεί στην Ευγενία την τραγική ιστορία από το παρελθόν που έχει στοιχειώσει την Ηλιάνα και την έχει κάνει τόσο ευάλωτη. Τελικά, ο Δημήτρης και ο Αλέκος προσπαθώντας να δώσουν μια λύση αποφασίζουν να φέρουν πρόσωπο με πρόσωπο την Ηλιάνα με την Στέλλα, προκειμένου να διαπιστώσουν την αλήθεια.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8:
Η επαφή της Ηλιάνας για μια ακόμα φορά με τη Στέλλα, που εκείνη όμως γνωρίζει σαν Αγγέλα, δεν ρίχνει φως στην υπόθεση με αποτέλεσμα η Ηλιάνα να βρεθεί στα όρια της ψυχικής κατάρρευσης, ενώ ο Δημήτρης και ο Αλέκος που τη συνοδεύουν, δεν ξέρουν πια τι να πιστέψουν. Ο Μιχαήλ από την πλευρά του, κάνει έκπληξη στην Ηλιάνα και αιφνιδιαστικά την παίρνει και ταξιδεύουν στη Βενετία, προκειμένου να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους. Η Ναυσικά, που δεν θέλει να ακυρώσει το τραπέζι στον Νικηφόρο, καλεί τον Άκη και τον Δημήτρη να τον γνωρίσουν και από τη στάση του Άκη καταλαβαίνουμε ότι κάποιο παλιό μυστικό κρύβεται στις μεταξύ τους σχέσεις. Η Ρωξάνη πιάνει δουλειά στο πολιτικό γραφείο του Μιχαήλ και η πρώτη της συνάντηση με τον Αλέκο κρύβει εκπλήξεις. Η Έρση κάνει μια πολύ θερμή ερωτική εξομολόγηση στον Οδυσσέα και τον αφήνει με αντικρουόμενα συναισθήματα, αφού παραμένει πάντα ερωτευμένος με την Ηλιάνα. Όμως η φωτογραφία που θα δει ο Οδυσσέας στο ίνσταγκραμ από το ταξίδι της Ηλιάνας και του Μιχαήλ στη Βενετία, θα τον εξοργίσει και θα τον κάνει να αναθεωρήσει τη στάση του απέναντι στην Έρση…


ΠΕΜΠΤΗ 12.09 (ΕΠ 9):
Ο Αλέκος ενημερώνει την Ρωξάνη για τα τρέχοντα θέματα του γραφείου, αλλά παράλληλα δείχνει γοητευμένος από την παρουσία της. Η Εύα επιβεβαιώνει τις υποψίες της καθώς μαθαίνει πως πίσω από το ατύχημα του Σίμου κρύβονται οι τοκογλύφοι και γίνεται έξαλλη μαζί του. Σε κόντρα όμως συνεχίζουν να βρίσκονται και ο Σπύρος με την Ιφιγένεια, που δεν χάνουν ευκαιρία να βριστούν στο διαδίκτυο. Ο Άκης επιστρέφει στη Σμαράγδα και της ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσουν τη σχέση τους κρυφά. Η Κατερίνα ανακαλύπτει ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό στα πράγματα του Φοίβου και ταράζεται. Ο Οδυσσέας μη μπορώντας να διαχειριστεί την σκληρή πραγματικότητα, το ρίχνει στο ποτό για να ξεπεράσει την Ηλιάνα. Την ίδια ώρα, στη Βενετία, ο Μιχαήλ εξομολογείται στην Ηλιάνα πως κι εκείνος την έχει απατήσει παλιότερα. Η Έρση βρίσκει τον Οδυσσέα μεθυσμένο κι αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την ευάλωτη ψυχολογία του....

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10:

Η Έρση κάνει μια «επίθεση» αγάπης στον Οδυσσέα και τελικά τον πείθει να την παντρευτεί, την ίδια ώρα που Μιχαήλ και Ηλιάνα αποφασίζουν να αφήσουν στην άκρη τα παλιά και να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους. Ο Φοίβος καλύπτει το υπέρογκο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην τσάντα του, αλλά η Κατερίνα δεν πείθεται από τη δικαιολογία του. Την ίδια ώρα ο Λουκάς επισημαίνει στον Μιλτιάδη πως ο γιος του δεν είναι σαν όλα τα άλλα παιδιά.. Οι απόψεις και ο χαρακτήρας της Ρωξάνης αφήνουν έκπληκτο τον Αλέκο, που προσπαθεί να βρει τρόπο να την πλησιάσει. Παράλληλα και ο Δημήτρης δείχνει να γοητεύεται από την Ευγενία, αλλά εκείνη τον φρενάρει. Οι προστριβές ανάμεσα στον Σίμο και την Εύα δεν έχουν τέλος, ενώ η Ρωξάνη κάνει μια κουβέντα στη Ναυσικά προκειμένου να βοηθήσει την οικονομική κατάσταση της αδερφής της. Ο Οδυσσέας αρχίζει να ερευνά το παρελθόν, ξεδιπλώνοντας την περίεργη ιστορία της εξαφάνισης του πατέρα του εκείνη τη πρωτοχρονιά πριν 10 χρόνια....

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (105' - PG)
    Το Τελευταίο Ψέμα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Domino Day Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema2HD
    06:35 (120' - PG)
    Αγαπημένη μου, Γκέισα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    06:50 (100' - PG-13)
    Ο Τενόρος
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    The Equalizer Κ4 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    07:45 (90' - PG)
    Ζητείται Τίμιος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - R)
    Ghosts of Beirut Ε2
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    08:30 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    08:35 (80' - G)
    Ο Μύθος της Σαρίλα
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Heat Ε1
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    09:15 (90' - PG)
    Κρίμα το Μπόι σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    09:55 (110' - PG-13)
    Διασχίζοντας την Έρημο
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    After the Flood Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    10:10 (70' - PG)
    Adolfo
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    10:45 (80' - PG)
    Κακός, Ψυχρός και Ανάποδος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (50' - PG-13)
    The Bay Κ4 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    11:20 (160' - PG-13)
    Ο Άγγλος Ασθενής
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    11:45 (100' - PG-13)
    Bhopal: Μία Προσευχή για τη Βροχή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    11:50 (35' - PG-13)
    Fleeting Lies Ε5
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema3
    12:05 (95' - PG)
    Το Γέλιο Βγήκε απ' τον Παράδεισο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    12:25 (35' - PG-13)
    Fleeting Lies Ε6
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (65' - R)
    Ghosts of Beirut Ε3
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    13:25 (100' - PG-13)
    Το Τηλεφώνημα που Σκοτώνει
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema3
    13:40 (85' - PG)
    Τα Κίτρινα Γάντια
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (120' - PG)
    Οι Δρόμοι της Φωτιάς
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (120' - PG)
    Οι Δρόμοι της Φωτιάς
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    14:05 (55' - PG-13)
    Heat Ε2
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (120' - PG-13)
    The Traveller Κ2 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    15:05 (110' - PG)
    Γεύση από Ελλάδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    15:05 (50' - PG)
    Billionaires Who Made Our World: Bill Gates
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema2HD
    15:55 (95' - PG-13)
    Love in Taipei
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:00 (90' - PG)
    Ουπς 2! Ο Νώε Ξαναέφυγε...
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    16:55 (110' - PG)
    Η Νεράιδα και το Παλικάρι
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - PG-13)
    Maxine Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    17:30 (105' - PG-13)
    Εραστής σε Τιμή Ευκαιρίας
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    17:30 (130' - PG-13)
    Αόρατος Εραστής
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (55' - PG-13)
    The Bay Κ4 Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    18:45 (95' - PG)
    Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    18:55 (50' - PG-13)
    After the Flood Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:15 (105' - R)
    127 Ώρες
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:45 (75' - R)
    1883 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:20 (100' - PG)
    Τι Κάνει ο Άνθρωπος για να Ζήσει
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (105' - R)
    The Gateway
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (60' - PG-13)
    So Help Me Todd Κ2 Ε4
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Instaglamour
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (95' - R)
    Hitman: Εκτελεστής 47
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (95' - R)
    Hitman: Εκτελεστής 47
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    CSI: Vegas Κ3 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    CSI: Vegas Κ3 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    23:45 (90' - PG)
    Προσκλητήριο στη Μάνα
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    23:45 (90' - PG)
    Προσκλητήριο στη Μάνα
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Special Ops: Lioness Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    00:15 (210' - R)
    Ο Νονός 2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    00:20 (90' - R)
    Η Πόλη του Παραδείσου
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ1 Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:15 (95' - PG)
    Οι Εραστές του Ονείρου
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema1HD
    01:50 (100' - R)
    Η Ρόουζ Υποδύεται την Τζούλι
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Reyka Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (105' - PG-13)
    Εν Ονόματι του Νόμου
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (55' - PG-13)
    The Gymnasts Ε1
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    03:30 (85' - NC-17)
    Peter von Kant
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    03:45 (135' - R)
    Ο Εχθρός Δίπλα μου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    03:55 (70' - R)
    1883 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    04:35 (90' - PG)
    Δυο Έξυπνα Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    04:55 (100' - R)
    Palo Alto
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (55' - R)
    Special Ops: Lioness Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (95' - PG-13)
    Miss Merkel - An Uckermark Murder Mystery
    Κωμωδία

Ροή ειδήσεων

Share