Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Elif Αποκλειστικό: Τραγικό φινάλε!

Στην τελική ευθεία για το φινάλε!

15 Σεπτεμβρίου 2019 10:16
Elif Αποκλειστικό: Τραγικό φινάλε!

Τραγικό αναμένεται το φινάλε της δραματικής τούρκικης σειράς Elif στο κανάλι του STAR!

Κενάν μαθαίνει πως η Ελίφ είναι κόρη του και προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ να τον παντρευτεί. Σημειωτέον πως έχει πάρει διαζύγιο από την Αρζού, η οποία έχει οδηγηθεί στο ψυχιατρείο μετά τις αποκαλύψεις για όσα άσχημα έκανε στο παρελθόν. Στην πρόταση γάμου του Κενάν, η Μελέκ απαντά αρνητικά γιατί πιστεύει ότι ο Κενάν δεν την αγαπά, απλώς επιζητεί τον γάμο γιατί η Ελίφ είναι δικό του παιδί. Έτσι αποφασίζει να φύγει με την κόρη της και να πάει στην Άγκυρα. Η μικρή αντιδρά, αλλά η Μελέκ είναι αποφασισμένη και έτσι το επόμενο πρωί ο Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ τις πάνε στον σταθμό λεωφορείων για να φύγουν. Θυμάστε τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο;


Την ίδια ώρα, η Ελίφ τηλεφωνεί κρυφά στον Κενάν και του λέει «μπαμπά, είμαστε στα λεωφορεία, η μαμά αποφάσισε να φύγουμε για την Άγκυρα. Σε παρακαλώ κάνε κάτι να τη σταματήσεις, δεν θέλω να φύγω». Ο Κενάν σοκάρεται και ξεκινά να τις βρει. Σταματά το λεωφορείο στον δρόμο και κατεβάζει τις δύο γυναίκες της ζωής του. Οι δυο τους αποφασίζουν να παντρευτούν. Η μέρα του γάμου του Κενάν και της Μελέκ ξημερώνει και το ζευγάρι ευτυχισμένο κάνει όνειρα για το κοινό μέλλον του. Στο μεταξύ η Αρζού, που το έχει σκάσει από το ψυχιατρείο, θέλει να πάρει εκδίκηση και προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει το ζευγάρι να παντρευτεί.

Ωστόσο, τυφλωμένη από το μίσος πέφτει στην ίδια της την παγίδα και σκοτώνει τον άντρα της ζωής της αλλά και τη μονάκριβη κόρη της, Τουγκτσέ!

Ο θρήνος στην οικογένεια Εμιρόγλου είναι μεγάλος.

8 Λέξεις: Έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις! Δείτε τα νέα επεισόδια της εβδομάδας!

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της εβδομάδας 16-20/9, στην καθημερινή δραματική ερωτική σειρά του ΣΚΑΙ, «8 Λέξεις».

Τι είδαμε όμως την προηγούμενη εβδομάδα;

Επεισόδιο 11+12: Η Ηλιάνα θύμα πλεκτάνης
Η Ηλιάνα γνωρίζοντας πια για τον επερχόμενο γάμο του Οδυσσέα με την Έρση, καταρρέει αλλά παράλληλα πρέπει να κρύψει τα συναισθήματά της από τον Μιχαήλ, αφού το ταξίδι τους στη Βενετία συνεχίζεται. Ωστόσο βρίσκει το θάρρος να ζητήσει από τον άντρα της να μην παραστούν στον γάμο του αδερφού του κι αυτός συμφωνεί. Στο μεταξύ, η Ναυσικά πιέζει τον Οδυσσέα και την Έρση να μην κάνουν πολιτικό γάμο, αλλά θρησκευτικό, αφού σκοπεύει να καλέσει όλο τον κόσμο και θέλει να δώσει στον γάμο χροιά κοσμικού γεγονότος. Ο Νικηφόρος βρίσκεται ακόμα στην Κέρκυρα και συναντιέται τόσο με τον Οδυσσέα όσο και με την Έρση, δίνοντας με τις αφηγήσεις του κάποια στοιχεία της ζωής του στο παρελθόν. Στην Αθήνα, η Εύα έκπληκτη ακούει από τον άντρα με τον οποίο είχε σχέση η Ρωξάνη, να της λέει ότι δεν είναι αυτός ο πατέρας του μικρού Άγγελου, μια πληροφορία που περιπλέκει πολύ τα πράγματα. Η Κατερίνα ανακαλύπτει ότι ο Φοίβος της είπε ψέματα για την προέλευση των 10.000 ευρώ και αυτή τη φορά απαιτεί να μάθει την αλήθεια. Τέλος, μια επίσκεψη της Στέλλας στην Ευγενία, θα μας δώσει να καταλάβουμε ότι πίσω απ αυτή την υπόθεση κρύβεται μια καλοστημένη πλεκτάνη.
Η Εύα ρωτάει επίμονα την Ρωξάνη για το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού, αλλά εκείνη αρνείται να της δώσει απάντηση. Ο Οδυσσέας ξεκαθαρίζει στη Ναυσικά πως ο γάμος του θα είναι πολιτικός, αλλά μπορεί να οργανώσει μετά ό,τι γλέντι θέλει. Η Κατερίνα αποφασίζει να βρει σύντροφο στη Σμαράγδα, ενώ παράλληλα ο Άκης οργανώνει ταξίδι για τους δύο τους στην Ρώμη. Ο Μιλτιάδης έχει προβληματιστεί από τα λόγια του Λουκά κι αρχίζει να παρατηρεί τη συμπεριφορά του Φοίβου. Ο Σπύρος αρνείται να γίνει μάρτυρας στον γάμο του Οδυσσέα και έτσι προθυμοποιείται ο Νικηφόρος. Ο Αλέκος ψάχνει συνεχώς αφορμές να πλησιάσει τη Ρωξάνη. Ο Σίμος επιστρέφει στην ενεργό δράση κι αρχίζει να ερευνά για τον Μιχαήλ. Η Ναυσικά αποφασίζει να προσφέρει δουλειά στην Εύα, στο εργαστήριό της. Η Ιφιγένεια ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό του Φοίβου. Η Ηλιάνα, τυφλωμένη από πάθος, τηλεφωνεί στον Οδυσσέα για ένα τελικό ξεκαθάρισμα…

8 Επεισόδιο 13+14: Η Ρωξάνη αποκαλύπτει την ταυτότητα του πατέρα του γιου της
Η Ηλιάνα και ο Οδυσσέας πάνω σε έναν παθιασμένο καυγά αποφασίζουν να μην ξαναμιλήσουν ποτέ! Ο Φοίβος δίνει μια εξήγηση στην Ιφιγένεια για τα χρήματα που έχει, αυτή όμως δεν φαίνεται να τον πιστεύει. Ο Μιλτιάδης εκφράζει την ανησυχία του για την ψυχική υγεία του Φοίβου, η Κατερίνα όμως του το κόβει μαχαίρι! Την ίδια στιγμή ο Λουκάς νιώθει μοναξιά και βρίσκει παρηγοριά σε συντροφιά της μιας νύχτας…Η Ρωξάνη αποκαλύπτει για πρώτη φορά στην αδερφή της πως ο πατέρας του παιδιού της είναι ο Μιχαήλ και της λέει όλη την ιστορία. Την ίδια στιγμή η Νόνα αποκαλύπτει στον Οδυσσέα κάτι που δένει με την εξαφάνιση του πατέρα του και τον βάζει σε βαθιά σκέψη. Στο μεταξύ η Ναυσικά καλεί όλο και περισσότερο κόσμο στον γάμο του, επισημοποιώντας έτσι την σχέση του με την Έρση. Η Εύα με τον Σίμο ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες κλονίζοντας έτσι την υγεία της κόρης τους.
Ο Μιχαήλ και η Ηλιάνα γυρίζουν από τη Βενετία και ανακοινώνουν πως δεν θα παρευρεθούν στον γάμο του Οδυσσέα, γεγονός που εξοργίζει τη Ναυσικά και προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη. Την ίδια ώρα οι ετοιμασίες για τον γάμο συνεχίζονται πυρετωδώς στην Κέρκυρα, αλλά ο Οδυσσέας δεν δείχνει να το απολαμβάνει. Ο Νικηφόρος γοητεύεται από την Εύα... Ο Άκης ζητάει μια χάρη από τον Μιχαήλ, αλλά τελικά καταλήγουν σε καυγά καθώς τα συμφέροντά τους είναι αντικρουόμενα. Η Ρωξάνη ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως δεν έχει καμία απαίτηση από αυτόν σε σχέση με το παιδί. Η Ηλιάνα φτάνει στα πρόθυρα της τρέλας και εξομολογείται στον Δημήτρη όλη την αλήθεια ενώ ο Οδυσσέας παραδέχεται στον Σπύρο πως αυτός ο γάμος που ετοιμάζεται να κάνει είναι τελικά λάθος…Τηλεθέαση 13/9: Αυτά τα προγράμματα ''σάρωσαν'' στον ανταγωνισμό!


Επεισόδιο 15+16: Ο Φοίβος εκτελεί ακόμα μία εντολή!
Η Ηλιάνα εξομολογείται όλη την αλήθεια στον αδερφό της για τον κρυφό έρωτα που νιώθει για τον Οδυσσέα κι όλα όσα έχουν μεσολαβήσει. Ο Αλέκος προσπαθεί να περάσει τη δική του πολιτική γραμμή στον Μιχαήλ, αλλά εκείνος δεν αλλάζει τις απόψεις του. Ο Νικηφόρος γνωρίζει την Ηλιάνα και συνειδητοποιεί πως αυτή είναι το κρυφό ερωτικό απωθημένο του Οδυσσέα. Η Ναυσικά, σε συνεργασία με τον Μιλτιάδη, πείθει τον Μιχαήλ να παρευρεθεί τελικά στον γάμο. Η Ηλιάνα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και ζητάει τη βοήθεια του Δημήτρη. Η Κατερίνα καλεί την Σμαράγδα και τον Λουκά στην Κέρκυρα, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια τόσο του Μιλτιάδη όσο και του Άκη. Ο Μιχαήλ γυρίζει σπίτι και συνειδητοποιεί πως η Ηλιάνα έφυγε..
Η Ηλιάνα χρησιμοποιεί τον Δημήτρη σαν άλλοθι προκειμένου να βρεθεί μόνη της στην Κέρκυρα και να προσπαθήσει να δει τον Οδυσσέα. Ο Φοίβος εκτελεί ακόμα μια εντολή, μόνο που αυτός ο φόνος θα συζητηθεί και θα θορυβήσει πολλούς. Ένα μικροατύχημα του Άγγελου ανησυχεί τον Μιχαήλ και για πρώτη φορά δείχνει να έχει αισθήματα για τον γιο του. Η Ναυσικά φτάνει στην Κέρκυρα και ξεκινάει τις προετοιμασίες για το τραπέζι του γάμου. Στο νησί όμως καταφθάνει και ο Σίμος που από καθαρή τύχη πέφτει πάνω στον Οδυσσέα και τον πείθει να του δώσει μια συνέντευξη. Η Ιφιγένεια δεν χάνει την ευκαιρία κι επισκέπτεται τον Σπύρο στο βιβλιοπωλείο του. Η Ηλιάνα κάνει μια απελπισμένη κίνηση προκειμένου να πείσει τον Οδυσσέα να μην παντρευτεί.

Επεισόδιο 17+18: Η επεισοδιακή συνάντηση Σπύρου - Ιφιγένειας
Η Ηλιάνα πριν τον γάμο κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να πείσει τον Οδυσσέα να μην παντρευτεί την Έρση. Του λέει ότι είναι αποφασισμένη να χωρίσει και να μείνει μαζί του, αλλά ο Οδυσσέας έχει χάσει πια την εμπιστοσύνη του... Ο Άκης είναι έξαλλος με τη Σμαράγδα και την απόφασή της να έρθει στην Κέρκυρα χωρίς να της το έχει επιτρέψει. Όλοι ετοιμάζονται για τον γάμο ενώ παράλληλα ο Νικηφόρος φλερτάρει με την Εύα και ο Σίμος παίρνει συνέντευξη από τον Οδυσσέα τον οποίο και καταφέρνει να εκνευρίσει με τις αδιάκριτες ερωτήσεις του. Παράλληλα, από ένα τηλεφώνημα του Νικηφόρου καταλαβαίνουμε ότι κρύβει κάποιο σκοτεινό μυστικό και ο ερχομός του στην Ελλάδα, μόνο τυχαίος δεν είναι. Η Έρση και η Ηλιάνα συναντιούνται κι αποφασίζουν να κάνουν μια συζήτηση, έξω από τα δόντια.
Η Έρση μιλάει έξω από τα δόντια στην Ηλιάνα και της κάνει ένα ξεκαθάρισμα για τον Οδυσσέα που την αφήνει άφωνη! Παράλληλα, ο Οδυσσέας λέει στον Νικηφόρο για το ρολόι του πατέρα τους που ανακάλυψε στο σπίτι. Όσο πλησιάζει η μεγάλη ώρα, ο Οδυσσέας δείχνει όλο και πιο αβέβαιος για τον γάμο. Ο Άκης γίνεται έξαλλος με τον Μιχαήλ καθώς παρακούει τις εντολές του και τάσσεται κατά της Κυβέρνησης! Στο μεταξύ, ο Λουκάς με τον Μιλτιάδη έρχονται και πάλι σε ρήξη και όλα δείχνουν πως πλησιάζει το τέλος της σχέσης τους. Η Εύα, μετά από πίεση, παραδέχεται στην Ρωξάνη πώς κάτι παίζει με τον Νικηφόρο! Όπως ήταν επόμενο ο Σπύρος βλέπει την Ιφιγένεια στο γάμο και η συνάντηση τους είναι επεισοδιακή!

TAGS
 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (105' - PG)
    Το Τελευταίο Ψέμα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Domino Day Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema2HD
    06:35 (120' - PG)
    Αγαπημένη μου, Γκέισα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    06:50 (100' - PG-13)
    Ο Τενόρος
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    The Equalizer Κ4 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    07:45 (90' - PG)
    Ζητείται Τίμιος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - R)
    Ghosts of Beirut Ε2
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    08:30 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    08:35 (80' - G)
    Ο Μύθος της Σαρίλα
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Heat Ε1
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    09:15 (90' - PG)
    Κρίμα το Μπόι σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    09:55 (110' - PG-13)
    Διασχίζοντας την Έρημο
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    After the Flood Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    10:10 (70' - PG)
    Adolfo
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    10:45 (80' - PG)
    Κακός, Ψυχρός και Ανάποδος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (50' - PG-13)
    The Bay Κ4 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    11:20 (160' - PG-13)
    Ο Άγγλος Ασθενής
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    11:45 (100' - PG-13)
    Bhopal: Μία Προσευχή για τη Βροχή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    11:50 (35' - PG-13)
    Fleeting Lies Ε5
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema3
    12:05 (95' - PG)
    Το Γέλιο Βγήκε απ' τον Παράδεισο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    12:25 (35' - PG-13)
    Fleeting Lies Ε6
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (65' - R)
    Ghosts of Beirut Ε3
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    13:25 (100' - PG-13)
    Το Τηλεφώνημα που Σκοτώνει
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema3
    13:40 (85' - PG)
    Τα Κίτρινα Γάντια
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (120' - PG)
    Οι Δρόμοι της Φωτιάς
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (120' - PG)
    Οι Δρόμοι της Φωτιάς
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    14:05 (55' - PG-13)
    Heat Ε2
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (120' - PG-13)
    The Traveller Κ2 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    15:05 (110' - PG)
    Γεύση από Ελλάδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    15:05 (50' - PG)
    Billionaires Who Made Our World: Bill Gates
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema2HD
    15:55 (95' - PG-13)
    Love in Taipei
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:00 (90' - PG)
    Ουπς 2! Ο Νώε Ξαναέφυγε...
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    16:55 (110' - PG)
    Η Νεράιδα και το Παλικάρι
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - PG-13)
    Maxine Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    17:30 (105' - PG-13)
    Εραστής σε Τιμή Ευκαιρίας
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    17:30 (130' - PG-13)
    Αόρατος Εραστής
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (55' - PG-13)
    The Bay Κ4 Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    18:45 (95' - PG)
    Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    18:55 (50' - PG-13)
    After the Flood Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:15 (105' - R)
    127 Ώρες
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:45 (75' - R)
    1883 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:20 (100' - PG)
    Τι Κάνει ο Άνθρωπος για να Ζήσει
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (105' - R)
    The Gateway
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (60' - PG-13)
    So Help Me Todd Κ2 Ε4
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Instaglamour
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (95' - R)
    Hitman: Εκτελεστής 47
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (95' - R)
    Hitman: Εκτελεστής 47
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    CSI: Vegas Κ3 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    CSI: Vegas Κ3 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    23:45 (90' - PG)
    Προσκλητήριο στη Μάνα
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    23:45 (90' - PG)
    Προσκλητήριο στη Μάνα
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Special Ops: Lioness Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    00:15 (210' - R)
    Ο Νονός 2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    00:20 (90' - R)
    Η Πόλη του Παραδείσου
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ1 Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:15 (95' - PG)
    Οι Εραστές του Ονείρου
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema1HD
    01:50 (100' - R)
    Η Ρόουζ Υποδύεται την Τζούλι
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Reyka Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (105' - PG-13)
    Εν Ονόματι του Νόμου
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (55' - PG-13)
    The Gymnasts Ε1
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    03:30 (85' - NC-17)
    Peter von Kant
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    03:45 (135' - R)
    Ο Εχθρός Δίπλα μου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    03:55 (70' - R)
    1883 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    04:35 (90' - PG)
    Δυο Έξυπνα Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    04:55 (100' - R)
    Palo Alto
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (55' - R)
    Special Ops: Lioness Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    NCIS: Hawai'i Κ3 Ε2
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (95' - PG-13)
    Miss Merkel - An Uckermark Murder Mystery
    Κωμωδία

Ροή ειδήσεων

Share