Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Κράτα μου το χέρι: Καταιγιστικές οι σημερινές (13/9) εξελίξεις!

Τι θα δούμε;

13 Σεπτεμβρίου 2019 12:04
Κράτα μου το χέρι: Καταιγιστικές οι σημερινές (13/9) εξελίξεις!

Καταιγιστικές οι σημερινές (13/9) εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του AlphaTv, "Κράτα μου το χέρι"! Η Αζρά αναγκάζεται να χωριστεί από την Μινέ!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο! Τι είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (12/09);

Κράτα μου το χέρι εξελίξεις

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 56
Η Αζρά αναγκάζεται να χωριστεί από την Μινέ, καθώς η Μινέ επιστρέφει στο σπίτι της οικογένειάς της. Αν και αρχικά η Αζρά σκέφτεται να μείνει σε ξενοδοχείο, δεν μπορεί να παραβλέψει την επιμονή της Φεριντέ και εγκαθίσταται ξανά στο αρχοντικό. Η Σουμρού το μαθαίνει αυτό.

Φτερωτός Θεός: Εξελίξεις "βόμβα" στο σημερινό (13/9) επεισόδιο!

Εξελίξεις "βόμβα" στο σημερινό (13/9) επεισόδιο της επιτυχημένης τουρκικής σειράς του ΣΚΑΪ, "Φτερωτός Θεός"! Ο Τζαν θυμώνει με την Σανέμ επειδή...

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε απόψε! Αυτός είναι ο κούκλος Τούρκος που πρωταγωνιστεί στην σειρά ''Φτερωτός Θεός''!

Επεισόδιο 51

Η Σανέμ έχει μια καλή ιδέα προκειμένου να βοηθήσει την εταιρία. Πείθει τον κύριο Φάμπρι να αγοράσει αυτός τις μετοχές της «Υπέροχης Ιδέας» που θέλει να πουλήσει ο Τζαν, έτσι ώστε να μην αναγκαστούν να τις παραχωρήσουν στον επόμενο ενδιαφερόμενο, που είναι επικίνδυνος για την εταιρία. Ο Τζαν όμως θυμώνει με τη Σανέμ, επειδή έδρασε χωρίς να τον ενημερώσει. Εν τω μεταξύ, η Σανέμ βρίσκει αποδείξεις για τα κρυφά σχέδια του Εμρέ και της Αϊλίν να συνεργαστούν επαγγελματικά και να καταστρέψουν την "Υπέροχη Ιδέα"…

εξελίξεις Φτερωτός Θεός

Τι είδαμε στα επεισόδια της Δευτέρας έως της Τετάρτης;

Επεισόδιο 47
Η Αϊλίν αφήνει διαρκώς υπονοούμενα στον Τζαν για την ειλικρίνεια της Σανέμ, ώστε αν αποκαλυφθούν τα ψέματα που του είπε η Σανέμ για χάρη του Εμρέ, ο Τζαν να θυμώσει αποκλειστικά μαζί της. Η Αϊχάν παραδέχεται πρώτα στον εαυτό της και έπειτα στη Σανέμ ότι ερωτεύτηκε επιτέλους κι αυτή τον Τζέι-Τζέι. Η «Υπέροχη Ιδέα» γυρίζει την επόμενη καμπάνια της σε ένα λούνα παρκ και ο Τζαν με τη Σανέμ μετά βίας καταφέρνουν να κρύψουν τον έρωτά τους από τους υπόλοιπους συναδέλφους τους.

Επεισόδιο 48
Από ένα παιχνίδι της τύχης ο Τζαν μαθαίνει την αλήθεια για το παιχνίδι που του έπαιξε η Σανέμ στην αρχή της γνωριμίας τους και τα ψέματα που του έχει πει έως τώρα. Η Σανέμ συντετριμμένη αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι έδρασε υπό τις οδηγίες του Εμρέ. Προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις στον Τζαν και τον παρακαλεί να τη συγχωρήσει. Όμως τίποτα πια δε θα είναι το ίδιο, ούτε ανάμεσα στη Σανέμ και τον Τζαν, ούτε ανάμεσα σε αυτόν και τον αδελφό του.

Επεισόδιο 49
Στον απόηχο των πρόσφατων αποκαλύψεων, έρχεται η τελική έκρηξη ανάμεσα στον Τζαν και τον Εμρέ. Ακόμη, σαν να μην έφταναν όσα έμαθε ο Τζαν για την κρυφή συνεργασία της Σανέμ με τον αδελφό του, αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια και οι δολοπλοκίες του Εμρέ με την Αϊλίν εις βάρος της εταιρίας. Η κατάσταση στην «Υπέροχη Ιδέα» είναι εμπόλεμη και η Σανέμ αναζητά βοήθεια από μια απροσδόκητη πηγή.

Πηγή: Youweekly.gr

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share