Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Τηλεθέαση 31/8: Ποιοι απογοήτευσαν με τα νούμερα που έκαναν οι εκπομπές τους;

Δείτε αναλυτικά εδώ!

1 Σεπτεμβρίου 2019 14:03
Τηλεθέαση 31/8: Ποιοι απογοήτευσαν με τα νούμερα που έκαναν οι εκπομπές τους;

Τα προγράμματα που απογειώθηκαν χθες 31/8 σύμφωνα με την τηλεθέαση; Όλα τα νούμερα αναλυτικά από το Athensmagazine.gr!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Athensmagazine.gr, θα σας δώσει αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης της χθεσινής ημέρας, με τους νικητές και τους χαμένους της τηλεόρασης.

Νωρίς το πρωί

Τηλεθέαση

ΣΚΑΙ: Καλημέρα 26,5
ΑΝΤ1: Οι Μεν και οι Δεν 20,1
ΑΝΤ1: Της Ελλάδος τα παιδιά 10,2

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 20,3
ΣΚΑΙ: Happy Traveller (Ε) 8,3
OPEN: OPEN SPORT 5,1
ΑΝΤ1: Εκείνες και Εγώ (Ε) 9.7
ΑLPHA: Bασικά Καλησπέρα σας 13,2

Απογευματινή ζώνη

ΑNT1: Τα ράγκρατς στο Παρίσι4,6
ΣΚΑΪ: Η μάσκα του Ζορό 12,1
OPEN: Μπετόβεν και μπουζούκη 6,9
STAR: Ο Μίστερ Μπιν πάει διακοπές 14,4
Alpha: Οικγενειακές ιστορίες (Ε) 14,7

Prime time

AΝΤ1: Η καφετζού 12,8
ALPHA: Θα σε κάνω βασίλισσα 12
ALPHA: To σόι σου 16,4
OPEN: Η καμαριέρα 11,5
ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά (Ε) 6,8

Δραματικές στιγμές για την Elif! Αποκλειστικό!

Δραματικές στιγμές για την Elif! Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά του Star, Elif. Η Μελέκ είναι σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο! Elif αποκλειστικό: Χωρισμός βόμβα!

Ο Σερντάρ λέει στην Γκόντζα πως σκοπεύει να δώσει την Ελίφ στον Κενάν με αντάλλαγμα την Τουγτσέ. Η Γκόντζα δεν ξέρει τι να κάνει και τσακώνεται μαζί του. Η Γκόντζα θέλει να δείξει την Ελίφ στον Νετζντέτ για να σώσει τον γάμο της.

Ο Σερντάρ παίρνει μαζί του την Ελίφ και η Γκόντζα διατάζει τους άντρες του Νετζντέτ να βρουν το κοριτσάκι. Η Ελίφ ρωτάει τον Σερντάρ γιατί δεν έχουν πάει στην οικογένειά της και εκείνος της λέει πως σύντομα θα ενωθεί ξανά μαζί τους.

Elif Star

Όμως όσο η ώρα περναέι η Ελίφ γίνεται ανυπόμονη και ο Σερντάρ δυσκολεύεται να την ηρεμήσει. Η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι της χωρίς να έχει καταλάβει ότι ο Ζαφέρ, ο άνθρωπος του Νετζντέτ, την παρακολουθεί. Τηλεφωνεί στην Γκόντζα και μαθαίνει πως ούτε εκείνη έχει την Έλιφ πια και έτσι δεν πρόκειται να πάρει τα χρήματα, που υπολόγιζε.

Η Αρζού τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως ξέρει ότι έχει την Ελίφ και πως θα της την πάρει χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Η Νουρτέν προσπαθεί να πει στην Αρζού πως η Ελίφ δεν είναι μαζί της αλλά δεν την πείθει.

Η Νουρτέν αρχίζει να φοβάται και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Καθώς ετοιμάζεται να φύγει, επιστρέφει ο Μουχσίν με το αυτοκίνητο της εταιρίας.

Η Νουρτέν του λέει πως η Ελίφ το έσκασε και πως τους έχουν κάνει μήνυση στην αστυνομία και πως οι γονείς της τους απειλούν.

Elif

Η Νουρτέν συνεχίζει λέγοντας του πως αφού δεν πήγαν στην αστυνομία να αναφέρουν πως βρήκαν την Ελίφ, θεωρούνται ένοχοι και αν τους πιάσουν θα πάνε φυλακή.

Το ζευγάρι αποφασίζει να το σκάσει. Καθώς αναχωρούν με το αυτοκίνητο της εταιρίας, η Αρζού τους βλέπει και τους ακολουθεί. Η Νουρτέν χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούεται με ένα δέντρο στην άκρη του δρόμου.

Η Μελέκ και ο Κενάν περιμένουν νεότερα από την Ελίφ στο αστυνομικό τμήμα. Η Μελέκ είναι σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μένουν στο πλευρό της. Ο αξιωματικός λέει στον Κενάν πως θα τον ειδοποιήσουν όταν έχουν νεότερα και ο Κενάν φεύγει.

Πηγαίνει να δει τη Μελέκ. Ένας από τους άντρες του Νετζντέτ συνοδεύει την Τουγτσέ στο κτήμα αλλά εκείνη δεν θέλει να μείνεο. Η Σεχέρ πηγαίνει την Τουγτσέ στη γιαγιά της. Η Τουγτσέ λέει στην Αλιγιέ πως βρέθηκε η Ελίφ.

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share