Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Βίκυ Καγιά είναι έτοιμη για... όλα!

Η αρχή δεν αργεί για την παρουσιάστρια!

31 Αυγούστου 2019 14:32
Η Βίκυ Καγιά είναι έτοιμη για... όλα!

Η Βίκυ Καγιά είναι έτοιμη για όλα! Η αγαπημένη παρουσιάστρια αλλά και μοντέλο μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενδιάμεσα βέβαια από τα γυρίσματα του επόμενου Greece Next Top Model, ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram!

Η παρουσιάστρια του Star και συγκεκριμένα της εκπομπής Shopping Star είναι έτοιμη για την καινούρια σεζόν με ανεβασμένη διάθεση! Σημαντικό κομμάτι της εκπομπής της είναι να μάθει στις γυναίκες να έχουν στιλ και με λίγα λεφτά να μπορούν να αγοράσουν κομμάτια που θα τις κολακεύουν!

Όπως καταλαβαίνετε τα γυρίσματα της τηλεοπτικής εκπομπής έχουν ξεκινήσει ήδη! Δείτε ακόμα: Πρόσωπα "έκπληξη" στο κανάλι!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε:

It’s a new day,a new season, a new team!Lets do it!

Δείτε την φωτογραφία από το instagram της Βίκυ Καγιά εδώ:

Αποκλείεται Βίκυ μου: Πόσο χρονών είναι η Καγιά;

Βίκυ Καγιά: Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είναι στα φώτα της δημοσιότητας από πολύ μικρή ηλικία. Από τόσο μικρή μάλιστα ώστε συχνά να την παρεξηγούμε και να την θεωρούμε πολύ μεγαλύτερη απ' ότι πραγματικά είναι.

Αναμφισβήτητα η Βίκυ Καγιά έχει κλείσει τουλάχιστον 27 χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ. Έχει περπατήσει ατελείωτα χιλιόμετρα στις πασαρέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ έχει κοσμήσει ατελείωτες φορές τα εξώφυλλα των περιοδικών. Μας είναι ένα πρόσωπο οικείο και γνωστό και είναι πολύ λογικό να την θεωρούμε πολύ μεγαλύτερη απ' ότι πραγματικά είναι. Πόσο χρονών είναι; Το δηλώνει η ίδια σε συνέντευξή της στο DownTown Κύπρου. Oops Βικάρα: Η Καγιά με φουλ κυτταρίτιδα στα οπίσθια!

«Άρχισα στα 14 μου και σήμερα είμαι 40 ετών – δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες, όπως ξέρεις. Θα σου έλεγα πως αυτό που δεν έχει ημερομηνία λήξης είναι η καριέρα – όταν είναι σοβαρή. Βλέπεις τα supermodels του εξωτερικού, που είναι 40, 50, ακόμα και 60 ετών και φωτογραφίζονται ακόμα. Αλλά, για ειδικά πράγματα. Πλέον, δεν κάνω τα εξώφυλλα που έκανα στα 19 ή στα 25 μου – είμαι πολύ πιο επιλεκτική. Σκέψου πως και αυτό το εξώφυλλό μας το προγραμματίζαμε από τα μέσα καλοκαιριού, αλλά τώρα ήταν η ιδανική συγκυρία για να το κάνουμε. Μιλάμε, πλέον, για άλλα concepts, για πράγματα που συμβαδίζουν με την ηλικία μου και την αισθητική μου όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα στα χρόνια. Αν μου πουν, για παράδειγμα, να διαφημίσω μία κρέμα ή να φωτογραφηθώ για την καμπάνια της, δεν θα είναι κρέμα για εφήβους, αλλά για γυναίκες 40 ετών όπως εγώ».

Βίκυ Καγιά: Ο ματωμένος γάμος και οι... θάνατοι!

Αποκαλύψεις για την όχι και τόσο βελούδινη ζωή της παρουσιάστριας, Βίκυς Καγιά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας! Ο “ματωμένος” γάμος, τα δικαστήρια και οι θάνατοι που της κόστισαν όσο τίποτα άλλο!

Τι κρύβεται πίσω από αυτή τη γυναίκα που είναι συνέχει με το χαμόγελο στα χείλη; Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά… Άσχημος καβγάς για Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Το «10» ήταν πάντα ο τυχερός αριθμός της Βίκυς Καγιά. Ήταν 10/10/2010 όταν ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της Νίκο Κριθαριώτη και βλέποντας το ζευγάρι όλοι πίστευαν ότι αυτός ο γάμος ήρθε απλώς για να επισφραγίσει μια σχέση ζωής. Στις 10 Ιουνίου του 2013 οι φήμες του χωρισμού τους ήρθαν για να ανατρέψουν όλα όσα μέχρι τώρα θεωρούσαν αυτονόητα και δεδομένα.

Ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Όταν πριν από επτά περίπου χρόνια δημοσιεύθηκε ότι η Βίκυ Καγιά είναι ζευγάρι με τον Νίκο Κριθαριώτη κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα. Κινούνταν στους ίδιους χώρους, ήταν περίπου στην ίδια ηλικία και είχαν ένα ακόμα σημαντικό κοινό. Τον άνθρωπο που στάθηκε η αφορμή για τη γνωριμία τους, την αδερφή του Νίκου και πολύ καλή φίλη της Βίκυς από τη θητεία της στην πασαρέλα, τη σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη.

Η Βίκυ, μοντέλο που εδώ και χρόνια διαπρέπει στις διεθνείς και τις εγχώριες πασαρέλες, έχοντας κάνει άπειρα χιλιόμετρα στα catwalks και εκατοντάδες φωτογραφίσεις και εξώφυλλα, ήταν από τις αγαπημένες παρουσίες της Σήλιας σε κάθε της δουλειά. Τη μέρα που το μοντέλο γνωρίστηκε με τον επιχειρηματία Νίκο δεν άργησε να έρθει και ένας μεγάλος έρωτας. Η σχέση τους μετρούσε ήδη τέσσερα χρόνια, όταν πριν δυόμισι αποφάσισαν να παντρευτούν. Το γεγονός ότι ήταν τόσα χρόνια μαζί έδινε τη βεβαιότητα σε όλους ότι δεν πρόκειται απλώς για μια φλόγα που θα εξασθενήσει όσο περνάει ο καιρός, αλλά για μια φωτιά που έχει σαρώσει τα πάντα και θα καίει μεταξύ τους αιώνια.

«Είναι έμπνευση, τον θαυμάζω πάρα πολύ. Δεν είναι μόνο η έμπνευσή μου και η ασφάλειά μου, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και θέλω να γίνομαι καλύτερη γι’ αυτόν», είχε πει η Βίκυ σε συνέντευξή της πριν ακόμα παντρευτεί τον άντρα της ζωής της.

Αυτό που και οι δυο ονειρεύονταν ήταν μια ήρεμη ζωή μαζί και τη δημιουργία μιας μεγάλης και ευτυχισμένης οικογένειας. Αυτή άλλωστε ήταν και η αφορμή για την επισημοποίηση της σχέσης τους. Η ίδια η Βίκυ έχει παραδεχτεί ότι ο μόνος λόγος που είπε το μεγάλο «ναι» ήταν για να κάνουν οικογένεια. Αυτό το «ναι» έγινε πραγματικότητα το 2010, μέσα σε ένα σκηνικό που αλλιώς το είχε σχεδιάσει το ζευγάρι και αλλιώς εξελίχθηκε. Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε την φθινοπωρινή Κυριακή του Οκτωβρίου άλλαξε λίγο τα πλάνα τους για μια μεγάλη δεξίωση σε εξωτερικό χώρο, αλλά θεωρήθηκε καλό σημάδι για την πορεία του γάμου.

Ο χρόνος πέρασε, οι τριβές της καθημερινότητας εντείνονταν και οι δυσκολίες έρχονταν η μία μετά την άλλη. Οι θάνατοι συγγενικών τους προσώπων (με πιο γνωστό αυτό της Μαρίας Τσάκου, αδερφής του Νίκου Τσάκου και συζύγου της Σίλιας Κριθαριώτη που συνέβη λίγες μόνο μέρες μετά το γάμο της Βίκυς και του Νίκου) έφεραν μαύρα σύννεφα πάνω από το σπίτι τους στο Ψυχικό, που για πολύ καιρό αποτελούσε το ησυχαστήριό τους. Εκεί που στην αρχή ήταν συνέχεια μαζί και προσπαθούσαν πολύ για να συνηθίσουν τη νέα καθημερινότητα.

Ασταμάτητα επαγγελματικά ταξίδια τούς έκαναν σύντομα να απομακρυνθούν τόσο μεταξύ τους, όσο και από την επιθυμία τους για παιδί. Σε συνέντευξή της η Βίκυ είχε εμμέσως παραδεχτεί την κρίση που είχε περάσει η σχέση τους. «Έχει αλλάξει πάρα πολλά στάδια η σχέση μας. Περάσαμε σε μια φάση που μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι και ήμασταν συνέχεια μαζί. Στην αρχή δεν δούλεψε, αλλά τα καταφέραμε μετά από τρεις μήνες. Δεν κάναμε παιδί με τον Νίκο, γιατί συνέβησαν στις οικογένειές μας κάποια άσχημα γεγονότα, όπως κάποιοι θάνατοι. Πέσαμε και οι δυο απότομα –σε σημείο που υπήρξαν κενά στη σχέση μας. Την τελευταία στιγμή κάτι “γυρνάει” στο μυαλό μας, τα βρίσκουμε και όλα καλά! Ποιος δεν περνάει κρίση;», εξομολογήθηκε το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια.

Όλη αυτή η αναστάτωση ήταν αναμενόμενο να φέρει και την αλλαγή σχεδίων στη ζωή του ζευγαριού. Η απόκτηση ενός παιδιού έμοιαζε ολοένα και πιο μακρινή και η απόσταση γινόταν εκτός από χιλιομετρική και συναισθηματική. «Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα, αλλά θα γίνει κάποια στιγμή. Όταν το θέλουμε και οι δυο θα το κάνουμε. Δεν είναι θέμα δουλειάς, αλλά έχουμε αποφασίσει με τον Νίκο ότι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη. Είναι κοινή μας απόφαση, όχι κάτι που το λέω μόνο εγώ. Θα γίνει, όμως, νέοι άνθρωποι είμαστε. Όλα στο χρόνο τους», είπε η Βίκυ σε πρόσφατη συνέντευξή της. Ο χρόνος αυτός όμως δεν ήρθε ποτέ. Η συνέπεια με την οποία το διάσημο μοντέλο εξέφρασε τον κοινό δισταγμό τους για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους εξέπληξε πολλούς. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι μέσα σε μερικούς μόνο μήνες θα άκουγε την είδηση του χωρισμού τους!

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    06:05 (85' - G)
    Πνεύμα από Σπίτι
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:20 (85' - PG)
    Πάρε Κόσμε
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    07:25 (130' - PG-13)
    Need for Speed
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (90' - PG-13)
    Είναι για το Καλό σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    08:45 (115' - PG)
    Ο Ζηλιαρόγατος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:00 (105' - PG-13)
    Ζωή σε Φιλμ
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    09:35 (90' - G)
    Μπάντι, ο Ροκ Σταρ
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:40 (105' - PG)
    Φουκαράδες και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:45 (100' - PG-13)
    Το Αριστερό μου Πόδι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    11:05 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:55 (65' - PG-13)
    Guilt Κ3 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    12:25 (85' - PG)
    Δόκτωρ Ζι-Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    12:25 (95' - PG-13)
    Ο Πόλεμος των Drones
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    12:45 (25' - PG-13)
    Ο Ήλιος Ενέχυρο
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε3
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    13:10 (100' - PG)
    Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    13:50 (100' - PG)
    Ο Άνθρωπος που Έσπαγε Πλάκα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    14:50 (100' - PG-13)
    Δικαστής Ντρεντ
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε5
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    15:30 (100' - PG)
    Ο Νάνος και οι 7 Χιονάτες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε5
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    16:15 (95' - PG)
    The Princess and the Bodyguard
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:30 (110' - PG)
    Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    16:55 (65' - R)
    Billions Κ7 Ε9
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    17:10 (105' - PG)
    Ένας Ήρως με Παντούφλες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (110' - R)
    Το Μυστικό μου Λουλούδι
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    18:20 (100' - R)
    Hitman: Πράκτορας Νο.47
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    18:55 (90' - PG)
    Τρεις Κούκλες κι Εγώ
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - PG)
    Watch Next Κ3 Ε23
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - R)
    The Κόπανοι
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (125' - PG-13)
    I'll Find You
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    21:05 (25' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε3
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε4
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (90' - R)
    Broken Vows
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:10 (100' - R)
    Ξαφνικός Έρωτας
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    01:25 (170' - R)
    Οι Μισητοί Οκτώ
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε8
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:30 (100' - R)
    Η Ώρα του Λύκου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (120' - PG-13)
    Ορατότης Μηδέν
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema1HD
    04:10 (95' - R)
    Confess, Fletch
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    04:15 (105' - R)
    El Chicano
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:50 (80' - PG)
    Διαβόλου Κάλτσα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (65' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (95' - PG-13)
    Μάλιστα, Σεφ!
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (105' - PG-13)
    Orca
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share