Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Βίκυ Καγιά είναι έτοιμη για... όλα!

Η αρχή δεν αργεί για την παρουσιάστρια!

31 Αυγούστου 2019 14:32
Η Βίκυ Καγιά είναι έτοιμη για... όλα!

Η Βίκυ Καγιά είναι έτοιμη για όλα! Η αγαπημένη παρουσιάστρια αλλά και μοντέλο μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενδιάμεσα βέβαια από τα γυρίσματα του επόμενου Greece Next Top Model, ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram!

Η παρουσιάστρια του Star και συγκεκριμένα της εκπομπής Shopping Star είναι έτοιμη για την καινούρια σεζόν με ανεβασμένη διάθεση! Σημαντικό κομμάτι της εκπομπής της είναι να μάθει στις γυναίκες να έχουν στιλ και με λίγα λεφτά να μπορούν να αγοράσουν κομμάτια που θα τις κολακεύουν!

Όπως καταλαβαίνετε τα γυρίσματα της τηλεοπτικής εκπομπής έχουν ξεκινήσει ήδη! Δείτε ακόμα: Πρόσωπα "έκπληξη" στο κανάλι!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε:

It’s a new day,a new season, a new team!Lets do it!

Δείτε την φωτογραφία από το instagram της Βίκυ Καγιά εδώ:

Αποκλείεται Βίκυ μου: Πόσο χρονών είναι η Καγιά;

Βίκυ Καγιά: Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είναι στα φώτα της δημοσιότητας από πολύ μικρή ηλικία. Από τόσο μικρή μάλιστα ώστε συχνά να την παρεξηγούμε και να την θεωρούμε πολύ μεγαλύτερη απ' ότι πραγματικά είναι.

Αναμφισβήτητα η Βίκυ Καγιά έχει κλείσει τουλάχιστον 27 χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ. Έχει περπατήσει ατελείωτα χιλιόμετρα στις πασαρέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ έχει κοσμήσει ατελείωτες φορές τα εξώφυλλα των περιοδικών. Μας είναι ένα πρόσωπο οικείο και γνωστό και είναι πολύ λογικό να την θεωρούμε πολύ μεγαλύτερη απ' ότι πραγματικά είναι. Πόσο χρονών είναι; Το δηλώνει η ίδια σε συνέντευξή της στο DownTown Κύπρου. Oops Βικάρα: Η Καγιά με φουλ κυτταρίτιδα στα οπίσθια!

«Άρχισα στα 14 μου και σήμερα είμαι 40 ετών – δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες, όπως ξέρεις. Θα σου έλεγα πως αυτό που δεν έχει ημερομηνία λήξης είναι η καριέρα – όταν είναι σοβαρή. Βλέπεις τα supermodels του εξωτερικού, που είναι 40, 50, ακόμα και 60 ετών και φωτογραφίζονται ακόμα. Αλλά, για ειδικά πράγματα. Πλέον, δεν κάνω τα εξώφυλλα που έκανα στα 19 ή στα 25 μου – είμαι πολύ πιο επιλεκτική. Σκέψου πως και αυτό το εξώφυλλό μας το προγραμματίζαμε από τα μέσα καλοκαιριού, αλλά τώρα ήταν η ιδανική συγκυρία για να το κάνουμε. Μιλάμε, πλέον, για άλλα concepts, για πράγματα που συμβαδίζουν με την ηλικία μου και την αισθητική μου όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα στα χρόνια. Αν μου πουν, για παράδειγμα, να διαφημίσω μία κρέμα ή να φωτογραφηθώ για την καμπάνια της, δεν θα είναι κρέμα για εφήβους, αλλά για γυναίκες 40 ετών όπως εγώ».

Βίκυ Καγιά: Ο ματωμένος γάμος και οι... θάνατοι!

Αποκαλύψεις για την όχι και τόσο βελούδινη ζωή της παρουσιάστριας, Βίκυς Καγιά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας! Ο “ματωμένος” γάμος, τα δικαστήρια και οι θάνατοι που της κόστισαν όσο τίποτα άλλο!

Τι κρύβεται πίσω από αυτή τη γυναίκα που είναι συνέχει με το χαμόγελο στα χείλη; Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά… Άσχημος καβγάς για Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Το «10» ήταν πάντα ο τυχερός αριθμός της Βίκυς Καγιά. Ήταν 10/10/2010 όταν ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της Νίκο Κριθαριώτη και βλέποντας το ζευγάρι όλοι πίστευαν ότι αυτός ο γάμος ήρθε απλώς για να επισφραγίσει μια σχέση ζωής. Στις 10 Ιουνίου του 2013 οι φήμες του χωρισμού τους ήρθαν για να ανατρέψουν όλα όσα μέχρι τώρα θεωρούσαν αυτονόητα και δεδομένα.

Ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Όταν πριν από επτά περίπου χρόνια δημοσιεύθηκε ότι η Βίκυ Καγιά είναι ζευγάρι με τον Νίκο Κριθαριώτη κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα. Κινούνταν στους ίδιους χώρους, ήταν περίπου στην ίδια ηλικία και είχαν ένα ακόμα σημαντικό κοινό. Τον άνθρωπο που στάθηκε η αφορμή για τη γνωριμία τους, την αδερφή του Νίκου και πολύ καλή φίλη της Βίκυς από τη θητεία της στην πασαρέλα, τη σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη.

Η Βίκυ, μοντέλο που εδώ και χρόνια διαπρέπει στις διεθνείς και τις εγχώριες πασαρέλες, έχοντας κάνει άπειρα χιλιόμετρα στα catwalks και εκατοντάδες φωτογραφίσεις και εξώφυλλα, ήταν από τις αγαπημένες παρουσίες της Σήλιας σε κάθε της δουλειά. Τη μέρα που το μοντέλο γνωρίστηκε με τον επιχειρηματία Νίκο δεν άργησε να έρθει και ένας μεγάλος έρωτας. Η σχέση τους μετρούσε ήδη τέσσερα χρόνια, όταν πριν δυόμισι αποφάσισαν να παντρευτούν. Το γεγονός ότι ήταν τόσα χρόνια μαζί έδινε τη βεβαιότητα σε όλους ότι δεν πρόκειται απλώς για μια φλόγα που θα εξασθενήσει όσο περνάει ο καιρός, αλλά για μια φωτιά που έχει σαρώσει τα πάντα και θα καίει μεταξύ τους αιώνια.

«Είναι έμπνευση, τον θαυμάζω πάρα πολύ. Δεν είναι μόνο η έμπνευσή μου και η ασφάλειά μου, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και θέλω να γίνομαι καλύτερη γι’ αυτόν», είχε πει η Βίκυ σε συνέντευξή της πριν ακόμα παντρευτεί τον άντρα της ζωής της.

Αυτό που και οι δυο ονειρεύονταν ήταν μια ήρεμη ζωή μαζί και τη δημιουργία μιας μεγάλης και ευτυχισμένης οικογένειας. Αυτή άλλωστε ήταν και η αφορμή για την επισημοποίηση της σχέσης τους. Η ίδια η Βίκυ έχει παραδεχτεί ότι ο μόνος λόγος που είπε το μεγάλο «ναι» ήταν για να κάνουν οικογένεια. Αυτό το «ναι» έγινε πραγματικότητα το 2010, μέσα σε ένα σκηνικό που αλλιώς το είχε σχεδιάσει το ζευγάρι και αλλιώς εξελίχθηκε. Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε την φθινοπωρινή Κυριακή του Οκτωβρίου άλλαξε λίγο τα πλάνα τους για μια μεγάλη δεξίωση σε εξωτερικό χώρο, αλλά θεωρήθηκε καλό σημάδι για την πορεία του γάμου.

Ο χρόνος πέρασε, οι τριβές της καθημερινότητας εντείνονταν και οι δυσκολίες έρχονταν η μία μετά την άλλη. Οι θάνατοι συγγενικών τους προσώπων (με πιο γνωστό αυτό της Μαρίας Τσάκου, αδερφής του Νίκου Τσάκου και συζύγου της Σίλιας Κριθαριώτη που συνέβη λίγες μόνο μέρες μετά το γάμο της Βίκυς και του Νίκου) έφεραν μαύρα σύννεφα πάνω από το σπίτι τους στο Ψυχικό, που για πολύ καιρό αποτελούσε το ησυχαστήριό τους. Εκεί που στην αρχή ήταν συνέχεια μαζί και προσπαθούσαν πολύ για να συνηθίσουν τη νέα καθημερινότητα.

Ασταμάτητα επαγγελματικά ταξίδια τούς έκαναν σύντομα να απομακρυνθούν τόσο μεταξύ τους, όσο και από την επιθυμία τους για παιδί. Σε συνέντευξή της η Βίκυ είχε εμμέσως παραδεχτεί την κρίση που είχε περάσει η σχέση τους. «Έχει αλλάξει πάρα πολλά στάδια η σχέση μας. Περάσαμε σε μια φάση που μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι και ήμασταν συνέχεια μαζί. Στην αρχή δεν δούλεψε, αλλά τα καταφέραμε μετά από τρεις μήνες. Δεν κάναμε παιδί με τον Νίκο, γιατί συνέβησαν στις οικογένειές μας κάποια άσχημα γεγονότα, όπως κάποιοι θάνατοι. Πέσαμε και οι δυο απότομα –σε σημείο που υπήρξαν κενά στη σχέση μας. Την τελευταία στιγμή κάτι “γυρνάει” στο μυαλό μας, τα βρίσκουμε και όλα καλά! Ποιος δεν περνάει κρίση;», εξομολογήθηκε το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια.

Όλη αυτή η αναστάτωση ήταν αναμενόμενο να φέρει και την αλλαγή σχεδίων στη ζωή του ζευγαριού. Η απόκτηση ενός παιδιού έμοιαζε ολοένα και πιο μακρινή και η απόσταση γινόταν εκτός από χιλιομετρική και συναισθηματική. «Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα, αλλά θα γίνει κάποια στιγμή. Όταν το θέλουμε και οι δυο θα το κάνουμε. Δεν είναι θέμα δουλειάς, αλλά έχουμε αποφασίσει με τον Νίκο ότι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη. Είναι κοινή μας απόφαση, όχι κάτι που το λέω μόνο εγώ. Θα γίνει, όμως, νέοι άνθρωποι είμαστε. Όλα στο χρόνο τους», είπε η Βίκυ σε πρόσφατη συνέντευξή της. Ο χρόνος αυτός όμως δεν ήρθε ποτέ. Η συνέπεια με την οποία το διάσημο μοντέλο εξέφρασε τον κοινό δισταγμό τους για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους εξέπληξε πολλούς. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι μέσα σε μερικούς μόνο μήνες θα άκουγε την είδηση του χωρισμού τους!

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    06:15 (100' - PG)
    Γκόλφω
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    The Diplomat Ε5
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    07:05 (85' - PG)
    Crossword Mysteries: Riddle Me Dead
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (120' - PG-13)
    Ραμπιγιέ Κουρνάζ εναντίον Τζορτζ Μπους
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:55 (80' - PG)
    Ο Καταφερτζής
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (65' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    08:30 (50' - R)
    Watch Next Κ3 Ε26
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    09:05 (55' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε13
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    09:15 (90' - PG)
    Τα Δολάρια της Ασπασίας
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    09:20 (85' - PG)
    Ο Γάμος της Σεζόν
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:30 (125' - PG-13)
    Ο Μαγικός Αυλός
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε10
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:45 (95' - PG)
    Η Κρεββατομουρμούρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    10:45 (95' - PG-13)
    Kennedy, Sinatra and the Mafia
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    11:35 (100' - PG)
    Guardians of Time
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (65' - PG-13)
    Viola Κ1 Ε6
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    12:20 (95' - PG)
    Μήτρος και Μητρούσης στην Αθήνα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    12:20 (60' - PG-13)
    The Real Peaky Blinders Ε2
    Σειρά ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    13:05 (55' - PG-13)
    The Diplomat Ε6
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    13:15 (105' - PG-13)
    Fourmi
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    13:20 (100' - PG-13)
    He Even Has Your Eyes
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    13:55 (110' - PG)
    Ο Θόδωρος και το Δίκανο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    15:00 (120' - PG-13)
    Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε14
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    15:00 (130' - PG-13)
    Μπλέιζ
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema3
    15:45 (95' - PG)
    Ένα Έξυπνο, Έξυπνο Μούτρο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    17:00 (110' - PG-13)
    Juniors
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - R)
    Dark Winds Κ1 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    17:10 (105' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    17:20 (95' - PG)
    Φωνάζει ο Κλέφτης
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ4 Ε3
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    18:30 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ4 Ε4
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    18:50 (110' - PG-13)
    Ο Χαμένος Βασιλιάς
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    18:55 (95' - PG)
    Τρελός, Παλαβός και Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    18:55 (185' - R)
    Καζίνο
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε10
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε6
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:30 (90' - PG)
    Ο Σκληρός Άνδρας
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    20:40 (20' - PG)
    Kids Flix
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (100' - PG)
    Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (60' - PG-13)
    The Bay Κ5 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - R)
    A Gentleman in Moscow Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (125' - R)
    Kandahar: Σημείο Διαφυγής
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (125' - R)
    Kandahar: Σημείο Διαφυγής
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - R)
    A Gentleman in Moscow Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (125' - R)
    Kandahar: Σημείο Διαφυγής
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (125' - R)
    Kandahar: Σημείο Διαφυγής
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    22:40 (100' - R)
    Η Συμμορία της Λυόν
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    22:40 (100' - R)
    Η Συμμορία της Λυόν
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - R)
    Star Trek: Discovery Κ5 Ε4
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - R)
    Star Trek: Discovery Κ5 Ε4
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema3
    23:45 (105' - PG-13)
    Οι Βάσεις και η Βασούλα
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    23:45 (105' - PG-13)
    Οι Βάσεις και η Βασούλα
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - PG-13)
    Catch Me a Killer Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    00:05 (140' - R)
    Η Χώρα του Θεού
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    00:20 (95' - R)
    Dead Shot
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    Erinyes Κ1 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:30 (90' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    01:55 (95' - R)
    Dangerous Game: The Legacy Murders
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Moonhaven Ε4
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema2HD
    02:25 (100' - R)
    Δεν Μένουμε πια Εδώ
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    03:00 (95' - R)
    Ο Περίεργος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε10
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    03:30 (95' - R)
    Δεν Είσαι η Μητέρα μου
    Τρόμου
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε6
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:05 (115' - R)
    Robe of Gems
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    04:35 (85' - PG)
    Δεν Είμαι Ατιμασμένη
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:00 (60' - R)
    Star Trek: Discovery Κ5 Ε4
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    05:05 (115' - R)
    Νυχτερινός Ανταποκριτής
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    06:00 (75' - PG)
    Μας Κλέψανε την Γκόλφω
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (90' - PG)
    Creating Christmas
    Ρομαντική Κομεντί

Ροή ειδήσεων

Share