Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Elif: Ο Κενάν δεν αντέχει άλλο και καταγγέλλει την εξαφάνιση της κόρης του!

Θα σας συναρπάσουν οι εξελίξεις σήμερα!

29 Αυγούστου 2019 09:29
Elif: Ο Κενάν δεν αντέχει άλλο και καταγγέλλει την εξαφάνιση της κόρης του!

Καταιγιστικές οι σημερινές (29/8) εξελίξεις στην αγαπημένη τουρκική σειρά Elif, του Star. Ο Κενάν καταγγέλλει την εξαφάνιση της κόρη του στην αστυνομία! Τι περιμένει την Elif; Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Διαβάστε αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα:

Πέμπτη 29/8

Elif Star

Επεισόδιο 404

Η Τουγτσέ είναι πολύ χαρούμενη επειδή θα μείνει με την Ελίφ και τη Μελέκ. Η Αρζού το μαθαίνει και γίνεται έξαλλη. Η Ζεϊνέπ παίρνει το δίπλωμα οδήγησης και είναι πολύ χαρούμενη. Μοιράζεται με τις φίλες της τα καλά νέα. Ανεβάζουν μια φωτογραφία όλες μαζί δείχνοντας το δίπλωμα της φίλης τους, στα social media. Ο Κοράι βλέπει πως η Ζεϊνέπ πήρε δίπλωμα και αποφασίζει να χαλάσει το αυτοκίνητό της. Η Ασουμάν έχει κουραστεί να ακούει την Αρζού να υπονοεί πως έχει σχέση με τον Ερκούτ.

Όταν η Αρζού φεύγει, έρχεται ο Ερκούτ. Η Ασουμάν του λέει πως η Αρζού αφήνει υπονοούμενα για τη σχέση τους και θέλει να φύγει από το σπίτι. Ο Ερκούτ της λέει πως έχει αισθήματα για εκείνη αλλά όχι με τον τρόπο που υπονοεί η Αρζού. Της ζητάει να μην φύγει από το σπίτι και φεύγει. Η Ασουμάν γοητεύεται από την προσέγγιση του Ερκούτ. Η Αλιγιέ και ο Κενάν δεν μπορούν να βγάλουν λεπτό από το μυαλό τους τη Μελέκ και τα παιδιά.

Ο Σελίμ λέει στον Κενάν πως γνωρίζει καλά ότι έχει βαθιά αισθήματα για τη Μελέκ και τώρα που έχει χωρίσει μπορεί να φερθεί όπως νιώθει. Η Τουλάι λέει στη Μελέκ πως δεν υπάρχει πλέον λόγος να κρύβει τα αισθήματά της για τον Κενάν και εκείνη παραδέχεται πως φοβάται. Ενώ κουβεντιάζουν έρχεται ο Κενάν. Η Τουλάι με μια δικαιολογία φροντίζει να τους αφήσει μόνους. Ο Κενάν λέει στη Μελέκ πως δεν θα κρύβει άλλο τα αισθήματά του για εκείνη. Η Τουγτσέ και η Ελίφ παίζουν στην αυλή. Η Ελίφ μπαίνει για μια στιγμή μέσα για να φάει κάτι αλλά όταν επιστρέφει στην αυλή δεν υπάρχει πουθενά η Τουγτσέ. Αμέσως ενημερώνει τη Μελέκ και τον Κενάν και οι τρεις τους αρχίζουν να αναζητούν την Τουγτσέ. Η Αρζού έχει πάρει την Τουγτσέ και πηγαίνουν στο σπίτι, που μένει με την Ασουμάν. Η Τουγτσέ χαίρεται όταν βλέπει την Ασουμάν αλλά εκείνη ξαφνιάζεται από την παρουσία της μικρής. Ο Κενάν είναι θυμωμένος με τη Μελέκ επειδή επέμενε να φύγει από το κτήμα.

Η Τουλάι έρχεται και όταν μαθαίνει ότι λείπει η Τουγτσέ τρελαίνεται από αγωνία. Ο Κενάν καταγγέλλει την εξαφάνιση της κόρης του στην αστυνομία ενώ ενημερώνει και τον Σελίμ. Όλοι στο κτήμα ανησυχούν. Ενώ η Ζεϊνέπ επιστρέφει στο κτήμα, χαλάει το αυτοκίνητό της. Ο Κοράι προσφέρεται να τη βοηθήσει, δήθεν ότι περνούσε τυχαία από το σημείο εκείνο. Ενώ ο Κοράι κοιτάζει τη μηχανή του αυτοκινήτου, η Ζεϊνέπ αποφασίζει να καλέσει οδική βοήθεια. Ο Κοράι προσφέρεται να την πάει στο σπίτι της και η Ζεϊνέπ δέχεται…

Κράτα μου το χέρι: Ο Μεσούτ συλλαμβάνεται και κατηγορείται για δολοφονία!

Εξελίξεις - σοκ στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Κράτα μου το χέρι», στον AlphaTv. Ο Μεσούτ συλλαμβάνεται και κατηγορείται για δολοφονία!

Διαβάστε αναλυτικά... Ποιος είναι ο έρωτας που ελκύει την Μελίς;

Τετάρτη 28 Αυγούστου – Επεισόδιο 44

Κράτα μου το χέρι Alpha

Η αποχώρηση της Αζρά έχει στεναχωρήσει κάποιους στην οικογένεια Τσελέν, ενώ ευχαριστεί πολύ κάποιους άλλους. Στο μεταξύ, ο Μεσούτ συλλαμβάνεται ως κατηγορούμενος για δολοφονία, εξαιτίας της παγίδας στην οποία πέφτει. Αυτή η κατάσταση γίνεται αιτία η Χούλια να πάρει σοβαρές αποφάσεις.

Φτερωτός Θεός: Ένας πόλεμος δίχως τέλος μεταξύ του Τζαν και της Σανέμ!

Ραγδαίες είναι οι σημερινές (28/8) εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά «Φτερωτός Θεός», που προβάλλεται καθημερινά από τον ΣΚΑΪ. Ο Τζαν και η Σανέμ κηρύσσουν «πόλεμο» ο ένας στον άλλον! Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Δείτε αναλυτικά...

Τετάρτη 28/8

Φτερωτός θεός ΣΚΑΙ

Ο Τζαν και η Σανέμ κηρύσσουν πόλεμο ο ένας στον άλλον. Ο Τζαν θα είναι ψυχρός μαζί της μέχρι εκείνη να παραδεχτεί ότι πραγματικά τον θέλει, η Σανέμ θα προσπαθήσει να τον αποφύγει μέχρι αυτός να αποδεχτεί ότι τον βλέπει φιλικά.

TAGS
 

TV

Ροή ειδήσεων

Share