Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

Ευχάριστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη!

Φέτος θα ασχοληθεί με..

21 Αυγούστου 2019 16:15
Ευχάριστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη!

Ευχάριστα τα νέα για την όμορφη παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη! Τον Ιούλιο η παρουσιάστρια έκλεισε μια επιτυχημένη σεζόν και το καλοκαίρι έκατσε να χαλαρώσει.

Με χαρά είδαμε ότι φέτος τον χειμώνα θα αναλάβει έναν άλλο ρόλο. Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει γράψει χιλιόμετρα στον τηλεοπτικό αέρα και θεωρείται από τις καλύτερες παρουσιάστριες. Πάντα με ιδέες πρωτότυπες και ωραία κόνσεπτ εκπομπών.

Ευχάριστα νέα με την Ελεονώρα Μελέτη!

Την εμπειρία και τη γνώση θέλει να μεταλαμπαδεύσει σε νέα παιδιά με όρεξη να μπουν στο χώρο της δημοσιογραφίας. Έτσι λοιπόν, ανήκει στην ομάδα καθηγητών της σχολής δημοσιογραφίας του Σταμάτη Μαλέλη.

Eλεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά πως γνωρίστηκε με τον Θοδωρή Μαροσούλη!

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε μέσω του instagram πως γνώρισε τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη!

Το ζευγάρι είχε επέτειο γνωριμίας! Πριν από δυο χρόνια η Ελεονώρα Μελέτη γνώρισε τον Θοδωρή Μαροσούλη και πλέον είναι παντρεμένη, έχοντας και την μικρούλα Αλεξάνδρα.

Με αφορμή την επέτειό τους η Ελεονώρα μας έκανε γνωστό πώς γνωρίστηκαν, ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία και γράφοντας: «Τίτλος φωτογραφίας : 2 χρόνια μετά ... Υπόθεση: 20/5/17: από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ βαριόμουν να βγω. Από εκείνα τα βραδιά που ΚΛΑΣΣΙΚΑ προτιμούσα να αράξω σπίτι μου με ναργιλέ και ταινία. Από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ έλεγα « που να τρέχουμε τώρα», αλλά και από εκείνα τα σπάνια βραδιά που ντρεπόμουν να ακυρώσω την έξοδο ΞΑΝΑ... έτσι λοιπόν και βγήκα. Ένα τέτοιο αντίστοιχο ΚΛΑΣΣΙΚΟ βράδυ και για τον @psycho_25 ... και μάντεψε τι..; Δυο εκ φύσεως «αντικοινωνικοί» βρέθηκαν σε ένα χώρο γεμάτο κάπνα, δυνατή μουσική και κόσμο... πολύ κόσμο... και απλά ο ένας ένιωσε πως βασανίζεται όπως και ο άλλος... και κάπως έτσι αρχίσανε να μιλάνε... στη φωτογραφία βλέπετε τη κατάληξη! Συμπέρασμα: να βγει κανείς ή να μη βγει!».

undefined

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share