Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Elif αποκλειστικό: Τραγικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο!

Τι θα δούμε σήμερα;

16 Αυγούστου 2019 09:02
Elif αποκλειστικό: Τραγικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σήμερα 16/08 στη σειρά του STAR, Elif. Ο Κενάν διώχνει την Αρζού και δεν της επιτρέπει να πάρει την Τουγτσέ!

Το Athensmagazine.gr έχει το ρεπορτάζ! Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Παρασκευή 16/8

Επεισόδιο 395

Η Ελίφ νοσταλγεί τον Χαμίν και λέει στον Κενάν πόσο άσχημα φέρεται ο Σενόλ στα παιδιά και πως τα αναγκάζει να δουλεύουν στον δρόμο. Ο Κενάν θυμάται που είχε γνωρίσει τον Σενόλ και που είχε ψάξει στο σπίτι του για να βρει την Ελίφ. Την επόμενη μέρα ο Σελίμ και ο Κενάν πηγαίνουν στο σπίτι του Σενόλ και βρίσκουν τον Χαμίτ ενώ παραδίδουν τον Σενόλ στην αστυνομία. Πηγαίνουν τον Χαμίτ στο κτήμα και η Ελίφ χαίρεται όταν τον βλέπει. Ο Κοράι πηγαίνει την Πελίν στο εξοχικό και την κλειδώνει εκεί. Η Πελίν δεν καταφέρνει να τον πείσει να την αφήσει να φύγει. Η Γκόντζα ζητάει από τη Φούντα να είναι προσεχτική με την εγκυμοσύνη της. Η Ασουμάν ακούει κρυφά τη συζήτησή τους Η Τουγτσέ λέει στην Αρζού πως η αστυνομία αναζητά την Ασουμάν. Η Αρζού πάλι λέει στην Τουγτσέ συνέχεια πως η Ελίφ και η Μελίκ προσπαθούν να κρατήσουν τον Κενάν μακριά τους.

undefined

Η Τουγτσέ αποφασίζει να φύγει από το κτήμα μαζί με την Αρζού. Η Ελίφ ζητάει από την Τουγτσέ να μείνει και εκείνη της λέει πως οι γονείς της χώρισαν εξαιτίας της παρουσίας της στο κτήμα και πως στην πραγματικότητα κανείς δεν την θέλει εκεί. Ο Κενάν λέει στην Αρζού πως δεν μπορεί να πάρει μαζί της την Τουγτσέ και τη διώχνει θυμωμένος από το κτήμα. Η Αρζού λέει πως θα κάνει σύντομα τεστ DNA και θα πάρει την Τουγτσέ μαζί της για πάντα με δικαστική απόφαση…

Κράτα μου το χέρι:Ο Ταρίκ εξομολογείται στην Αζρά τον έρωτά του!

Κράτα μου το χέρι:Ο Ταρίκ εξομολογείται στην Αζρά τον έρωτά του!

Απίστευτες οι εξελίξεις στο σημερινό (15/8) επεισόδιο της σειράς του AlphaTV «Κράτα μου το χέρι»! Ο Ταρίκ εξομολογείται στην Αζρά τον έρωτά του!

undefined

Πέμπτη 15 Αυγούστου – Επεισόδιο 35

Η κυρία Φεριντέ μοιράζεται με την Αζρά την πληροφορία ότι την περίοδο που χάθηκε ο Μερτ, οι δρόμοι του Αλί και του Μερτ διασταυρώθηκαν. Αυτό θα ενισχύσει πιο πολύ τις υποψίες της Αζρά για την Σουμρού. Όταν η Αζρά μαθαίνει ότι ο θάνατος του πατέρα της είναι ύποπτος, ξεκινά δικαστική διαδικασία. Ο Ταρίκ, που αφελέστατα πιστεύει τον πατέρα του, πριν κάνει το πρώτο βήμα προς το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του, εμφανίζεται για τελευταία φορά μπροστά στην Αζρά και της εξομολογείται τον έρωτά του. Από την άλλη μεριά, η Φατμά προβαίνει σε κινήσεις για να ενοχλήσει την Σουμρού.

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο; Αν όχι δες εδώ!

TAGS
 

TV

Ροή ειδήσεων

Share