Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Η Οργή: Ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι η Έλενα είναι έγκυος!

Όλες οι εξελίξεις!

6 Αυγούστου 2019 10:36
Η Οργή: Ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι η Έλενα είναι έγκυος!

Όλες οι σημερινές 6/8 εξελίξεις στην σειρά Οργή. Ο Γρηγόρης μαθαίνει από την Μαρίνα ότι η Έλενα είναι έγκυος και ξαφνιάζεται.

Επεισόδιο 29


Η Όλγα μιλάει με τον Σαϊντ στο τηλέφωνο και του λέει όσα της είπε ο Αντρέας, όμως εκείνος της λέει να μείνει εκεί για να τον βοηθήσει. Η Μαντώ τηλεφωνεί στον Πέτρο και του λέει ότι η Τατιάνα της είπε ότι ο Λεωνίδας είναι επικίνδυνος, όμως εκείνη τη στιγμή θα την ακούσει ο Λεωνίδας.

Η Οργή: Ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι η Έλενα είναι έγκυος!

Η Δήμητρα λέει στον Γρηγόρη ότι η Μαρίνα και ο Νεοκλής πρέπει να της κρύβουν κάτι και του ζητάει να της πει την αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα.

Ο Παύλος ετοιμάζει να βγει με το Μάνο για ένα ποτό. Πριν βγει, διαβάζει ένα κομμάτι από το ημερολόγιο του Οδυσσέα, που το έχει κάπου κρυμμένο στο σπίτι της Μαρίνας. Ο Γρηγόρης μαθαίνει από τη Μαρίνα ότι η Έλενα είναι έγκυος και αιφνιδιάζεται. Αναρωτιέται γιατί του το έκρυψε η Έλενα, όμως η Μαρίνα τον συμβουλεύει να πάψει να το σκέφτεται και να κοιτάξει τη ζωή του. Στο κλαμπ του Λεωνίδα, ο Αντρέας θα γνωρίσει τον Παύλο και τον Μάνο.Να σας θυμίσουμε τι έγινε στο χθεσίνό επεισόδιο!

Η κόρη μου: Ο Τζεμάλ είναι αποφασισμένος να πάρει την Οϊκιού!

Ο Τζεμάλ είναι αποφασισμένος να πάρει την Οϊκιού από τον Ντεμίρ και οι εξελίξεις οι σημερινές 6/08 είναι σοκ στην σειρά Η κόρη μου.

Τι θα δούμε σήμερα το απόγευμα;

Η κόρη μου εξελίξεις

Επεισόδιο 47

Ο Τζεμάλ μαθαίνει ότι μέσα στην κρίση αμνησίας της η Οϊκιού θυμάται ένα και μόνο πρόσωπο από το παρελθόν της, τη «θεία» Ζεϊνέπ. Έτσι, αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί στην προσπάθειά του να πάρει αυτός την Οϊκιού. Η Ζεϊνέπ εμφανίζεται στο σπίτι του Ντεμίρ – αυτός και η Τζαντάν δέχονται το σοκ της ζωής τους, αλλά η Οϊκιού την υποδέχεται γεμάτη ενθουσιασμό. O Μουράτ εκμεταλλεύεται χυδαία την Τζαντάν!

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share