Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

Κράτα μου το χέρι: Η Αζρά κρατάει κρυφή την κατάσταση της κυρίας Φεριντέ!

Συνταρακτικές οι εξελίξεις!

19 Ιουλίου 2019 11:37
Κράτα μου το χέρι: Η Αζρά κρατάει κρυφή την κατάσταση της κυρίας Φεριντέ!

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του AlphaTV «Κράτα μου το χέρι»! Η Αζρά κρατάει κρυφή την κατάσταση της κυρίας Φεριντέ!

 Κράτα μου το χέρι: Η Αζρά κρατάει κρυφή την κατάσταση της κυρίας Φεριντέ!
Παρασκευή 19 Ιουλίου – Επεισόδιο 16

Η Αζρά κάνει προοδευτικά βήματα για την ανεύρεση του Μερτ, αλλά καταρρέει με ένα νέο που έρχεται από την κυρία Φεριντέ. Αυτό το νέο θα είναι καταστροφικό για την Αζρά, της οποίας ο κόσμος καταρρέει όταν μαθαίνει για την αρρώστια της κυρίας Φεριντέ.
Τα χέρια της Αζρά είναι δεμένα, όσο κι αν θέλει να βοηθήσει την κυρία Φεριντέ με όλες της τις δυνάμεις. Και παρά την έντονη επιθυμία της να «ανοιχτεί» στον Τζενκ και να του μιλήσει για το θέμα της ασθένειας της γιαγιάς του, η Αζρά επιλέγει να κρατήσει την κατάσταση της κυρίας Φεριντέ κρυφή από την οικογένειά της. Nα σας θυμίσουμε τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο!

Τι είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας;

Κράτα μου το χέρι Alpha

Ραγδαίες οι σημερινές εξελίξεις (15/7) στην τουρκική σειρά του ALPHAtv «Κράτα μου το χέρι», με την Σουμρού να θέλει να κρατήσει ένα μυστικό!

Τo Athensmagazine.gr έχει το ρεπορτάζ για τη σειρά!

Δευτέρα 15 Ιουλίου – Επεισόδιο 12

Το κύριο μέλημα της Σουμρού, καθώς μαθαίνει ότι η Αζρά δουλεύει στην εταιρεία της κυρίας Φεριντέ, είναι να κρατήσει κρυφή τη γνωριμία τους. Θα μπορέσει να πετύχει το σκοπό της η Σουμρού, όταν σε μια εντελώς απρόσμενη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά στην Αζρά;

Κράτα μου το χέρι Alpha

Όταν η Σουμρού μαθαίνει ότι ο όμιλος εταιρειών Τσελέν ανήκει πλέον στην Αζρά, καταλαμβάνεται από μεγάλη ανησυχία και σε μια εντελώς απρόσμενη στιγμή, εμφανίζεται μπροστά της και της ζητά μια χάρη για την Τζανσού!

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share