Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019

Η κόρη μου: Η υπόσχεση της Ασού στην Οϊκιού! Τρομερές εξελίξεις!

Όσα θα δούμε σήμερα!

12 Ιουλίου 2019 10:10
Η κόρη μου: Η υπόσχεση της Ασού στην Οϊκιού! Τρομερές εξελίξεις!

Τρομερές εξελίξεις στο σημερινό (12/7) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ «Η κόρη μου»! Η υπόσχεση της Ασού στην Οϊκιού! Στο σημείο να σας θυμίσουμε ότι μπορείτε να δείτε και το σημερινό πρόγραμμα τηλεόρασης!

Αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα!

Κόρη μου - Επεισόδιο 30:

εξελίξεις Η κόρη μου

Η Οϊκιού βρίσκεται στο σπίτι της Ασού για να αποφύγει τον πατέρα της, ο οποίος θέλει να της πάρει δείγμα DNAπροκειμένου να λυθεί το θέμα της πατρότητας. Η μικρή είναι ακόμα επικριτική απέναντι στη μητέρα της, όμως μαλακώνει όταν η Ασού της υπόσχεται ότι θα έρθει στο σχολικό μπαζάρ που οργανώνεται τη μεθεπόμενη μέρα. Ο Ντεμίρ, έχοντας χάσει τη δουλειά του στην οικοδομή, αναγκάζεται να επιστρέψει μαζί με τον Ουγούρ στις απάτες για να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα της Οϊκιού.

Ο Ντεμίρ θέλει τεστ DNA! Τρομερές οι εξελίξεις! Όσα είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (11/07)!

Πέμπτη 11/7

Σας έχουμε και όλες τις εξελίξεις για την Elif!

εξελίξεις Η κόρη μου

Επεισόδιο 29:
Ο Ντεμίρ επιτίθεται στον Τζεμάλ προειδοποιώντας τον να μην πλησιάσει ξανά την Οϊκιού. Αργότερα, αποκαλύπτει στον Ουγούρ θέλει να κάνει τεστ DNA για να βεβαιωθεί ότι είναι ο πατέρας της Οϊκιού. Η μικρή ακούει τυχαία τη συνομιλία τους και αρχίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποτρέψει. Η συμπεριφορά της προβληματίζει τον Ντεμίρ, ο οποίος όμως την αποδίδει στην ασθένεια του παιδιού, μιας και ο γιατρός τον είχε προειδοποιήσει σχετικά.

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share