Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019

Κράτα μου το χέρι: Η Αζρά προσπαθεί να σμίξει ξανά με τον Μερτ!

Ραγδαίες εξελίξεις!

12 Ιουλίου 2019 08:40
Κράτα μου το χέρι: Η Αζρά προσπαθεί να σμίξει ξανά με τον Μερτ!

Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα (11/7) στην σειρά «Κράτα μου το χέρι» στον AlphaTv! Η Αζρά προσπαθεί να σμίξει ξανά με τον Μερτ!

Μια ζωή γεμάτη υποσχέσεις. Μια ξαφνική ανατροπή και όλα… χάνονται. Η νεαρή Αζρά πρέπει να σταθεί στα πόδια της. Ο δρόμος που έχει μπροστά της είναι μακρύς και δύσκολος. Δεν θα είναι όμως εύκολο να τον διανύσει μόνη της…Δείτε τις εξελίξεις ολόκληρης της εβδομάδας!

Κράτα μου το χέρι

Μέσα από τις αποφάσεις που έχει πάρει η Αζρά απέναντι στα προβλήματα που την ακολουθούν κατά πόδας, προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να σμίξει ξανά με τον Μερτ. Ο Τζενκ και η Αζρά έρχονται αντιμέτωποι όταν όλη η περιουσία της κυρίας Φεριντέ περιέρχεται στα χέρια της Αζρά. Ο Τζενκ πιστεύει ότι η Αζρά του έχει στήσει παιχνίδι και είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στην Αμερική. Όμως, ένα άσχημο νέο που θα τον κρατήσει στη χώρα, δίνει ξαφνικά τη δυνατότητα να μπουν τα πάντα στη θέση τους.

Κράτα μου το χέρι: Η Σουμρού βρίσκει τον Μερτ! Όσα είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (11/07)!

Μια ζωή γεμάτη υποσχέσεις. Μια ξαφνική ανατροπή και όλα… χάνονται. Η νεαρή Αζρά πρέπει να σταθεί στα πόδια της. Ο δρόμος που έχει μπροστά της είναι μακρύς και δύσκολος. Δεν θα είναι όμως εύκολο να τον διανύσει μόνη της…Ενώ εχθές η Αζρά έμαθε για τη συμφωνία του Τζενκ με τον Ταρίκ!

Επεισόδιο 10:

undefined

Όταν η Σουμρού βρίσκει τον Μερτ, αυτό θα γίνει αιτία να πάρει η Σουμρού την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της. Η απόφαση αυτή θα οδηγήσει τη Σουμρού σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Η Φεριντέ βάζει τέλος σε όλα όσα συμβαίνουν, αφότου ο Τζενκ ξεφεύγει από τα χέρια της. Ανακοινώνει στην Αζρά την απόφαση που πήρε με τη στήριξη της Χουσνιγιέ. Αυτή η απόφαση θα επηρεάσει όλη την οικογένεια Τσελέν.

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share