Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019

Η κόρη μου: Ο Ντεμίρ θέλει τεστ DNA! Τρομερές οι εξελίξεις!

Όλα όσα θα δούμε σήμερα!

11 Ιουλίου 2019 12:44
Η κόρη μου: Ο Ντεμίρ θέλει τεστ DNA! Τρομερές οι εξελίξεις!

Τρομερές εξελίξεις στο σημερινό (11/7) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ «Η κόρη μου»! Ο Ντεμίρ θέλει τεστ DNA!

Αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα! Στο σημείο να σας θυμίσουμε και τι είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/07)!

Πέμπτη 11/7

εξελίξεις Η κόρη μου

Επεισόδιο 29:
Ο Ντεμίρ επιτίθεται στον Τζεμάλ προειδοποιώντας τον να μην πλησιάσει ξανά την Οϊκιού. Αργότερα, αποκαλύπτει στον Ουγούρ θέλει να κάνει τεστ DNA για να βεβαιωθεί ότι είναι ο πατέρας της Οϊκιού. Η μικρή ακούει τυχαία τη συνομιλία τους και αρχίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποτρέψει. Η συμπεριφορά της προβληματίζει τον Ντεμίρ, ο οποίος όμως την αποδίδει στην ασθένεια του παιδιού, μιας και ο γιατρός τον είχε προειδοποιήσει σχετικά.

Κράτα μου το χέρι: Η Σουμρού βρίσκει τον Μερτ!

Τρομερές εξελίξεις σήμερα (11/7) στην σειρά «Κράτα μου το χέρι» στον AlphaTv! Η Σουμρού βρίσκει τον Μερτ!

Μια ζωή γεμάτη υποσχέσεις. Μια ξαφνική ανατροπή και όλα… χάνονται. Η νεαρή Αζρά πρέπει να σταθεί στα πόδια της. Ο δρόμος που έχει μπροστά της είναι μακρύς και δύσκολος. Δεν θα είναι όμως εύκολο να τον διανύσει μόνη της…Ενώ εχθές η Αζρά έμαθε για τη συμφωνία του Τζενκ με τον Ταρίκ!

Κράτα μου το χέρι: Η Σουμρού βρίσκει τον Μερτ!
Επεισόδιο 10:

Όταν η Σουμρού βρίσκει τον Μερτ, αυτό θα γίνει αιτία να πάρει η Σουμρού την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της. Η απόφαση αυτή θα οδηγήσει τη Σουμρού σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Η Φεριντέ βάζει τέλος σε όλα όσα συμβαίνουν, αφότου ο Τζενκ ξεφεύγει από τα χέρια της. Ανακοινώνει στην Αζρά την απόφαση που πήρε με τη στήριξη της Χουσνιγιέ. Αυτή η απόφαση θα επηρεάσει όλη την οικογένεια Τσελέν.

Πηγή: Youweekly.gr

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share