Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τάσος Δούσης: "Ο Σάκης Τανιμανίδης με πήρε τηλέφωνο και..."

Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

10 Ιουλίου 2019 11:16
Τάσος Δούσης:

Σάκης Τανιμανίδης με πήρε τηλέφωνο και..." - Ο Τάσος Δούσης έκανε μια απίθανη αποκάλυψη που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα!

Καλεσμένος στην εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου", ο εκδότης και παρουσιαστής που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κι έχει βρεθεί στο επίκεντρο με την εκπομπή του "Εικόνες" που επανήλθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του OPEN και προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 20:00, μίλησε για ακόμα μια φορά έξω από τα δόντια και έφερε στο φως της δημοσιότητας πράγματα που δεν γνώριζε κανείς ως τώρα! Στο σημείο να σας πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει έξω από τα δόντια ο Τάσος Δούσης. Δείτε εδώ την κριτική του για την showbiz!

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του παρουσιαστή του Survivor, στα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα και στην εκπομπή "World Party".

"Τώρα θα σου πω ένα μυστικό! Όταν πρωτοξεκίνησε ο Σάκης Τανιμανίδης την εκπομπή του τον άνθρωπο που πήρε τηλέφωνο για να τον συμβουλευτεί πως θα κάνει την εκπομπή πριν καν ξεκινήσει η εκπομπή ήταν εμένα και πραγματικά μιλούσαμε έδωσα τις συμβουλές μου! Αυτουνού ήταν η έμπνευση του World Party, αυτός το ξεκίνησε, αυτός το έχτισε δεν ήταν όμως ταξίδι, του το είχα πει και τότε, το concept αυτό ήταν party. Ταξίδι είναι ταξίδι δεν έχει μέσα ούτε στριπτίζ, δεν έχει μέσα ούτε χαβαλέ ούτε ποτέ ούτε τίποτα". Ξέρετε ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας του Τάσου Δούση; Δείτε την αφοπλιστική συνέντευξη του!

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

Τάσος Δούσης: "Λατρεύω τον έρωτα και τις γυναίκες σε απίστευτο βαθμό"!

Ο Τάσος Δούσης, μιλάει για πρώτη φορά στο Athensmagazine.gr και μας αποκαλύπτει όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για εκείνον και την προσωπική του ζωή!

Ένας άνθρωπος δυναμικός, έξυπνος, με γοητεία στο λόγο, δίνει τις δικές του απαντήσεις, χωρίς να μασάει τα λόγια του! Με σκληρή αλήθεια, αλλά και με απόλυτη ειλικρίνεια, γίνεται αφοπλιστικός!

Με εμπειρία στο χώρο, ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης, παραδίδει την δική τη οπτική για τη ζωή, δείχνοντας μας αυτό που πραγματικά θέλουμε να μάθουμε!

Η επιστροφή του με τις "Εικόνες", στο Open κάθε Σάββατο στις 20:00, έχει ομολογουμένως ενθουσιάσει το πιστό κοινό που τον ακολουθεί τόσα χρόνια! Αγαπημένος παρουσιαστής, λάτρεις των εικόνων και των ταξιδίων, χαρακτηριστική φωνή, ακούραστος και πάντα πρόθυμος να σε διδάξει πως μόνο μέσα από σκληρή δουλειά, μπορείς να γίνεις αυτό που ονειρεύεσαι!

Ξανά «Εικόνες με τον Τάσο Δούση» μετά από 12,5 χρόνια! Δεν είσαστε λίγο μεγάλος για ένα τέτοιο comeback;

«Ηλικιακά είμαι κάτω από 50, πάνω από 40! Ψυχολογικά είμαι στα 30. Στο μυαλό μου είμαι ένα παιδί που ξαναπαίζει το παιχνίδι του. Ξέρεις, μόνο στην Ελλάδα έχει ηλικία το επάγγελμα του παρουσιαστή και του δημοσιογράφου. Νομίζω αν είμαι μεγάλος, μικρός ή κακός στη δουλειά μου θα το κρίνει ο κόσμος και όχι η ηλικία μου! Άλλωστε, απ’ ό,τι μου λένε στο Instagram, είμαι καλύτερος τώρα απ’ ό,τι τότε, στις παλιές “Εικόνες”».

Είναι σωστή η ώρα προβολής της εκπομπής «Εικόνες» το Σάββατο στις 20.00;

Μάλιστα, ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στην Αθήνα! Tips για την παλιά Αθήνα που δεν ξέραμε!

«Κοίταξε. Η αλήθεια είναι ότι η ώρα των “Εικόνων»ήταν παραδοσιακά απόγευμα Κυριακής. Για εμένα, αν ήμουν διευθυντής Προγράμματος, την εκπομπή θα την έβαζα Κυριακή 6 το απόγευμα. Κακά τα ψέματα, οι “Εικόνες” παίζουν απέναντι από τα δελτία ειδήσεων. Ξέρεις, στα δελτία ειδήσεων το κοινό είναι σταθερό και δεν αλλάζει. Το τόλμησε μόνο ο ALPHA. Έκαναν όμως το εξής κόλπο. Ναι μεν πήγαν το δελτίο μία ώρα πίσω, αλλά στο prime έβαλαν μια καθημερινή πανάκριβη σειρά, την οποία ενισχύουν με ένα καταπληκτικό lead in από τον Σρόιτερ. Το “Έλα στη θέση μου” θα έκανε λες 20άρια αν δεν είχε τα νούμερα του δελτίου; Ας έπαιρναν και οι “Εικόνες» ένα 7% και θα σου έλεγα εγώ! Αλλά έλα που παίρνουν από 3,3% έως 4%, πού να πάει; Το φτάνουνε 6,5% μέχρι και 9,5%! Και φαντάσου, δεν ξέρει ακόμη ο κόσμος ότι έχουμε αλλάξει κανάλι κι έχουμε ξεκινήσει στο OPEN. Μόλις μας μάθουν, κάποιοι δεν θα πιστεύουν στα νούμερα που θα κάνει το πρόγραμμα».

Πώς σας φαίνεται που ALPHA παίζει επανάληψή 12,5 χρόνια την εκπομπή;

«Η εκπομπή δεν παίζει επανάληψη μόνο δωδεκάμισι χρόνια. Η εκπομπή παίζει επανάληψη δεκαεφτάμισι χρόνια. Όπως το ακούς. Γιατί; Διότι από την πρώτη εκπομπή που προβλήθηκε, αμέσως το κανάλι προγραμμάτισε επανάληψη! Τα επεισόδια των “Εικόνων” έχουν παίξει εκατοντάδες φορές στον ALPHA και πάντα κάνουν νούμερα. Είμαι περήφανος που ο κόσμος μετά από τόσα χρόνια παρακολουθεί τη δουλειά μου και του αρέσει. Οι “Εικόνες» είναι ένα συγκλονιστικό πρόγραμμα μετά από τόσα χρόνια, γιατί απλά πίσω από αυτό κρύβεται και κρυβόταν πολλή δουλειά, πάθος, διάθεση, όρεξη, όραμα και τρέλα.

Οι “Εικόνες” είναι μαζί με το “Καφέ της Χαράς” τα μακροβιότερα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης».

Ποιον θεωρείτε μεγαλύτερο εχθρό σας;

«Τον εαυτό μου. Τα λάθη που κάνω καθημερινά. Ξέρεις, παλιότερα είχα μεγάλο θέμα εσωτερικού θυμού. Έκανα πολλά και σοβαρά λάθη πάνω στη δουλειά μου εξαιτίας εσωτερικής οργής. Οι άνθρωποι που ξεκινάνε από πάμφτωχοι και κατακτούν ένα κομμάτι του αστεριού τους έχουν συνήθως μανία καταδίωξης και εσωτερικά κόμπλεξ! Εγώ είμαι ένας από αυτούς. Κατάφερα όμως σιγά-σιγά δουλεύοντας με τον εαυτό μου και αποδεχόμενος τη φύση μου να το δουλέψω και να το ελέγξω. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη το δουλεύω».

Ποιο είναι το πιο παράλογο που έχετε ακούσει για εσάς;

«Έχω ακούσει πολλά παράλογα. Έχω ακούσει ας πούμε ότι είμαι “μπροστινός” άλλου επιχειρηματία, ότι είναι gay, ότι είμαι μασόνος...».

Πώς αντιδράτε αλήθεια;

«Γελάω. Ιδιαιτέρως όταν με λένε gay πεθαίνω! Λατρεύω τους gay, αλλά είμαι καρα-στρέιτ! Απογοητεύω κόσμο, αλλά τι να κάνω; Λατρεύω τον έρωτα και τις γυναίκες σε απίστευτο βαθμό. Ο Θεός με λυπήθηκε και δεν με έκανε γυναίκα γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο! Διότι θα ήμουν η μεγαλύτερη “πόρνη” στον κόσμο».

Επιστρέφουμε στα ταξίδια. Έχετε γυρίσει σχεδόν τον μισό κόσμο. Τι σας έχουν αφήσει ως εμπειρία;

«Έχω ζήσει τουλάχιστον 10 ζωές ενός απλού, καθημερινού, μέσου ανθρώπου. Ένα βράδυ μου στην Κούβα το ’93 είναι ολόκληρη η ζωή ενός ανθρώπου».

Μα, τι εννοείτε; Τι μπορεί να έγινε μέσα σε ένα βράδυ στην Κούβα που να αντικατοπτρίζει τη ζωή ενός ανθρώπου;

«Βάλε στο μυαλό σου τα χειρότερα και πολλαπλασίασέ τα επί 100! Για να καταλάβεις, σε ένα τέτοιο ταξίδι είχα κοιμηθεί συνολικά στις έξι μέρες, σχεδόν 12 ώρες. Έπαιρνα βιταμίνες και ενισχυτικά για να αντέξω να μείνω ξύπνιος. Εκείνη την περίοδο που ήμουν ένας νεαρός δημοσιογράφος, ένιωθα ότι ζούσα σε ένα παραμύθι, μέσα σε ένα όνειρο. Δεν έπεφτα για ύπνο για να μη χάσω ούτε λεπτό. Έκανα τρία μπάνια την ημέρα, πρωί, μεσημέρι και βράδυ, άλλαζα τρεις φορές ρούχα και η νύχτα με έβρισκε σε νόμιμα και παράνομα στέκια σε όλη την Αβάνα. Η ζωή μου “χανόταν” μέσα σε καπνούς από Monte Cristo, ρούμι με κόλα, κορμιά ερωτικά και παρέες “επαναστατικές”. Κάθε βράδυ χανόμουν στους δρόμους της Αβάνας και κάθε πρωί εμφανιζόμουν στο πρωινό έτοιμος για ρεπορτάζ, χωρίς κανένας να ξέρει τι έχει συμβεί το βράδυ. Ποτέ δεν έδινα δικαιώματα σε κανέναν. Ήμουν πρώτος στο γλέντι και την τρέλα, αλλά και πρώτος στο ordino».

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    06:15 (100' - PG)
    Γκόλφω
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    The Diplomat Ε5
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    07:05 (85' - PG)
    Crossword Mysteries: Riddle Me Dead
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (120' - PG-13)
    Ραμπιγιέ Κουρνάζ εναντίον Τζορτζ Μπους
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:55 (80' - PG)
    Ο Καταφερτζής
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (65' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    08:30 (50' - R)
    Watch Next Κ3 Ε26
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    09:05 (55' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε13
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    09:15 (90' - PG)
    Τα Δολάρια της Ασπασίας
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    09:20 (85' - PG)
    Ο Γάμος της Σεζόν
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:30 (125' - PG-13)
    Ο Μαγικός Αυλός
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε10
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:45 (95' - PG)
    Η Κρεββατομουρμούρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    10:45 (95' - PG-13)
    Kennedy, Sinatra and the Mafia
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    11:35 (100' - PG)
    Guardians of Time
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (65' - PG-13)
    Viola Κ1 Ε6
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    12:20 (95' - PG)
    Μήτρος και Μητρούσης στην Αθήνα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    12:20 (60' - PG-13)
    The Real Peaky Blinders Ε2
    Σειρά ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    13:05 (55' - PG-13)
    The Diplomat Ε6
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    13:15 (105' - PG-13)
    Fourmi
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    13:20 (100' - PG-13)
    He Even Has Your Eyes
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    13:55 (110' - PG)
    Ο Θόδωρος και το Δίκανο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    15:00 (120' - PG-13)
    Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε14
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    15:00 (130' - PG-13)
    Μπλέιζ
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema3
    15:45 (95' - PG)
    Ένα Έξυπνο, Έξυπνο Μούτρο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    17:00 (110' - PG-13)
    Juniors
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - R)
    Dark Winds Κ1 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    17:10 (105' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    17:20 (95' - PG)
    Φωνάζει ο Κλέφτης
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ4 Ε3
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    18:30 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ4 Ε4
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    18:50 (110' - PG-13)
    Ο Χαμένος Βασιλιάς
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    18:55 (95' - PG)
    Τρελός, Παλαβός και Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    18:55 (185' - R)
    Καζίνο
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε10
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε6
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:30 (90' - PG)
    Ο Σκληρός Άνδρας
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    20:40 (20' - PG)
    Kids Flix
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (100' - PG)
    Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (60' - PG-13)
    The Bay Κ5 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - R)
    A Gentleman in Moscow Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (125' - R)
    Kandahar: Σημείο Διαφυγής
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (125' - R)
    Kandahar: Σημείο Διαφυγής
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - R)
    A Gentleman in Moscow Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (125' - R)
    Kandahar: Σημείο Διαφυγής
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (125' - R)
    Kandahar: Σημείο Διαφυγής
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    22:40 (100' - R)
    Η Συμμορία της Λυόν
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    22:40 (100' - R)
    Η Συμμορία της Λυόν
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - R)
    Star Trek: Discovery Κ5 Ε4
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - R)
    Star Trek: Discovery Κ5 Ε4
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema3
    23:45 (105' - PG-13)
    Οι Βάσεις και η Βασούλα
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    23:45 (105' - PG-13)
    Οι Βάσεις και η Βασούλα
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - PG-13)
    Catch Me a Killer Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    00:05 (140' - R)
    Η Χώρα του Θεού
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    00:20 (95' - R)
    Dead Shot
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    Erinyes Κ1 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:30 (90' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    01:55 (95' - R)
    Dangerous Game: The Legacy Murders
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Moonhaven Ε4
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema2HD
    02:25 (100' - R)
    Δεν Μένουμε πια Εδώ
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    03:00 (95' - R)
    Ο Περίεργος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε10
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    03:30 (95' - R)
    Δεν Είσαι η Μητέρα μου
    Τρόμου
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε6
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:05 (115' - R)
    Robe of Gems
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    04:35 (85' - PG)
    Δεν Είμαι Ατιμασμένη
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:00 (60' - R)
    Star Trek: Discovery Κ5 Ε4
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    05:05 (115' - R)
    Νυχτερινός Ανταποκριτής
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    06:00 (75' - PG)
    Μας Κλέψανε την Γκόλφω
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (90' - PG)
    Creating Christmas
    Ρομαντική Κομεντί

Ροή ειδήσεων

Share