Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

Τρισευτυχισμένη η Σία Κοσιώνη: Το δημόσιο ευχαριστώ μετά τα... ευχάριστα νέα που έμαθε!

Τελικά είναι έγκυος ή όχι;

9 Ιουλίου 2019 07:50
Τρισευτυχισμένη η Σία Κοσιώνη: Το δημόσιο ευχαριστώ μετά τα... ευχάριστα νέα που έμαθε!

Ευχάριστα νέα έμαθε η Σία Κοσιώνη η οποία ευχαρίστησε δημόσια! Τρισευτυχισμένη η παρουσιάστρια...

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων; Μήπως τελικά είναι έγκυος; Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Η Σία Κοσιώνη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ευχαρίστησε το κοινό που βρέθηκε "δίπλα" της, την ημέρα τον εκλογών. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της τηλεθέασης και αυτό φυσικά το οφείλει στο κοινό, που την Κυριακή 7 Ιουλίου την προτίμησε για την ενημέρωση!

"Μια βαθιά υπόκλιση για ένα ακόμη μεγάλο "ευχαριστώ"! Γιατί στο τέλος της ημέρας το μόνο που στα αλήθεια μετράει είναι τι λέτε εσείς", έγραψε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ στην ανάρτησή της.

Σία Κοσιώνη

Τέλος εποχής για την Σία Κοσιώνη!

Σε μια νέα εποχή θα περάσει η Σία Κοσιώνη από τον Σεπτέμβρη αφού αναμένονται ραγδαίες αλλαγέςγια την ίδια στο επαγγελματικό κομμάτι!

Νέες αλλαγές στον ΣΚΑΪ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 με σημαντικότερη όλων την επιστροφή του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων στις 20:00.
Ακόμα αξίζει να σημειωθεί πως για το κανάλι κλείδωσε και το lead in του δελτίου, αφού θα βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας με το τηλεπαιχνίδι «Guess my Age».
Σία Κοσιώνη

Μη ξεχνάμε πως λίγες ώρες νωρίτερα, σε καθημερινή βάση αναμένεται να παρουσιάζει και τη νέα του καθημερινή εκπομπή με πάνελ-έκπληξη.

Σία Κοσιώνη: Το μεγάλο ψέμα και η αμαύρωση της μνήμης ενός νεκρού!

Ποιο είναι το μεγάλο ψέμα για την παρουσιάστρια που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει κάνει έξαλλη την Σία Κοσιώνη;

Έχει να κάνει με την οικογένειά της και μόλις το διάβασε η παρουσιάστρια έχετε τη γη κάτω από τα πόδια της! Ο λόγος για τον πατέρα της! Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πατέρας της Σίας Κοσιώνη είναι ο Παναγιώτης Κοσιώνη αλλά όχι εκείνος που παρουσιάζουν αρκετά ΜΜΕ στην χώρα!

Συγκεκριμένα υπάρχουν ιστοσελίδες που έχουν φιλοξενήσει άρθρα και αναφέρουν πως πατέρας της Σίας Κοσιώνη είναι ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, Παναγιώτης Κοσιώνης! Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και έχει διαψεύσει η παρουσιάστρια καθώς πρόκειται για συνωνυμία! Μάλιστα και η οικογένεια του πρώην πολιτικού έχει γίνει έξαλλη καθώς ο πατέρας τους έχει φύγει από την ζωή και δεν είναι σωστό να αμαυρώνεται η μνήμη του!

Ποιος ήταν ο Παναγιώτης Κοσιώνης;

Σία Κοσιώνη: Το μεγάλο ψέμα και η αμαύρωση της μνήμης ενός νεκρούς!

Ο Παναγιώτης Κοσιώνης γεννήθηκε στον Αλισσό Αχαΐας στις 21 Μαΐου 1934. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην οφθαλμολογία ασκώντας το επάγγελμα του οφθαλμιάτρου.

Εκλέχτηκε βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ τον Ιούνιο του 1989, τον Νοέμβριο του 1989, το 1990, το 2000, και το 2004. Έχει διατελέσει Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής από τις 21 Μαρτίου 2000 έως τον Σεπτέμβριο του 2007. Επίσης ήταν κοινοτικός σύμβουλος της κοινότητας Αλισσού από το 1975 έως το 1982.

Δημοτικός σύμβουλος Πάτρας από το 1982 έως το 2002 και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος. Από το 1987 έως το 1989 ήταν πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας. Ήταν επίσης μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Τοπίου και Περιβάλλοντος της Πάτρας. Επίσης ήταν μέλος σε πολλές επιτροπές της βουλής. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 αποχώρησε από την πολιτική, και το ΚΚΕ τιμητικά τον έβαλε υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας στην 11η προτελευταία και μη εκλέξιμη θέση. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός πολιτικός και παραδοσιακά έπαιρνε ψήφους πέραν της εκλογικής δύναμης του ΚΚΕ στην Αχαΐα.

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share