Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Οργή: Όλα τα επεισόδια της εβδομάδας (2-5/7)!

Όλα όσα θα δούμε!

2 Ιουλίου 2019 14:25
Η Οργή: Όλα τα επεισόδια της εβδομάδας (2-5/7)!

Όλα τα επεισόδια της εβδομάδας (2-5/7) στη σειρά του ΑΝΤ1«Η Οργή»! Ραγδαίες εξελίξεις που συγκλονίζουν!

Μάλιστα να σας θυμίσουμε ότι σας έχουμε αναλυτικά όλες τις περιλήψεις των προσώπων...

Η ιστορία ξεκινάει με τον Οδυσσέα να επιστρέφει στην Κύπρο μετά τις σπουδές του και να πιάνει δουλειά στο ιατρικό κέντρο του Νεοκλή Χριστοφόρου. Ο Οδυσσέας πιστεύει πως οι δικοί του σκοτώθηκαν σε δυστύχημα, όταν ήταν πέντε χρόνων. Ενας εφιάλτης που τον κατατρέχει εδώ και πολλά χρόνια τού γεννά αμφιβολίες για το τι πραγματικά συνέβη τότε.

Όταν γνωρίζει τη Μαρίνα, την κόρη του Νεοκλή και της Ελσας, την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Δεν προλαβαίνει, όμως, να βρει τις αποδείξεις που χρειάζεται για να αποδοθεί δικαιοσύνη, αφού οι ένοχοι φροντίζουν να τον βγάλουν από τη μέση. Εξαιτίας τους είναι φυλακή, άδικα καταδικασμένος σε ισόβια, ενώ η Μαρίνα πιστεύει πως είναι νεκρός και δυσκολεύεται να συνεχίσει τη ζωή της.



Στη φυλακή, ο Οδυσσέας θα γνωρίσει τον Παύλο, έναν νεαρό λαθρέμπορο, και τον Σαΐντ, έναν Ελληνοαιγύπτιο καταδικασμένο για τον φόνο της γυναίκας του. Η γνωριμία και η φιλία τους θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής του. Όλα ανατρέπονται ξανά πέντε χρόνια μετά και η οργή που σιγοβράζει μέσα του θα βρει διέξοδο... Οπως θα δείτε, σε κάθε επεισόδιο της σειράς θα γίνεται ένα συνεχές φλας μπακ, από τη φυλακή στη γνωριμία με τη Μαρίνα και την αποκάλυψη, αλλά και στο τώρα όπου ο Οδυσσέας έχει επιστρέψει για να εκδικηθεί...

Η Μαρίνα μπαίνει στη ζωή του Οδυσσέα

Ο Οδυσσέας επιστρέφει από την Αγγλία, όπου τελείωσε τις σπουδές και την ειδικότητα του ως γιατρός. Ο φίλος του, Μάνος, τον συστήνει στον Νεοκλή Χριστοφόρου, μαιευτήρα και μέτοχο ενός ιατρικού κέντρου, στο οποίο πιάνει αμέσως δουλειά. Ο Μάνος κανονίζει να βγουν για να γιορτάσουν το νέο του ξεκίνημα και για να του γνωρίσει τη Μαρίνα, την κόρη του Νεοκλή που παλιά ήταν ερωτευμένος μαζί της. Νωρίτερα όμως ο Οδυσσέας έχει συναντήσει τυχαία στον δρόμο μια πολύ όμορφη κοπέλα και με την πρώτη ματιά την ερωτεύεται, κάτι που έχει πει ήδη στον Μάνο. Το βράδυ, όταν η Μαρίνα φτάνει στο μαγαζί, ο Οδυσσέας διαπιστώνει έκπληκτος ότι είναι η κοπέλα που είδε νωρίτερα και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι ηλεκτρισμένη. Λίγο μετά στο μπαρ, ο Οδυσσέας πηγαίνει στην τουαλέτα και εκεί βλέπει ένα ζευγάρι να κάνει έρωτα. Στη γυρισμένη πλάτη του άντρα διακρίνει ένα τατουάζ, μια κόμπρα. Αυτό τον συγκλονίζει γιατί το ίδιο τατουάζ βλέπει στους εφιάλτες του... «Σε παρακαλώ, θέλω να μου πεις αν γνωρίζει κάποιον με τατουάζ κόμπρα στον ώμο», λέει στον Μάνο και του ζητά να τον βοηθήσει να τον βρει αν υπάρχει.

Η Έλενα βλέπει τον πατέρα της με την Τατιάνα

Σε φλας μπακ θα δούμε ότι η Μαρίνα έχει γεννήσει το παιδί του Οδυσσέα και μιλάει γι’ αυτόν πάνω στο τάφο του με κλάματα, ενώ ταυτόχρονα ο Οδυσσέας είναι στη φυλακή...

Στη ροή της ιστορίας, βλέπουμε μια νεαρή ασθενή να αποβάλει στην κλινική του πατέρα τής Μαρίνας και τη Μαρίνα να νιώθει ένοχη που δεν τη βοήθησε, ενώ ο Οδυσσέας τη στηρίζει: «Δεν φταις εσύ, μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Συμβαίνουν αυτά, η κοπέλα ήταν μικρή και η αποβολή είναι κάτι συνηθισμένο», την καθησυχάζει, με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά.

Παράλληλα, η Τατιάνα βρίσκεται στην κλινική με την Κάτια, μια κοπέλα από την Ουκρανία που μόλις έχει γεννήσει, αλλά της έχουν πάρει το παιδί λέγοντάς της ότι πέθανε. Η Τατιάνα ανησυχεί για την κατάστασή της, αλλά ο Λεωνίδας την πιέζει: «Να την πάρεις σπίτι να κάτσει δύο μέρες να συνέλθει και να γυρίσει στο μαγαζί, τη χρειάζομαι», της τονίζει. Ο Οδυσσέας μιλάει με την Ειρήνη, την ψυχολόγο του, για τον εφιάλτη του και αναρωτιέται μήπως σχετίζεται με κάτι που συνέβη στην παιδική του ηλικία και πλέον δεν το θυμάται: «Μπορεί να έγινε κάτι στα γενέθλιά μου και η μνήμη μου να το διέγραψε, αλλά γιατί μετά από τόσα χρόνια;», αναρωτιέται και η Ειρήνη που έχει ορκιστεί στη θεία του να μην του πει τίποτα τον καθησυχάζει: «Γιατί το τραύμα σου από το ατύχημα σου δημιουργεί αυτή την αναστάτωση. Ξέχνα τα όλα και κοιτάμε μπροστά», υποστηρίζει. Η Μαντώ συνεχίζει να υποψιάζεται ότι ο Λεωνίδας την απατάει, ενώ η Ελενα βγαίνει με τον Μάνο για φαγητό και μετά το γεύμα βλέπει τυχαία τον Λεωνίδα να μπαίνει στο σπίτι της Τατιάνας, τον ακολουθεί και βλέπει τον πατέρας της με την κοπέλα. Έτσι γράφει ένα σημείωμα: «Αφησέ τα όλα, θα τα πω στην γυναίκα σου», το πετάει κάτω από την πόρτα και φεύγει.

Ο προβληματισμός του Οδυσσέα

Ο Οδυσσέας είναι βέβαιος ότι ο άντρας με το τατουάζ που βλέπει στο όνειρο του ήταν στο κλαμπ του Λεωνίδα και ζητάει τη βοήθεια του Μάνου για να ανακαλύψει ποιος είναι: «Φίλε, είμαι σίγουρος ότι είναι κάποιος από εδώ μέσα», του λέει και ο Μάνος του απαντάει: «Ρε συ, τι να κάνω; Ν’ αρχίζω να ψάχνω όποιον βλέπω να έχει τατουάζ;». Η Ελενα είναι σίγουρη ότι ο Λεωνίδας έχει σχέση με την Τατιάνα και προβληματίζεται για το τι πρέπει να πει στη Μαντώ. Η Δήμητρα ανησυχεί μήπως ο Οδυσσέας θυμηθεί τι έγινε στα πέμπτα του γενέθλια και μιλάει με την Ειρήνη: «Μα τι λέγατε με τον Οδυσσέα; Δεν πιστεύω να ξέρει τίποτα;», προβληματίζεται, ενώ η Μαρίνα συναντάει τον Οδυσσέα στο κλαμπ του Λεωνίδα και, πληγωμένη από την απόρριψή του, μεθάει. Η Κάτια προσπαθεί να το σκάσει από το σπίτι της Τατιάνας και φωνάζει: «Εσείς το σκοτώσατε», ενώ ο Λεωνίδας της λέει άγρια: «Βούλωσέ το, δεν θα βγει σε καλό! Το μωρό σου πέθανε, θες να πεθάνεις κι εσύ;» και προσπαθεί να την πιάσει, αλλά η Κάτια πέφτει από τις σκάλες. Ο Λεωνίδας τη σηκώνει μισοπεθαμένη και λίγο μετά την αποτελειώνει, ενώ η Τατιάνα παθαίνει κρίση. O Οδυσσέας που δεν μπορεί να πάψει να σκέφτεται τον εφιάλτη του, αποφασίζει να ψάξει για στοιχεία στην αποθήκη όπου η Δήμητρα φυλάει παλιά πράγματα και φωτογραφίες. Εκεί θα βρει κάτι που θα τον συγκλονίσει και δεν είναι άλλο από μια φωτογραφία από την ημέρα των γενεθλίων του, όπου απεικονίζει όλα όσα βλέπει στους εφιάλτες του.

Η Μαντώ πιάνει... τον Λεωνίδα

Η Ελενα αποφασίζει να μιλήσει στη Μαντώ για τον Λεωνίδα, ενώ η Έλσα λιποθυμάει πάνω σε έναν ακόμα καβγά του Νεοκλή με τον Πάρη. O Οδυσσέας προσπαθεί να ανακαλύψει τι κρύβει η φωτογραφία των γενεθλίων του: «Τι έγινε; Μη μου πεις ότι δεν ξέρεις ή ότι δεν θυμάσαι», λέει στη Δήμητρα και φεύγοντας της τονίζει: «Θα μάθω μόνος μου». Στη συνέχεια βρίσκει τη Μαρίνα στο μπαρ που παίζει η μπάντα του Πάρη, αλλά εκεί συναντιούνται μετά από χρόνια και η Ελενα με τον Γρηγόρη και μια περίεργη ένταση δημιουργείται ανάμεσά τους που φαίνεται να ενοχλεί το Μάνο.

Παράλληλα, η Μαντώ ψάχνει τα πράγματα του Λεωνίδα και βρίσκει κάτι που την κάνει να καταρρεύσει και δεν είναι άλλο από το σημείωμα: «Θα τα πω όλα στην γυναίκα σου», αλλά και το κινητό του άντρα της, όπου παίρνει την τελευταία του κλήση και το σηκώνει η Τατιάνα.

Η Ελσα πάει στον γιατρό που της ζητάει να κάνει εξετάσεις, ενώ στο μπαρ, την ώρα που τραγουδάει ο Πάρης, εμφανίζεται η Ρωξάνη.

O Οδυσσέας καταλαβαίνει ότι κάτι κακό είχε συμβεί στο παρελθόν και πιστεύει ότι η Ειρήνη και η Δήμητρα του κρύβουν την αλήθεια. Η Μαρίνα προσπαθεί να τον πλησιάσει, αλλά αυτός την κρατάει σε απόσταση. Η Μαντώ, σίγουρη πλέον για τις πράξεις του Λεωνίδα, εξομολογείται στην αδελφή της τι συμβαίνει: «Ο Λεωνίδας έχει άλλη», της αποκαλύπτει κλαίγοντας. Ο Λεωνίδας όμως ειδοποιείται από τον Νεοκλή: «Τι θέλεις; Να τα διαλύσεις όλα για μια τελειωμένη; Πρόσεχε γιατί η γυναίκα σου αν τα σκαλίσει μπορεί να βρει και κάτι που δεν θέλουμε να βρει», του επισημαίνει και ο Λεωνίδας προσπαθεί να της ρίξει στάχτη στα μάτια. Η Ρωξάνη πάει τελικά στο ραντεβού με τον Πάρη και κάνουν έρωτα. Η Μαρίνα, μετά το βράδυ που πέρασε με τον Οδυσσέα, λέει στην Ελσα ότι είναι ερωτευμένη. Παράλληλα, οι εξετάσεις της Ελσας δείχνουν πως έχει κάτι αρκετά ανησυχητικό: «Εχεις καρδιακή ανεπάρκεια. Θα πάρεις τα χάπια σου και θα κάνεις ό,τι σου λέω. Μην ανησυχείς, δεν κινδυνεύει η ζωή σου», την καθησυχάζει ο γιατρός, αλλά η Ελσα ζητάει να μην πει σε κανέναν τίποτα. Η Μαρίνα πηγαίνει βόλτα στη θάλασσα με τον Οδυσσέα, αλλά την ώρα που βρίσκονται στην παραλία, του τηλεφωνεί ο Μάνος που ανακάλυψε τι συνέβη το βράδυ των πέμπτων γενεθλίων του.

O OΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Ο Οδυσσέας ζητάει από τον Γρηγόρη να τον υπνωτίσει και όλες οι μνήμες του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια. Συγκλονισμένος από όσα έμαθε για τα πέμπτα γενέθλιά του, τα βάζει με την Ειρήνη και τη Δήμητρα που του είπαν ψέματα, αλλά η Δήμητρα του εξηγεί: «Φοβόμουν για τη ζωή σου, δεν ήθελα να σε χάσω κι εσένα. Σε πήρα μακριά και σου έδωσα το όνομά μου. Σε υιοθέτησα», του αποκαλύπτει με δάκρυα στα μάτια. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα που δεν ξέρει τι έχει συμβεί, ψάχνει παντού ανήσυχη τον Οδυσσέα και η Δήμητρα της λέει την αλήθεια για τον θάνατο της οικογένειάς του 25 χρόνια πριν και η Μαρίνα τρέχει κοντά του: «Είμαι εδώ, κοντά σου», του λέει. Η Ρωξάνη αποκαλύπτει στον Πάρη τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, ενώ η Μαντώ ετοιμάζεται για το ταξίδι της με τον Λεωνίδα, αλλά ένας έντονος καβγάς τους αλλάζει τα σχέδια: «Βαρέθηκα την γκρίνια σου και την καχυποψία σου, θα φύγω μόνος μου να ησυχάσω», της ξεκαθαρίζει ο Λεωνίδας και η Μαντώ έξαλλη του απαντάει: «Δεν είμαι τρελή και δεν θα σε αφήσω να με τρελάνεις. Αν φύγεις τώρα, να μην ξαναγυρίσεις ποτέ», του φωνάζει.

Η Ελσα καλεί τον Οδυσσέα και τη Μαρίνα να φάνε όλοι μαζί κι εκεί ο Νεοκλής τον ρωτάει για την οικογένειά του. Τέλος, ο Λεωνίδας ανακαλύπτει ότι η Τατιάνα γνωρίζει τι έκανε στην Κάτια μέσα από το λάπτοπ: «Πας να μου τη φέρεις; Να με καρφώσεις πισώπλατα;», τη ρωτάει και η Τατιάνα τον κατηγορεί ότι σκότωσε την κοπέλα: «Τη σκότωσα; Θα πέθαινε μόνη της. Θα βρίσκαμε τον μπελά μας. Για σένα το έκανα», της λέει και της επισημαίνει: «Δεν πιστεύω να έχεις κρατήσει αντίγραφο πουθενά;»...

Πηγή: Youweekly.gr

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    06:40 (105' - PG-13)
    Χωρίς Μάρτυρες
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    06:45 (80' - PG)
    Μαρίνα
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    The Diplomat Ε4
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    07:30 (110' - PG)
    Ο Άλλος Δουμάς
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (65' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    08:05 (120' - PG)
    Μια Ζωή την Έχουμε
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    08:25 (105' - PG-13)
    Έρωτας αλά Καταλανικά
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    09:05 (55' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε12
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    09:20 (100' - PG-13)
    Adopt a Daddy
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    Walker Κ4 Ε3
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    10:05 (90' - PG)
    Η Ωραία των Αθηνών
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:10 (115' - PG-13)
    Breaking Up in Rome
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    11:00 (90' - PG-13)
    Οικογενειακές Ανισορροπίες
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε2
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    11:35 (110' - PG)
    Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (65' - PG-13)
    Viola Κ1 Ε5
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    12:05 (115' - PG-13)
    Νοσταλγία
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    12:30 (120' - PG-13)
    Μαντάμ Μποβαρί
    Εποχής
  • COSMOTECinema4HD
    13:05 (55' - PG-13)
    The Diplomat Ε5
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    13:25 (100' - PG)
    Η Καφετζού
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (125' - PG-13)
    Love & Mercy
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (125' - PG-13)
    Love & Mercy
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema1HD
    14:30 (105' - PG)
    Τα Χρονικά του Σπάιντεργουικ
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε13
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    15:05 (105' - PG)
    Ο Φαντασμένος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    16:05 (105' - PG-13)
    Επιτέλους, Λίγη Σοβαρότητα Κύριε Σέρλοκ Χολμς
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    16:15 (115' - PG-13)
    Έρωτας και... Τίποτα Άλλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    16:50 (105' - PG)
    Δεσποινίς Ετών 39
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (105' - R)
    Σουζάνα με Σκοτώνεις
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ4 Ε1
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    18:10 (110' - PG-13)
    Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    18:30 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ4 Ε2
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema3
    18:35 (95' - PG)
    Φτωχαδάκια και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε9
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:35 (105' - R)
    Η Ομηρία
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - PG)
    Watch Next Κ3 Ε26
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε5
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:10 (110' - PG-13)
    Ο Εραστής
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (135' - PG-13)
    Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (30' - PG-13)
    Big Mood Κ1 Ε2
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε8
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (80' - PG)
    Η Θεία απ' το Σικάγο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (130' - R)
    Double Down South
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (130' - R)
    Double Down South
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (80' - PG)
    Η Θεία απ' το Σικάγο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (130' - R)
    Double Down South
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (130' - R)
    Double Down South
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (45' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε10
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:15 (105' - R)
    Οι Αναλώσιμοι 4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    23:15 (105' - R)
    Οι Αναλώσιμοι 4
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    23:20 (105' - R)
    Νόμος 4000
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    23:20 (105' - R)
    Νόμος 4000
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    23:45 (45' - PG-13)
    Last Week Tonight Κ11 Ε8
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    23:45 (45' - PG-13)
    Last Week Tonight Κ11 Ε8
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema2HD
    00:10 (105' - R)
    Η Κόρη του Βασιλιά του Βάλτου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    00:30 (50' - R)
    The Walking Dead: The Ones Who Live Ε6
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (185' - NC-17)
    Βαβυλώνα
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    01:05 (105' - R)
    Ερωτικές Ιστορίες
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    01:20 (50' - R)
    Erinyes Κ1 Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    01:55 (125' - R)
    Η Συγκάλυψη
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    02:10 (50' - R)
    Moonhaven Ε3
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema3
    02:50 (100' - PG)
    Οι Σουλιώτες
    Ιστορική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε9
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε5
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:00 (100' - R)
    Julieta
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    04:05 (85' - R)
    Hobo with a Shotgun
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:30 (105' - R)
    Πίσω Πόρτα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    05:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    05:30 (95' - R)
    Ακατάλληλο για Ανηλίκους
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    05:40 (110' - PG-13)
    Ο Θεός Μαζί της
    Μιούζικαλ
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ

Ροή ειδήσεων

Share