Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Εφιάλτης δίχως τέλος για τον Γιώργο Παπαδάκη: Έχει χάσει τον ύπνο του!

Τι συνέβη;

20 Ιουνίου 2019 10:10
Εφιάλτης δίχως τέλος για τον Γιώργο Παπαδάκη: Έχει χάσει τον ύπνο του!

Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει χάσει τον ύπνο του! Λόγος; Οι χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση!

Τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Παπαδάκης τερματίζει πίσω από τον Δημήτρη Οικονόμου και τον ΣΚΑΙ και μόλις χτες κατάφερε να κερδίσει ξανά την κορυφή με πολύ μικρή ωστόσο διαφορά! Το καλοκαίρι πλησιάζει και ο Γιώργος Παπαδάκης δείχνει να γκρεμίζει ότι έχτισε με κόπο όλη την χρονιά!

Αξίζει να σημειωθεί πως πολύ σημαντική άνοδο σημειώνει το πρωινό του Open "Ώρα Ελλάδος"!

Οικονομου Παπαδακης τηλεθέαση

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη την Τετάρτη:

Εφιάλτης δίχως τέλος για τον Γιώργο Παπαδάκη: Έχει χάσει τον ύπνο του!

ΑΝΤ1: Παπαδάκης, Καλημέρα Ελλάδα 20,9

ΣKAI: Οικονόμου, Σήμερα 20,3

OPEN: Ώρα Ελλάδος 07.00, 14

ΕΡΤ: Πρωινή βάρδια,8

Νέα σελίδα για τον Γιώργο Παπαδάκη: Έβαλε την υπογραφή του!

Νέα σελίδα για τον Γιώργο Παπαδάκη στην τηλεοπτική του καριέρα, καθώς με την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 θα γίνει και επίσημα ο μακροβιότερος παρουσιαστής σε κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης!

Αυτό που ωστόσο μας έκανε εντύπωση είναι πως η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν για 1+1 χρόνο, κάτι που σημαίνει πως αν οι δύο πλευρές αποφασίσουν να χωρίσουν το επόμενο καλοκαίρι θα μπορεί να γίνει χωρίς... προβλήματα!

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

Νέα σελίδα για τον Γιώργο Παπαδάκη: Έβαλε την υπογραφή του!
Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη συνέχιση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη για 1+1 χρόνια.

O Γιώργος Παπαδάκης, 29 χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης, συνεχίζει στον ΑΝΤ1 ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, «Καλημέρα Ελλάδα», η οποία είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένη με την 30ετήπαρουσία του σταθμού και την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα.

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σημειώνει και φέτος μία επιτυχημένη σεζόν και κυριαρχεί στη ζώνη 06:00-10:00 με συνολικό μέσο όρο 22,2%. Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,4μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επιβεβαιώνει τη μακρά και εξαιρετική συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια.

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share