Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Δημόσια απειλή για την Σία Κοσιώνη!

Τι προβληματίζει την Σία;

20 Ιουνίου 2019 08:49
Δημόσια απειλή για την Σία Κοσιώνη!

Μια παρουσιάστρια απειλεί την Σία Κοσιώνη, αφού την πιστεύουν πολύ και θεωρούν ότι ακολουθεί τα βήματά της, με την ίδια πειθαρχία και αφοσίωση.

Η ίδια μάλιστα, ανανέωσε πρόσφατα και η ανακοίνωση θα σκάσει εντός ολίγων ημερών. Αυτή δεν είναι άλλη από την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία παρουσιάζει με επιτυχία το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του ΣΚΑΙ!.

Το νέο της συμβόλαιο θα έχει ισχύ για δυο ακόμη χρόνια αλλά θα αφορά ξανά το μεσημεριανό δελτίο! Η Σία Κοσιώνη, η οποία είχαμε αναφερθεί ότι και εκείνη έχει ανανεώσει, θα συνεχίζει να παρουσιάζει το βραδινό δελτίο του σταθμού όπως κάνει τα τελευταία περίπου 10 χρόνια.

Η Εύα Αντωνοπούλου έχει ιδιαίτερα ανοδική πορεία και είναι ένα πολύ γερό χαρτί, τόσο που την συγκρίνουν με τη Σία, στα πρώτα βήματά της.

Εφιάλτης για την Σία Κοσιώνη: Η γυναίκα που απειλεί να της

Σία Κοσιώνη: Εξαφανισμένη από το προφίλ του... συζύγου της!

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πλέον βρίσκονται στην επικαιρότητα λόγω και της εκλογής του Κώστα Μπακογιάννη σε Δήμαρχο Αθηνών!

Τον Ιούλιο του 2017 η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισαν να παντρευτούν στο Καρπενήσι, παρουσία λίγων συγγενών και φίλων. Το ζευγάρι λίγους μήνες μετά απέκτησε τον πρώτο καρπό του έρωτά του, καθώς η δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι που είναι και η μεγάλη τους αδυναμία.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι πραγματικά σπάνιες. Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και με τα κοινά τους στιγμιότυπα στα social media.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μάλιστα έχει δημοσίευσε μόλις μία κοινή φωτογραφία με τη Σία Κοσιώνη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αυτή είναι από μια βόλτα του με τη δημοσιογράφο στην Ερμού τον Δεκέμβριο του 2018.

undefined

Δεύτερο παιδί για την Σία Κοσιώνη: Η γλυκιά ανακοίνωση της!

Η Σία Κοσιώνη είναι μια εξαιρετική παρουσιάστρια αλλά πάνω από όλα μια υπέροχη μητέρα και έχει μεγάλη αδυναμία στα μικρά παιδιά!

Εκτός από τον γιο της, τον μικρό Δήμο, η Σία Κοσιώνη λατρεύει όλα τα παιδιά και τους έχει και μεγάλη αδυναμία!

Μάλιστα η παρουσιάστρια την Κυριακή βρέθηκε στην βάφτιση του μικρού Στάθη, του γιου ενός φιλικού ζευγαριού και με μια γλυκιά ανακοίνωση ευχήθηκε στο... "δεύτερο" παιδί της!

Δείτε την ανακοίνωση από το Instagram παρακάτω:

undefined

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share