Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τατουάζ 17/6: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο; Όλες οι εξελίξεις!

Δείτε πρώτοι μόνο εδώ τι θα συμβεί πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

17 Ιουνίου 2019 10:07
Τατουάζ 17/6: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο; Όλες οι εξελίξεις!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (17/6) του Τατουάζ! Χωρισμός "βόμβα" στην αγαπημένη σειρά του ALPHA αποκλειστικά στο Athensmagazine.gr!

Δείτε τι θα συμβεί στα επεισόδια 287 και 288 της Δευτέρας!

Δευτέρα 17 Ιουνίου, στις 21:50
Επεισόδια: 287+288

Η Τατιάνα όταν διαπιστώνει ότι ο Σέκερης την παρακολουθεί, αλλάζει εντελώς στάση απέναντι στον Τόνυ, γεγονός που τον παραξενεύει πολύ. Ο Μάριος λέει για ακόμη μια φορά στη Βέρα ότι θέλει να πάνε στην Ελλάδα κι έτσι αποφασίζουν να μετακομίσουν, κάνοντας έκπληξη στον Θεοχάρη!

Ο Σέκερης με την Αμαλία κάνουν μια κουβέντα για τη σχέση τους και δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά. Ο Αλέξανδρος συνεχίζει να δίνει μάχη για την Ελένη και προσπαθεί μαζί με τον δικηγόρο να αποσύρει το βιβλίο του Ορφέα! Η Τατιάνα ανακοινώνει στον Τόνυ ότι χωρίζουν, γκρεμίζοντας έτσι ό,τι όνειρα είχαν κάνει για το μέλλον τους. Ο Λεύτερης παίρνει ένα μπουκάλι χάπια, καθώς δεν μπορεί να ζήσει άλλο μαζί με τον Ορφέα.


Ο Τόνυ, τρελαμένος από τη συμπεριφορά της Τατιάνας, αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά η Μαργκώ του τονίζει πως προέχει να παραστεί στο Συμβούλιο. Ο Ορφέας προλαβαίνει να συνεφέρει τον Λευτέρη και του ζητά να του βρει νέο σπίτι για να κρυφτούν. Η Βέρα αποκαλύπτει στη Μάρθα πως επιστρέφει κι εκείνη στην Ελλάδα, αλλά την ξορκίζει να μην πει τίποτα στον Θεοχάρη και της χαλάσει την έκπληξη.

Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να πουλήσει την εταιρεία του και να αφοσιωθεί στην επιχείρηση με τα μανιτάρια. Η Ειρήνη επιμένει πως πρέπει να ψάξουν καλύτερα τον Σωκράτη και να βεβαιωθούν ότι είναι γιος του Ορφέα. Η Όλγα και ο Στέφανος ειδοποιούν τους τελευταίους καλεσμένους για τον γάμο τους. Ο Χάρης ξαναζητά από την Αφροδίτη να παντρευτούν κι αυτή τη φορά η απάντηση είναι θετική, όμως η αντιπάθεια του Παύλου τον τρομάζει. Η Μαργκώ ανησυχεί με τη μεταστροφή του Τόνι και πιστεύει ότι είναι άρρωστος. Ο Ορφέας συνεχίζει την «ιερή» αποστολή του, βάφοντας για μια ακόμη φορά τα χέρια του με αίμα..

Τατουάζ - αποκλειστικό: Δείτε τις εξελίξεις για τα 4 τελευταία επεισόδια!

Καρέ καρέ όλα τα επεισόδια του Τατουάζ μέχρι το τέλος, αποκλειστικά! Οι εξελίξεις φωτιά και οι διάλογοι για τα 4 τελευταία επεισόδια!

«Το τατουάζ» μας αποχαιρετά με τέσσερα διπλά επεισόδια που θα κόψουν την ανάσα. Μέσα από αυτά, θα δείτε την εξέλιξη στην ζωή των ηρώων, την απόδοση της δικαιοσύνης, την ευτυχία αλλά και τη θλίψη. Γάμοι, αποδράσεις, εγκυμοσύνη, φυλακή, αλλά και θάνατος. Όλα όσα μπορεί να φέρει η ζωή ξεδιπλώνονται μπροστά μας σ’ αυτά τα επεισόδια που το TV24 σας εξασφαλίζει!

Δευτέρα 24/6 Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ

H Τατιάνα κρύβει μέσα της πολλά και ξεσπά σε κλάματα μπροστά στη Βέρα. Ξυρισμένος πλέον, ο Σέκερης αποσπά διάφορες αντιδράσεις για το νέο του λουκ! Ο Χάρης μιλά στην Αφροδίτη για τον γάμο τους και η απάντηση που παίρνει δεν τον χαροποιεί και ιδιαίτερα. Αντρες και γυναίκες χωρίζονται για τα δύο μπάτσελορ και το γλέντι ξεκινά! Στο μεταξύ, η Ειρήνη βάζει τον αδελφό της τον Μανούσο να υπερασπιστεί την τιμή της! Η Νικόλ συνεχίζει να μιλά με τον Ιωσήφ στο τηλέφωνο και κανονίζει τη μεγάλη της απόδραση στην Αυστραλία! Η αστυνομία εντοπίζει το αμάξι του Ορφέα και ξεκινά επιχείρηση για τη σύλληψή του! Η Ολγα περνά δύσκολες ώρες λίγο πριν ξεκινήσει για την εκκλησία... Ενώ όλοι περιμένουν στην εκκλησία την εμφάνιση της Ολγας, εκείνη περνά μια ακόμα κρίση πανικού και αρνείται να παντρευτεί. Ο Στέφανος αρχίζει να ανησυχεί με την αργοπορία της. Η Αννα δίνει ρεσιτάλ επιχειρημάτων και η Ολγα συνειδητοποιεί πως αν δεν εμφανιστεί στην εκκλησία θα χάσει τον Στέφανο για πάντα. Η Λήδα παραδίδει τη μητέρα της νύφη και όλοι καμαρώνουν κι εύχονται στο ζευγάρι, με τον Παύλο να κλέβει την παράσταση. Ακολουθεί γαμήλιο πάρτι και η πολυπόθητη πρώτη νύχτα του γάμου που σφραγίζει την ευτυχία των νεόνυμφων. Πίσω στην Αθήνα οι εξελίξεις τρέχουν... Ο Τόνυ και η Τατιάνα συνεχίζουν να παίζουν θέατρο με σκοπό να ξεγελάσουν την αστυνομία. Ο Ορφέας εντοπίζει το νέο σπίτι του Σωκράτη κι ετοιμάζεται να τον εκδικηθεί, αγνοώντας πως η αστυνομία είναι στα ίχνη του. Στο Λονδίνο, η Νικόλ έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερό της φόβο. Διαβάστε και τις εξελίξεις για σήμερα!

Τρίτη 25/6 Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ

Οι νεόνυμφοι απολαμβάνουν το πρώτο τους πρωινό σαν παντρεμένοι κι ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης. Η επιστροφή στο σπίτι, όμως, θα τους προσγειώσει στην πραγματικότητα, καθώς η Λήδα θέλει να πάει μαζί τους στο ταξίδι του μέλιτος. Σέκερης και Αθηνά γυρίζουν από τα Μετέωρα και «ρίχνονται» στην έρευνα για τον εντοπισμό του Ορφέα. Αυτή τη φορά οι προσπάθειές τους δείχνουν να αποδίδουν καρπούς. Η Μαργκώ ψάχνει παντού τη Νικόλ, αλλά είναι εξαφανισμένη. Η Ειρήνη κατηγορείται ως ηθική αυτουργός στον ξυλοδαρμό του Χρήστου και φοβάται πως αυτό θα έχει επιπτώσεις στη δουλειά της. Μια λάθος κίνηση του Λευτέρη θα φέρει την αστυνομία μια ανάσα μακριά από το κρησφύγετο του Ορφέα. Την ίδια ώρα, η Αθηνά συνειδητοποιεί την «πικρή» αλήθεια για τον Σωκράτη, αλλά δυστυχώς για εκείνη, αυτό πέφτει και στην αντίληψη του κακού του εαυτού... Η δολοφονική επίθεση του Σωκράτη στην Αθηνά λήγει με τη σύλληψή του, αφού η Αθηνά είχε φροντίσει να καλέσει ενισχύσεις. Τον πηγαίνουν στην Αστυνομική Διεύθυνση και τον ανακρίνει η Τατιάνα. Ο Σωκράτης είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παραδέχεται όλες τις δολοφονίες που έχει κάνει, χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις. Στο μεταξύ, ο Λευτέρης παρακολουθείται στενά και η αστυνομία είναι πιο κοντά από ποτέ στη σύλληψη του Ορφέα. Ο Πέτρος μεταφέρει στη Μαργκώ την πληροφορία ότι η Νικόλ το έσκασε κι εκείνη καταλαβαίνει ότι έχει πάει στην Αυστραλία. Το λέει στον πρέσβη, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες που αφορούν στη δραστηριότητα της Μαργκώ στο «dark web» και αυτό δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Η τιμωρία της Μαργκώ έχει ήδη δρομολογηθεί! Η Τατιάνα έχει προετοιμάσει τη διαφυγή τους και το ανακοινώνει στον Τόνυ, ο οποίος ξαφνιάζεται από το σχέδιό της... Τατουάζ - Αποκλειστικό φωτιά! Η Όλγα τινάζει τον γάμο στον αέρα!

Τετάρτη 26/6 ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΓΚΩ

Ο πρέσβης οριστικοποιεί το «χτύπημα» κατά της Μαργκώ, αφού είναι σίγουρος ότι έχει προδώσει την εμπιστοσύνη του Συμβουλίου. Η Αννα εκπλήσσει ευχάριστα τον Αλέξανδρο με κάτι που κάνει γι’ αυτόν. Ο Ορφέας επικεντρώνεται στο τελευταίο του θύμα και δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ! Ο γιος του Σέκερη επιστρέφει στο σπίτι και η χαρά του διοικητή είναι μεγάλη. Τα νέα για τη σύλληψη του Σωκράτη αφήνουν τους πάντες άφωνους. Η Ελένη ανακοινώνει στους γονείς της ότι φεύγει άμεσα για το Λονδίνο και η αντίδραση του Παύλου είναι έντονη. Ο Χάρης κάνει κάτι πολύ γενναίο μπροστά στον Παύλο και καταφέρνει να τον εντυπωσιάσει. Η Τατιάνα σε ανύποπτο χρόνο μιλάει στον Σέκερη για την εμπλοκή του Τόνυ στο εμπόριο όπλων! Η Τατιάνα ρίχνει στάχτη στα μάτια του Σέκερη και υποκρίνεται πως όλα τέλειωσαν ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Τόνυ. Παράλληλα, ο Τόνυ συναντιέται για τελευταία φορά με τη Μαργκώ και με τον τρόπο του την αποχαιρετά πριν φύγει για το Χονγκ Κονγκ. Σε ταξιδιωτικό πυρετό είναι και η Ελένη, που μετακομίζει στο Λονδίνο, ενώ ο Παύλος δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί πως ένα από τα παιδιά του μεταναστεύει και φεύγει από κοντά του. Η Αμαλία μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι του Σέκερη, αλλά ο χωρισμός γίνεται σε φιλικό κλίμα. Ο Στέφανος και η Ολγα ετοιμάζουν το δωμάτιο του μωρού, με τη Λήδα να τους κάνει νάζια. Ο Αλέξανδρος γιορτάζει την πώληση της εταιρείας και καμαρώνει για την βοήθεια της Αννας. Ο Σέκερης καμαρώνει την Αθηνά στην αποφοίτησή της, αλλά τα γεγονότα που τρέχουν θα χαλάσουν το ευχάριστο κλίμα. Τατιάνα και Ορφέας παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά…

Πέμπτη 27/6 τελευταίο διπλό επεισόδιο Η ΑΝΝΑ & Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΝΕΚΡΟΣ!

Ο Ορφέας προσπαθεί να γλιτώσει από τον αστυνομικό κλοιό, αλλά όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά δεν υπάρχει διαφυγή. Η Ειρήνη στήνει καλά την επιχείρηση και σε μια στιγμή απροσεξίας, ο Ορφέας πυροβολείται από αστυνομικό. Η Μαργκώ ψάχνει παντού τον Τόνυ, αλλά εκείνος αποφεύγει τα τηλεφωνήματά της. Η είδηση της σύλληψης και του τραυματισμού του Ορφέα αναστατώνει για μια ακόμη φορά την οικογένεια Μελά, ενώ εκείνος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Η Ελένη, όμως, είναι αποφασισμένη να μην ξανακοιτάξει πίσω και κάνει ένα βήμα προσέγγισης προς τον Πέτρο. Ο Τόνυ, με ανορθόδοξο τρόπο, προειδοποιεί τη Μαργκώ να ακολουθήσει το παράδειγμά του και να το σκάσει στο εξωτερικό. Την ίδια ώρα, η Βέρα ανησυχεί πολύ με την εξαφάνιση της Τατιάνας, αγνοώντας πως εκείνη βρίσκεται ήδη πολύ μακριά…Ενας μεγάλος κύκλος που περιέλαβε πολλές ευτυχισμένες, αλλά και δύσκολες στιγμές με πολλά ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα κλείνει εδώ, αφήνοντας τους ήρωες σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Η Αννα με τον Αλέξανδρο, πάντα ερωτευμένοι, προχωρούν στην επόμενη φάση του γάμου τους με ένα γεγονός που συμπληρώνει την ευτυχία τους. Η Τατιάνα με τον Τόνυ, έχοντας κάνει δύσκολες επιλογές, ζουν πλέον σε μακρινή χώρα του εξωτερικού απομονωμένοι απ’ όλους, αλλά ικανοποιημένοι στον δικό τους κόσμο που φτιάχτηκε από ένα κοινό πάθος που στο τέλος τους ένωσε. Ο Ορφέας, φτάνει σ’ ένα σημείο που πλέον καταλαβαίνει ότι ο δρόμος που ακολούθησε δεν έχει καλή κατάληξη και η ζωή δεν δίνει πάντα δεύτερες ευκαιρίες. Η Ολγα με τον Στέφανο και τη Λήδα ζουν πλέον σε μια νέα πραγματικότητα και συνεχίζουν να εξελίσσονται μέρα με τη μέρα, ενώ ο Θεοχάρης με τη Βέρα περνούν στο πιο ώριμο στάδιο της ζωής τους, με αγάπη και κατανόηση ο ένας για τον άλλο. Ο Παύλος με τη Μάρθα, πάντα ενωμένοι, χαίρονται τις μικρές χαρούμενες οικογενειακές στιγμές των απλών ανθρώπων, ενώ από την άλλη πλευρά η Μαργκώ φτάνει εκεί που την οδήγησαν οι δικές της σκληρές επιλογές…

Το τελευταίο επεισόδιο του «Τατουάζ» κλείνει με έναν επίλογο «κάποιους μήνες αργότερα»… και βλέπουμε όλους τους ήρωες πού βρίσκονται και τι τους έχει συμβεί…

Πηγή: Youweekly.gr

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    06:05 (85' - G)
    Πνεύμα από Σπίτι
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:20 (85' - PG)
    Πάρε Κόσμε
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    07:25 (130' - PG-13)
    Need for Speed
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (90' - PG-13)
    Είναι για το Καλό σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    08:45 (115' - PG)
    Ο Ζηλιαρόγατος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:00 (105' - PG-13)
    Ζωή σε Φιλμ
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    09:35 (90' - G)
    Μπάντι, ο Ροκ Σταρ
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:40 (105' - PG)
    Φουκαράδες και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:45 (100' - PG-13)
    Το Αριστερό μου Πόδι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    11:05 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:55 (65' - PG-13)
    Guilt Κ3 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    12:25 (85' - PG)
    Δόκτωρ Ζι-Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    12:25 (95' - PG-13)
    Ο Πόλεμος των Drones
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    12:45 (25' - PG-13)
    Ο Ήλιος Ενέχυρο
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε3
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    13:10 (100' - PG)
    Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    13:50 (100' - PG)
    Ο Άνθρωπος που Έσπαγε Πλάκα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    14:50 (100' - PG-13)
    Δικαστής Ντρεντ
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε5
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    15:30 (100' - PG)
    Ο Νάνος και οι 7 Χιονάτες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε5
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    16:15 (95' - PG)
    The Princess and the Bodyguard
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:30 (110' - PG)
    Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    16:55 (65' - R)
    Billions Κ7 Ε9
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    17:10 (105' - PG)
    Ένας Ήρως με Παντούφλες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (110' - R)
    Το Μυστικό μου Λουλούδι
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    18:20 (100' - R)
    Hitman: Πράκτορας Νο.47
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    18:55 (90' - PG)
    Τρεις Κούκλες κι Εγώ
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - PG)
    Watch Next Κ3 Ε23
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - R)
    The Κόπανοι
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (125' - PG-13)
    I'll Find You
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    21:05 (25' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε3
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε4
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (90' - R)
    Broken Vows
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:10 (100' - R)
    Ξαφνικός Έρωτας
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    01:25 (170' - R)
    Οι Μισητοί Οκτώ
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε8
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:30 (100' - R)
    Η Ώρα του Λύκου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (120' - PG-13)
    Ορατότης Μηδέν
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema1HD
    04:10 (95' - R)
    Confess, Fletch
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    04:15 (105' - R)
    El Chicano
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:50 (80' - PG)
    Διαβόλου Κάλτσα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (65' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (95' - PG-13)
    Μάλιστα, Σεφ!
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (105' - PG-13)
    Orca
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share