Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Εγκεφαλικό για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Τι συνέβη;

16 Ιουνίου 2019 09:57
Εγκεφαλικό για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Εγκεφαλικό κόντεψε να πάθει ο Γιώργος Παπαδάκης μόλις έμαθε τα... νέα το Σάββατο το πρωί!

Μα για ποιο πράγμα μιλάμε;

Μα φυσικά για τα νούμερα τηλεθέασης!

Ο παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα", "έχασε" άλλη μια μάχη αφού ο Δημήτρης Οικονόμου με την εκπομπή του στο ΣΚΑΙ, πέρασε μπροστά!

Γιώργος Παπαδάκης

Φαίνεται πως η εκπομπή "Σήμερα" απειλεί την κυριαρχία του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, αφού συχνά καταφέρνει να συγκεντρώσει μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, ο Δημήτρης Οικονόμου έκανε 23% στο δυναμικό κοινό, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης έφτασε μέχρι το 20,8.

Νεκρή συμπαρουσιάστριά του Γιώργου Παπαδάκη!

Μια απώλεια που ελάχιστοι θυμόνται! Ο λόγος για την Καυερίνα Γκίκα, την δημοσιογράφο που έφυγε από την ζωή πριν 4 χρόνια και σκόρπισε θλίψη στον Γιώργο Παπαδάκη και γενικότερα στην ελληνική δημοσιογραφία!

Η Κατερίνα Γκίκα ήταν δημοσιογράφος που ξεκίνησε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και πριν 4 χρόνια “έφυγε” από την ζωή ύστερα από μεγάλη μάχη!

Μάλιστα όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" ανακοίνωσε τον θάνατό της on air δεν άντεξε! Λύγισε και δάκρυσε! Μια από τις ελάχιστες φορές που του έχει συμβεί στον αέρα της εκπόμπής του!

Γιώργος Παπαδάκης θάνατος

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δολοφονία για τον Γιώργο Παπαδάκη! Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες...

Δολοφονία Γιώργος Παπαδάκης

Σοκαρισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης από τη δολοφονία! Οι λεπτομέρειες πραγματικά ανατριχιάζουν!

Πριν από λίγο έγινε γνωστό, μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, πως βρέθηκε ο δράστης της δολοφονίας στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης ήταν τεχνικός, και επισκέφτηκε το σπίτι για να επισκευάσει κάποια πράγματα που ήθελε η άτυχη γυναίκα. Γι αυτό το λόγο, δεν υπήρχε καμία παραβίαση σε πόρτα, αφού η 63χρονη είχε ραντεβού. Φυσικά, όλες αυτές οι λεπτομέρειες σοκάρουν τους πάντες!

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share