Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Elif Αποκλειστικό: Με το στόμα ανοικτό! Σοκαριστική εξέλιξη!

Όλα όσα δούμε στο σημερινό επεισόδιο...

21 Μαΐου 2019 14:02
Elif Αποκλειστικό: Με το στόμα ανοικτό! Σοκαριστική εξέλιξη!

Συγκλονίζει το σημερινό επεισόδιο της τούρκικης σειράς Elif του Star..καθώς κάτι συμβαίνει στην Γκόντζα που θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Τρίτη 21/5 Επεισόδιο 339

Η Γκόντζα είναι λυπημένη επειδή ο Νετζντέτ την κρατάει ακόμα κλειδωμένη στην αποθήκη. Όταν ο Ερκούτ της πηγαίνει φαγητό εκείνη του λέει τα παράπονα της αλλά ο Ερκούτ δεν της λέει πως ο Νετζντέτ της έστειλε το φαγητό. Ο Σελίμ πηγαίνει να πάρει τη Ζεϊνέπ και η Τουλάι τους συνοδεύει στο κτήμα. Εκεί ετοιμάζει ένα γεύμα για την οικογένεια, που αρέσει σε όλους. Η Τουλάι χαίρεται πολύ. Η Ασουμάν θέλει να βρει ένα πλούσιο σύζυγο. Η φίλη της, Εμπρού, της λέει πως ένα γνωστός της, ο Τζανμπέρκ, κάνει πάρτι γενεθλίων το βράδυ και η Ασουμάν αποφασίζει να πάει και χρησιμοποιεί τον Σεντάτ για να την καλύψει στον πατέρα της, μιας και γνωρίζει πως εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί της. Στο καφενείο ο Κεμάλ παίζει χαρτιά με τα λεφτά, που πήρε από τον Νετζντέτ και όταν κερδίζει χαίρεται. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο ίδιο καφενείο. Όταν ένας από τους παίκτες πρέπει να φύγει, ο Κεμάλ ζητάει από τον Βεϊσέλ να πάρει τη θέση του. Ο Βεϊσέλ κερδίζει όλα τα χρήματα των υπολοίπων και είναι ευχαριστημένος σε αντίθεση με τον Κεμάλ, που θυμώνει. Ο Σεντάτ τηλεφωνεί στην Ασουμάν και τη ρωτάει αν ο Κεμάλ της μίλησε για κάτι, που ήθελε και εκείνη του απαντάει αρνητικά. Ο Σεντάτ της ζητάει να του πει ότι θέλει να του μιλήσει όταν ξυπνήσει. Η Μελέκ μοιράζει παντού τις αφίσες, που αφορούν στην εξαφάνιση της Ελίφ. Συναντάει ένα δημοσιογράφο, τον Γιλμάζ. Εκείνος της λέει πως θα μπορούσε να κανονίσει να βγει στην τηλεόραση και να ανακοινώσει την εξαφάνιση της Ελίφ. Η Μελέκ χαίρεται πολύ. Ο Νετζντέτ λέει στη Ναζάν να πάει πρωινό στην Γκόντζα. Η Γκόντζα λιποθυμάει μπροστά στη Ναζάν και εκείνη φωνάζει έναν από τους άντρες του Νετζντέτ, τον Μπεκίρ…

Elif Αποκλειστικό: Με το στόμα ανοικτό! Σοκαριστική εξέλιξη!

Elif Σούπερ Αποκλειστικό: Χαμός στην αγαπημένη σειρά!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την αγαπημένη σειρά του star, Elif! Η Γκοντζά είναι έγκυος και η Αρζού καταλήγει σε σοκ!

Η Μελέκ αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα για να βρεθεί η κόρη της, έτσι την αναζητά και μέσω της τηλεόρασης. Ο Νετζντέτ δίνει περισσότερα χρήματα στον Κεμάλ, προκειμένου να κρύψει το κοριτσάκι. Στο μεταξύ, η Ασουμάν βρίσκει δουλειά στους Εμιρόγλου, ενώ η Γκοντζά μαθαίνει πως είναι έγκυος, αλλά δεν θέλει να κρατήσει το μωρό.

Η Ασουμάν αφήνει μόνες την Ελίφ και την Ιντζί στο σπίτι για να συναντήσει τον Φατίχ, τον οποίο της σύστησε η φίλη της, Μπελγκίν. Ομως, δεν ενδιαφέρεται για εκείνον, επειδή είναι φτωχός, και επιστρέφει στο σπίτι. Η Ελίφ και η Ιντζί δοκιμάζουν τα φορέματα, που ράβει η κοπέλα, αλλά καταστρέφουν ένα και η Ασουμάν γίνεται έξαλλη, όμως ξεκινά να διορθώνει αμέσως το φόρεμα, γιατί πρέπει να το παραδώσει την επόμενη μέρα. Καθώς ο Κεμάλ κάθεται στο καφενείο, ένας γείτονας του λέει: «Η κόρη σου κάθε βράδυ βγαίνει έξω και γυρίζει αργά! Κοίτα να της βάλεις όρια». Ο Κεμάλ γίνεται έξαλλος όταν το ακούει αυτό, ενώ ο ιδιοκτήτης του καφενείου, ο Σεντάτ, ο οποίος θέλει να παντρευτεί την Ασουμάν, επεμβαίνει και τον διώχνει. Θυμάστε αλήθεια την πιο πρόσφατη εξέλιξη;

Η Μελέκ, η Φεριντέ και η Τουλάι διανέμουν παντού τις αφίσες με την εξαφάνιση της Ελίφ και παράλληλα ψάχνουν για δουλειά. Η Ζεϊνέπ τις επισκέπτεται και όλες ανησυχούν για την Ελίφ. Θεωρούν πως ο Νετζντέτ έχει απαγάγει την Ελίφ, αλλά δεν έχουν στοιχεία για να το αποδείξουν. Οταν η Ζεϊνέπ τους μιλά για την κατάσταση στο κτήμα, η Τουλάι θέλει να βοηθήσει τη Ζεϊνέπ. Ο Νετζντέτ πηγαίνει να δει την Γκοντζά, αλλά εκείνη δεν θέλει να τον δει. «Εβαλες μυαλό;» τη ρωτά και εκείνη του απαντά: «Και πάλι το ίδιο θα έκανα! Αναρωτιέμαι κοτζάμ Νετζντέτ Καραπινάρ γιατί σε ενοχλεί τόσο ένα παιδί», και εκείνος της λέει: «Θα μείνεις εδώ κλεισμένη μέχρι να λογικευτείς». Παρά το γεγονός πως είναι θυμωμένος μαζί της, ο Νετζντέτ ζητά από τον Ερκούτ να πάει φαγητό και μια κουβέρτα στην Γκοντζά, χωρίς όμως να της αναφέρει πως αυτός έδωσε την εντολή…

Elif Αποκλειστικό: Με το στόμα ανοικτό! Σοκαριστική εξέλιξη!

Ο Σελίμ πηγαίνει να πάρει τη Ζεϊνέπ και η Τουλάι τους συνοδεύει στο κτήμα. Εκεί ετοιμάζει ένα γεύμα για την οικογένεια, που αρέσει σε όλους. Η Τουλάι χαίρεται πολύ. Η Ασουμάν θέλει να βρει έναν πλούσιο σύζυγο και η φίλη της, η Εμπρού, της λέει πως ένας γνωστός της, ο Τζανμπέρκ, κάνει πάρτι γενεθλίων το βράδυ και η Ασουμάν αποφασίζει να πάει και χρησιμοποιεί τον Σεντάτ για να την καλύψει στον πατέρα της, μιας και γνωρίζει πως εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί της.

Στο καφενείο, ο Κεμάλ παίζει χαρτιά με τα λεφτά που πήρε από τον Νετζντέτ, ενώ ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο ίδιο καφενείο. Οταν ένας από τους παίκτες πρέπει να φύγει, ο Κεμάλ ζητά από τον Βεϊσέλ να πάρει τη θέση του και εκείνος κερδίζει όλα τα χρήματα των υπολοίπων και είναι ευχαριστημένος. Η Μελέκ μοιράζει παντού τις αφίσες που αφορούν την εξαφάνιση της Ελίφ και στον δρόμο συναντά έναν δημοσιογράφο, τον Γιλμάζ, ο οποίος της προτείνει να κανονίσει να βγει στην τηλεόραση και να γνωστοποιήσει την εξαφάνιση της Ελίφ. Η Μελέκ χαίρεται πολύ.

«Θα αποκτήσεις αδελφάκι»

Ο Νετζντέτ λέει στη Ναζάν να πάει πρωινό στην Γκοντζά, η οποία λιποθυμά μπροστά της και εκείνη φωνάζει έναν από τους άντρες του Νετζντέτ, τον Μπεκίρ. Στο μεταξύ, ο Κεμάλ λέει στην Ασουμάν: «Ο Σεντάτ θέλει να σε παντρευτεί και κανόνισα να σε δώσω σε εκείνον, μπας και σταματήσεις τα νυχτοπερπατήματα». Η κοπέλα αντιδρά: «Δεν πρόκειται να τον παντρευτώ ποτέ», αλλά ο πατέρας της επιμένει. Η Ασουμάν είναι δυστυχισμένη και μιλά στην Εμπρού. Η Ελίφ και η Ιντζί πηγαίνουν να παραδώσουν ένα φόρεμα σε μια πλούσια οικογένεια, που έχει παιδικό πάρτι γενεθλίων. Η οικογένεια καλεί τα κορίτσια να μείνουν και να παίξουν με τα υπόλοιπα παιδιά. Η Νίσα, το κοριτσάκι που γιορτάζει, ζηλεύει την Ελίφ και την Ιντζί και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τραβήξει την προσοχή.

Ο Νετζντέτ ενημερώνεται για τη λιποθυμία της Γκοντζά και σπεύδει στο πλευρό της. Οταν βλέπει πως δεν συνέρχεται, τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η Γκοντζά ανακτά τις αισθήσεις της και οι γιατροί ανακοινώνουν πως είναι έγκυος. Ο Νετζντέτ είναι πολύ χαρούμενος, αλλά η Γκοντζά είναι θυμωμένη μαζί του: «Τι άλλαξε τώρα που έμαθες ότι είμαι έγκυος; Με είχες κλειδωμένη σε μια αποθήκη τόσο καιρό και τώρα ξαφνικά νοιάζεσαι για μένα! Δεν το θέλω αυτό το παιδί! Θα κάνω έκτρωση». Επιστρέφοντας στο σπίτι, ο Νετζντέτ ανακοινώνει με ειρωνεία στην Αρζού: «Θα αποκτήσεις αδελφάκι! Η Γκοντζά είναι έγκυος». Η Αρζού σοκάρεται και ισχυρίζεται στον Ερκούτ πως το παιδί είναι σίγουρα κάποιου άλλου: «Η Γκοντζά θα έκανε τα πάντα για τα χρήματα». Νέα γυναίκα στη ζωή του Κενάν!

Η Μελέκ βγαίνει στην τηλεόραση για την Ελίφ

Η Τουλάι φροντίζει την κουζίνα στο κτήμα και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ νιώθουν άσχημα, αλλά εκείνη χαίρεται που βοηθά. Η Μελέκ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και την ενημερώνει πως θα μιλήσει στην τηλεόραση για την εξαφάνιση της Ελίφ και εκείνη ενημερώνει τον Κενάν. Η Ασουμάν βλέπει στην τηλεόραση την ανακοίνωση για την εξαφάνιση της Ελίφ. Οταν επιστρέφει ο Κεμάλ σπίτι, η Ασουμάν του λέει πως η Μελέκ ήταν στις ειδήσεις και πως αναζητά την Ελίφ, και πως ο πατέρας της μικρής είναι ένας πλούσιος επιχειρηματίας. Ο Κεμάλ επικοινωνεί με τον Νετζντέτ: «Η μητέρα του παιδιού που μου έδωσες βγήκε στην τηλεόραση και αναζητά την κόρη της», του λέει και ο Νετζντέτ του απαντά: «Θα σου δώσω τα διπλά, αρκεί να μη βγει ποτέ από το σπίτι η Ελίφ! Δεν πρέπει να τη δει κανείς». Ο Κεμάλ δέχεται. Ο Σεντάτ πρόκειται να έρθει να ζητήσει σε γάμο την Ασουμάν, η οποία δεν ξέρει τι να κάνει.

Ο Κενάν επισκέπτεται τη Μελέκ στο σπίτι της και οι ελπίδες όλων έχουν αναπτερωθεί μετά την εμφάνισή της στην τηλεόραση. Παράλληλα, ο Κενάν προσλαμβάνει μια νέα ομάδα ειδικών ερευνητών για να βρουν την Ελίφ. Ο Κενάν και η Μελέκ στηρίζουν ηθικά ο ένας τον άλλο. Ο Νετζντέτ κάνει ό,τι μπορεί για να τον συγχωρήσει η Γκοντζά, όμως εκείνη νιώθει να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της και φοβάται τον Νετζντέτ και το πώς θα μεγάλωνε το παιδί τους: «Δεν σε εμπιστεύομαι! Σε φοβάμαι... Δεν ξέρω τι μέλλον θα έχει αυτό το παιδί κοντά σου».

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει σπίτι για να μιλήσει στην Τουλάι αλλά δεν τη βρίσκει, έτσι δίνει χρήματα στη Μελέκ για να ξεπληρώσει το χρέος του προς εκείνη, όμως η Μελέκ υποψιάζεται πως τα έχει κερδίσει στον τζόγο και δεν τα παίρνει.

Elif Αποκλειστικό: Με το στόμα ανοικτό! Σοκαριστική εξέλιξη!

Η Ασουμάν βρίσκει δουλειά στους Εμιρόγλου

Η Φεριντέ δεν έχει πληρώσει το αέριο και οι υπάλληλοι της εταιρείας έρχονται για να διακόψουν τη σύνδεση. Η Ζεϊνέπ προθυμοποιείται να πληρώσει εκείνη τον λογαριασμό, αλλά η Φεριντέ δεν το δέχεται και τον πληρώνει η ίδια με τα τελευταία της χρήματα. Η Φεριντέ, η Τουλάι και η Μελέκ ανησυχούν πως η Ζεϊνέπ σύντομα θα ανακαλύψει ότι το εστιατόριο έχει κλείσει εξαιτίας του Βεϊσέλ. Η Ζεϊνέπ μιλά στον Σελίμ για τον απλήρωτο λογαριασμό της Φεριντέ. Επειδή και οι δύο πιστεύουν πως η δουλειά στο εστιατόριο πάει καλά, κανείς τους δεν καταλαβαίνει γιατί οι γυναίκες αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα. Ο Σελίμ βρίσκεται για μια στιγμή μόνος με την Τουλάι και προσπαθεί να της δώσει χρήματα, αλλά εκείνη δεν τα δέχεται.

Ο Σεντάτ μαζί με τους γονείς του πηγαίνουν να ζητήσουν το χέρι της Ασουμάν, αλλά εκείνη το σκάει και πηγαίνει στη θεία της τη Ναζάν, η οποία δουλεύει στο σπίτι του Νετζντέτ. Οταν ο Κεμάλ και οι καλεσμένοι του αντιλαμβάνονται πως η Ασουμάν δεν είναι σπίτι, γίνονται έξαλλοι. «Είναι ντροπή αυτό που συνέβη», λένε οι γονείς του αγοριού, αλλά ο Κεμάλ τους ξεκαθαρίζει: «Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι αυτό! Η κόρη μου θα παντρευτεί τον γιο σας, θέλει δεν θέλει». Οταν φεύγουν οι καλεσμένοι, ο Κεμάλ ξεσπά στην Ελίφ και στην Ιντζί, επειδή πιστεύει πως ξέρουν πού είναι η Ασουμάν, αλλά δεν του το λένε και για τιμωρία τις κλειδώνει σε ένα δωμάτιο. Ο Νετζντέτ υπόσχεται στη Ναζάν να βοηθήσει την Ασουμάν και να της βρει και δουλειά. Θέλει να γίνει η νταντά της Τουγκτσέ στο κτήμα των Εμιρόγλου και η Ασουμάν δέχεται την προσφορά του παρά τις αντιρρήσεις της Ναζάν. Η Ιντζί ανησυχεί για την Ασουμάν και φοβάται μήπως της συμβεί κάτι κακό. Η Ελίφ προσπαθεί να την παρηγορήσει. Η Τουγκτσέ συμπαθεί πολύ την Τουλάι και χαίρεται όταν τη βλέπει. Η Γκοντζά δεν πείθει τον Νετζντέτ να κάνει έκτρωση, αλλά καταφέρνει να τον κάνει έξαλλο. Η Γκοντζά ζητά τη βοήθεια του Ερκούτ για να το σκάσει. «Δεν έχω από κάποιον άλλο να ζητήσω βοήθεια, είσαι ο μοναδικός που μπορεί να με βοηθήσει! Ερκούτ, σε παρακαλώ, βοήθησέ με να το σκάσω από τον Νετζντέτ, δεν θέλω να μείνω άλλο εδώ». Ο Ερκούτ αρνείται: «Δεν είσαι με τα καλά σου! Δεν πρόκειται να κάνω εχθρό μου τον Νετζντέτ».

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

TV

 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG)
  New Amsterdam Κ1 Ε9
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  06:05 (95' - G)
  Μίας Πεντάρας Νειάτα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  06:20 (90' - PG)
  My Christmas Dream
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  06:50 (110' - PG)
  Κρίστοφερ & Γουίνι
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  07:00 (60' - PG)
  The Enemy Within Κ1 Ε8
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema3
  07:40 (85' - G)
  Συντρίμμια τα Όνειρά μας
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  07:50 (100' - PG)
  Crossword Mysteries: A Puzzle to Die For
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (60' - PG)
  Dukes of Hazzard Κ7 Ε11
  Δράσης
 • COSMOTECinema2HD
  08:40 (95' - PG)
  Once Upon a Prince
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (60' - PG)
  MacGyver Κ3 Ε9
  Δράσης
 • COSMOTECinema3
  09:05 (80' - G)
  Κρουαζιέρα στη Ρόδο
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  09:30 (100' - PG)
  Κοίτα Ποιος Γύρισε (Sono Tornato)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (60' - PG)
  Dukes of Hazzard Κ2 Ε18
  Δράσης
 • COSMOTECinema2HD
  10:15 (125' - PG)
  Megan Leavey
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema3
  10:25 (95' - G)
  Ευτυχώς Τρελάθηκα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ6 Ε15
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema1HD
  11:10 (140' - PG)
  Black Panther
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  12:00 (90' - G)
  Ο Πεθερόπληκτος
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - PG)
  The Resident Κ2 Ε9
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  12:20 (120' - PG)
  Η Αλίκη στις Πόλεις (Alice in the Cities)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG)
  The Resident Κ2 Ε10
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  13:30 (105' - G)
  Σ' Αγαπώ
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema1HD
  13:30 (80' - G)
  Πήτερ Παν (Peter Pan)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG)
  The Late Late Show with James Corden Κ6 Ε7
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG)
  The Late Late Show with James Corden Κ6 Ε7
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema2HD
  14:20 (120' - PG)
  Πρωινό Ξύπνημα (Morning Glory)
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  14:50 (100' - PG-13)
  Επάγγελμα: Παλαμάκιας (The Clapper)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (60' - PG)
  The Rookie Κ1 Ε9
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema3
  15:15 (105' - G)
  Ο Αρχιψεύταρος
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (60' - PG)
  Magnum P.I. Κ1 Ε16
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema2HD
  16:20 (110' - PG)
  Οικόπεδο 12
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  16:30 (120' - PG)
  Η Νάνι ΜακΦι και ο Μεγάλος Σαματάς (Nanny McPhee Returns)
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema3
  17:00 (120' - G)
  Κοινωνία Ώρα Μηδέν
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  17:00 (60' - PG)
  Manifest Κ1 Ε8
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (60' - PG)
  Madam Secretary Κ5 Ε7
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  18:10 (110' - PG-13)
  Καλπάζοντας με το Όνειρο (The Rider)
  Γουέστερν
 • COSMOTECinema1HD
  18:30 (110' - PG-13)
  Νόρμπιτ (Norbit)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  19:00 (85' - G)
  Ο Σκληρός Άνδρας
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  19:00 (60' - PG)
  New Amsterdam Κ1 Ε10
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  20:00 (60' - PG)
  FBI Κ1 Ε19
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema2HD
  20:00 (120' - PG-13)
  Ο Ανήλικος Επισκέπτης (The Little Stranger)
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema1HD
  20:20 (40' - PG)
  Planet Action
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  20:25 (95' - PG)
  Ψηλός, Λιγνός και Ψεύταρος
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (150' - PG-13)
  Minority Report
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (60' - R)
  The Affair Κ5 Ε4
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  22:00 (110' - G)
  Οι Κυρίες της Αυλής
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG)
  My Brilliant Friend Κ1 Ε4
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (90' - PG)
  Life-Size 2
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  22:00 (110' - G)
  Οι Κυρίες της Αυλής
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG)
  My Brilliant Friend Κ1 Ε4
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (90' - PG)
  Life-Size 2
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (65' - PG)
  My Brilliant Friend Κ1 Ε5
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (65' - PG)
  My Brilliant Friend Κ1 Ε5
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  23:30 (90' - R)
  Ματωμένο Χρήμα (Blood Money)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  23:30 (90' - R)
  Ματωμένο Χρήμα (Blood Money)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  23:30 (110' - R)
  Η Ιδανική Λύση (A Rational Solution)
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  23:30 (110' - R)
  Η Ιδανική Λύση (A Rational Solution)
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  23:50 (105' - R)
  Οι Αμαρτωλοί
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  23:50 (105' - R)
  Οι Αμαρτωλοί
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  00:05 (55' - PG-13)
  Cardinal Κ3 Ε1
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema1HD
  01:00 (90' - PG-13)
  Tiny House of Terror
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema4HD
  01:00 (60' - PG-13)
  Cardinal Κ3 Ε2
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema2HD
  01:20 (115' - R)
  Boy Erased
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema3
  01:35 (100' - G)
  Ο Αριστοτέλης ο Επιπόλαιος
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  02:00 (60' - PG-13)
  The West Wing Κ4 Ε5
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  02:30 (90' - R)
  Action Point
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  03:00 (60' - PG-13)
  Curfew Κ1 Ε8
  Δράσης
 • COSMOTECinema3
  03:15 (95' - PG-13)
  Πατρίς, Ληστεία, Οικογένεια
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  03:15 (105' - PG-13)
  Mercury Plains
  Δράσης
 • COSMOTECinema1HD
  04:00 (140' - R)
  Molly's Game
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema4HD
  04:00 (60' - R)
  The Affair Κ5 Ε4
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  04:50 (95' - PG-13)
  Ο Πουλημένος Άνθρωπος
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  05:00 (60' - PG)
  Madam Secretary Κ5 Ε7
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  05:00 (105' - R)
  Πωλ Γκωγκέν (Gauguin)
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG)
  Magnum P.I. Κ1 Ε16
  Αστυνομική

Ροή ειδήσεων

Share