Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Elif Αποκλειστικό: Μεγάλη ξενέρα στα επόμενα επεισόδια!

Τα πάνω κάτω!

25 Απριλίου 2019 14:18
Elif Αποκλειστικό: Μεγάλη ξενέρα στα επόμενα επεισόδια!

Σούπερ αποκλειστικό για την τηλεοπτική σειρά του Star, Elif! Ο Κενάν απειλεί την Αρζού. Ραγδαίες εξελίξεις!

Τι θα δούμε σε ένα από τα επεισόδια από το tivi serial;

Ο Σελίμ από τη μια μαθαίνει πως η Τουγκτσέ δεν είναι παιδί του Κενάν και από την άλλη προσπαθεί να πείσει τη Ζεϊνέπ να τον συγχωρέσει.

Η Αρζού με τον Ερκούτ κανονίζουν να φέρουν κοντά την Γκοντζά και τον Σερντάρ και εν μέρει το καταφέρνουν!

Μετά από την παρέμβαση της Γκοντζά, η Αρζού είναι υποχρεωμένη να δει τον Κενάν. «Τι συνέβη; Ολα καλά;», τον ρωτάει και εκείνος έξαλλος της απαντάει: «Αυτός ο άτιμος ο Σερντάρ συνεχίζει να μου στέλνει μηνύματα ότι θα πάρει την Τουγκτσέ μακριά μου!

Ποιος είναι αυτός που με απειλεί ότι θα μου πάρει το παιδί; Εσύ τον έχεις βάλει; Ηρθα εδώ για να σου ξεκαθαρίσω πως κανείς δεν θα μου πάρει το παιδί, ούτε εσύ!

Με όσα έκανες, η ίδια επέλεξες να χάσεις την κόρη σου». Οταν φεύγει ο Κενάν, η Αρζού τηλεφωνεί στον Σερντάρ, του λέει τι συνέβη και ζητάει να έρθει στο σπίτι για να μιλήσουν.

Η Γκοντζά λέει στην Αρζού πως θα πρέπει να σκεφθεί ότι κατάφερε να χάσει τον Κενάν, που είναι τόσο καλός ώστε να αγκαλιάσει σαν δικό του το παιδί ενός άλλου.

Elif Αποκλειστική: Μεγάλη ξενέρα στα επόμενα επεισόδια!

Οι τρεις άντρες που έχει προσλάβει η Αρζού, πηγαίνουν στο σπίτι του Νετζντέτ και με την απειλή όπλου ισχυρίζονται ότι τους χρωστάει και δηλώνουν πως δεν θα φύγουν αν δεν πληρωθούν.

Ο Σερντάρ έρχεται και παλεύει μαζί τους, σώζοντας την Γκοντζά.

Η Ελίφ φοβάται πως η Νουρτέν θα θυμώσει πολύ επειδή έσπασε τα πιάτα. Στο μεταξύ, η Νουρτέν πηγαίνει κομμωτήριο και αγοράζει καινούρια ρούχα. Οταν επιστρέφει στο σπίτι, βλέπει την Ελίφ να καθαρίζει τα σπασμένα πιάτα και γίνεται έξαλλη απειλώντας να αφήσει τη μικρή νηστική.

Ο Σελίμ μαθαίνει τυχαία από ένα μήνυμα του Σερντάρ στο κινητό του Κενάν ότι η Τουγκτσέ δεν είναι πραγματικά κόρη του αδελφού του.

Elif Αποκλειστική: Μεγάλη ξενέρα στα επόμενα επεισόδια!

Ο Σελίμ στο πλευρό της Τουγκτσέ

Η Αρζού αφότου ο Σερντάρ σώζει την Γκοντζά, εύχεται αυτό να τους φέρει πιο κοντά. Στη συνέχεια του ζητάει να μιλήσουν στον κήπο.

«Εχεις κάθε ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με την Γκοντζά», τον προτρέπει και εκείνος της απαντάει: «Λες βλακείες, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό που λες». Εκείνη όμως συνεχίζει: «Εγώ μιλάω για ό,τι είδα! Είσαι ήρωας πλέον στα μάτια της και πρέπει να το εκμεταλλευτείς για να την κάνεις να σε ερωτευτεί! Μην ξεχνάς πως είσαι απένταρος». Η Γκοντζά διακόπτει τη συζήτησή τους και καλεί τον Σερντάρ να μείνει για δείπνο. Ο Κενάν εμφανίζεται και διαπιστώνει την ταραχή του Σελίμ. Οταν συνειδητοποιεί πως έμαθε την αλήθεια για την Τουγκτσέ, πηγαίνει να του μιλήσει.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως δεν είναι δική σου κόρη! Πώς γίνεται να είναι του Σερντάρ;», αναρωτιέται ο Σελίμ και ο Κενάν του υπενθυμίζει πως όλα έγιναν εξαιτίας της Αρζού. «Το σωστό είναι να της αφήσεις σ’ εκείνον! Είναι ο πραγματικός της πατέρας», του λέει ο Σελίμ και ο Κενάν θυμώνει μαζί του. Μετά από τα τελευταία γεγονότα, η Τουγκτσέ είναι εξαιρετικά νευρική και ο Σελίμ περνάει λίγο χρόνο μαζί της προσπαθώντας να την ηρεμήσει, παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος αισθάνεται πολύ μπερδεμένος.

Η Σεχέρ βλέπει τα καινούρια ρούχα της Νουρτέν και απαιτεί το μερίδιό της από τα χρήματα, γιατί δεν την εμπιστεύεται πια. Η Νουρτέν της εξηγεί πως δεν αγόρασε με τα χρήματα μόνο ρούχα αλλά πλήρωσε το ενοίκιο και τα χρέη τους σε όλα τα μαγαζιά της γειτονιάς.

Η Γκοντζά στέλνει μήνυμα στον Ερκούτ να έρθει γρήγορα στο σπίτι γιατί συνέβη κάτι. Οταν μαθαίνει τι συνέβη, αντιλαμβάνεται για ποιο λόγο η Αρζού του έδωσε ρεπό. Η Ζεϊνέπ λέει στην Τουλάι πως δεν θέλει να συμφιλιωθεί με τον Σελίμ. Η Αρζού αφήνει μόνους την Γκοντζά και τον Σερντάρ κατά τη διάρκεια του δείπνου.

ΜΠΟΞΑΚΙ

«Ξέχνα πια τη Ζεϊνέπ»

Βλέποντας την προσοχή που δείχνει ο Σελίμ στην Τουγκτσέ, η Αλιγέ θυμώνει ακόμα περισσότερο με τη Ζεϊνέπ. Ακόμα πιστεύει πως ο Ερκούτ είναι ο πατέρας του μωρού και λυπάται γιατί ξέρει πως ο Σελίμ θα γινόταν ένας εξαιρετικός πατέρας. Ο Σελίμ λέει στον Κενάν πως δεν έχει σημασία αν η Τουγκτσέ δεν είναι βιολογική του κόρη και ότι έχει μετανιώσει για όσα είπε νωρίτερα.

Ο Κενάν του λέει πως εύχεται να τα συμφιλιωθεί γρήγορα με τη Ζεϊνέπ και η Αλιγέ, που τους ακούει, επεμβαίνει: «Δεν πιστεύω ότι σκέφτεσαι ακόμα να συμφιλιωθείς μαζί της μετά απ’ όσα έγιναν! Σελίμ, σε παρακαλώ ξέχνα πια αυτόν τον έρωτα, ξέχνα αυτή τη γυναίκα, δεν σου αξίζει τέτοια ζωή», ισχυρίζεται, αλλά εκείνος εκνευρίζεται, ενώ ο Κενάν της λέει να μην τον πιέζει. Ο Ερκούτ μαθαίνει από την Γκοντζά για το περιστατικό με τους άντρες και της λέει πως ο Νετζντέτ δεν χρωστάει σε κανέναν.

Η Γκοντζά ζητάει από τον Ερκούτ να της δώσει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να το ανοίξει χωρίς την άδεια του Νετζντέτ. Η Γκοντζά επισκέπτεται τον άντρα της στη φυλακή και του λέει τι συνέβη. Ο Νετζντέτ της εξηγεί πως δεν χρωστάει σε κανέναν:

«Κάτι άλλο συμβαίνει, δεν θα τολμούσε κανένας να κάνει κάτι τέτοιο το σπίτι μου», της λέει και εκείνη του διευκρινίζει πως ο Σερντάρ ήταν εκείνος που την έσωσε. Ο Νετζντέτ ζητάει να του στείλει τον Ερκούτ και να ξεχάσει το χρηματοκιβώτιο.

Elif Αποκλειστική: Μεγάλη ξενέρα στα επόμενα επεισόδια!

Η λιποθυμία της Ζεϊνέπ

Η Νουρτέν πηγαίνει να ζητήσει λεφτά από την Γκοντζά αλλά εκείνη δεν μπορεί να την πληρώσει γιατί οι λογαριασμοί του Νετζντέτ έχουν κατασχεθεί και της δίνει ένα διαμαντένιο βραχιόλι ζητώντας περιθώριο δύο μέρες για να βρει και τα υπόλοιπα χρήματα.

Οταν η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι, η Ελίφ της λέει πως πέρασε ο ιδιοκτήτης και ζήτησε το ενοίκιο. Εκείνη γίνεται έξαλλη επειδή άνοιξε την πόρτα και την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο. Ο Ερκούτ τη ρωτάει για ποιο λόγο του ζήτησε να μείνει μακριά από το σπίτι και η Αρζού υποστηρίζει: «Αν δεχτείς να γίνουμε συνεργάτες θα βγάλουμε πολλά χρήματα» και του εξηγεί το σχέδιό της.

Η Γκοντζά λέει στον Ερκούτ πως ο Νετζντέτ ζήτησε να τον δει και εκείνος φεύγει αμέσως. Η Τουλάι βλέπει τη Ζεϊνέπ να κάθεται μέσα στο σπίτι λυπημένη και της προτείνει να πάει στο εστιατόριο. Η κοπέλα νιώθει καλύτερα όταν μιλάει με τη Φεριντέ, ωστόσο εκνευρίζεται όταν βλέπει τον Σελίμ να φτάνει εκεί. «Τι θέλεις πια από εμένα και εμφανίζεσαι συνέχεια μπροστά μου;».

Εκείνος της μιλάει για τα όνειρα που κάνει για τους τρεις τους, αλλά η Ζεϊνέπ είναι πολύ πληγωμένη και δεν μπορεί να τον συγχωρέσει. Επιστρέφει σπίτι και μιλάει με την Τουλάι και τη Μελέκ για την επίσκεψη του Σελίμ, όταν λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της. Ο Σελίμ της γράφει πως θα μείνει στην πόρτα της μέχρι να τον συγχωρέσει. Στο μεταξύ, η Αλιγέ μαλώνει τη Σεχέρ επειδή το σπίτι είναι ακατάστατο.

Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως θα παραιτηθεί. Η Τουλάι και η Μελέκ προσπαθούν να πείσουν μάταια τη Ζεϊνέπ να συγχωρέσει τον Σελίμ, αλλά εκείνη είναι πολύ θυμωμένη. Τη νύχτα, η Μελέκ πηγαίνει φαγητό στον Σελίμ. Εκείνος αγοράζει μπογιά και γράφει σε έναν τοίχο, απέναντι από το δωμάτιο της Ζεϊνέπ: «Σε αγαπώ, σε παρακαλώ συγχώρεσέ με». Η γυναίκα, ωστόσο, όταν το βλέπει εκνευρίζεται και του φωνάζει: «Τι χαζομάρες είναι αυτές; Ξαφνικά σε νοιάζει για το παιδί; Ποιο παιδί; Εσύ δεν έλεγες πως δεν είναι δικό σου; Τι θέλεις τώρα;» και εκείνη τη στιγμή χάνει τις αισθήσεις της. Ο Σελίμ τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο Μουχσίν σώζει την Ελίφ

Η Ελίφ κοιτάζει τη φωτογραφία της με την Τουγκτσέ και όταν τη βλέπει η Νουρτέν γίνεται έξαλλη και καίει στη σόμπα τη φωτογραφία. Στη συνέχεια την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο νηστική. Η Ελίφ ικετεύει να της ανοίξει για πιει νερό αλλά όταν η Νουρτέν ανοίγει την πόρτα, η μικρή το σκάει. Ενα αυτοκίνητο παραλίγο να τη χτυπήσει, αλλά εκείνη τη στιγμή τη σώζει ο Μουχσίν.

Ρωτάει τη Νουρτέν γιατί η Ελίφ είναι μαζί τους και όχι με τη μητέρα της και εκείνη του λέει μια ιστορία ότι δήθεν η Ελίφ είναι υιοθετημένη και είδε τη μητριά της να τη βασανίζει, έτσι τη λυπήθηκε και την πήρε πάλι κοντά της. Ο Μουχσίν ρωτάει την Ελίφ αν θυμάται τη μητέρα της την Αρζού και αν θέλει να επιστρέψει κοντά της. Οταν ο Μουχσίν διαπιστώνει πως φοβάται την Αρζού, συμφωνεί να μείνει μαζί τους.

Ο Ερκούτ επισκέπτεται τον Νετζντέτ και αφήνει υπονοούμενα για τους σκοπούς της Γκοντζά. Η Τουγκτσέ φέρεται άσχημα στη Σεχέρ, ενώ ο Σερντάρ τηλεφωνεί στην Γκοντζά και τη ρωτάει αν χρειάζεται κάτι. Εκείνη δεν μπορεί να μιλήσει ελεύθερα, αλλά ο Ερκούτ και η Αρζού καταλαβαίνουν ότι μιλάει!

TAGS
 

TV

 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG)
  The Village Κ1 Ε10
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  06:10 (100' - PG)
  Αλλάζοντας τον Κόσμο (Dare to Be Wild)
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema2HD
  06:25 (90' - PG)
  Ευαίσθητες Χορδές (Heartstrings)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  07:00 (60' - PG)
  A Family Tale Κ1 Ε8
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  07:20 (90' - G)
  Ένας Νομοταγής Πολίτης
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema1HD
  07:50 (80' - G)
  Fantasia 2000 (Μετταγλωτισμένο)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema2HD
  07:55 (95' - PG)
  David Bowie: The First Five Years
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (60' - PG)
  Dukes of Hazzard Κ2 Ε23
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  08:50 (100' - G)
  Οι Εραστές του Ονείρου
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (60' - PG)
  Designated Survivor Κ1 Ε11
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  09:10 (125' - PG)
  Περηφάνια και Προκατάληψη (Pride & Prejudice)
  Εποχής
 • COSMOTECinema2HD
  09:30 (115' - PG)
  Λόγια και Εικόνες (Words and Pictures)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ4 Ε2
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  10:30 (85' - G)
  Κρουαζιέρα στη Ρόδο
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ4 Ε3
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  11:15 (105' - PG)
  Μαλλιά Κουβάρια (Tangled)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema2HD
  11:25 (100' - PG)
  Τέρνερ και Χουτς (Turner & Hooch)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  11:55 (95' - G)
  Ούτε Γάτα, Ούτε Ζημιά
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - PG)
  Dukes of Hazzard Κ6 Ε22
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  13:00 (120' - PG)
  Δείπνο Πανηλιθίων (Dinner for Schmucks)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG)
  Magnum P.I. Κ1 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  13:05 (95' - PG)
  Chasing the Star
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  13:30 (100' - G)
  Ο Εμποράκος
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG)
  FBI Κ1 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG)
  FBI Κ1 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  14:40 (110' - PG)
  Εγώ Είμαι ο Μπολτ (I Am Bolt)
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema1HD
  15:00 (105' - PG)
  Το Εισιτήριο (The Ticket)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (60' - PG-13)
  The West Wing Κ5 Ε14
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  15:10 (100' - G)
  Ο Τσαρλατάνος
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (60' - PG)
  Designated Survivor Κ1 Ε11
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  16:30 (120' - PG)
  The Black Prince
  Ιστορική
 • COSMOTECinema1HD
  16:45 (105' - PG)
  Little Loopers
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema3
  16:50 (95' - PG)
  Το Παρελθόν Mιας Γυναίκας
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  17:00 (60' - PG-13)
  Mary Kills People Κ3 Ε2
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (60' - PG)
  Project Blue Book Κ1 Ε6
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  18:25 (110' - G)
  Ο Γαμπρός μου, ο Προικοθήρας
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  18:30 (110' - PG-13)
  Interlude in Prague
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema2HD
  18:30 (100' - PG-13)
  Επάγγελμα: Παλαμάκιας (The Clapper)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  19:00 (60' - PG-13)
  The Day Κ1 Ε10
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  20:00 (60' - PG)
  The Looming Tower E10
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  20:10 (110' - PG-13)
  Άνοιξη 1941 (Spring 1941)
  Πολεμική
 • COSMOTECinema3
  20:15 (105' - G)
  Ο Φίλος μου, ο Λευτεράκης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  20:20 (40' - PG)
  Scoop Action
  Ψυχαγωγία
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (100' - R)
  6 Συμβόλαια Θανάτου (Age of Kill)
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (65' - R)
  Billions Κ4 Ε10
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  22:00 (95' - G)
  Ζητιάνος μιας Αγάπης
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (90' - R)
  Αιματοβαμμένο Δρομολόγιο (Night Fare)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  22:00 (95' - G)
  Ζητιάνος μιας Αγάπης
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (90' - R)
  Αιματοβαμμένο Δρομολόγιο (Night Fare)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  22:05 (55' - R)
  Fortitude Κ3 Ε2
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  22:40 (105' - R)
  Έγκλημα στην Αμμοθύελλα (In Love and in Hate)
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema1HD
  22:40 (105' - R)
  Έγκλημα στην Αμμοθύελλα (In Love and in Hate)
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (65' - PG-13)
  The Spanish Princess E4
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (65' - PG-13)
  The Spanish Princess E4
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  23:30 (160' - PG-13)
  Ray
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema2HD
  23:30 (160' - PG-13)
  Ray
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema3
  23:35 (80' - G)
  Αδούλωτοι Σκλάβοι
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  23:35 (80' - G)
  Αδούλωτοι Σκλάβοι
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  00:05 (60' - PG-13)
  The Split Κ1 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  00:25 (100' - PG-13)
  Αμπρακατάμπρα (Abracadabra)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema3
  00:55 (95' - G)
  Η Θυρωρίνα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  01:05 (55' - PG-13)
  The Royals Κ2 Ε9
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  02:00 (60' - PG-13)
  The Royals Κ2 Ε10
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  02:05 (120' - R)
  Εκτελεστής (Shot Caller)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  02:10 (100' - R)
  Πολύ Μεγάλες Κακίες (Very Bad Things)
  Μαύρη Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  02:30 (85' - G)
  Τα Δύο Πόδια σε ένα Παπούτσι
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  03:00 (65' - R)
  Billions Κ4 Ε10
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  03:50 (100' - R)
  Βαθιά στο Σκοτεινό Δάσος (Eskalofrio)
  Τρόμου
 • COSMOTECinema3
  03:55 (90' - G)
  Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  04:05 (95' - R)
  Το Μυστικό της Πεταλούδας (The Warning)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  04:05 (55' - PG)
  Baywatch Κ4 Ε2
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  05:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ4 Ε3
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  05:25 (105' - G)
  Οι Ουρανοί Είναι Δικοί μας
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema2HD
  05:30 (120' - PG-13)
  Οικογένεια Βαν Πέτεγκεμ (Slack Bay)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  05:40 (90' - PG-13)
  Μάθε Μαμά μου Σερφ (Ride)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG)
  Project Blue Book Κ1 Ε6
  Σειρά

Ροή ειδήσεων

Share