Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

Elif αποκλειστικό: Ο Κενάν απειλεί την Αρζού! - Ραγδαίες εξελίξεις!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

25 Απριλίου 2019 07:40
Elif αποκλειστικό: Ο Κενάν απειλεί την Αρζού! - Ραγδαίες εξελίξεις!

Σούπερ αποκλειστικό για την τηλεοπτική σειρά του Star, Elif! Ο Κενάν απειλεί την Αρζού. Ραγδαίες εξελίξεις!

Τι θα δούμε σε ένα από τα επεισόδια από το tivi serial;

Ο Σελίμ από τη μια μαθαίνει πως η Τουγκτσέ δεν είναι παιδί του Κενάν και από την άλλη προσπαθεί να πείσει τη Ζεϊνέπ να τον συγχωρέσει.

Η Αρζού με τον Ερκούτ κανονίζουν να φέρουν κοντά την Γκοντζά και τον Σερντάρ και εν μέρει το καταφέρνουν!

Μετά από την παρέμβαση της Γκοντζά, η Αρζού είναι υποχρεωμένη να δει τον Κενάν. «Τι συνέβη; Ολα καλά;», τον ρωτάει και εκείνος έξαλλος της απαντάει: «Αυτός ο άτιμος ο Σερντάρ συνεχίζει να μου στέλνει μηνύματα ότι θα πάρει την Τουγκτσέ μακριά μου!

Ποιος είναι αυτός που με απειλεί ότι θα μου πάρει το παιδί; Εσύ τον έχεις βάλει; Ηρθα εδώ για να σου ξεκαθαρίσω πως κανείς δεν θα μου πάρει το παιδί, ούτε εσύ!

Με όσα έκανες, η ίδια επέλεξες να χάσεις την κόρη σου». Οταν φεύγει ο Κενάν, η Αρζού τηλεφωνεί στον Σερντάρ, του λέει τι συνέβη και ζητάει να έρθει στο σπίτι για να μιλήσουν.

elif

Η Γκοντζά λέει στην Αρζού πως θα πρέπει να σκεφθεί ότι κατάφερε να χάσει τον Κενάν, που είναι τόσο καλός ώστε να αγκαλιάσει σαν δικό του το παιδί ενός άλλου.

Οι τρεις άντρες που έχει προσλάβει η Αρζού, πηγαίνουν στο σπίτι του Νετζντέτ και με την απειλή όπλου ισχυρίζονται ότι τους χρωστάει και δηλώνουν πως δεν θα φύγουν αν δεν πληρωθούν.

Ο Σερντάρ έρχεται και παλεύει μαζί τους, σώζοντας την Γκοντζά.

Η Ελίφ φοβάται πως η Νουρτέν θα θυμώσει πολύ επειδή έσπασε τα πιάτα. Στο μεταξύ, η Νουρτέν πηγαίνει κομμωτήριο και αγοράζει καινούρια ρούχα. Οταν επιστρέφει στο σπίτι, βλέπει την Ελίφ να καθαρίζει τα σπασμένα πιάτα και γίνεται έξαλλη απειλώντας να αφήσει τη μικρή νηστική.

Ο Σελίμ μαθαίνει τυχαία από ένα μήνυμα του Σερντάρ στο κινητό του Κενάν ότι η Τουγκτσέ δεν είναι πραγματικά κόρη του αδελφού του.

Ο Σελίμ στο πλευρό της Τουγκτσέ

Η Αρζού αφότου ο Σερντάρ σώζει την Γκοντζά, εύχεται αυτό να τους φέρει πιο κοντά. Στη συνέχεια του ζητάει να μιλήσουν στον κήπο.

«Εχεις κάθε ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με την Γκοντζά», τον προτρέπει και εκείνος της απαντάει: «Λες βλακείες, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό που λες». Εκείνη όμως συνεχίζει: «Εγώ μιλάω για ό,τι είδα! Είσαι ήρωας πλέον στα μάτια της και πρέπει να το εκμεταλλευτείς για να την κάνεις να σε ερωτευτεί! Μην ξεχνάς πως είσαι απένταρος». Η Γκοντζά διακόπτει τη συζήτησή τους και καλεί τον Σερντάρ να μείνει για δείπνο. Ο Κενάν εμφανίζεται και διαπιστώνει την ταραχή του Σελίμ. Οταν συνειδητοποιεί πως έμαθε την αλήθεια για την Τουγκτσέ, πηγαίνει να του μιλήσει.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως δεν είναι δική σου κόρη! Πώς γίνεται να είναι του Σερντάρ;», αναρωτιέται ο Σελίμ και ο Κενάν του υπενθυμίζει πως όλα έγιναν εξαιτίας της Αρζού. «Το σωστό είναι να της αφήσεις σ’ εκείνον! Είναι ο πραγματικός της πατέρας», του λέει ο Σελίμ και ο Κενάν θυμώνει μαζί του. Μετά από τα τελευταία γεγονότα, η Τουγκτσέ είναι εξαιρετικά νευρική και ο Σελίμ περνάει λίγο χρόνο μαζί της προσπαθώντας να την ηρεμήσει, παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος αισθάνεται πολύ μπερδεμένος.

Η Σεχέρ βλέπει τα καινούρια ρούχα της Νουρτέν και απαιτεί το μερίδιό της από τα χρήματα, γιατί δεν την εμπιστεύεται πια. Η Νουρτέν της εξηγεί πως δεν αγόρασε με τα χρήματα μόνο ρούχα αλλά πλήρωσε το ενοίκιο και τα χρέη τους σε όλα τα μαγαζιά της γειτονιάς.

Η Γκοντζά στέλνει μήνυμα στον Ερκούτ να έρθει γρήγορα στο σπίτι γιατί συνέβη κάτι. Οταν μαθαίνει τι συνέβη, αντιλαμβάνεται για ποιο λόγο η Αρζού του έδωσε ρεπό. Η Ζεϊνέπ λέει στην Τουλάι πως δεν θέλει να συμφιλιωθεί με τον Σελίμ. Η Αρζού αφήνει μόνους την Γκοντζά και τον Σερντάρ κατά τη διάρκεια του δείπνου.

ΜΠΟΞΑΚΙ

«Ξέχνα πια τη Ζεϊνέπ»

Βλέποντας την προσοχή που δείχνει ο Σελίμ στην Τουγκτσέ, η Αλιγέ θυμώνει ακόμα περισσότερο με τη Ζεϊνέπ. Ακόμα πιστεύει πως ο Ερκούτ είναι ο πατέρας του μωρού και λυπάται γιατί ξέρει πως ο Σελίμ θα γινόταν ένας εξαιρετικός πατέρας. Ο Σελίμ λέει στον Κενάν πως δεν έχει σημασία αν η Τουγκτσέ δεν είναι βιολογική του κόρη και ότι έχει μετανιώσει για όσα είπε νωρίτερα.

Ο Κενάν του λέει πως εύχεται να τα συμφιλιωθεί γρήγορα με τη Ζεϊνέπ και η Αλιγέ, που τους ακούει, επεμβαίνει: «Δεν πιστεύω ότι σκέφτεσαι ακόμα να συμφιλιωθείς μαζί της μετά απ’ όσα έγιναν! Σελίμ, σε παρακαλώ ξέχνα πια αυτόν τον έρωτα, ξέχνα αυτή τη γυναίκα, δεν σου αξίζει τέτοια ζωή», ισχυρίζεται, αλλά εκείνος εκνευρίζεται, ενώ ο Κενάν της λέει να μην τον πιέζει. Ο Ερκούτ μαθαίνει από την Γκοντζά για το περιστατικό με τους άντρες και της λέει πως ο Νετζντέτ δεν χρωστάει σε κανέναν.

Η Γκοντζά ζητάει από τον Ερκούτ να της δώσει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να το ανοίξει χωρίς την άδεια του Νετζντέτ. Η Γκοντζά επισκέπτεται τον άντρα της στη φυλακή και του λέει τι συνέβη. Ο Νετζντέτ της εξηγεί πως δεν χρωστάει σε κανέναν:

«Κάτι άλλο συμβαίνει, δεν θα τολμούσε κανένας να κάνει κάτι τέτοιο το σπίτι μου», της λέει και εκείνη του διευκρινίζει πως ο Σερντάρ ήταν εκείνος που την έσωσε. Ο Νετζντέτ ζητάει να του στείλει τον Ερκούτ και να ξεχάσει το χρηματοκιβώτιο.

Η λιποθυμία της Ζεϊνέπ

Η Νουρτέν πηγαίνει να ζητήσει λεφτά από την Γκοντζά αλλά εκείνη δεν μπορεί να την πληρώσει γιατί οι λογαριασμοί του Νετζντέτ έχουν κατασχεθεί και της δίνει ένα διαμαντένιο βραχιόλι ζητώντας περιθώριο δύο μέρες για να βρει και τα υπόλοιπα χρήματα.

Οταν η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι, η Ελίφ της λέει πως πέρασε ο ιδιοκτήτης και ζήτησε το ενοίκιο. Εκείνη γίνεται έξαλλη επειδή άνοιξε την πόρτα και την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο. Ο Ερκούτ τη ρωτάει για ποιο λόγο του ζήτησε να μείνει μακριά από το σπίτι και η Αρζού υποστηρίζει: «Αν δεχτείς να γίνουμε συνεργάτες θα βγάλουμε πολλά χρήματα» και του εξηγεί το σχέδιό της.

Η Γκοντζά λέει στον Ερκούτ πως ο Νετζντέτ ζήτησε να τον δει και εκείνος φεύγει αμέσως. Η Τουλάι βλέπει τη Ζεϊνέπ να κάθεται μέσα στο σπίτι λυπημένη και της προτείνει να πάει στο εστιατόριο. Η κοπέλα νιώθει καλύτερα όταν μιλάει με τη Φεριντέ, ωστόσο εκνευρίζεται όταν βλέπει τον Σελίμ να φτάνει εκεί. «Τι θέλεις πια από εμένα και εμφανίζεσαι συνέχεια μπροστά μου;».

Εκείνος της μιλάει για τα όνειρα που κάνει για τους τρεις τους, αλλά η Ζεϊνέπ είναι πολύ πληγωμένη και δεν μπορεί να τον συγχωρέσει. Επιστρέφει σπίτι και μιλάει με την Τουλάι και τη Μελέκ για την επίσκεψη του Σελίμ, όταν λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της. Ο Σελίμ της γράφει πως θα μείνει στην πόρτα της μέχρι να τον συγχωρέσει. Στο μεταξύ, η Αλιγέ μαλώνει τη Σεχέρ επειδή το σπίτι είναι ακατάστατο.

Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως θα παραιτηθεί. Η Τουλάι και η Μελέκ προσπαθούν να πείσουν μάταια τη Ζεϊνέπ να συγχωρέσει τον Σελίμ, αλλά εκείνη είναι πολύ θυμωμένη. Τη νύχτα, η Μελέκ πηγαίνει φαγητό στον Σελίμ. Εκείνος αγοράζει μπογιά και γράφει σε έναν τοίχο, απέναντι από το δωμάτιο της Ζεϊνέπ: «Σε αγαπώ, σε παρακαλώ συγχώρεσέ με». Η γυναίκα, ωστόσο, όταν το βλέπει εκνευρίζεται και του φωνάζει: «Τι χαζομάρες είναι αυτές; Ξαφνικά σε νοιάζει για το παιδί; Ποιο παιδί; Εσύ δεν έλεγες πως δεν είναι δικό σου; Τι θέλεις τώρα;» και εκείνη τη στιγμή χάνει τις αισθήσεις της. Ο Σελίμ τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο Μουχσίν σώζει την Ελίφ

Η Ελίφ κοιτάζει τη φωτογραφία της με την Τουγκτσέ και όταν τη βλέπει η Νουρτέν γίνεται έξαλλη και καίει στη σόμπα τη φωτογραφία. Στη συνέχεια την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο νηστική. Η Ελίφ ικετεύει να της ανοίξει για πιει νερό αλλά όταν η Νουρτέν ανοίγει την πόρτα, η μικρή το σκάει. Ενα αυτοκίνητο παραλίγο να τη χτυπήσει, αλλά εκείνη τη στιγμή τη σώζει ο Μουχσίν.

Ρωτάει τη Νουρτέν γιατί η Ελίφ είναι μαζί τους και όχι με τη μητέρα της και εκείνη του λέει μια ιστορία ότι δήθεν η Ελίφ είναι υιοθετημένη και είδε τη μητριά της να τη βασανίζει, έτσι τη λυπήθηκε και την πήρε πάλι κοντά της. Ο Μουχσίν ρωτάει την Ελίφ αν θυμάται τη μητέρα της την Αρζού και αν θέλει να επιστρέψει κοντά της. Οταν ο Μουχσίν διαπιστώνει πως φοβάται την Αρζού, συμφωνεί να μείνει μαζί τους.

Ο Ερκούτ επισκέπτεται τον Νετζντέτ και αφήνει υπονοούμενα για τους σκοπούς της Γκοντζά. Η Τουγκτσέ φέρεται άσχημα στη Σεχέρ, ενώ ο Σερντάρ τηλεφωνεί στην Γκοντζά και τη ρωτάει αν χρειάζεται κάτι. Εκείνη δεν μπορεί να μιλήσει ελεύθερα, αλλά ο Ερκούτ και η Αρζού καταλαβαίνουν ότι μιλάει

Elif αποκλειστικό: Εβδομάδα των παθών για την σειρά!

Σοκάρουν οι εξελίξεις στην σειρά Elif του Star στο σημερινό (321) επεισόδιο! Η Aλιγιέ γίνεται έξαλλη με την Ζεϊνέπ!

Αναλυτικά, το τι θα δούμε σήμερα.... Αποκλειστικό!

Μ. Τρίτη 23/4

Επεισόδιο 321

Η Αρζού αφήνει μόνους την Γκόντζα και τον Σερντάρ κατά τη διάρκεια του δείπνου. Βλέποντας την προσοχή, που δείχνει ο Σελίμ στην Τουγτσέ, η Αλιγιέ θυμώνει ακόμα περισσότερο με τη Ζεϊνέπ.

Ακόμα πιστεύει πως ο Ερκούτ είναι ο πατέρας του μωρού, που περιμένει η Ζεϊνέπ και λυπάται γιατί ξέρει πως ο Σελίμ θα γινόταν ένας εξαιρετικός πατέρας.

Η Νουρτέν πηγαίνει να ζητήσει λεφτά από την Γκόντζα αλλά εκείνη δεν μπορεί να την πληρώσει γιατί οι λογαριασμοί του Νετζντέτ έχουν κατασχεθεί.

Της δίνει ένα διαμαντένιο βραχιόλι και ζητάει περιθώριο 2 μέρες για να βρει και τα υπόλοιπα χρήματα, που ζητάει. Όταν η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι, η Ελίφ της λέει πως πέρασε ο ιδιοκτήτης και ζήτησε το ενοίκιο.

Η Νουρτέν γίνεται έξαλλη με την Ελίφ επειδή άνοιξε την πόρτα και την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο. Ο Σελίμ λέει στον Κενάν πως δεν έχει σημασία αν η Τουγτσέ δεν είναι βιολογική του κόρη και πως έχει μετανιώσει για όσα είπε νωρίτερα.

Ο Κενάν του λέει πως εύχεται να τα συμφιλιωθεί γρήγορα με τη Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ, που τους ακούει, επεμβαίνει και λέει πως δεν θέλει να ακούσει ποτέ ξανά το όνομα Ζεϊνέπ στο σπίτι της. Ο Κενάν λέει στην Αλιγιέ πως καλό θα είναι να μην πιέζει περισσότερο τον Σελίμ.

Elif Αποκλειστικό: Η μεγάλη τραγωδία έφτασε!

Η Αλιγιέ και ο Σελίμ καταλήγουν να τσακώνονται με αποτέλεσμα ο Σελίμ να φύγει θυμωμένος. Ο Ερκούτ μαθαίνει από την Γκόντζα για το περιστατικό με τους άντρες και της λέει πως ο Νετζντέτ δεν χρωστάει σε κανέναν.

Η Γκόντζα ζητάει από τον Ερκούτ να της δώσει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να το ανοίξει χωρίς την άδεια του Νετζντέτ.

Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Νετζντέτ στη φυλακή και του λέει τι συνέβη.

Ο Νετζντέτ της λέει πως δεν χρωστάει σε κανέναν και πως κανείς δεν θα είχε το θάρρος να κάνει κάτι τέτοιο μέσα στο σπίτι του. Η Γκόντζα του λέει πως ο Σερντάρ ήταν αυτός που την έσωσε από τους άντρες.

Ο Νετζντέτ της λέει να του στείλει τον Ερκούτ και να ξεχάσει το χρηματοκιβώτιο.

Ο Ερκούτ ρωτάει την Αρζού σχετικά με τους άντρες, που απείλησαν την Γκόντζα αλλά εκείνη ισχυρίζεται πως δεν ξέρει τίποτα.

Ο Ερκούτ τη ρωτάει για ποιο λόγο του ζήτησε να μείνει μακριά από το σπίτι και η Αρζού του εξηγεί το σχέδιο της. Η Γκόντζα λέει στον Ερκούτ πως ο Νετζντέτ ζήτησε να τον δει και εκείνος φεύγει αμέσως. Η Τουλάι βλέπει τη Ζεϊνέπ να κάθεται μέσα στο σπίτι λυπημένη και της προτείνει να πάει στο εστιατόριο.

Η Ζεϊνέπ πράγματι νιώθει καλύτερα όταν μιλάει με τη Φεριντέ. Ο Σελίμ μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι στο εστιατόριο. Η Αλιγιέ μαλώνει τη Σεχέρ επειδή το σπίτι είναι ακατάστατο. Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως θα παραιτηθεί. Η Νουρτέν της ζητάει να κάνει υπομονή…

TAGS
 

TV

 • COSMOTECinema1HD
  06:00 (90' - PG)
  Love on the Slopes
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  06:00 (100' - PG)
  Νοτιάς
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  06:05 (65' - PG-13)
  The Spanish Princess Ε8
  Εποχής
 • COSMOTECinema3
  07:10 (115' - PG)
  Η 7η Μέρα της Δημιουργίας
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  07:10 (50' - PG-13)
  The Bold Type Κ3 Ε9
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  07:30 (90' - PG)
  Παρά Λίγο Γάμος (Committed)
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  07:40 (95' - PG)
  Royal Hearts
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (60' - PG)
  Dukes of Hazzard Κ6 Ε3
  Δράσης
 • COSMOTECinema1HD
  09:00 (110' - PG)
  Το Θαύμα της Αλάσκας (Big Miracle)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (60' - PG)
  Press Ε3
  Δράμα - Ψυχ. Δράμα
 • COSMOTECinema3
  09:05 (90' - G)
  7 Μέρες Ψέματα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  09:15 (115' - PG)
  Chongqing Blues
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ6 Ε17
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  10:35 (90' - G)
  Μην Είδατε τον Παναή
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  10:50 (120' - PG)
  Τι Απέγινε η Έλι (About Elly)
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ6 Ε18
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  11:10 (110' - PG)
  Hardflip
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ6 Ε19
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  12:05 (95' - G)
  Ο Λεφτάς
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  12:50 (100' - PG)
  Η Τζένι Παντρεύεται (Jenny's Wedding)
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG)
  The Heart Guy Κ3 Ε1
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  13:00 (120' - PG)
  Ο Κατάσκοπος που Γύρισε απ' το Κρύο (The Spy Who Came in from the Cold)
  Κατασκοπείας
 • COSMOTECinema3
  13:40 (105' - G)
  Τα Τέσσερα Σκαλοπάτια
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG)
  The Heart Guy Κ3 Ε2
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG)
  The Heart Guy Κ3 Ε2
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  14:30 (110' - PG)
  Coraline: Το Σπίτι στην Ομίχλη (Coraline)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (60' - PG)
  The Heart Guy Κ3 Ε3
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  15:00 (100' - PG)
  Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα: Θα Πάει Μακριά η Βαλίτσα; (Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  15:25 (100' - G)
  Τρελλοί Πολυτελείας
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (60' - PG)
  The Heart Guy Κ3 Ε4
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  16:20 (140' - PG)
  Star Trek into Darkness
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema2HD
  16:40 (80' - PG)
  Εγώ, ο Κολοκυθάκης (My Life as a Zucchini)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  17:00 (60' - PG)
  The Heart Guy Κ3 Ε5
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  17:05 (90' - G)
  Η Τύχη μου Τρελλάθηκε
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (60' - PG)
  The Heart Guy Κ3 Ε6
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  18:00 (140' - PG-13)
  Παιχνίδι Κατασκόπων (Spy Game)
  Κατασκοπείας
 • COSMOTECinema3
  18:35 (105' - PG)
  Συνοικία το Όνειρο
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema1HD
  18:40 (110' - PG-13)
  Night School
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  19:00 (60' - PG)
  Instinct Κ2 Ε7
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema4HD
  20:00 (60' - PG)
  Instinct Κ2 Ε8
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema3
  20:20 (100' - G)
  Το Τεμπελόσκυλο
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  20:20 (100' - PG-13)
  Το Λουκανόσκυλο (Wiener-Dog)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  20:30 (30' - PG)
  Kids Flix
  Ψυχαγωγία
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (90' - G)
  Η Μικρή Γοργόνα (The Little Mermaid)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (60' - PG-13)
  The Late Late Show with James Corden Κ5 Ε42
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  22:00 (120' - G)
  Μια Ιταλίδα απ' την Κυψέλη
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  22:00 (120' - G)
  Μια Ιταλίδα απ' την Κυψέλη
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG)
  The Good Karma Hospital Κ2 Ε2
  Δράμα
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (100' - PG-13)
  Η Κοιλάδα των Σκιών (Valley of Shadows)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  22:00 (120' - G)
  Μια Ιταλίδα απ' την Κυψέλη
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  22:00 (120' - G)
  Μια Ιταλίδα απ' την Κυψέλη
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG)
  The Good Karma Hospital Κ2 Ε2
  Δράμα
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (100' - PG-13)
  Η Κοιλάδα των Σκιών (Valley of Shadows)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  22:30 (135' - R)
  Miami Vice
  Δράσης
 • COSMOTECinema1HD
  22:30 (135' - R)
  Miami Vice
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG)
  Pearson Κ1 Ε5
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG)
  Pearson Κ1 Ε5
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema2HD
  23:40 (110' - R)
  Realive
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema2HD
  23:40 (110' - R)
  Realive
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema3
  00:00 (90' - G)
  Φουσκοθαλασσιές
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  00:00 (60' - R)
  The Rook Κ1 Ε7
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  00:45 (130' - R)
  Τσεκούρι από Κόκκαλο (Bone Tomahawk)
  Γουέστερν
 • COSMOTECinema4HD
  01:00 (65' - R)
  Lambs of God Ε4
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  01:30 (95' - G)
  Τέσσερις Νύφες και Ένας Γαμπρός
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  01:30 (130' - R)
  Ποίηση χωρίς Τέλος (Poesia sin Fin)
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema4HD
  02:05 (55' - R)
  UnReal Κ4 Ε5
  Δράμα - Ψυχ. Δράμα
 • COSMOTECinema1HD
  02:55 (105' - R)
  Κοκομπλόκο (Blockers)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  03:00 (60' - PG-13)
  Deutschland '86 Ε4
  Δράμα - Ψυχ. Δράμα
 • COSMOTECinema3
  03:05 (115' - G)
  Οι Σφαίρες δε Γυρίζουν Πίσω
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  03:40 (100' - R)
  Ο Τσάρλι Κάντριμαν Πρέπει να Πεθάνει (Charlie Countryman)
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  04:00 (60' - R)
  The Rook Κ1 Ε7
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  04:40 (105' - R)
  Δεν Είναι για τα Μούτρα σου (She's out of My League)
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema3
  05:00 (100' - R)
  Οι Αμαρτωλοί
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  05:00 (65' - R)
  Lambs of God Ε4
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  05:20 (100' - PG-13)
  Ο Θεριστής (The Sower)
  Εποχής

Ροή ειδήσεων

Share