Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Elif αποκλειστικό: Ο Κενάν απειλεί την Αρζού! - Ραγδαίες εξελίξεις!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

25 Απριλίου 2019 07:40
Elif αποκλειστικό: Ο Κενάν απειλεί την Αρζού! - Ραγδαίες εξελίξεις!

Σούπερ αποκλειστικό για την τηλεοπτική σειρά του Star, Elif! Ο Κενάν απειλεί την Αρζού. Ραγδαίες εξελίξεις!

Τι θα δούμε σε ένα από τα επεισόδια από το tivi serial;

Ο Σελίμ από τη μια μαθαίνει πως η Τουγκτσέ δεν είναι παιδί του Κενάν και από την άλλη προσπαθεί να πείσει τη Ζεϊνέπ να τον συγχωρέσει.

Η Αρζού με τον Ερκούτ κανονίζουν να φέρουν κοντά την Γκοντζά και τον Σερντάρ και εν μέρει το καταφέρνουν!

Μετά από την παρέμβαση της Γκοντζά, η Αρζού είναι υποχρεωμένη να δει τον Κενάν. «Τι συνέβη; Ολα καλά;», τον ρωτάει και εκείνος έξαλλος της απαντάει: «Αυτός ο άτιμος ο Σερντάρ συνεχίζει να μου στέλνει μηνύματα ότι θα πάρει την Τουγκτσέ μακριά μου!

Ποιος είναι αυτός που με απειλεί ότι θα μου πάρει το παιδί; Εσύ τον έχεις βάλει; Ηρθα εδώ για να σου ξεκαθαρίσω πως κανείς δεν θα μου πάρει το παιδί, ούτε εσύ!

Με όσα έκανες, η ίδια επέλεξες να χάσεις την κόρη σου». Οταν φεύγει ο Κενάν, η Αρζού τηλεφωνεί στον Σερντάρ, του λέει τι συνέβη και ζητάει να έρθει στο σπίτι για να μιλήσουν.

elif

Η Γκοντζά λέει στην Αρζού πως θα πρέπει να σκεφθεί ότι κατάφερε να χάσει τον Κενάν, που είναι τόσο καλός ώστε να αγκαλιάσει σαν δικό του το παιδί ενός άλλου.

Οι τρεις άντρες που έχει προσλάβει η Αρζού, πηγαίνουν στο σπίτι του Νετζντέτ και με την απειλή όπλου ισχυρίζονται ότι τους χρωστάει και δηλώνουν πως δεν θα φύγουν αν δεν πληρωθούν.

Ο Σερντάρ έρχεται και παλεύει μαζί τους, σώζοντας την Γκοντζά.

Η Ελίφ φοβάται πως η Νουρτέν θα θυμώσει πολύ επειδή έσπασε τα πιάτα. Στο μεταξύ, η Νουρτέν πηγαίνει κομμωτήριο και αγοράζει καινούρια ρούχα. Οταν επιστρέφει στο σπίτι, βλέπει την Ελίφ να καθαρίζει τα σπασμένα πιάτα και γίνεται έξαλλη απειλώντας να αφήσει τη μικρή νηστική.

Ο Σελίμ μαθαίνει τυχαία από ένα μήνυμα του Σερντάρ στο κινητό του Κενάν ότι η Τουγκτσέ δεν είναι πραγματικά κόρη του αδελφού του.

Ο Σελίμ στο πλευρό της Τουγκτσέ

Η Αρζού αφότου ο Σερντάρ σώζει την Γκοντζά, εύχεται αυτό να τους φέρει πιο κοντά. Στη συνέχεια του ζητάει να μιλήσουν στον κήπο.

«Εχεις κάθε ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με την Γκοντζά», τον προτρέπει και εκείνος της απαντάει: «Λες βλακείες, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό που λες». Εκείνη όμως συνεχίζει: «Εγώ μιλάω για ό,τι είδα! Είσαι ήρωας πλέον στα μάτια της και πρέπει να το εκμεταλλευτείς για να την κάνεις να σε ερωτευτεί! Μην ξεχνάς πως είσαι απένταρος». Η Γκοντζά διακόπτει τη συζήτησή τους και καλεί τον Σερντάρ να μείνει για δείπνο. Ο Κενάν εμφανίζεται και διαπιστώνει την ταραχή του Σελίμ. Οταν συνειδητοποιεί πως έμαθε την αλήθεια για την Τουγκτσέ, πηγαίνει να του μιλήσει.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως δεν είναι δική σου κόρη! Πώς γίνεται να είναι του Σερντάρ;», αναρωτιέται ο Σελίμ και ο Κενάν του υπενθυμίζει πως όλα έγιναν εξαιτίας της Αρζού. «Το σωστό είναι να της αφήσεις σ’ εκείνον! Είναι ο πραγματικός της πατέρας», του λέει ο Σελίμ και ο Κενάν θυμώνει μαζί του. Μετά από τα τελευταία γεγονότα, η Τουγκτσέ είναι εξαιρετικά νευρική και ο Σελίμ περνάει λίγο χρόνο μαζί της προσπαθώντας να την ηρεμήσει, παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος αισθάνεται πολύ μπερδεμένος.

Η Σεχέρ βλέπει τα καινούρια ρούχα της Νουρτέν και απαιτεί το μερίδιό της από τα χρήματα, γιατί δεν την εμπιστεύεται πια. Η Νουρτέν της εξηγεί πως δεν αγόρασε με τα χρήματα μόνο ρούχα αλλά πλήρωσε το ενοίκιο και τα χρέη τους σε όλα τα μαγαζιά της γειτονιάς.

Η Γκοντζά στέλνει μήνυμα στον Ερκούτ να έρθει γρήγορα στο σπίτι γιατί συνέβη κάτι. Οταν μαθαίνει τι συνέβη, αντιλαμβάνεται για ποιο λόγο η Αρζού του έδωσε ρεπό. Η Ζεϊνέπ λέει στην Τουλάι πως δεν θέλει να συμφιλιωθεί με τον Σελίμ. Η Αρζού αφήνει μόνους την Γκοντζά και τον Σερντάρ κατά τη διάρκεια του δείπνου.

ΜΠΟΞΑΚΙ

«Ξέχνα πια τη Ζεϊνέπ»

Βλέποντας την προσοχή που δείχνει ο Σελίμ στην Τουγκτσέ, η Αλιγέ θυμώνει ακόμα περισσότερο με τη Ζεϊνέπ. Ακόμα πιστεύει πως ο Ερκούτ είναι ο πατέρας του μωρού και λυπάται γιατί ξέρει πως ο Σελίμ θα γινόταν ένας εξαιρετικός πατέρας. Ο Σελίμ λέει στον Κενάν πως δεν έχει σημασία αν η Τουγκτσέ δεν είναι βιολογική του κόρη και ότι έχει μετανιώσει για όσα είπε νωρίτερα.

Ο Κενάν του λέει πως εύχεται να τα συμφιλιωθεί γρήγορα με τη Ζεϊνέπ και η Αλιγέ, που τους ακούει, επεμβαίνει: «Δεν πιστεύω ότι σκέφτεσαι ακόμα να συμφιλιωθείς μαζί της μετά απ’ όσα έγιναν! Σελίμ, σε παρακαλώ ξέχνα πια αυτόν τον έρωτα, ξέχνα αυτή τη γυναίκα, δεν σου αξίζει τέτοια ζωή», ισχυρίζεται, αλλά εκείνος εκνευρίζεται, ενώ ο Κενάν της λέει να μην τον πιέζει. Ο Ερκούτ μαθαίνει από την Γκοντζά για το περιστατικό με τους άντρες και της λέει πως ο Νετζντέτ δεν χρωστάει σε κανέναν.

Η Γκοντζά ζητάει από τον Ερκούτ να της δώσει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να το ανοίξει χωρίς την άδεια του Νετζντέτ. Η Γκοντζά επισκέπτεται τον άντρα της στη φυλακή και του λέει τι συνέβη. Ο Νετζντέτ της εξηγεί πως δεν χρωστάει σε κανέναν:

«Κάτι άλλο συμβαίνει, δεν θα τολμούσε κανένας να κάνει κάτι τέτοιο το σπίτι μου», της λέει και εκείνη του διευκρινίζει πως ο Σερντάρ ήταν εκείνος που την έσωσε. Ο Νετζντέτ ζητάει να του στείλει τον Ερκούτ και να ξεχάσει το χρηματοκιβώτιο.

Η λιποθυμία της Ζεϊνέπ

Η Νουρτέν πηγαίνει να ζητήσει λεφτά από την Γκοντζά αλλά εκείνη δεν μπορεί να την πληρώσει γιατί οι λογαριασμοί του Νετζντέτ έχουν κατασχεθεί και της δίνει ένα διαμαντένιο βραχιόλι ζητώντας περιθώριο δύο μέρες για να βρει και τα υπόλοιπα χρήματα.

Οταν η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι, η Ελίφ της λέει πως πέρασε ο ιδιοκτήτης και ζήτησε το ενοίκιο. Εκείνη γίνεται έξαλλη επειδή άνοιξε την πόρτα και την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο. Ο Ερκούτ τη ρωτάει για ποιο λόγο του ζήτησε να μείνει μακριά από το σπίτι και η Αρζού υποστηρίζει: «Αν δεχτείς να γίνουμε συνεργάτες θα βγάλουμε πολλά χρήματα» και του εξηγεί το σχέδιό της.

Η Γκοντζά λέει στον Ερκούτ πως ο Νετζντέτ ζήτησε να τον δει και εκείνος φεύγει αμέσως. Η Τουλάι βλέπει τη Ζεϊνέπ να κάθεται μέσα στο σπίτι λυπημένη και της προτείνει να πάει στο εστιατόριο. Η κοπέλα νιώθει καλύτερα όταν μιλάει με τη Φεριντέ, ωστόσο εκνευρίζεται όταν βλέπει τον Σελίμ να φτάνει εκεί. «Τι θέλεις πια από εμένα και εμφανίζεσαι συνέχεια μπροστά μου;».

Εκείνος της μιλάει για τα όνειρα που κάνει για τους τρεις τους, αλλά η Ζεϊνέπ είναι πολύ πληγωμένη και δεν μπορεί να τον συγχωρέσει. Επιστρέφει σπίτι και μιλάει με την Τουλάι και τη Μελέκ για την επίσκεψη του Σελίμ, όταν λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της. Ο Σελίμ της γράφει πως θα μείνει στην πόρτα της μέχρι να τον συγχωρέσει. Στο μεταξύ, η Αλιγέ μαλώνει τη Σεχέρ επειδή το σπίτι είναι ακατάστατο.

Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως θα παραιτηθεί. Η Τουλάι και η Μελέκ προσπαθούν να πείσουν μάταια τη Ζεϊνέπ να συγχωρέσει τον Σελίμ, αλλά εκείνη είναι πολύ θυμωμένη. Τη νύχτα, η Μελέκ πηγαίνει φαγητό στον Σελίμ. Εκείνος αγοράζει μπογιά και γράφει σε έναν τοίχο, απέναντι από το δωμάτιο της Ζεϊνέπ: «Σε αγαπώ, σε παρακαλώ συγχώρεσέ με». Η γυναίκα, ωστόσο, όταν το βλέπει εκνευρίζεται και του φωνάζει: «Τι χαζομάρες είναι αυτές; Ξαφνικά σε νοιάζει για το παιδί; Ποιο παιδί; Εσύ δεν έλεγες πως δεν είναι δικό σου; Τι θέλεις τώρα;» και εκείνη τη στιγμή χάνει τις αισθήσεις της. Ο Σελίμ τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο Μουχσίν σώζει την Ελίφ

Η Ελίφ κοιτάζει τη φωτογραφία της με την Τουγκτσέ και όταν τη βλέπει η Νουρτέν γίνεται έξαλλη και καίει στη σόμπα τη φωτογραφία. Στη συνέχεια την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο νηστική. Η Ελίφ ικετεύει να της ανοίξει για πιει νερό αλλά όταν η Νουρτέν ανοίγει την πόρτα, η μικρή το σκάει. Ενα αυτοκίνητο παραλίγο να τη χτυπήσει, αλλά εκείνη τη στιγμή τη σώζει ο Μουχσίν.

Ρωτάει τη Νουρτέν γιατί η Ελίφ είναι μαζί τους και όχι με τη μητέρα της και εκείνη του λέει μια ιστορία ότι δήθεν η Ελίφ είναι υιοθετημένη και είδε τη μητριά της να τη βασανίζει, έτσι τη λυπήθηκε και την πήρε πάλι κοντά της. Ο Μουχσίν ρωτάει την Ελίφ αν θυμάται τη μητέρα της την Αρζού και αν θέλει να επιστρέψει κοντά της. Οταν ο Μουχσίν διαπιστώνει πως φοβάται την Αρζού, συμφωνεί να μείνει μαζί τους.

Ο Ερκούτ επισκέπτεται τον Νετζντέτ και αφήνει υπονοούμενα για τους σκοπούς της Γκοντζά. Η Τουγκτσέ φέρεται άσχημα στη Σεχέρ, ενώ ο Σερντάρ τηλεφωνεί στην Γκοντζά και τη ρωτάει αν χρειάζεται κάτι. Εκείνη δεν μπορεί να μιλήσει ελεύθερα, αλλά ο Ερκούτ και η Αρζού καταλαβαίνουν ότι μιλάει

Elif αποκλειστικό: Εβδομάδα των παθών για την σειρά!

Σοκάρουν οι εξελίξεις στην σειρά Elif του Star στο σημερινό (321) επεισόδιο! Η Aλιγιέ γίνεται έξαλλη με την Ζεϊνέπ!

Αναλυτικά, το τι θα δούμε σήμερα.... Αποκλειστικό!

Μ. Τρίτη 23/4

Επεισόδιο 321

Η Αρζού αφήνει μόνους την Γκόντζα και τον Σερντάρ κατά τη διάρκεια του δείπνου. Βλέποντας την προσοχή, που δείχνει ο Σελίμ στην Τουγτσέ, η Αλιγιέ θυμώνει ακόμα περισσότερο με τη Ζεϊνέπ.

Ακόμα πιστεύει πως ο Ερκούτ είναι ο πατέρας του μωρού, που περιμένει η Ζεϊνέπ και λυπάται γιατί ξέρει πως ο Σελίμ θα γινόταν ένας εξαιρετικός πατέρας.

Η Νουρτέν πηγαίνει να ζητήσει λεφτά από την Γκόντζα αλλά εκείνη δεν μπορεί να την πληρώσει γιατί οι λογαριασμοί του Νετζντέτ έχουν κατασχεθεί.

Της δίνει ένα διαμαντένιο βραχιόλι και ζητάει περιθώριο 2 μέρες για να βρει και τα υπόλοιπα χρήματα, που ζητάει. Όταν η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι, η Ελίφ της λέει πως πέρασε ο ιδιοκτήτης και ζήτησε το ενοίκιο.

Η Νουρτέν γίνεται έξαλλη με την Ελίφ επειδή άνοιξε την πόρτα και την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο. Ο Σελίμ λέει στον Κενάν πως δεν έχει σημασία αν η Τουγτσέ δεν είναι βιολογική του κόρη και πως έχει μετανιώσει για όσα είπε νωρίτερα.

Ο Κενάν του λέει πως εύχεται να τα συμφιλιωθεί γρήγορα με τη Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ, που τους ακούει, επεμβαίνει και λέει πως δεν θέλει να ακούσει ποτέ ξανά το όνομα Ζεϊνέπ στο σπίτι της. Ο Κενάν λέει στην Αλιγιέ πως καλό θα είναι να μην πιέζει περισσότερο τον Σελίμ.

Elif Αποκλειστικό: Η μεγάλη τραγωδία έφτασε!

Η Αλιγιέ και ο Σελίμ καταλήγουν να τσακώνονται με αποτέλεσμα ο Σελίμ να φύγει θυμωμένος. Ο Ερκούτ μαθαίνει από την Γκόντζα για το περιστατικό με τους άντρες και της λέει πως ο Νετζντέτ δεν χρωστάει σε κανέναν.

Η Γκόντζα ζητάει από τον Ερκούτ να της δώσει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να το ανοίξει χωρίς την άδεια του Νετζντέτ.

Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Νετζντέτ στη φυλακή και του λέει τι συνέβη.

Ο Νετζντέτ της λέει πως δεν χρωστάει σε κανέναν και πως κανείς δεν θα είχε το θάρρος να κάνει κάτι τέτοιο μέσα στο σπίτι του. Η Γκόντζα του λέει πως ο Σερντάρ ήταν αυτός που την έσωσε από τους άντρες.

Ο Νετζντέτ της λέει να του στείλει τον Ερκούτ και να ξεχάσει το χρηματοκιβώτιο.

Ο Ερκούτ ρωτάει την Αρζού σχετικά με τους άντρες, που απείλησαν την Γκόντζα αλλά εκείνη ισχυρίζεται πως δεν ξέρει τίποτα.

Ο Ερκούτ τη ρωτάει για ποιο λόγο του ζήτησε να μείνει μακριά από το σπίτι και η Αρζού του εξηγεί το σχέδιο της. Η Γκόντζα λέει στον Ερκούτ πως ο Νετζντέτ ζήτησε να τον δει και εκείνος φεύγει αμέσως. Η Τουλάι βλέπει τη Ζεϊνέπ να κάθεται μέσα στο σπίτι λυπημένη και της προτείνει να πάει στο εστιατόριο.

Η Ζεϊνέπ πράγματι νιώθει καλύτερα όταν μιλάει με τη Φεριντέ. Ο Σελίμ μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι στο εστιατόριο. Η Αλιγιέ μαλώνει τη Σεχέρ επειδή το σπίτι είναι ακατάστατο. Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως θα παραιτηθεί. Η Νουρτέν της ζητάει να κάνει υπομονή…

TAGS
 

TV

 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (55' - PG)
  Project Blue Book Κ1 Ε3
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  06:20 (115' - PG)
  Last Holiday
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  06:25 (100' - G)
  Γοργόνες και Μάγκες
  Μιούζικαλ
 • COSMOTECinema2HD
  06:30 (100' - PG)
  Ο Μεγάλος Γύρος (La Grande Boucle)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  06:55 (65' - PG)
  A Family Tale Κ1 Ε4
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (60' - PG)
  Dukes of Hazzard Κ2 Ε21
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  08:05 (90' - G)
  Η Τύχη μου Τρελλάθηκε
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  08:10 (125' - PG)
  Η Μούμια (The Mummy)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema1HD
  08:15 (115' - PG)
  Σπάσε τα Όριά σου (Point Break)
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (60' - PG)
  Designated Survivor Κ1 Ε9
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  09:35 (80' - G)
  Ο Κούκλος
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ3 Ε20
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  10:10 (100' - PG)
  Μια Πάπια μα Ποια Πάπια (Duck Duck Goose)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema2HD
  10:15 (125' - PG)
  Τέλεια Οικογένεια (A Perfect Family)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  10:55 (100' - G)
  Τρελλοί Πολυτελείας
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ3 Ε21
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  11:50 (100' - PG)
  Ντετέκτιβ για κλάματα (No Clue)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - PG)
  Dukes of Hazzard Κ6 Ε20
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  12:20 (110' - PG)
  Switchmas
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema3
  12:35 (160' - G)
  Άδικη Κατάρα
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG)
  Press E1
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  13:30 (105' - PG)
  Ξαναγύρισε ο Μπαμπάς (Daddy's Home 2)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG)
  Manifest Κ1 Ε15
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG)
  Manifest Κ1 Ε15
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  14:10 (125' - PG)
  Η Μοναχική Σύζυγος (Charulata)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (60' - PG-13)
  The West Wing Κ5 Ε12
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  15:15 (105' - G)
  Ένα Τανκ στο Κρεββάτι μου
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  15:15 (105' - PG)
  Ψηλά στον Ουρανό (Up)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (50' - PG)
  Designated Survivor Κ1 Ε9
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  16:15 (95' - PG)
  A Surrogate's Nightmare
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  16:50 (60' - PG)
  Victoria Κ3 Ε5
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  17:00 (105' - G)
  Ο Εχθρός του Λαού
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  17:00 (105' - PG)
  Η Καρδιά του Δράκου: Μάχη για την Πηγή της Φωτιάς (Dragonheart: Battle for the Ηeartfire)
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  17:50 (50' - PG)
  Project Blue Book Κ1 Ε4
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  17:50 (140' - PG)
  Υδάτινος Κόσμος (Waterworld)
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  18:40 (35' - PG-13)
  Last Week Tonight Κ6 Ε4
  Ψυχαγωγία
 • COSMOTECinema3
  18:45 (100' - G)
  Οι Γερμανοί Ξανάρχονται
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  18:45 (95' - PG-13)
  Μάθε Μαμά μου Σερφ (Ride)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  19:15 (45' - PG-13)
  Last Week Tonight Κ6 Ε5
  Ψυχαγωγία
 • COSMOTECinema4HD
  20:00 (60' - PG)
  Blood & Treasure Κ1 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  20:10 (110' - PG-13)
  Νόρμπιτ (Norbit)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  20:20 (40' - PG)
  Making the Movies
  Ψυχαγωγία
 • COSMOTECinema3
  20:25 (95' - G)
  Τα Δύο Πόδια σε ένα Παπούτσι
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (120' - PG-13)
  Η Προσβολή (The Insult)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (60' - PG)
  Blood & Treasure Κ1 Ε2
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  22:00 (90' - G)
  Ξύπνα, Βασίλη
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  Grantchester Κ3 Ε2
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (100' - PG-13)
  A Patch of Fog
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  22:00 (90' - G)
  Ξύπνα, Βασίλη
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  Grantchester Κ3 Ε2
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (100' - PG-13)
  A Patch of Fog
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  23:00 (100' - PG-13)
  Αδιέξοδοι Δρόμοι (The Driftless Area)
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  23:00 (100' - PG-13)
  Αδιέξοδοι Δρόμοι (The Driftless Area)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG)
  New Amsterdam Κ1 Ε22
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG)
  New Amsterdam Κ1 Ε22
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  23:30 (85' - R)
  Αμόκ
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  23:30 (85' - R)
  Αμόκ
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  23:40 (110' - R)
  Gloria
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  23:40 (110' - R)
  Gloria
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  00:00 (60' - R)
  Happy! Κ2 Ε9
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  00:40 (100' - R)
  Οι Ασχετομπολίστριες (The Hot Flashes)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  00:55 (80' - G)
  Νταντά με το Ζόρι
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  01:00 (60' - PG-13)
  The Royals Κ2 Ε7
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  01:30 (140' - PG-13)
  Ανθρώπινη Ροή (Human Flow)
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema4HD
  02:00 (60' - PG-13)
  The Royals Κ2 Ε8
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  02:15 (80' - G)
  Δόκτωρ Ζι-Βέγγος
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  02:20 (95' - R)
  Νυχτερινό Απόσπασμα (The Night Crew)
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  03:00 (60' - PG-13)
  Trapped Κ2 Ε9
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  03:35 (75' - G)
  Το Προ-πο και τα Μπουζούκια
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  03:50 (120' - R)
  Η Τελευταία Οικογένεια (The Last Family)
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema1HD
  03:55 (135' - R)
  Χωρίς Αγάπη (Loveless)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  04:00 (60' - R)
  Happy! Κ2 Ε9
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  04:50 (100' - G)
  Μείνε Κοντά μου Αγαπημένε
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema4HD
  05:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ3 Ε21
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  05:50 (100' - PG-13)
  My Sweet Audrina
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG)
  Project Blue Book Κ1 Ε4
  Σειρά

Ροή ειδήσεων

Share