Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Elif: Απίστευτες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο! - Η Ελίφ βλέπει τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ!

Όσα θα δούμε σήμερα!

18 Απριλίου 2019 07:47
Elif: Απίστευτες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο! - Η Ελίφ βλέπει τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ!

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς, Elif που προβάλλεται στο Star. Η Ελίφ βλέπει τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ, θα καταφέρει να τους αναγνωρίσει;

Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη αναλυτικά.

Πέμπτη 18/4

Επεισόδιο 318

Η Αλιγιέ και ο Κενάν θεωρούν πως η Τουγτσέ ονειρεύτηκε την Ελίφ και στενοχωριούνται για εκείνη. Από την άλλη σκέφτονται πως θα πρέπει να μάθει πως η Ελίφ είναι αδελφή της.

Καθώς συζητούν, η Τουγτσέ τους ακούει. Λίγο αργότερα η Σεχέρ τους ενημερώνει πως η Τουγτσέ κλειδώθηκε στο δωμάτιό της.

Η Αλιγιέ και ο Κενάν πηγαίνουν να δουν τι συμβαίνει αλλά η Τουγτσέ τους λέει πως δεν θέλει να δει κανέναν και αρνείται να βγει από το δωμάτιο. Η Φεριντέ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ στο σπίτι της Μελαχά. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι θυμωμένος και ο Κενάν τον ρωτάει το γιατί.

Ο Σελίμ του εξηγεί πως πήγε να δει τον Ερκούτ και πως η Αρζού τον απείλησε με όπλο.

Ο Κενάν θυμώνει με τον αδελφό του. Η Αλιγιέ εξακολουθεί να πιστεύει πως η Ζεϊνέπ είναι ένοχη. Όταν λέει στον Σελίμ πως δεν πρέπει να στεναχωριέται για εκείνη, ο Σελίμ της ζητάει να τον αφήσει ήσυχο.

Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως η Τουγτσέ ανακάλυψε την Ελίφ και της ζητάει να έρθει να την πάρει. Πράγματι, η Νουρτέν απομακρύνει την Ελίφ από το κτήμα.

Όταν η Ζεϊνέπ δεν επιστρέφει σπίτι όλοι ανησυχούν. Ο Μουράτ τους καθησυχάζει και τους λέει πως ξέρει που βρίσκεται η αδελφή του και δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Την επόμενη μέρα, όταν ανοίγει το εστιατόριο, ο Σελίμ πηγαίνει και ρωτάει που είναι η Ζεϊνέπ αλλά ο Μουράτ δεν θέλει να του πει.

Ο Σελίμ πείθει τον Μουράτ να του αποκαλύψει που είναι η Ζεϊνέπ λέγοντας του πως αν πάθει κάτι εκείνη ή το μωρό, θα είναι τρομερό πλήγμα για όλους

Ο Σελίμ μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ μένει με τη Φεριντέ και πηγαίνει να της μιλήσει. Παρόλες τις προσπάθειές του όμως δεν καταφέρνει να συμφιλιωθεί μαζί του. Ενώ φεύγουν από το σπίτι της Μελαχάτ η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ, έρχονται η Νουρτέν με την Ελίφ.

Η Νουρτέν λέει στη Μελαχάτ πως παραιτείται και ζητάει την αμοιβή της και εκείνη της απαντάει πως δεν μπορεί να διεκδικεί χρήματα, που δεν της αξίζουν.

Η Νουρτέν θυμώνει και φεύγει με την Ελίφ. Η Ελίφ βλέπει τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ αλλά η Νουρτέν την απομακρύνει γρήγορα.

Elif Αποκλειστικό: Απίστευτο ξύλο! Χαμός

Ραγδαίες είναι και σήμερα οι εξελίξεις της σειράς Elif που προβάλλεται στο Star!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Tετάρτη 17/4
Επεισόδιο 317

Ο Βεϊσέλ βρίσκει μια δικαιολογία για να τους απομακρύνει όλους, εκτός από τη Φεριντέ και τη Ζεϊνέπ, από το εστιατόριο για να μιλήσει η Ζεϊνέπ με τον Σελίμ. Όταν φτάνει ο Σελίμ, η Φεριντέ αφήνει μόνο το ζευγάρι. Ο Σελίμ απολογείται για όλα και είναι μετανιωμένος αλλά η Ζεϊνέπ είναι θυμωμένη. Του λέει πως ποτέ δεν θα τον συγχωρέσει και φεύγει από το εστιατόριο.

Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ για να λογαριαστεί με τον Ερκούτ και συναντάει την Αρζού αλλά δεν βρίσκει τον Ερκούτ. Της λέει πως θα πληρώσουν όλοι αν η Ζεϊνέπ δεν τον συγχωρήσει και φεύγει. Ο Σελίμ στο δρόμο συναντάει τον Ερκούτ, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες του και ισχυρίζεται πως η Ζεϊνέπ ήρθε κοντά του γιατί το ήθελε. Ο Σελίμ χάνει την ψυχραιμία του και αρπάζει τον Ερκούτ από το λαιμό. Ο Ερκούτ κινδυνεύει να πεθάνει από ασφυξία όταν εμφανίζεται η Αρζού και απειλεί τον Σελίμ με όπλο. Ο Σελίμ αφήνει ελεύθερο τον Ερκούτ και φεύγοντας τους λέει πως θα πληρώσουν για όλα όσα έχουν κάνει.

Η Ζεϊνέπ δεν θέλει να πάει σπίτι ή στο εστιατόριο. Θέλει να πάει κάπου, που δεν θα τη βρει ο Σελίμ αλλά δεν μπορεί να σκεφθεί ένα μέρος. Καθώς κάθεται στο πάρκο, την καλεί η Φεριντέ και η Ζεϊνέπ της εξηγεί τι θέλει. Η Φεριντέ της λέει πως ξέρει ένα τέτοιο μέρος και πηγαίνει να τη βρει στο πάρκο. Λίγο πριν φύγει αναφέρει στον Μουράτ τη συζήτηση της με τη Ζεϊνέπ. Η Σεχέρ κλειδώνει την Ελίφ στο δωμάτιο της και πηγαίνει στην έπαυλη για να κάνει τις δουλειές. Η Τουγτσέ παραπονιέται πως βαριέται να είναι συνέχεια στο κρεβάτι και ο Κενάν της λέει πως μπορεί να κάνει ποδήλατο στον κήπο. Η Τουγτσέ χαίρεται πολύ όταν το ακούει. Όταν βλέπει την κουρτίνα στο δωμάτιο της Σεχέρ να κουνιέται, πηγαίνει εκεί και όταν βλέπει την Ελίφ μπροστά της, λιποθυμάει. Η Ελίφ ανησυχεί πολύ για την Τουγτσέ και όταν δεν μπορεί να την ξυπνήσει βγαίνει από το δωμάτιο για να ζητήσει βοήθεια αλλά τη βλέπει η Σεχέρ.

Η Ελίφ της λέει για την Τουγτσέ και πηγαίνουν μαζί στο δωμάτιό της. Η Σεχέρ κρύβει την Ελίφ αλλά όταν συνέρχεται η Τουγτσέ της λέει πως είδε την Ελίφ. Η Σεχέρ της λέει πως δεν υπάρχει κανείς στο δωμάτιο και πηγαίνει την Τουγτσέ στο κυρίως σπίτι. Όταν η Τουγτσέ λέει στον Κενάν και την Αλιγιέ πως είδε την Ελίφ, πιστεύουν πως πρόκειται για κάποια παρενέργεια από τα φάρμακα, που παίρνει. Εξαιτίας της επιμονής της Τουγτσέ, ο Κενάν και η Αλιγιέ ψάχνουν για την Ελίφ, αλλά εκείνη κρύβεται επειδή φοβάται πως θα έρθει να τη βρει η Αρζού. Ο Κενάν λέει στην Τουγτσέ πως την Ελίφ την είδε σε όνειρο και τη συνοδεύει στο δωμάτιο της για να ξεκουραστεί.

Ο Μουχσίν φεύγει από την πόλη για να πάει να δουλέψει σε μια μεγάλη κατασκευή. Ο Σερντάρ είναι στο νοσοκομείο. Η Αρζού του τηλεφωνεί και εκείνος της ζητάει να τον αφήσει ήσυχο.

Ο Σελίμ αποφυλακίζεται και επιστρέφει σπίτι. Η Αλιγέ και ο Κενάν είναι πολύ χαρούμενοι αλλά παράλληλα και λυπημένοι επειδή την επόμενη κιόλας μέρα είναι η δίκη για το διαζύγιο του Σελίμ και της Ζεϊνέπ. Ο δικηγόρος του Νετζντέτ τηλεφωνεί στον Ερκούτ και του λέει πως με την αποφυλάκιση του Σελίμ, η θέση του Νετζντέτ δυσχεραίνει και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εκείνον. Ο Ερκούτ πηγαίνει στο δάσος να πάρει την Αρζού και τη συνοδεύει στο σπίτι της. «Τι συνέβη;», ρωτάει δήθεν ανήξερη η Γκοντζά και η Αρζού της απαντάει πως χτύπησε τον αστράγαλο της καθώς έκανε μια βόλτα. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ: «Εγιναν όλα όπως ήθελες και ο Σελίμ αποφυλακίζεται! Κοίτα να κρατήσεις την υπόσχεσή σου, αλλιώς θα τον σκοτώσω». Η Τουλάι θέλει να συνοδέψει τη Ζεϊνέπ στο δικαστήριο αλλά εκείνη προτιμάει να είναι μόνη της. Οταν βγαίνει από το σπίτι βλέπει μπροστά της τον Ερκούτ και γίνεται έξαλλη. Οταν η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο δικαστήριο, ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι και η Τουλάι του εξηγεί την κατάσταση ανάμεσα στη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ. Εκείνος της λέει ο ίδιος ήταν αυτός που έβαλε τον Νετζντέτ στη φυλακή και τρέχουν στο δικαστήριο για να ενημερώσουν τη Ζεϊνέπ. Στο δικαστήριο η Ζεϊνέπ συναντάει τον Σελίμ, αλλά εκείνος δεν της ρίχνει ούτε μια ματιά και φεύγει. Η Σεχέρ και η Νουρτέν θεωρούν πως η Γκοντζά είναι η νέα πηγή εσόδων τους και είναι πολύ χαρούμενες αλλά η Νουρτέν δεν μπορεί να πάρει σπίτι της την Ελίφ επειδή ο Μουχσίν πιστεύει πως το κοριτσάκι είναι πια κοντά στη μητέρα του. Η Σεχέρ κρύβει την Ελίφ στο δωμάτιό της. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι φτάνουν στο δικαστήριο την ώρα που ο δικαστής πρόκειται να ανακοινώσει την ακύρωση του γάμου της Ζεϊνέπ και του Σελίμ. «Πρέπει να διακόψουμε τη δίκη, έχουμε κάτι σημαντικό να σας πούμε που θα σώσει αυτόν τον γάμο», λένε και εξηγούν τη συμφωνία που αναγκάστηκε να κάνει η Ζεϊνέπ με τον Ερκούτ για να σώσει τον Σελίμ.

Οταν ο Σελίμ το ακούει αυτό ξαφνιάζεται και μετανιώνει επειδή της συμπεριφέρθηκε άδικα. Ο δικαστής αναβάλει την απόφασή του. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να συγχωρέσει τον Σελίμ επειδή δεν την εμπιστεύθηκε. Ο Σελίμ θέλει να της μιλήσει αλλά η Ζεϊνέπ φεύγει χωρίς να πει κουβέντα. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι συμβουλεύουν τον Σελίμ να της δώσει λίγο χρόνο. Ο Ερκούτ περιμένει έξω από το δικαστήριο και όταν τον βλέπει η Ζεϊνέπ τον χαστουκίζει και του λέει: «Μη με πλησιάσεις ποτέ ξανά! Δεν χώρισα με τον Σελίμ». Η κοπέλα πηγαίνει στο εστιατόριο και μιλάει με τον Μουράτ και τη Φεριντέ. Οταν ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι, λέει στην Αλιγέ και τον Κενάν τι συνέβη και εκπλήσσονται από τα νέα δεδομένα. «Ψέματα σου είπε για να σε κρατήσει», ισχυρίζεται η Αλιγέ, ενώ ο Κενάν προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ο Μουράτ ενημερώνει τον Βεϊσελ πως η Ζεϊνέπ είναι στο εστιατόριο και πάνε από εκεί όπου προσπαθούν να την πείσουν να συγχωρήσει τον Σελίμ. Ο Σελίμ πάει από εκεί: «Συγχώρεσέ με, έκανα μεγάλο λάθος», απολογείται, αλλά εκείνη δεν θέλει να τον ξαναδεί. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ για να λογαριαστεί με τον Ερκούτ και συναντάει την Αρζού: «Θα πληρώσετε όλοι γι’ αυτό που κάνατε σ’ εμένα και τη Ζεϊνέπ». Μετά ο Σελίμ στο δρόμο συναντάει τον Ερκούτ, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες του και ισχυρίζεται πως η Ζεϊνέπ ήρθε κοντά του γιατί το ήθελε. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια όταν εμφανίζεται η Αρζού και απειλεί τον Σελίμ με όπλο. Ο Σελίμ φεύγει και τους απειλεί...

TAGS
 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    06:05 (85' - G)
    Πνεύμα από Σπίτι
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:20 (85' - PG)
    Πάρε Κόσμε
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    07:25 (130' - PG-13)
    Need for Speed
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (90' - PG-13)
    Είναι για το Καλό σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    08:45 (115' - PG)
    Ο Ζηλιαρόγατος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:00 (105' - PG-13)
    Ζωή σε Φιλμ
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    09:35 (90' - G)
    Μπάντι, ο Ροκ Σταρ
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:40 (105' - PG)
    Φουκαράδες και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:45 (100' - PG-13)
    Το Αριστερό μου Πόδι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    11:05 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:55 (65' - PG-13)
    Guilt Κ3 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    12:25 (85' - PG)
    Δόκτωρ Ζι-Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    12:25 (95' - PG-13)
    Ο Πόλεμος των Drones
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    12:45 (25' - PG-13)
    Ο Ήλιος Ενέχυρο
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε3
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    13:10 (100' - PG)
    Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    13:50 (100' - PG)
    Ο Άνθρωπος που Έσπαγε Πλάκα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    14:50 (100' - PG-13)
    Δικαστής Ντρεντ
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε5
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    15:30 (100' - PG)
    Ο Νάνος και οι 7 Χιονάτες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε5
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    16:15 (95' - PG)
    The Princess and the Bodyguard
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:30 (110' - PG)
    Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    16:55 (65' - R)
    Billions Κ7 Ε9
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    17:10 (105' - PG)
    Ένας Ήρως με Παντούφλες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (110' - R)
    Το Μυστικό μου Λουλούδι
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    18:20 (100' - R)
    Hitman: Πράκτορας Νο.47
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    18:55 (90' - PG)
    Τρεις Κούκλες κι Εγώ
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - PG)
    Watch Next Κ3 Ε23
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - R)
    The Κόπανοι
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (125' - PG-13)
    I'll Find You
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    21:05 (25' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε3
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε4
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (90' - R)
    Broken Vows
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:10 (100' - R)
    Ξαφνικός Έρωτας
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    01:25 (170' - R)
    Οι Μισητοί Οκτώ
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε8
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:30 (100' - R)
    Η Ώρα του Λύκου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (120' - PG-13)
    Ορατότης Μηδέν
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema1HD
    04:10 (95' - R)
    Confess, Fletch
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    04:15 (105' - R)
    El Chicano
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:50 (80' - PG)
    Διαβόλου Κάλτσα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (65' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (95' - PG-13)
    Μάλιστα, Σεφ!
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (105' - PG-13)
    Orca
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share