Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Elif Αποκλειστικό: Απίστευτο ξύλο! Χαμός

Πανικός!

17 Απριλίου 2019 13:49
Elif Αποκλειστικό: Απίστευτο ξύλο! Χαμός

Ραγδαίες είναι και σήμερα οι εξελίξεις της σειράς Elif που προβάλλεται στο Star!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Tετάρτη 17/4
Επεισόδιο 317

Ο Βεϊσέλ βρίσκει μια δικαιολογία για να τους απομακρύνει όλους, εκτός από τη Φεριντέ και τη Ζεϊνέπ, από το εστιατόριο για να μιλήσει η Ζεϊνέπ με τον Σελίμ. Όταν φτάνει ο Σελίμ, η Φεριντέ αφήνει μόνο το ζευγάρι. Ο Σελίμ απολογείται για όλα και είναι μετανιωμένος αλλά η Ζεϊνέπ είναι θυμωμένη. Του λέει πως ποτέ δεν θα τον συγχωρέσει και φεύγει από το εστιατόριο.

Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ για να λογαριαστεί με τον Ερκούτ και συναντάει την Αρζού αλλά δεν βρίσκει τον Ερκούτ. Της λέει πως θα πληρώσουν όλοι αν η Ζεϊνέπ δεν τον συγχωρήσει και φεύγει. Ο Σελίμ στο δρόμο συναντάει τον Ερκούτ, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες του και ισχυρίζεται πως η Ζεϊνέπ ήρθε κοντά του γιατί το ήθελε. Ο Σελίμ χάνει την ψυχραιμία του και αρπάζει τον Ερκούτ από το λαιμό. Ο Ερκούτ κινδυνεύει να πεθάνει από ασφυξία όταν εμφανίζεται η Αρζού και απειλεί τον Σελίμ με όπλο. Ο Σελίμ αφήνει ελεύθερο τον Ερκούτ και φεύγοντας τους λέει πως θα πληρώσουν για όλα όσα έχουν κάνει.

Η Ζεϊνέπ δεν θέλει να πάει σπίτι ή στο εστιατόριο. Θέλει να πάει κάπου, που δεν θα τη βρει ο Σελίμ αλλά δεν μπορεί να σκεφθεί ένα μέρος. Καθώς κάθεται στο πάρκο, την καλεί η Φεριντέ και η Ζεϊνέπ της εξηγεί τι θέλει. Η Φεριντέ της λέει πως ξέρει ένα τέτοιο μέρος και πηγαίνει να τη βρει στο πάρκο. Λίγο πριν φύγει αναφέρει στον Μουράτ τη συζήτηση της με τη Ζεϊνέπ. Η Σεχέρ κλειδώνει την Ελίφ στο δωμάτιο της και πηγαίνει στην έπαυλη για να κάνει τις δουλειές. Η Τουγτσέ παραπονιέται πως βαριέται να είναι συνέχεια στο κρεβάτι και ο Κενάν της λέει πως μπορεί να κάνει ποδήλατο στον κήπο. Η Τουγτσέ χαίρεται πολύ όταν το ακούει. Όταν βλέπει την κουρτίνα στο δωμάτιο της Σεχέρ να κουνιέται, πηγαίνει εκεί και όταν βλέπει την Ελίφ μπροστά της, λιποθυμάει. Η Ελίφ ανησυχεί πολύ για την Τουγτσέ και όταν δεν μπορεί να την ξυπνήσει βγαίνει από το δωμάτιο για να ζητήσει βοήθεια αλλά τη βλέπει η Σεχέρ.

Η Ελίφ της λέει για την Τουγτσέ και πηγαίνουν μαζί στο δωμάτιό της. Η Σεχέρ κρύβει την Ελίφ αλλά όταν συνέρχεται η Τουγτσέ της λέει πως είδε την Ελίφ. Η Σεχέρ της λέει πως δεν υπάρχει κανείς στο δωμάτιο και πηγαίνει την Τουγτσέ στο κυρίως σπίτι. Όταν η Τουγτσέ λέει στον Κενάν και την Αλιγιέ πως είδε την Ελίφ, πιστεύουν πως πρόκειται για κάποια παρενέργεια από τα φάρμακα, που παίρνει. Εξαιτίας της επιμονής της Τουγτσέ, ο Κενάν και η Αλιγιέ ψάχνουν για την Ελίφ, αλλά εκείνη κρύβεται επειδή φοβάται πως θα έρθει να τη βρει η Αρζού. Ο Κενάν λέει στην Τουγτσέ πως την Ελίφ την είδε σε όνειρο και τη συνοδεύει στο δωμάτιο της για να ξεκουραστεί.

Ο Μουχσίν φεύγει από την πόλη για να πάει να δουλέψει σε μια μεγάλη κατασκευή. Ο Σερντάρ είναι στο νοσοκομείο. Η Αρζού του τηλεφωνεί και εκείνος της ζητάει να τον αφήσει ήσυχο.

Ο Σελίμ αποφυλακίζεται και επιστρέφει σπίτι. Η Αλιγέ και ο Κενάν είναι πολύ χαρούμενοι αλλά παράλληλα και λυπημένοι επειδή την επόμενη κιόλας μέρα είναι η δίκη για το διαζύγιο του Σελίμ και της Ζεϊνέπ. Ο δικηγόρος του Νετζντέτ τηλεφωνεί στον Ερκούτ και του λέει πως με την αποφυλάκιση του Σελίμ, η θέση του Νετζντέτ δυσχεραίνει και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εκείνον. Ο Ερκούτ πηγαίνει στο δάσος να πάρει την Αρζού και τη συνοδεύει στο σπίτι της. «Τι συνέβη;», ρωτάει δήθεν ανήξερη η Γκοντζά και η Αρζού της απαντάει πως χτύπησε τον αστράγαλο της καθώς έκανε μια βόλτα. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ: «Εγιναν όλα όπως ήθελες και ο Σελίμ αποφυλακίζεται! Κοίτα να κρατήσεις την υπόσχεσή σου, αλλιώς θα τον σκοτώσω». Η Τουλάι θέλει να συνοδέψει τη Ζεϊνέπ στο δικαστήριο αλλά εκείνη προτιμάει να είναι μόνη της. Οταν βγαίνει από το σπίτι βλέπει μπροστά της τον Ερκούτ και γίνεται έξαλλη. Οταν η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο δικαστήριο, ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι και η Τουλάι του εξηγεί την κατάσταση ανάμεσα στη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ. Εκείνος της λέει ο ίδιος ήταν αυτός που έβαλε τον Νετζντέτ στη φυλακή και τρέχουν στο δικαστήριο για να ενημερώσουν τη Ζεϊνέπ. Στο δικαστήριο η Ζεϊνέπ συναντάει τον Σελίμ, αλλά εκείνος δεν της ρίχνει ούτε μια ματιά και φεύγει. Η Σεχέρ και η Νουρτέν θεωρούν πως η Γκοντζά είναι η νέα πηγή εσόδων τους και είναι πολύ χαρούμενες αλλά η Νουρτέν δεν μπορεί να πάρει σπίτι της την Ελίφ επειδή ο Μουχσίν πιστεύει πως το κοριτσάκι είναι πια κοντά στη μητέρα του. Η Σεχέρ κρύβει την Ελίφ στο δωμάτιό της. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι φτάνουν στο δικαστήριο την ώρα που ο δικαστής πρόκειται να ανακοινώσει την ακύρωση του γάμου της Ζεϊνέπ και του Σελίμ. «Πρέπει να διακόψουμε τη δίκη, έχουμε κάτι σημαντικό να σας πούμε που θα σώσει αυτόν τον γάμο», λένε και εξηγούν τη συμφωνία που αναγκάστηκε να κάνει η Ζεϊνέπ με τον Ερκούτ για να σώσει τον Σελίμ.

Οταν ο Σελίμ το ακούει αυτό ξαφνιάζεται και μετανιώνει επειδή της συμπεριφέρθηκε άδικα. Ο δικαστής αναβάλει την απόφασή του. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να συγχωρέσει τον Σελίμ επειδή δεν την εμπιστεύθηκε. Ο Σελίμ θέλει να της μιλήσει αλλά η Ζεϊνέπ φεύγει χωρίς να πει κουβέντα. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι συμβουλεύουν τον Σελίμ να της δώσει λίγο χρόνο. Ο Ερκούτ περιμένει έξω από το δικαστήριο και όταν τον βλέπει η Ζεϊνέπ τον χαστουκίζει και του λέει: «Μη με πλησιάσεις ποτέ ξανά! Δεν χώρισα με τον Σελίμ». Η κοπέλα πηγαίνει στο εστιατόριο και μιλάει με τον Μουράτ και τη Φεριντέ. Οταν ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι, λέει στην Αλιγέ και τον Κενάν τι συνέβη και εκπλήσσονται από τα νέα δεδομένα. «Ψέματα σου είπε για να σε κρατήσει», ισχυρίζεται η Αλιγέ, ενώ ο Κενάν προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ο Μουράτ ενημερώνει τον Βεϊσελ πως η Ζεϊνέπ είναι στο εστιατόριο και πάνε από εκεί όπου προσπαθούν να την πείσουν να συγχωρήσει τον Σελίμ. Ο Σελίμ πάει από εκεί: «Συγχώρεσέ με, έκανα μεγάλο λάθος», απολογείται, αλλά εκείνη δεν θέλει να τον ξαναδεί. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ για να λογαριαστεί με τον Ερκούτ και συναντάει την Αρζού: «Θα πληρώσετε όλοι γι’ αυτό που κάνατε σ’ εμένα και τη Ζεϊνέπ». Μετά ο Σελίμ στο δρόμο συναντάει τον Ερκούτ, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες του και ισχυρίζεται πως η Ζεϊνέπ ήρθε κοντά του γιατί το ήθελε. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια όταν εμφανίζεται η Αρζού και απειλεί τον Σελίμ με όπλο. Ο Σελίμ φεύγει και τους απειλεί...

Elif - Ρεπορτάζ με εξελίξεις! Ζεϊνέπ και Σελίμ στα δικαστήρια!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24

Η Ζεϊνέπ με τον Σελίμ πάνε στο δικαστήριο για το διαζύγιό τους, όταν εμφανίζεται ο Βεϊσέλ και εξηγεί την αλήθεια για τον Ερκούτ. Η Αρζού προτείνει στον Σερντάρ να φλερτάρει την Γκοντζά, ενώ ο Κενάν είναι λυπημένος που η Τουγκτσέ έμαθε ξαφνικά πως η Ελίφ είναι αδελφή της.

Η Τουγκτσέ βλέπει ζωντανή την Ελίφ
Η Σεχέρ κλειδώνει την Ελίφ στο δωμάτιό της και πηγαίνει στην έπαυλη για να κάνει τις δουλειές. Η Τουγκτσέ παραπονιέται πως βαριέται να είναι συνέχεια στο κρεβάτι και ο Κενάν της λέει πως μπορεί να κάνει ποδήλατο στον κήπο. Η μικρή χαίρεται, αλλά όταν βλέπει την κουρτίνα στο δωμάτιο της Σεχέρ να κουνιέται, πηγαίνει εκεί. Ανοίγει την πόρτα και βλέπει την Ελίφ μπροστά της ζωντανή και λιποθυμάει. Η Ελίφ ανησυχεί πολύ για την Τουγκτσέ και όταν δεν μπορεί να την ξυπνήσει βγαίνει από το δωμάτιο για να ζητήσει βοήθεια αλλά τη βλέπει η Σεχέρ. Η Σεχέρ κρύβει την Ελίφ, όταν όμως συνέρχεται η Τουγκτσέ της λέει πως είδε την Ελίφ, αλλά ο Κενάν και η Αλιγέ πιστεύουν πως πως πρόκειται για κάποια παρενέργεια από τα φάρμακα, που παίρνει. Εξαιτίας της επιμονής της Τουγκτσέ, ο Κενάν και η Αλιγιέ ψάχνουν για την Ελίφ, αλλά εκείνη κρύβεται επειδή φοβάται πως θα έρθει να τη βρει η Αρζού.


Η Ελίφ βλέπει τη Ζεϊνέπ
Η Γκοντζά επισκέπτεται τον Σερντάρ και του λέει πως πρέπει να γίνει γρήγορα καλά γιατί πρέπει να πάρουν εκδίκηση από την Αρζού. Η Αλιγέ και ο Κενάν θεωρούν πως η Τουγκτσέ ονειρεύτηκε την Ελίφ, ενώ από την άλλη σκέφτονται πως θα πρέπει να μάθει ότι η Ελίφ είναι αδελφή της. Καθώς συζητούν, η μικρή τους ακούει και κλείνεται στο δωμάτιό της. «Σας άκουσα που είπατε ότι η Ελίφ είναι αδελφή μου! Δεν είναι αδελφή μου, δεν θέλω ο μπαμπάς μου να έχει άλλη κόρη, έχει μόνο εμένα», ενώ στη συνέχεια ρωτάει τον Κενάν: «Θα με αγαπάς λιγότερο τώρα πια;», αλλά εκείνος την ηρεμεί. Η Φεριντέ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ στο σπίτι της Μελαχάτ. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι θυμωμένος και εξηγεί στον Κενάν όσα έγιναν. Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως η Τουγκτσέ ανακάλυψε την Ελίφ και της ζητάει να έρθει να την πάρει. Την επόμενη μέρα, ο Σελίμ μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ μένει με τη Φεριντέ και πηγαίνει να της μιλήσει. Παρόλες τις προσπάθειές του όμως δεν καταφέρνει να συμφιλιωθεί μαζί του. Ενώ φεύγουν από το σπίτι της Μελαχάτ η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ, έρχονται η Νουρτέν με την Ελίφ. Η Ελίφ βλέπει τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ αλλά η Νουρτέν την απομακρύνει γρήγορα και τη ρωτάει από πού ξέρει τη Ζεϊνέπ. Η Ελίφ της λέει πως ήταν στο νοσοκομείο όταν ο Μουχσίν την πήγε εκεί και νομίζει πως την ξέρει από κάπου αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί. Η Νουρτέν της λέει πως η Ζεϊνέπ είναι συγγενής της Αρζού και ότι και οι δύο την κυνηγούν αλλά η Ελίφ δεν την πιστεύει καθώς θεωρεί τη Ζεϊνέπ καλό άνθρωπο.

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε7
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    06:20 (90' - PG-13)
    Λαλάκης ο Εισαγόμενος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    06:40 (90' - G)
    Το Άλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις;
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema2HD
    06:50 (100' - PG-13)
    Αγαπημένο Μου Ημερολόγιο
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:50 (85' - PG)
    Φτωχός Εκατομμυριούχος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε1
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    08:10 (120' - PG)
    Τι Απέγινε η Έλι
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema2HD
    08:30 (125' - PG)
    Τα Κόκκινα Παπούτσια
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε6
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    09:15 (95' - PG)
    Η Ψεύτρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    FBI Κ6 Ε6
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    10:10 (115' - PG-13)
    Ride Above
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    10:35 (90' - G)
    Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    10:50 (85' - PG)
    Σκάνδαλα στο Νησί του Έρωτα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (60' - PG-13)
    The Messenger Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    12:05 (115' - PG-13)
    Σχέσεις Πάθους
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    12:05 (115' - PG)
    Σκόνη στον Άνεμο
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema3
    12:15 (85' - PG-13)
    Η Μαρία της Σιωπής
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    13:40 (80' - PG)
    Μην Είδατε τον Παναή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    15:00 (115' - PG)
    Ερωτική Συμφωνία
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    15:30 (120' - R)
    BlackBerry
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema2HD
    15:45 (90' - PG)
    Σύντομη Συνάντηση
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    16:55 (100' - R)
    Στεφανία
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    17:15 (125' - PG-13)
    Through the Fire
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    17:30 (110' - R)
    Η Γραμμή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    18:35 (110' - R)
    Πίσω Πόρτα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:20 (100' - R)
    Hotel Artemis
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    19:20 (120' - R)
    Ένα Όμορφο Αγόρι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - PG)
    Έξω Φτώχεια και Καλή Καρδιά
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (105' - R)
    Ακατάλληλο για Ανηλίκους
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    21:10 (50' - R)
    North Shore Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Planet Action
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε4
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    00:30 (95' - R)
    The Gateway
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    01:05 (95' - R)
    Meander
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    01:15 (95' - NC-17)
    Δάφνις και Χλόη
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε7
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:05 (115' - NC-17)
    99 Φεγγάρια
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    02:40 (85' - R)
    Οι Δικοί μου
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    02:50 (90' - R)
    Και Αυτός το Βιολί του
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (30' - R)
    Deep Shit Ε7
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:30 (30' - R)
    Deep Shit Ε8
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    04:00 (105' - R)
    Λέσχη Νέων Δισεκατομμυριούχων
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:05 (120' - R)
    The Outpost
    Πολεμική
  • COSMOTECinema3
    04:20 (100' - PG)
    Κατηγορώ τη Ζωή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:10 (50' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (100' - PG-13)
    The Three Musketeers
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share