Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Elif: Η Τουγτσέ μπαίνει στο χειρουργείο! - Ραγδαίες εξελίξεις!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

25 Μαρτίου 2019 10:18
Elif: Η Τουγτσέ μπαίνει στο χειρουργείο! - Ραγδαίες εξελίξεις!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την τηλεοπτική σειρά του STAR, Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24!

Όταν η Τουγτσέ πέφτει αναίσθητη στο πάτωμα όλοι πανικοβάλλονται. Πάνω στον πανικό, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ το σκάνε. Ο Νετζντέτ και η Αρζού μεταφέρουν την Τουγτσέ στο νοσοκομείο.

Η Αρζού είναι σε άθλια κατάσταση και ο Νετζντέτ τη στηρίζει ψυχολογικά. Η Τουγτσέ μπαίνει στο χειρουργείο. Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό και πολύ φοβισμένοι.

Πηγαίνουν στο εγκαταλελειμμένο σπίτι για να βρουν καταφύγιο.

Ο Μουράτ δεν αντέχει τις τύψεις, που νιώθει επειδή πυροβόλησε ένα παιδί. Θέλει να παραδοθεί αλλά ο Βεϊσέλ του λέει πως δεν ξέρουν τίποτα ακόμα και πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι.

Ο Μουράτ ανησυχεί για την Τουγτσέ και τηλεφωνεί στον Ερκούτ για να ρωτήσει πως είναι η μικρή. Η Αρζού θέλει να ενημερώσει τον Κενάν για το ατύχημα της Τουγτσέ αλλά δεν ξέρει τι να του πει.

Η Γκόντζα, μετά από απαίτηση του Νετζντέτ, έχει μείνει σπίτι. Όταν έρχεται ο Ερκούτ, του λέει τι συνέβη. Δεν αντέχουν να περιμένουν νέα στο σπίτι και αποφασίζουν να πάνε στο νοσοκομείο. Εκεί, η Γκόντζα λέει στον Νετζντέτ πως πρέπει να ενημερώσουν τον Κενάν και την οικογένεια αλλά εκείνος αρνείται. Η Γκόντζα όμως δεν αισθάνεται πως αυτό είναι το σωστό και έτσι παίρνει την πρωτοβουλία και ενημερώνει εκείνη τον Κενάν. Ο Κενάν και η Αλιγιέ πηγαίνουν στο νοσοκομείο.

Ο Κενάν κατηγορεί τον Νετζντέτ και την Αρζού για ό,τι συνέβη στην Τουγτσέ αλλά η Αρζού του λέει πως ο αδελφός της Ζεϊνέπ ήταν αυτός, που πυροβόλησε. Η Αλιγιέ και ο Κενάν σοκάρονται όταν το ακούν. Ο Νετζντέτ είναι θυμωμένος με τον Ερκούτ και του λέει πως δεν θα τον συγχωρήσει, που τη δύσκολη

Elif

Εάν είσαι από τους τηλεθεατές που δεν αντέχουν να περιμένουν τι θα γίνει στο τέλος της αγαπημένης του σειράς εμείς είμαστε εδώ και σου το αποκαλύπτουμε!

Elif - Εξέλιξη σοκ! Η Ζεϊνέπ δέχεται την πρόταση γάμου του Ερκούτ!

Η Μελέκ σοκαρισμένη βλέπει μπροστά της την Ελίφ, αλλά η μικρή δεν την αναγνωρίζει, ενώ η Νουρτέν την αρπάζει και φεύγουν τρέχοντας. Η Ζεϊνέπ, προκειμένου να σώσει τον Σελίμ, δέχεται να παντρευτεί τον Ερκούτ, ενώ ο Κενάν καταλαβαίνει πως αυτός είναι άνθρωπος του Νετζντέτ και ότι σίγουρα έχει κάποια σχέση με το ατύχημα της Ελίφ.

Ο Οσμάν δολοφονείται μπροστά στα μάτια του Βεϊσέλ, ο οποίος πανικοβάλλεται και κρύβεται. Η Ζεϊνέπ, χωρίς να έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί, περιμένει τον πατέρα της να φέρει τον Οσμάν στο αστυνομικό τμήμα. Οταν εκείνος φτάνει εκεί της εξηγεί τι συνέβη. Η Ζεϊνέπ προτείνει να μιλήσουν στην αστυνομία αλλά ο Βεϊσέλ την πείθει να μην το κάνει λέγοντάς της πως θα ήταν πολύ επικίνδυνο να μιλήσουν χωρίς να έχουν ακλόνητες αποδείξεις. Η Ζεϊνέπ νιώθει απελπισμένη. Θυμάται την πρόταση του Ερκούτ να χωρίσει και του ζητάει να συναντηθούν. Ο Κενάν την ακούει και αποφασίζει να την ακολουθήσει. Ο Νετζντέτ κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Οσμάν αλλά ζήτησε από τους εκτελεστές του να αφήσουν τον Βεϊσέλ να ζήσει γιατί θέλει να τον τιμωρήσει ο ίδιος. Η Τουγκτσέ είναι χαρούμενη επειδή ο Σερντάρ την πάει βόλτα, αλλά εκείνος κανονίζει να βγάλει πλαστά διαβατήρια για να το σκάσουν. Η Μελέκ υπενθυμίζει στην Τουλάι πως θέλει να πάει στο σπίτι της Φεριντέ να αφήσει το πουλόβερ για την Αϊσεγκιούλ. Ο Νετζντέτ διατάζει τον Μπεκίρ να του φέρει τον Βεϊσέλ. Η Νουρτέν αναγκάζει την Ελίφ να καθαρίσει το σπίτι και η μικρή σπάει ένα βάζο με αποτέλεσμα να κόψει το χέρι της.

Η Μελαχάτ θυμώνει με τη Νουρτέν επειδή έβαλε τη μικρή να δουλέψει και αναγκάζεται μαζί με τη μικρή να πάνε στο φαρμακείο. Στο μεταξύ, η Τουλάι δεν μπορεί να βρει τη διεύθυνση της Μελαχάτ και πηγαίνει να ρωτήσει λεπτομέρειες σε ένα μαγαζί, τη στιγμή που η Μελέκ την περιμένει στο παγκάκι του πάρκου. Ξαφνικά βλέπει μπροστά της την Ελίφ με τη Νουρτέν: «Ελίφ! Παιδί μου! Κόρη μου», ουρλιάζει και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της. Η Ελίφ όμως δεν αναγνωρίζει τη Μελέκ, ενώ η Νουρτέν αρχίζει να τρέχει με τη μικρή. Η Μελέκ τις ακολουθεί αλλά δεν μπορεί να τις προλάβει καθώς μπαίνουν σε ένα ταξί. Η Ελίφ ρωτάει τη Νουρτέν ποια ήταν η κυρία που τις ακολουθούσε και η Νουρτέν της απαντάει πως δεν την ξέρει, ωστόσο είναι μπερδεμένη, αφού νομίζει πως η Ελίφ είναι κόρη της Αρζού! Γιατί λοιπόν μια άλλη γυναίκα φώναζε την Ελίφ «κόρη μου»; Η Τουλάι βρίσκει τη Μελέκ στη μέση του δρόμου να ουρλιάζει πως απήγαγαν την κόρη της: «Πήραν την κόρη μου! Βοήθεια! Βρείτε το παιδί μου». Η Τουλάι και η Μελέκ επιστρέφουν σπίτι και η Μελέκ επαναλαμβάνει πως είδε την Ελίφ αλλά κανείς δεν την πιστεύει. «Δεν μπόρεσα να σώσω το παιδί μου! Μου την πήραν μέσα από τα χέρια», λέει και ξαναλέει, ενώ ο Βεϊσέλ, ο Μουράτ και η Τουλάι βρίσκονται σε πανικό. Η Ελίφ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα της Μελέκ και αναρωτιέται γιατί την αποκάλεσε «κόρη μου».

Elif

Η Τουγκτσέ εξαφανίζεται!

Η Ζεϊνέπ συναντάει τον Ερκούτ και του λέει πως δέχεται την πρότασή του. Ο Ερκούτ τρελαίνεται από τη χαρά του και πιάνει το χέρι της: «Δεν θα γίνω ποτέ γυναίκα σου, το κάνω για να σώσω τον Σελίμ! Μόνο εκείνον αγαπάω», του ξεκαθαρίζει και ο Κενάν παρακολουθεί τη σκηνή. Αρχίζει να σκέφτεται πως ο Σελίμ ίσως έχει δίκιο που την υποψιάζεται. Ο Σερντάρ λέει στην Τουγκτσέ πως θα πάνε κρουαζιέρα και η μικρή ενθουσιάζεται αλλά ταυτόχρονα κάνει και πολλές ερωτήσεις. Ο Μουράτ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τον πατέρα του και ο Βεϊσέλ του λέει τι συνέβη. Στο μεταξύ, ο Κενάν θυμάται όλες τις φορές που είδε τον Ερκούτ στο παρελθόν και συνειδητοποιεί πως είναι ο ίδιος άντρας που η Αρζού ισχυρίστηκε ότι ήταν ο οδηγός που χτύπησε την κόρη τους πριν από μήνες. Ο Κενάν πιστεύει πως η Αρζού ήταν αυτή που έβαλε τον Ερκούτ να ψευδομαρτυρήσει και έτσι αρπάζει τη γυναίκα του και την πάει στο σπίτι του Νετζντέτ:

«Σου έφερα πίσω την κόρη σου! Από εδώ και στο εξής παύει να είναι γυναίκα μου! Ο γάμος μας έχει τελειώσει οριστικά. Δεν πρόκειται ποτέ να πατήσει ξανά το πόδι της στο σπίτι μας». Ο Νετζντέτ λέει στον Κενάν πως δεν μπορεί να αποδείξει κανέναν από τους ισχυρισμούς του και πως ο μόνος εγκληματίας ανάμεσά τους είναι ο Σελίμ που τον πυροβόλησε. Ο Κενάν τσακώνεται με τον Νετζντέτ, ενώ ταυτόχρονα αναζητά τον Ερκούτ. Η Αρζού αισθάνεται συντριμμένη επειδή ο Κενάν την εγκατέλειψε και δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη. Η Γκοντζά καβγαδίζει με την Αρζού και τις προειδοποιεί να σταματήσουν. Η Τουγκτσέ το σκάει από τον Σερντάρ και εκείνος την αναζητά στους δρόμους σαν τρελός. Η Σεχέρ λέει στην οικογένεια πως η Τουγκτσέ δεν ήταν μέσα στο σχολικό. Ο Κενάν τρελαμένος από αγωνία τηλεφωνεί στην αστυνομία. Ο Βεϊσέλ πιστεύει πως τους έχει βάλει όλους σε κίνδυνο και αποφασίζει να το σκάσει αλλά τον πιάνουν οι άντρες του Νετζντέτ. Καταφέρνει όμως να τους ξεφύγει και κρύβεται σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι. Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως ο Κενάν έδιωξε την Αρζού από το σπίτι. Η Νουρτέν πηγαίνει στη δουλειά της αλλά δεν παίρνει μαζί της την Ελίφ, την αφήνει στην προσοχή του Μουχσίν, στον οποίο η μικρή εξηγεί τι συνέβη με τη Μελέκ. Το βράδυ η Τουγκτσέ κοιμάται σε ένα παγκάκι και την επόμενη μέρα τα ορφανά παιδιά του δρόμου την ενοχλούν και ζητάνε λεφτά: «Δώσε τα λεφτά σου», της λένε και την τραβάνε, ενώ εκείνη λέει πως δεν έχει τίποτα. Ενας περαστικός τη σώζει.

Ο Νετζντέτ διώχνει την Αλιγέ

Η Αλιγέ πιστεύει πως η Αρζού έχει απαγάγει την Τουγκτσέ και πάει στο σπίτι του Νετζντέτ να βρει την Αρζού. «Πού έχεις την Τουγκτσέ;», τη ρωτάει και η Αρζού σοκάρεται: «Τι εννοείτε πού είναι η Τουγκτσέ; Τι συνεβη στην κόρη μου;», ρωτάει με αγωνία. «Ασε το θέατρο και δώσε μου την εγγονή μου! Ξέρουμε ότι την άρπαξες από το σχολικό», επιμένει η Αλιγέ, ενώ η Αρζού αρχίζει να παθαίνει κρίση: «Πού είναι το παιδί μου; Τι της κάνατε; Ψάξατε παντού;», ενώ εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Νετζντέτ και διώχνει την Αλιγέ. Ο Κενάν έχει ειδοποιήσει την αστυνομία αλλά δεν μπορεί να περιμένει στο σπίτι, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, όμως δεν υπάρχει καμία πρόοδος και επιστρέφει σπίτι του. Η Αρζού υποψιάζεται πως ο Σερντάρ είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση της Τουγκτσέ και το λέει στον Νετζντέτ. Ισχυρίζεται πως αν τον είχε σκοτώσει όπως της είχε ζητήσει, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Είναι αποφασισμένος να βρει την εγγονή του και να κάνει τον Σερντάρ να πληρώσει για την απαγωγή της εγγονής του. Η Γκοντζά τους ακούει και τηλεφωνεί στον Σερντάρ: «Ξέρω ότι έχεις πάρει την Τουγκτσέ! Φέρ’ την πίσω γιατί θα πάθεις μεγάλο κακό! Ο Νετζντέτ θα σε σκοτώσει αν σε βρει».

Η Ζεϊνέπ ετοιμάζει τα χαρτιά του διαζυγίου

Η Ζεϊνέπ επιστρέφει αργά στο σπίτι και ο Κενάν τη ρωτάει πού ήταν. Η κοπέλα απαντάει πως ήταν στο σπίτι του πατέρα της και η Σεχέρ την ενημερώνει για την απαγωγή της Τουγκτσέ. Η Τουλάι ανησυχεί για τον Βεϊσέλ και του τηλεφωνεί. Αργότερα βγαίνει να αγοράσει κάτι να φάει και βλέπει την Τουγκτσέ μόνη της. Την πλησιάζει και η μικρή χαίρεται που τον βλέπει και του λέει πως το έσκασε από τον Σερντάρ. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνεπ και την πιέζει να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι του την Τουγκτσέ και η μικρή τρέχει να αγκαλιάσει τη Μελέκ. «Τουγκτσέ μου, τι κάνεις; Πώς περάσατε με την Ελίφ; Θα έρθει αργότερα; Πού έχει πάει;», ρωτάει και η μικρή αναρωτιέται τι συμβαίνει και της λέει πως δεν έχει ιδέα πού είναι η Ελίφ. «Μη φοβάσαι, σύντομα θα βρω την κόρη μου! Την άρπαξε μια γυναίκα, αλλά θα τη βρω», λέει η Μελέκ. Η Τουλάι αναρωτιέται ποια είναι η μικρή και ο Βεϊσέλ της λέει πως είναι η εγγονή του Νετζντέτ.

Οταν βγαίνει έξω από το σπίτι, οι άντρες του Νετζντέτ τον πιάνουν ξανά. Ο Νετζντέτ είναι έτοιμος να σκοτώσει, όταν ο Βεϊσέλ του λέει πως έχει την Τουγκτσέ. Ο Βεϊσέλ ζητάει από τον Μουράτ να φέρει τη μικρή και όταν εκείνη βλέπει τη μητέρα της χαίρεται. Ο Νετζντέτ διατάζει τους άντρες του να σκοτώσουν τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ. Μια μάχη ξεκινάει και ένας πυροβολισμός ακούγεται. Η Τουγκτσέ πέφτει στο έδαφος. Η Πελίν και η Φεραγιέ επισκέπτονται τον Σελίμ στη φυλακή. Η Πελίν λυπάται επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή αλλά χαίρεται που δεν μιλάει πια με τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ πιέζει τη Ζεϊνέπ να κάνει αίτηση διαζυγίου και εκείνη ετοιμάζει τα σχετικά έγγραφα…

Για περισσότερες τηλεοπτικές ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

TAGS
 

TV

 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (55' - PG-13)
  Berlin Station Κ3 Ε5
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  06:30 (105' - PG)
  Η Καρδιά του Δράκου (DragonHeart)
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema3
  06:50 (100' - G)
  Αγωνία
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema4HD
  06:55 (65' - PG)
  Our Girl E8
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  07:20 (110' - PG)
  Η Κατάρα του Πράσινου Σκορπιού (The Curse of the Jade Scorpion)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (60' - PG)
  Dukes of Hazzard Κ1 Ε10
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  08:15 (90' - PG)
  Pudsey το Σκυλάκι: Η Ταινία (Pudsey the Dog: The Movie)
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema3
  08:30 (90' - G)
  Σήκω Χόρεψε Συρτάκι
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (60' - PG)
  The Detail Κ1 Ε4
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  09:10 (110' - PG)
  Η Επίθεση (The Attack)
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  09:45 (115' - PG)
  Ο Σύμβουλος (A Family Man)
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  10:00 (110' - PG)
  Ο Παρθενοκυνηγός
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ1 Ε16
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ1 Ε17
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  11:00 (130' - PG)
  Ο Κανόνας της Σιωπής (The Company You Keep)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  11:40 (70' - PG)
  Sam Smith: Live in London
  Ψυχαγωγία
 • COSMOTECinema3
  11:50 (90' - G)
  Ο Δυναστείας
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - PG)
  Dukes of Hazzard Κ5 Ε18
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  12:50 (140' - PG)
  Χιντάλγκο: Καλπάζοντας στην Έρημο (Hidalgo)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG)
  A Million Little Things Κ1 Ε8
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  13:10 (110' - PG)
  Χιονάτη (Blancanieves)
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  13:20 (100' - G)
  Πρόσωπα Λησμονημένα
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG)
  The Detail Κ1 Ε5
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG)
  The Detail Κ1 Ε5
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  15:00 (105' - G)
  Ένα Τανκ στο Κρεββάτι μου
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (60' - PG-13)
  The West Wing Κ4 Ε11
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  15:00 (105' - PG)
  Στη Σκιά του Έρωτα (If Only)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  15:10 (95' - PG)
  Hearts of Spring
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (120' - PG-13)
  Flight of the Storks E2
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  16:45 (115' - G)
  Ταπεινός και Καταφρονεμένος
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema1HD
  16:45 (95' - PG)
  Οι Πρώην (Les Ex)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  16:45 (105' - PG)
  Ακαταμάχητη Αφροδίτη (Mighty Aphrodite)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (50' - PG)
  New Amsterdam Κ1 Ε18
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  18:20 (120' - PG-13)
  Κάιρο Εμπιστευτικό (The Nile Hilton Incident)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  18:30 (100' - PG)
  I Am Paul Walker
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema3
  18:40 (95' - G)
  Ο Λεφτάς
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  18:50 (60' - PG)
  The Looming Tower E4
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  19:50 (70' - R)
  Gunpowder E2
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  20:10 (110' - PG)
  Οικογένεια Άνταμς (The Addams Family)
  Μαύρη Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  20:15 (105' - G)
  Μίας Πεντάρας Νειάτα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  20:20 (40' - PG)
  Your Entertainment Fix
  Ψυχαγωγία
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (120' - R)
  Κακός Σαμαρείτης (Bad Samaritan)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (60' - PG)
  The Village Κ1 Ε5
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  22:00 (120' - G)
  Μια Ιταλίδα απ' την Κυψέλη
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  22:00 (120' - G)
  Μια Ιταλίδα απ' την Κυψέλη
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  The Good Fight Κ3 Ε6
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (105' - PG)
  Οικογένεια Άνταμς 2 (Addams Family Values)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  22:00 (120' - G)
  Μια Ιταλίδα απ' την Κυψέλη
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  22:00 (120' - G)
  Μια Ιταλίδα απ' την Κυψέλη
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  The Good Fight Κ3 Ε6
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (105' - PG)
  Οικογένεια Άνταμς 2 (Addams Family Values)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  23:00 (105' - PG)
  Ουρανοξύστης (Skyscraper)
  Δράσης
 • COSMOTECinema1HD
  23:00 (105' - PG)
  Ουρανοξύστης (Skyscraper)
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG-13)
  In the Dark Κ1 Ε3
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG-13)
  In the Dark Κ1 Ε3
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  23:45 (120' - PG-13)
  Κατά Λάθος Μαζί (All the Wrong Reasons)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  23:45 (120' - PG-13)
  Κατά Λάθος Μαζί (All the Wrong Reasons)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema3
  00:00 (80' - G)
  Η Κυρά μας, η Μαμμή
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  00:00 (40' - PG-13)
  Last Week Tonight Κ6 Ε8
  Ψυχαγωγία
 • COSMOTECinema4HD
  00:40 (60' - R)
  Save Me Κ1 Ε6
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  00:45 (95' - R)
  Εκτελεστές... Παλαιάς Κοπής (We Still Kill the Old Way)
  Δράσης
 • COSMOTECinema3
  01:20 (90' - G)
  Χαρούμενο Ξεκίνημα
  Μουσική
 • COSMOTECinema4HD
  01:40 (60' - R)
  Escape at Dannemora E5
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  01:45 (115' - R)
  Zipper
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  02:20 (100' - R)
  Εκτελεστές... Παλαιάς Κοπής 2 (We Still Steal the Old Way)
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  02:40 (50' - R)
  The Sinner Κ2 Ε3
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  02:50 (80' - G)
  Μην Είδατε τον Παναή
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  03:30 (65' - R)
  Gunpowder E2
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  03:40 (95' - R)
  Αποικία 7 (The Colony)
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema1HD
  04:00 (100' - PG-13)
  Δύο Αποφασισμένες Γυναίκες (Decoding Annie Parker)
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  04:10 (90' - G)
  Η Παριζιάνα
  Μουσική
 • COSMOTECinema4HD
  04:35 (110' - PG-13)
  Flight of the Storks E2
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  05:15 (90' - PG-13)
  The Flag
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  05:40 (95' - G)
  Ο Γυναικάς
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  05:40 (90' - R)
  Action Point
  Κωμωδία

Ροή ειδήσεων

Share