Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

Elif: Η Τουγτσέ μπαίνει στο χειρουργείο! - Ραγδαίες εξελίξεις!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

25 Μαρτίου 2019 10:18
Elif: Η Τουγτσέ μπαίνει στο χειρουργείο! - Ραγδαίες εξελίξεις!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την τηλεοπτική σειρά του STAR, Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24!

Όταν η Τουγτσέ πέφτει αναίσθητη στο πάτωμα όλοι πανικοβάλλονται. Πάνω στον πανικό, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ το σκάνε. Ο Νετζντέτ και η Αρζού μεταφέρουν την Τουγτσέ στο νοσοκομείο.

Η Αρζού είναι σε άθλια κατάσταση και ο Νετζντέτ τη στηρίζει ψυχολογικά. Η Τουγτσέ μπαίνει στο χειρουργείο. Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό και πολύ φοβισμένοι.

Πηγαίνουν στο εγκαταλελειμμένο σπίτι για να βρουν καταφύγιο.

Ο Μουράτ δεν αντέχει τις τύψεις, που νιώθει επειδή πυροβόλησε ένα παιδί. Θέλει να παραδοθεί αλλά ο Βεϊσέλ του λέει πως δεν ξέρουν τίποτα ακόμα και πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι.

Ο Μουράτ ανησυχεί για την Τουγτσέ και τηλεφωνεί στον Ερκούτ για να ρωτήσει πως είναι η μικρή. Η Αρζού θέλει να ενημερώσει τον Κενάν για το ατύχημα της Τουγτσέ αλλά δεν ξέρει τι να του πει.

Η Γκόντζα, μετά από απαίτηση του Νετζντέτ, έχει μείνει σπίτι. Όταν έρχεται ο Ερκούτ, του λέει τι συνέβη. Δεν αντέχουν να περιμένουν νέα στο σπίτι και αποφασίζουν να πάνε στο νοσοκομείο. Εκεί, η Γκόντζα λέει στον Νετζντέτ πως πρέπει να ενημερώσουν τον Κενάν και την οικογένεια αλλά εκείνος αρνείται. Η Γκόντζα όμως δεν αισθάνεται πως αυτό είναι το σωστό και έτσι παίρνει την πρωτοβουλία και ενημερώνει εκείνη τον Κενάν. Ο Κενάν και η Αλιγιέ πηγαίνουν στο νοσοκομείο.

Ο Κενάν κατηγορεί τον Νετζντέτ και την Αρζού για ό,τι συνέβη στην Τουγτσέ αλλά η Αρζού του λέει πως ο αδελφός της Ζεϊνέπ ήταν αυτός, που πυροβόλησε. Η Αλιγιέ και ο Κενάν σοκάρονται όταν το ακούν. Ο Νετζντέτ είναι θυμωμένος με τον Ερκούτ και του λέει πως δεν θα τον συγχωρήσει, που τη δύσκολη

Elif

Εάν είσαι από τους τηλεθεατές που δεν αντέχουν να περιμένουν τι θα γίνει στο τέλος της αγαπημένης του σειράς εμείς είμαστε εδώ και σου το αποκαλύπτουμε!

Elif - Εξέλιξη σοκ! Η Ζεϊνέπ δέχεται την πρόταση γάμου του Ερκούτ!

Η Μελέκ σοκαρισμένη βλέπει μπροστά της την Ελίφ, αλλά η μικρή δεν την αναγνωρίζει, ενώ η Νουρτέν την αρπάζει και φεύγουν τρέχοντας. Η Ζεϊνέπ, προκειμένου να σώσει τον Σελίμ, δέχεται να παντρευτεί τον Ερκούτ, ενώ ο Κενάν καταλαβαίνει πως αυτός είναι άνθρωπος του Νετζντέτ και ότι σίγουρα έχει κάποια σχέση με το ατύχημα της Ελίφ.

Ο Οσμάν δολοφονείται μπροστά στα μάτια του Βεϊσέλ, ο οποίος πανικοβάλλεται και κρύβεται. Η Ζεϊνέπ, χωρίς να έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί, περιμένει τον πατέρα της να φέρει τον Οσμάν στο αστυνομικό τμήμα. Οταν εκείνος φτάνει εκεί της εξηγεί τι συνέβη. Η Ζεϊνέπ προτείνει να μιλήσουν στην αστυνομία αλλά ο Βεϊσέλ την πείθει να μην το κάνει λέγοντάς της πως θα ήταν πολύ επικίνδυνο να μιλήσουν χωρίς να έχουν ακλόνητες αποδείξεις. Η Ζεϊνέπ νιώθει απελπισμένη. Θυμάται την πρόταση του Ερκούτ να χωρίσει και του ζητάει να συναντηθούν. Ο Κενάν την ακούει και αποφασίζει να την ακολουθήσει. Ο Νετζντέτ κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Οσμάν αλλά ζήτησε από τους εκτελεστές του να αφήσουν τον Βεϊσέλ να ζήσει γιατί θέλει να τον τιμωρήσει ο ίδιος. Η Τουγκτσέ είναι χαρούμενη επειδή ο Σερντάρ την πάει βόλτα, αλλά εκείνος κανονίζει να βγάλει πλαστά διαβατήρια για να το σκάσουν. Η Μελέκ υπενθυμίζει στην Τουλάι πως θέλει να πάει στο σπίτι της Φεριντέ να αφήσει το πουλόβερ για την Αϊσεγκιούλ. Ο Νετζντέτ διατάζει τον Μπεκίρ να του φέρει τον Βεϊσέλ. Η Νουρτέν αναγκάζει την Ελίφ να καθαρίσει το σπίτι και η μικρή σπάει ένα βάζο με αποτέλεσμα να κόψει το χέρι της.

Η Μελαχάτ θυμώνει με τη Νουρτέν επειδή έβαλε τη μικρή να δουλέψει και αναγκάζεται μαζί με τη μικρή να πάνε στο φαρμακείο. Στο μεταξύ, η Τουλάι δεν μπορεί να βρει τη διεύθυνση της Μελαχάτ και πηγαίνει να ρωτήσει λεπτομέρειες σε ένα μαγαζί, τη στιγμή που η Μελέκ την περιμένει στο παγκάκι του πάρκου. Ξαφνικά βλέπει μπροστά της την Ελίφ με τη Νουρτέν: «Ελίφ! Παιδί μου! Κόρη μου», ουρλιάζει και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της. Η Ελίφ όμως δεν αναγνωρίζει τη Μελέκ, ενώ η Νουρτέν αρχίζει να τρέχει με τη μικρή. Η Μελέκ τις ακολουθεί αλλά δεν μπορεί να τις προλάβει καθώς μπαίνουν σε ένα ταξί. Η Ελίφ ρωτάει τη Νουρτέν ποια ήταν η κυρία που τις ακολουθούσε και η Νουρτέν της απαντάει πως δεν την ξέρει, ωστόσο είναι μπερδεμένη, αφού νομίζει πως η Ελίφ είναι κόρη της Αρζού! Γιατί λοιπόν μια άλλη γυναίκα φώναζε την Ελίφ «κόρη μου»; Η Τουλάι βρίσκει τη Μελέκ στη μέση του δρόμου να ουρλιάζει πως απήγαγαν την κόρη της: «Πήραν την κόρη μου! Βοήθεια! Βρείτε το παιδί μου». Η Τουλάι και η Μελέκ επιστρέφουν σπίτι και η Μελέκ επαναλαμβάνει πως είδε την Ελίφ αλλά κανείς δεν την πιστεύει. «Δεν μπόρεσα να σώσω το παιδί μου! Μου την πήραν μέσα από τα χέρια», λέει και ξαναλέει, ενώ ο Βεϊσέλ, ο Μουράτ και η Τουλάι βρίσκονται σε πανικό. Η Ελίφ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα της Μελέκ και αναρωτιέται γιατί την αποκάλεσε «κόρη μου».

Elif

Η Τουγκτσέ εξαφανίζεται!

Η Ζεϊνέπ συναντάει τον Ερκούτ και του λέει πως δέχεται την πρότασή του. Ο Ερκούτ τρελαίνεται από τη χαρά του και πιάνει το χέρι της: «Δεν θα γίνω ποτέ γυναίκα σου, το κάνω για να σώσω τον Σελίμ! Μόνο εκείνον αγαπάω», του ξεκαθαρίζει και ο Κενάν παρακολουθεί τη σκηνή. Αρχίζει να σκέφτεται πως ο Σελίμ ίσως έχει δίκιο που την υποψιάζεται. Ο Σερντάρ λέει στην Τουγκτσέ πως θα πάνε κρουαζιέρα και η μικρή ενθουσιάζεται αλλά ταυτόχρονα κάνει και πολλές ερωτήσεις. Ο Μουράτ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τον πατέρα του και ο Βεϊσέλ του λέει τι συνέβη. Στο μεταξύ, ο Κενάν θυμάται όλες τις φορές που είδε τον Ερκούτ στο παρελθόν και συνειδητοποιεί πως είναι ο ίδιος άντρας που η Αρζού ισχυρίστηκε ότι ήταν ο οδηγός που χτύπησε την κόρη τους πριν από μήνες. Ο Κενάν πιστεύει πως η Αρζού ήταν αυτή που έβαλε τον Ερκούτ να ψευδομαρτυρήσει και έτσι αρπάζει τη γυναίκα του και την πάει στο σπίτι του Νετζντέτ:

«Σου έφερα πίσω την κόρη σου! Από εδώ και στο εξής παύει να είναι γυναίκα μου! Ο γάμος μας έχει τελειώσει οριστικά. Δεν πρόκειται ποτέ να πατήσει ξανά το πόδι της στο σπίτι μας». Ο Νετζντέτ λέει στον Κενάν πως δεν μπορεί να αποδείξει κανέναν από τους ισχυρισμούς του και πως ο μόνος εγκληματίας ανάμεσά τους είναι ο Σελίμ που τον πυροβόλησε. Ο Κενάν τσακώνεται με τον Νετζντέτ, ενώ ταυτόχρονα αναζητά τον Ερκούτ. Η Αρζού αισθάνεται συντριμμένη επειδή ο Κενάν την εγκατέλειψε και δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη. Η Γκοντζά καβγαδίζει με την Αρζού και τις προειδοποιεί να σταματήσουν. Η Τουγκτσέ το σκάει από τον Σερντάρ και εκείνος την αναζητά στους δρόμους σαν τρελός. Η Σεχέρ λέει στην οικογένεια πως η Τουγκτσέ δεν ήταν μέσα στο σχολικό. Ο Κενάν τρελαμένος από αγωνία τηλεφωνεί στην αστυνομία. Ο Βεϊσέλ πιστεύει πως τους έχει βάλει όλους σε κίνδυνο και αποφασίζει να το σκάσει αλλά τον πιάνουν οι άντρες του Νετζντέτ. Καταφέρνει όμως να τους ξεφύγει και κρύβεται σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι. Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως ο Κενάν έδιωξε την Αρζού από το σπίτι. Η Νουρτέν πηγαίνει στη δουλειά της αλλά δεν παίρνει μαζί της την Ελίφ, την αφήνει στην προσοχή του Μουχσίν, στον οποίο η μικρή εξηγεί τι συνέβη με τη Μελέκ. Το βράδυ η Τουγκτσέ κοιμάται σε ένα παγκάκι και την επόμενη μέρα τα ορφανά παιδιά του δρόμου την ενοχλούν και ζητάνε λεφτά: «Δώσε τα λεφτά σου», της λένε και την τραβάνε, ενώ εκείνη λέει πως δεν έχει τίποτα. Ενας περαστικός τη σώζει.

Ο Νετζντέτ διώχνει την Αλιγέ

Η Αλιγέ πιστεύει πως η Αρζού έχει απαγάγει την Τουγκτσέ και πάει στο σπίτι του Νετζντέτ να βρει την Αρζού. «Πού έχεις την Τουγκτσέ;», τη ρωτάει και η Αρζού σοκάρεται: «Τι εννοείτε πού είναι η Τουγκτσέ; Τι συνεβη στην κόρη μου;», ρωτάει με αγωνία. «Ασε το θέατρο και δώσε μου την εγγονή μου! Ξέρουμε ότι την άρπαξες από το σχολικό», επιμένει η Αλιγέ, ενώ η Αρζού αρχίζει να παθαίνει κρίση: «Πού είναι το παιδί μου; Τι της κάνατε; Ψάξατε παντού;», ενώ εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Νετζντέτ και διώχνει την Αλιγέ. Ο Κενάν έχει ειδοποιήσει την αστυνομία αλλά δεν μπορεί να περιμένει στο σπίτι, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, όμως δεν υπάρχει καμία πρόοδος και επιστρέφει σπίτι του. Η Αρζού υποψιάζεται πως ο Σερντάρ είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση της Τουγκτσέ και το λέει στον Νετζντέτ. Ισχυρίζεται πως αν τον είχε σκοτώσει όπως της είχε ζητήσει, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Είναι αποφασισμένος να βρει την εγγονή του και να κάνει τον Σερντάρ να πληρώσει για την απαγωγή της εγγονής του. Η Γκοντζά τους ακούει και τηλεφωνεί στον Σερντάρ: «Ξέρω ότι έχεις πάρει την Τουγκτσέ! Φέρ’ την πίσω γιατί θα πάθεις μεγάλο κακό! Ο Νετζντέτ θα σε σκοτώσει αν σε βρει».

Η Ζεϊνέπ ετοιμάζει τα χαρτιά του διαζυγίου

Η Ζεϊνέπ επιστρέφει αργά στο σπίτι και ο Κενάν τη ρωτάει πού ήταν. Η κοπέλα απαντάει πως ήταν στο σπίτι του πατέρα της και η Σεχέρ την ενημερώνει για την απαγωγή της Τουγκτσέ. Η Τουλάι ανησυχεί για τον Βεϊσέλ και του τηλεφωνεί. Αργότερα βγαίνει να αγοράσει κάτι να φάει και βλέπει την Τουγκτσέ μόνη της. Την πλησιάζει και η μικρή χαίρεται που τον βλέπει και του λέει πως το έσκασε από τον Σερντάρ. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνεπ και την πιέζει να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι του την Τουγκτσέ και η μικρή τρέχει να αγκαλιάσει τη Μελέκ. «Τουγκτσέ μου, τι κάνεις; Πώς περάσατε με την Ελίφ; Θα έρθει αργότερα; Πού έχει πάει;», ρωτάει και η μικρή αναρωτιέται τι συμβαίνει και της λέει πως δεν έχει ιδέα πού είναι η Ελίφ. «Μη φοβάσαι, σύντομα θα βρω την κόρη μου! Την άρπαξε μια γυναίκα, αλλά θα τη βρω», λέει η Μελέκ. Η Τουλάι αναρωτιέται ποια είναι η μικρή και ο Βεϊσέλ της λέει πως είναι η εγγονή του Νετζντέτ.

Οταν βγαίνει έξω από το σπίτι, οι άντρες του Νετζντέτ τον πιάνουν ξανά. Ο Νετζντέτ είναι έτοιμος να σκοτώσει, όταν ο Βεϊσέλ του λέει πως έχει την Τουγκτσέ. Ο Βεϊσέλ ζητάει από τον Μουράτ να φέρει τη μικρή και όταν εκείνη βλέπει τη μητέρα της χαίρεται. Ο Νετζντέτ διατάζει τους άντρες του να σκοτώσουν τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ. Μια μάχη ξεκινάει και ένας πυροβολισμός ακούγεται. Η Τουγκτσέ πέφτει στο έδαφος. Η Πελίν και η Φεραγιέ επισκέπτονται τον Σελίμ στη φυλακή. Η Πελίν λυπάται επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή αλλά χαίρεται που δεν μιλάει πια με τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ πιέζει τη Ζεϊνέπ να κάνει αίτηση διαζυγίου και εκείνη ετοιμάζει τα σχετικά έγγραφα…

Για περισσότερες τηλεοπτικές ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

TAGS
 

TV

 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG)
  Charmed Κ1 Ε11
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema1HD
  06:10 (160' - PG)
  Οι Άθλιοι (Les Miserables)
  Μιούζικαλ
 • COSMOTECinema4HD
  07:00 (60' - PG)
  New Amsterdam Κ1 Ε2
  Δράμα - Ψυχ. Δράμα
 • COSMOTECinema3
  07:10 (100' - PG)
  Το Δόλωμα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  07:20 (100' - PG)
  Ιστορία Αγάπης (Love Story)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (60' - PG)
  Dukes of Hazzard Κ3 Ε20
  Δράσης
 • COSMOTECinema3
  08:50 (120' - G)
  Μια Ιταλίδα απ' την Κυψέλη
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  08:50 (140' - PG)
  Πιάσε με αν Μπορείς (Catch Me If You Can)
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (60' - PG)
  MacGyver Κ3 Ε17
  Δράσης
 • COSMOTECinema2HD
  09:00 (90' - PG)
  Λέο ντα Βίντσι: Αποστολή Μόνα Λίζα (Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (30' - PG)
  I Feel Bad Κ1 Ε12
  Κωμωδία - Ρομαντική
 • COSMOTECinema4HD
  10:30 (30' - PG)
  I Feel Bad Κ1 Ε13
  Κωμωδία - Ρομαντική
 • COSMOTECinema2HD
  10:30 (135' - PG)
  Εβίτα (Evita)
  Μιούζικαλ
 • COSMOTECinema3
  10:50 (90' - G)
  Σήκω Χόρεψε Συρτάκι
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (30' - PG)
  The Good Place Κ3 Ε12
  Κωμωδία - Ρομαντική
 • COSMOTECinema1HD
  11:10 (110' - PG)
  Breaking the Bank
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  11:30 (30' - PG)
  The Good Place Κ3 Ε13
  Κωμωδία - Ρομαντική
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - PG)
  The Looming Tower Ε4
  Δράμα - Ψυχ. Δράμα
 • COSMOTECinema3
  12:20 (100' - PG)
  Αγάπη και Αίμα
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  12:45 (90' - PG)
  Διαζύγιο αλά Γαλλικά (L'Ex de Ma Vie)
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  13:00 (100' - PG)
  King Charles III
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG)
  New Amsterdam Κ1 Ε2
  Δράμα - Ψυχ. Δράμα
 • COSMOTECinema3
  14:00 (80' - PG)
  Έρωτας στους Αμμόλοφους
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG)
  FBI Κ1 Ε22
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema3
  14:00 (80' - PG)
  Έρωτας στους Αμμόλοφους
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG)
  FBI Κ1 Ε22
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema2HD
  14:15 (120' - PG)
  Η Ιστορία μιας Πρεμιέρας (Reset)
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema1HD
  14:40 (140' - PG)
  Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση (War for the Planet of the Apes)
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (60' - PG-13)
  The West Wing Κ6 Ε13
  Δράμα - Ψυχ. Δράμα
 • COSMOTECinema3
  15:20 (95' - G)
  Ότι Λάμπει Είναι Χρυσός
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (60' - PG)
  Charmed Κ1 Ε11
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema2HD
  16:15 (105' - PG)
  Λουλούδια (Loreak)
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  16:55 (100' - PG)
  Πειραιάς, Ώρα 07:30
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema1HD
  17:00 (105' - PG)
  Ο Γκρινιάρης (Here Comes the Grump)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  17:00 (60' - PG-13)
  The Late Late Show with James Corden Κ5 Ε29
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (50' - PG)
  MacGyver Κ3 Ε17
  Δράσης
 • COSMOTECinema2HD
  18:00 (120' - PG)
  Τα Πουλιά (The Birds)
  Τρόμου
 • COSMOTECinema3
  18:35 (105' - PG-13)
  Ράκος Νο14
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  18:45 (95' - PG-13)
  Στις Τρεις Κορυφές (Three Peaks)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  18:50 (50' - PG)
  The Resident Κ2 Ε7
  Δράμα - Ψυχ. Δράμα
 • COSMOTECinema4HD
  19:40 (70' - PG-13)
  The Spanish Princess Ε8
  Δράμα - Ψυχ. Δράμα
 • COSMOTECinema2HD
  20:00 (120' - PG-13)
  Το Μυστικό της Πέτρα (Petra)
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  20:20 (100' - G)
  Η Σμυρνιά
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  20:20 (40' - PG)
  Hollywood on Set
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema4HD
  20:50 (70' - PG)
  My Brilliant Friend Κ1 Ε7
  Δράμα - Ψυχ. Δράμα
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (110' - PG)
  Run the Tide
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  22:00 (100' - G)
  Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG)
  Beecham House Κ1 Ε1
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (120' - PG)
  Ο Ant-Man και η Σφήκα (Ant-Man and the Wasp)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (120' - PG)
  Ο Ant-Man και η Σφήκα (Ant-Man and the Wasp)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  22:00 (100' - G)
  Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG)
  Beecham House Κ1 Ε1
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (120' - PG)
  Ο Ant-Man και η Σφήκα (Ant-Man and the Wasp)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (120' - PG)
  Ο Ant-Man και η Σφήκα (Ant-Man and the Wasp)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema1HD
  22:50 (95' - R)
  Λύκοι Ανάμεσά μας (Wolves)
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema1HD
  22:50 (95' - R)
  Λύκοι Ανάμεσά μας (Wolves)
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG)
  Beecham House Κ1 Ε2
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG)
  Beecham House Κ1 Ε2
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema3
  23:40 (95' - PG)
  Εγωισμός
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema3
  23:40 (95' - PG)
  Εγωισμός
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  00:00 (60' - PG-13)
  Bad Blood Κ2 Ε5
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema2HD
  00:00 (100' - PG-13)
  Lady Bird
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  00:25 (105' - R)
  Ονειρεύομαι σε Άλλη Γλώσσα (I Dream in Another Language)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  01:00 (60' - PG-13)
  Knightfall Κ2 Ε6
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  01:15 (95' - G)
  Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο
  Μουσική
 • COSMOTECinema2HD
  01:40 (105' - R)
  Η Πεντάμορφη και η Αγέλη
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  02:00 (60' - PG-13)
  The West Wing Κ1 Ε14
  Δράμα - Ψυχ. Δράμα
 • COSMOTECinema1HD
  02:10 (95' - R)
  Θάρρος ή Αλήθεια (Truth or Dare)
  Τρόμου
 • COSMOTECinema3
  02:50 (85' - G)
  Άλλος... για το Εκατομμύριο!
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  03:00 (60' - PG-13)
  The Bold Type Κ3 Ε10
  Κωμωδία - Ρομαντική
 • COSMOTECinema2HD
  03:25 (95' - PG-13)
  Η Συνωμοσία της Σκιάς (The Eavesdropper)
  Πολιτικό θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  03:45 (95' - PG-13)
  Absolutely Fabulous: Η Ταινία (Absolutely Fabulous: The Movie)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  04:00 (60' - PG)
  The Resident Κ2 Ε7
  Δράμα - Ψυχ. Δράμα
 • COSMOTECinema3
  04:15 (100' - G)
  Ο Γυναικάς
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  05:00 (60' - PG-13)
  Bad Blood Κ2 Ε5
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema2HD
  05:00 (130' - PG-13)
  Ο Άνθρωπος με τα Χίλια Πρόσωπα (Smoke and Mirrors)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  05:20 (90' - R)
  James White
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  05:55 (120' - G)
  Μια Ζωή την Έχουμε
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG)
  Charmed Κ1 Ε12
  Φαντασίας

Ροή ειδήσεων

Share