Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Master Chef: Επιτέλους το περιβόητο ''εν κουλί'' έγινε μαρμελάδα!

Έπρεπε να γίνει...

22 Μαρτίου 2019 14:29
Master Chef: Επιτέλους το περιβόητο ''εν κουλί'' έγινε μαρμελάδα!

Η πιο επική ατάκα του παίκτη Χαράλαμπου το... «Κουλί τούτο; Κουλί; Να στοκάρω τον τοίχο να κλείσω καμία τρύπα. Εν κουλί;» έγινε η viral φράση που έχει τρελάνει τους λάτρεις του Master Chef. Και φυσικά καποιοι δεν το άφησαν έτσι και το έκαναν και μαρμελάδα! Ο Χαράλαμπος είναι ο παίκτης που αγαπάμε να μισούμε και τον βλεπουμε να μαλώνει συνεχώς με τον Παντελή.

Ένα ζαχαροπλαστείο στην Κάλυμνο ύστερα από την τεράστια δημοσιότητα που κέρδισε το Εν Κουλί, δημιούργησε μαρμελάδα προς τιμήν μίας από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης των τελευταίων χρόνων. O αδερφός του Παντελή, που είναι ζαχαροπλάστης στην Κάλυμνο, αποφάσισε να δημιουργήσει αυτή τη φορά μαρμελάδα από γλυκό τοματάκι και ξετρέλανε το διαδίκτυο!

Master Chef: Έξαλλος ο Πάνος Ιωαννίδης με τον Παντελή! Τι συνέβη; (video)

Έξω από τα ρούχα του βγήκε ο κριτής!
Μπορεί ο Παντελής να είναι από τα καλύτερα παιδιά του Master Chef, όμως κατάφερε να κάνει έξαλλο τον Πάνο Ιωαννίδη!

Ο Παντελής επέμενε, ο σεφ δεν μπορούσε να συνεχίσει να τον ακούει.
«Το ψήσιμο μου έφυγε λίγο παραπάνω απ’ όσο ήθελα, αλλά η αρχική μου ιδέα ήταν να πάρει ένα χρωματάκι… Το ήθελα αυτό και το ξεκίνησα σε δυνατή θερμοκρασία γι’ αυτό το λόγο. Δεν θέλω να πουλήσω κάτι, όχι όχι. Υπάρχει ένας τρόπος που ψήνεις το ψωμί, σε δυνατή θερμοκρασία και μετά το χαμηλώνεις», είπε ο Παντελής ως δικαιολογία για τα ψωμάκια που έκανε στην ομαδική δοκιμασία.

Στη συνέχεια ο Πάνος Ιωαννίδης του απάντησε: «Τι πρέπει να πάρει χρωματάκι; Αυτό μην πας να το πουλήσεις πουθενά, δεν θα το πουλήσεις πουθενά. Όχι, αυτό κάνεις τώρα. Υπάρχει ένας τρόπος; Κοίτα, κάτι ψιλά γνωρίζω κι εγώ από ψωμί, έχω ασχοληθεί λιγάκι. Αυτό που λες δεν το έχω ξανακούσει. Και αν το έχω ακούσει εγώ, πίστεψέ με δεν υπάρχει».

Φυσικά ο Παντελής επέμενε, για να έρθει η αντίδραση του σεφ ο οποίος του είπε: «Συνεχίζεις; Κάνω ότι δεν το άκουσα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr


TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share