Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Elif: Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνεπ και την πιέζει για το διαζύγιο!

Τι θα δούμε σήμερα;

21 Μαρτίου 2019 08:14
Elif: Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνεπ και την πιέζει για το διαζύγιο!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Star, Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24!

Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως εκείνο το πρωινό δεν είδε τη Τουγτσέ να ανεβαίνει στο σχολικό και φοβάται πως την απήγαγαν. Επίσης της λέει πως ο Κενάν έδιωξε την Αρζού από το σπίτι.

Η Νουρτέν πηγαίνει στη δουλειά της αλλά δεν παίρνει μαζί της την Ελίφ, την αφήνει στην προσοχή του Μουχσίν. Η Ελίφ βλέπει στα όνειρά της τη Μελέκ.

Η Ελίφ μιλάει στον Μουχσίν για το περιστατικό με τη Μελέκ. Όταν η Τουγτσέ βλέπει τον Σερντάρ μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, διστάζει να πάει.

Ζητάει βοήθεια από ένα οδηγό ταξί αλλά εκείνος αρνείται επειδή η μικρή δεν έχει χρήματα.

Νυχτώνει και η Τουγτσέ φοβάται. Αποκοιμιέται σε ένα παγκάκι στο πάρκο και την επόμενη μέρα, τα ορφανά παιδιά του δρόμου την ενοχλούν και ζητάνε λεφτά.

Ένας περαστικός σώζει την Τουγτσέ. Η Αλιγιέ πιστεύει πως η Αρζού απήγαγε την Τουγτσέ.

Πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και ρωτάει την Αρζού για την Τουγτσέ αλλά εκείνη δεν ξέρει τίποτα.

Η Αλιγιέ της λέει πως αν μάθει ότι η Αρζού έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση της Τουγτσέ θα της ζητήσει εξηγήσεις.

Ο Νετζντέτ ακούει τη φασαρία και κατεβαίνει στο σαλόνι και διώχνει την Αλιγιέ.

Ο Κενάν έχει ειδοποιήσει την αστυνομία αλλά δεν μπορεί να περιμένει στο σπίτι, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα αλλά δεν υπάρχει καμία πρόοδος και επιστρέφει σπίτι του.

Η Αρζού υποψιάζεται πως ο Σερντάρ είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση της Τουγτσέ.

Όταν λέει στον Νετζντέτ πως ο Σερντάρ την ενοχλεί συνεχώς και πως αυτός έχει απαγάγει την Τουγτσέ, ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος.

Της λέει πως αν τον είχε σκοτώσει όπως της είχε ζητήσει, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Ο Νετζντέτ είναι αποφασισμένος να βρει την Τουγτσέ και να κάνει τον Σερντάρ να πληρώσει για την απαγωγή της εγγονής του.

Η Γκόντζα ακούει τον Νετζντέτ και την Αρζού να μιλάνε και μαθαίνει πως ο Σερντάρ είναι ο απαγωγέας της Τουγτσέ. Τηλεφωνεί στον Σερντάρ και τον ενημερώνει για την κατάσταση.

Η Ζεϊνέπ επιστρέφει αργά στο σπίτι και ο Κενάν τη ρωτάει που ήταν. Η κοπέλα απαντάει πως ήταν στο σπίτι του πατέρα της και η Σεχέρ την ενημερώνει για την απαγωγή της Τουγτσέ.

Ο Βεϊσέλ βρίσκεται σε δύσκολη θέση στο εγκαταλειμμένο σπίτι.

Η Τουλάι και ο Μουράτ τον σκέφτονται συνεχώς. Η Τουλάι του τηλεφωνεί και εκείνος της λέει πως όλα είναι καλά και πως έχει βρει ένα ασφαλές μέρος.

Πηγαίνει να αγοράσει κάτι να φάει και βλέπει την Τουγτσέ μόνη της. Η Τουγτσέ θυμάται πως είναι ο πατέρας της Ζεϊνέπ και χαίρεται πολύ που τον βλέπει.

Του λέει πως το έσκασε από τον Σερντάρ. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνεπ και την πιέζει να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Ο Ερκούτ μαθαίνει για το νέο διαβατήριο που έβγαλε ο Σερντάρ και ενημερώνει τον Νετζντέτ…

Εάν είστε κι εσείς από τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς που δεν μπορείτε να περιμένετε για να δείτε το τέλος εμείς είμαστε εδώ και σας το αποκαλύπτουμε!

Elif: Έρχονται τα πάνω κάτω! Τι συμβαίνει με την Μελέκ;

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24!

Η Νουρτέν αναγκάζει την Ελίφ να καθαρίσει το σπίτι. Η μικρή σπάει ένα βάζο και κόβει το χέρι της. Η Μελαχάτ θυμώνει με τη Νουρτέν επειδή έβαλε τη μικρή να δουλέψει. Η Νουρτέν πηγαίνει την Ελίφ στο φαρμακείο για να δουν το χέρι της.

Η Μελέκ και η Τουλάι πηγαίνουν να επισκεφθούν τη Μελαχάτ. Η Τουλάι δεν μπορεί να βρει τη διεύθυνση και πηγαίνει να ρωτήσει λεπτομέρειες σε ένα μαγαζί. Η Μελέκ την περιμένει και ξαφνικά βλέπει την Ελίφ με τη Νουρτέν και φωνάζει το όνομα της κόρης της. Δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της.

Η Ελίφ όμως δεν αναγνωρίζει τη Μελέκ. Η Νουρτέν αρχίζει να τρέχει με την Ελίφ. Η Μελέκ τις ακολουθεί αλλά δεν μπορεί να τις προλάβει καθώς μπαίνουν σε ένα ταξί. Η Ελίφ ρωτάει τη Νουρτέν ποια ήταν η κυρία που τις ακολουθούσε και η Νουρτέν της απαντάει πως δεν την ξέρει και πως σίγουρα είναι κάποια τρελή, όμως και η ίδια είναι μπερδεμένη. Νομίζει πως η Ελίφ είναι κόρη της Αρζού και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Μελέκ την αποκαλούσε «κόρη της». Το μόνο όμως που τη νοιάζει είναι τα χρήματα, που θα πάρει από την Αρζού.

Ο Μουχσίν ρωτάει τη Νουρτέν και την Ελίφ γιατί γύρισαν νωρίς και η Νουρτέν απαντάει επειδή η Ελίφ έκοψε το χέρι της. Η Τουλάι δεν βρίσκει τη Μελέκ και ανησυχεί. Τη βρίσκει στη μέση του δρόμου να ουρλιάζει πως απήγαγαν την κόρη της. Η Ελίφ θυμάται κάποιες στιγμές σχετικά με τη Μελέκ αλλά δεν έχει επανέλθει ακόμα η μνήμη της. Η Ελίφ θέλει να μιλήσει στον Μουχσίν για τη Μελέκ αλλά η Νουρτέν επεμβαίνει και τη σταματά. Στέλνει τον Μουχσίν στον μπακάλη και λέει στην Ελίφ να μην πει λέξη σε κανέναν για τη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ συναντάει τον Ερκούτ και του λέει πως δέχεται την πρότασή του.

Ο Ερκούτ τρελαίνεται από τη χαρά του και πιάνει το χέρι της Ζεϊνεπ αλλά την κοπέλα το μόνο, που τη νοιάζει είναι να σώσει τον Σελίμ. Λέει στον Ερκούτ να μην περιμένει τίποτα περισσότερο από εκείνη. Ο Κενάν ακολουθεί τη Ζεϊνέπ και βλέπει τον Ερκούτ να κρατάει τρυφερά το χέρι της. Αρχίζει να σκέφτεται πως ο Σελίμ ίσως έχει δίκιο, που την υποψιάζεται. Η Τουγτσέ βαριέται μόνη της στο σπίτι του Σερντάρ και χαίρεται όταν εκείνος επιστρέφει. Ο Σερντάρ της λέει πως θα πάνε κρουαζιέρα και η μικρή ενθουσιάζεται αλλά ταυτόχρονα κάνει και πολλές ερωτήσεις. Αναρωτιέται αν το γνωρίζει η μητέρα της και γιατί δεν πήγαν στο σπίτι της να πάρει τα ρούχα της. Ο Σερντάρ προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει. Ο Βεϊσέλ φοβάται πως θα έχει το τέλος του Όσμαν. Ο Μουράτ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τον πατέρα του και ο Βεϊσέλ του λέει τι συνέβη. Η Τουλάι και η Μελέκ επιστρέφουν σπίτι και η Μελέκ επαναλαμβάνει πως είδε την Ελίφ αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Ο Νετζντέτ είναι θυμωμένος επειδή οι άντρες του δεν έχουν βρει ακόμα τον Βεϊσέλ…

Elif - Εξέλιξη σοκ! Η Ζεϊνέπ δέχεται την πρόταση γάμου του Ερκούτ!
Η Μελέκ σοκαρισμένη βλέπει μπροστά της την Ελίφ, αλλά η μικρή δεν την αναγνωρίζει, ενώ η Νουρτέν την αρπάζει και φεύγουν τρέχοντας. Η Ζεϊνέπ, προκειμένου να σώσει τον Σελίμ, δέχεται να παντρευτεί τον Ερκούτ, ενώ ο Κενάν καταλαβαίνει πως αυτός είναι άνθρωπος του Νετζντέτ και ότι σίγουρα έχει κάποια σχέση με το ατύχημα της Ελίφ.

Ο Οσμάν δολοφονείται μπροστά στα μάτια του Βεϊσέλ, ο οποίος πανικοβάλλεται και κρύβεται. Η Ζεϊνέπ, χωρίς να έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί, περιμένει τον πατέρα της να φέρει τον Οσμάν στο αστυνομικό τμήμα. Οταν εκείνος φτάνει εκεί της εξηγεί τι συνέβη. Η Ζεϊνέπ προτείνει να μιλήσουν στην αστυνομία αλλά ο Βεϊσέλ την πείθει να μην το κάνει λέγοντάς της πως θα ήταν πολύ επικίνδυνο να μιλήσουν χωρίς να έχουν ακλόνητες αποδείξεις.

Η Ζεϊνέπ νιώθει απελπισμένη.

Θυμάται την πρόταση του Ερκούτ να χωρίσει και του ζητάει να συναντηθούν. Ο Κενάν την ακούει και αποφασίζει να την ακολουθήσει. Ο Νετζντέτ κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Οσμάν αλλά ζήτησε από τους εκτελεστές του να αφήσουν τον Βεϊσέλ να ζήσει γιατί θέλει να τον τιμωρήσει ο ίδιος. Η Τουγκτσέ είναι χαρούμενη επειδή ο Σερντάρ την πάει βόλτα, αλλά εκείνος κανονίζει να βγάλει πλαστά διαβατήρια για να το σκάσουν. Η Μελέκ υπενθυμίζει στην Τουλάι πως θέλει να πάει στο σπίτι της Φεριντέ να αφήσει το πουλόβερ για την Αϊσεγκιούλ. Ο Νετζντέτ διατάζει τον Μπεκίρ να του φέρει τον Βεϊσέλ. Η Νουρτέν αναγκάζει την Ελίφ να καθαρίσει το σπίτι και η μικρή σπάει ένα βάζο με αποτέλεσμα να κόψει το χέρι της.

Η Μελαχάτ θυμώνει με τη Νουρτέν επειδή έβαλε τη μικρή να δουλέψει και αναγκάζεται μαζί με τη μικρή να πάνε στο φαρμακείο. Στο μεταξύ, η Τουλάι δεν μπορεί να βρει τη διεύθυνση της Μελαχάτ και πηγαίνει να ρωτήσει λεπτομέρειες σε ένα μαγαζί, τη στιγμή που η Μελέκ την περιμένει στο παγκάκι του πάρκου. Ξαφνικά βλέπει μπροστά της την Ελίφ με τη Νουρτέν: «Ελίφ!

Παιδί μου! Κόρη μου», ουρλιάζει και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της. Η Ελίφ όμως δεν αναγνωρίζει τη Μελέκ, ενώ η Νουρτέν αρχίζει να τρέχει με τη μικρή. Η Μελέκ τις ακολουθεί αλλά δεν μπορεί να τις προλάβει καθώς μπαίνουν σε ένα ταξί. Η Ελίφ ρωτάει τη Νουρτέν ποια ήταν η κυρία που τις ακολουθούσε και η Νουρτέν της απαντάει πως δεν την ξέρει, ωστόσο είναι μπερδεμένη, αφού νομίζει πως η Ελίφ είναι κόρη της Αρζού! Γιατί λοιπόν μια άλλη γυναίκα φώναζε την Ελίφ «κόρη μου»; Η Τουλάι βρίσκει τη Μελέκ στη μέση του δρόμου να ουρλιάζει πως απήγαγαν την κόρη της: «Πήραν την κόρη μου! Βοήθεια! Βρείτε το παιδί μου».

Η Τουλάι και η Μελέκ επιστρέφουν σπίτι και η Μελέκ επαναλαμβάνει πως είδε την Ελίφ αλλά κανείς δεν την πιστεύει. «Δεν μπόρεσα να σώσω το παιδί μου! Μου την πήραν μέσα από τα χέρια», λέει και ξαναλέει, ενώ ο Βεϊσέλ, ο Μουράτ και η Τουλάι βρίσκονται σε πανικό. Η Ελίφ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα της Μελέκ και αναρωτιέται γιατί την αποκάλεσε «κόρη μου».

Η Τουγκτσέ εξαφανίζεται!

H Ζεϊνέπ συναντάει τον Ερκούτ και του λέει πως δέχεται την πρότασή του. Ο Ερκούτ τρελαίνεται από τη χαρά του και πιάνει το χέρι της: «Δεν θα γίνω ποτέ γυναίκα σου, το κάνω για να σώσω τον Σελίμ! Μόνο εκείνον αγαπάω», του ξεκαθαρίζει και ο Κενάν παρακολουθεί τη σκηνή. Αρχίζει να σκέφτεται πως ο Σελίμ ίσως έχει δίκιο που την υποψιάζεται. Ο Σερντάρ λέει στην Τουγκτσέ πως θα πάνε κρουαζιέρα και η μικρή ενθουσιάζεται αλλά ταυτόχρονα κάνει και πολλές ερωτήσεις.

Ο Μουράτ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τον πατέρα του και ο Βεϊσέλ του λέει τι συνέβη. Στο μεταξύ, ο Κενάν θυμάται όλες τις φορές που είδε τον Ερκούτ στο παρελθόν και συνειδητοποιεί πως είναι ο ίδιος άντρας που η Αρζού ισχυρίστηκε ότι ήταν ο οδηγός που χτύπησε την κόρη τους πριν από μήνες. Ο Κενάν πιστεύει πως η Αρζού ήταν αυτή που έβαλε τον Ερκούτ να ψευδομαρτυρήσει και έτσι αρπάζει τη γυναίκα του και την πάει στο σπίτι του Νετζντέτ:

«Σου έφερα πίσω την κόρη σου! Από εδώ και στο εξής παύει να είναι γυναίκα μου! Ο γάμος μας έχει τελειώσει οριστικά. Δεν πρόκειται ποτέ να πατήσει ξανά το πόδι της στο σπίτι μας». Ο Νετζντέτ λέει στον Κενάν πως δεν μπορεί να αποδείξει κανέναν από τους ισχυρισμούς του και πως ο μόνος εγκληματίας ανάμεσά τους είναι ο Σελίμ που τον πυροβόλησε.

Ο Κενάν τσακώνεται με τον Νετζντέτ, ενώ ταυτόχρονα αναζητά τον Ερκούτ. Η Αρζού αισθάνεται συντριμμένη επειδή ο Κενάν την εγκατέλειψε και δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη. Η Γκοντζά καβγαδίζει με την Αρζού και τις προειδοποιεί να σταματήσουν.

Η Τουγκτσέ το σκάει από τον Σερντάρ και εκείνος την αναζητά στους δρόμους σαν τρελός. Η Σεχέρ λέει στην οικογένεια πως η Τουγκτσέ δεν ήταν μέσα στο σχολικό.

Ο Κενάν τρελαμένος από αγωνία τηλεφωνεί στην αστυνομία. Ο Βεϊσέλ πιστεύει πως τους έχει βάλει όλους σε κίνδυνο και αποφασίζει να το σκάσει αλλά τον πιάνουν οι άντρες του Νετζντέτ. Καταφέρνει όμως να τους ξεφύγει και κρύβεται σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι. Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως ο Κενάν έδιωξε την Αρζού από το σπίτι.

Η Νουρτέν πηγαίνει στη δουλειά της αλλά δεν παίρνει μαζί της την Ελίφ, την αφήνει στην προσοχή του Μουχσίν, στον οποίο η μικρή εξηγεί τι συνέβη με τη Μελέκ. Το βράδυ η Τουγκτσέ κοιμάται σε ένα παγκάκι και την επόμενη μέρα τα ορφανά παιδιά του δρόμου την ενοχλούν και ζητάνε λεφτά: «Δώσε τα λεφτά σου», της λένε και την τραβάνε, ενώ εκείνη λέει πως δεν έχει τίποτα. Ενας περαστικός τη σώζει.

Ο Νετζντέτ διώχνει την Αλιγέ

Η Αλιγέ πιστεύει πως η Αρζού έχει απαγάγει την Τουγκτσέ και πάει στο σπίτι του Νετζντέτ να βρει την Αρζού. «Πού έχεις την Τουγκτσέ;», τη ρωτάει και η Αρζού σοκάρεται: «Τι εννοείτε πού είναι η Τουγκτσέ; Τι συνεβη στην κόρη μου;», ρωτάει με αγωνία. «Ασε το θέατρο και δώσε μου την εγγονή μου! Ξέρουμε ότι την άρπαξες από το σχολικό», επιμένει η Αλιγέ, ενώ η Αρζού αρχίζει να παθαίνει κρίση: «Πού είναι το παιδί μου; Τι της κάνατε; Ψάξατε παντού;», ενώ εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Νετζντέτ και διώχνει την Αλιγέ.

Ο Κενάν έχει ειδοποιήσει την αστυνομία αλλά δεν μπορεί να περιμένει στο σπίτι, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, όμως δεν υπάρχει καμία πρόοδος και επιστρέφει σπίτι του. Η Αρζού υποψιάζεται πως ο Σερντάρ είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση της Τουγκτσέ και το λέει στον Νετζντέτ. Ισχυρίζεται πως αν τον είχε σκοτώσει όπως της είχε ζητήσει, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Είναι αποφασισμένος να βρει την εγγονή του και να κάνει τον Σερντάρ να πληρώσει για την απαγωγή της εγγονής του. Η Γκοντζά τους ακούει και τηλεφωνεί στον Σερντάρ: «Ξέρω ότι έχεις πάρει την Τουγκτσέ! Φέρ’ την πίσω γιατί θα πάθεις μεγάλο κακό! Ο Νετζντέτ θα σε σκοτώσει αν σε βρει».

Η Ζεϊνέπ ετοιμάζει τα χαρτιά του διαζυγίου

Η Ζεϊνέπ επιστρέφει αργά στο σπίτι και ο Κενάν τη ρωτάει πού ήταν. Η κοπέλα απαντάει πως ήταν στο σπίτι του πατέρα της και η Σεχέρ την ενημερώνει για την απαγωγή της Τουγκτσέ. Η Τουλάι ανησυχεί για τον Βεϊσέλ και του τηλεφωνεί. Αργότερα βγαίνει να αγοράσει κάτι να φάει και βλέπει την Τουγκτσέ μόνη της. Την πλησιάζει και η μικρή χαίρεται που τον βλέπει και του λέει πως το έσκασε από τον Σερντάρ. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνεπ και την πιέζει να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι του την Τουγκτσέ και η μικρή τρέχει να αγκαλιάσει τη Μελέκ. «Τουγκτσέ μου, τι κάνεις; Πώς περάσατε με την Ελίφ; Θα έρθει αργότερα; Πού έχει πάει;», ρωτάει και η μικρή αναρωτιέται τι συμβαίνει και της λέει πως δεν έχει ιδέα πού είναι η Ελίφ. «Μη φοβάσαι, σύντομα θα βρω την κόρη μου! Την άρπαξε μια γυναίκα, αλλά θα τη βρω», λέει η Μελέκ. Η Τουλάι αναρωτιέται ποια είναι η μικρή και ο Βεϊσέλ της λέει πως είναι η εγγονή του Νετζντέτ.

Οταν βγαίνει έξω από το σπίτι, οι άντρες του Νετζντέτ τον πιάνουν ξανά. Ο Νετζντέτ είναι έτοιμος να σκοτώσει, όταν ο Βεϊσέλ του λέει πως έχει την Τουγκτσέ. Ο Βεϊσέλ ζητάει από τον Μουράτ να φέρει τη μικρή και όταν εκείνη βλέπει τη μητέρα της χαίρεται. Ο Νετζντέτ διατάζει τους άντρες του να σκοτώσουν τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ. Μια μάχη ξεκινάει και ένας πυροβολισμός ακούγεται. Η Τουγκτσέ πέφτει στο έδαφος. Η Πελίν και η Φεραγιέ επισκέπτονται τον Σελίμ στη φυλακή. Η Πελίν λυπάται επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή αλλά χαίρεται που δεν μιλάει πια με τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ πιέζει τη Ζεϊνέπ να κάνει αίτηση διαζυγίου και εκείνη ετοιμάζει τα σχετικά έγγραφα…

Για περισσότερες τηλεοπτικές ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

TAGS
 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    06:05 (85' - G)
    Πνεύμα από Σπίτι
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:20 (85' - PG)
    Πάρε Κόσμε
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    07:25 (130' - PG-13)
    Need for Speed
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (90' - PG-13)
    Είναι για το Καλό σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    08:45 (115' - PG)
    Ο Ζηλιαρόγατος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:00 (105' - PG-13)
    Ζωή σε Φιλμ
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    09:35 (90' - G)
    Μπάντι, ο Ροκ Σταρ
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:40 (105' - PG)
    Φουκαράδες και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:45 (100' - PG-13)
    Το Αριστερό μου Πόδι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    11:05 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:55 (65' - PG-13)
    Guilt Κ3 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    12:25 (85' - PG)
    Δόκτωρ Ζι-Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    12:25 (95' - PG-13)
    Ο Πόλεμος των Drones
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    12:45 (25' - PG-13)
    Ο Ήλιος Ενέχυρο
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε3
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    13:10 (100' - PG)
    Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    13:50 (100' - PG)
    Ο Άνθρωπος που Έσπαγε Πλάκα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    14:50 (100' - PG-13)
    Δικαστής Ντρεντ
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε5
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    15:30 (100' - PG)
    Ο Νάνος και οι 7 Χιονάτες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε5
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    16:15 (95' - PG)
    The Princess and the Bodyguard
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:30 (110' - PG)
    Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    16:55 (65' - R)
    Billions Κ7 Ε9
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    17:10 (105' - PG)
    Ένας Ήρως με Παντούφλες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (110' - R)
    Το Μυστικό μου Λουλούδι
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    18:20 (100' - R)
    Hitman: Πράκτορας Νο.47
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    18:55 (90' - PG)
    Τρεις Κούκλες κι Εγώ
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - PG)
    Watch Next Κ3 Ε23
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - R)
    The Κόπανοι
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (125' - PG-13)
    I'll Find You
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    21:05 (25' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε3
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε4
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (90' - R)
    Broken Vows
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:10 (100' - R)
    Ξαφνικός Έρωτας
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    01:25 (170' - R)
    Οι Μισητοί Οκτώ
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε8
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:30 (100' - R)
    Η Ώρα του Λύκου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (120' - PG-13)
    Ορατότης Μηδέν
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema1HD
    04:10 (95' - R)
    Confess, Fletch
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    04:15 (105' - R)
    El Chicano
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:50 (80' - PG)
    Διαβόλου Κάλτσα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (65' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (95' - PG-13)
    Μάλιστα, Σεφ!
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (105' - PG-13)
    Orca
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share