Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Μια γυναίκα που χάνει το παιδί της είναι μια ιστορία τραγική»! - Η εξομολόγηση πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού!

Συγκινούν τα λόγια της...

15 Μαρτίου 2019 15:50
«Μια γυναίκα που χάνει το παιδί της είναι μια ιστορία τραγική»! - Η εξομολόγηση πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού!

Η απίστευτη εξομολόγηση πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού και τα λόγια της που συγκινούν!

Όταν μιλάς με τη Μαρκέλλα Γιαννάτου, η συζήτηση είναι πραγματικά απολαυστική. Κι αυτό γιατί ως χαρακτήρας είναι αυθόρμητη και ενθουσιώδης.

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός φέτος κλέβει τις εντυπώσεις στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και αναφέρεται με μεγάλη αγάπη στην ηρωίδα της τη Ρένα.

Η συμμαχία Ρένας, Μαρίνας και Μάρθας καλά κρατεί. Θα μείνουν αχώριστες ή θα μπει κάποιος ανάμεσά τους;
«Δεν έχουμε στα χέρια μας μεγάλο αριθμό σεναρίων, οπότε δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει σε βάθος χρόνου. Προς το παρόν οι τρεις τους είναι αχώριστες και ευελπιστώ ότι θα παραμείνουν έτσι».

Η Ρένα σκότωσε τον άντρα της αλλά στην πορεία της ζωής της, έξω από τη φυλακή, συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε.

«Τον άντρα της τον σκότωσε κατά λάθος. Δεν είναι ένας άνθρωπος που είχε δολοφονικά ένστικτα. Η φυλακή την έκανε ίσως πιο σκληρή και κυνική και βλέπει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα αλλά δεν της άλλαξε τον χαρακτήρα. Ηταν ένα κακό διάλειμμα στη ζωή της».

Ωστόσο, βοηθάει τη Μαρίνα και ρισκάρει να ξαναμπεί στη φυλακή.

«Ναι, γιατί μέσα στο κακό αυτό διάλειμμα γνώρισε αυτές τις γυναίκες. Επειδή στη ζωή της είχε περάσει άσχημα και δεν είχε ανθρώπους που να την αγαπούν και να τους αγαπάει, έχει αναπτύξει μαζί τους μια αληθινή φιλία και ρισκάρει γι’ αυτές. Για την αγάπη σε όποια της μορφή αξίζει να ρισκάρουμε. Δεν νομίζω ότι φοβάται και το έχει αποδείξει. Κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη φίλη της. Της το έχει πει άλλωστε σε μια παλαιότερη συνομιλία τους: “Το πολύ-πολύ να ξαναμπούμε φυλακή. Το έχουμε ξαναπεράσει”. Οχι ότι θέλει κάτι τέτοιο βέβαια».

Με τον Αντρέα τελικά χώρισαν οριστικά;

«Δεν ξέρω αν θα είναι οριστικός ο χωρισμός».

Ζηλεύει την Κάτια;
«Οχι, δεν είναι θέμα ζήλιας. Οπως η Μαρίνα και η Μάρθα, έτσι κι εκείνη τη θεωρεί υπεύθυνη για το κακό που έχει προκαλέσει. Δεν θέλει ο άνθρωπος με τον οποίο είναι μαζί, και γνωρίζει ότι δεν είναι κακός, να έχει καμία σχέση μαζί της».

Η Ρένα θέλει διακαώς ένα παιδί. Θα τα καταφέρει;
«Μακάρι, όχι μόνο η Ρένα αλλά και όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν μητέρες να το καταφέρουν. Αυτός είναι σίγουρα ο απόλυτος στόχος της Ρένας και πιστεύει ότι μέσω του Σταύρου ίσως μπορέσει να τον κάνει πραγματικότητα».

Ερωτεύεται τον Σταύρο ή είναι για εκείνη ένα όχημα προκειμένου να αποκτήσει αυτό που θέλει;
«Νομίζω ότι αγαπάει τον Αντρέα αλλά καθώς αυτή η σχέση βλέπει ότι δεν προχωράει, κοιτάζει μπροστά. Είναι και θέμα συγκυρίας καθώς βρίσκει τον Σταύρο σε μια περίοδο της ζωής της που θέλει να κάνει παιδί».

Ο Αντρέας αγαπάει τη Ρένα ή είναι πάντα προσκολλημένος στην Κάτια;

«Πιστεύω ότι την αγαπάει πραγματικά. Ωστόσο συναισθάνεται και την Κάτια. Είναι ο μόνος που τη βλέπει με άλλο μάτι, τη θεωρεί ευάλωτη και αδύναμη. Δεν νομίζει ότι είναι κακιά και πιστεύει ότι έχει και μια θετική, ευαίσθητη πλευρά. Πάντως η αλήθεια είναι πως τα μηνύματα που παίρνω στα social media είναι πολλά και με ευθείες βολές εναντίον του (γελάει). Μου λένε να τον χωρίσω, να τον παρατήσω γιατί είναι το σκυλάκι της Κάτιας και πολλά τέτοια».

Ο ρόλος αυτός πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικός απ’ ό,τι έχετε κάνει μέχρι τώρα.

«Πράγματι και το διαφορετικό σε αυτή τη σειρά βρίσκεται στο γεγονός ότι όλοι οι βασικοί χαρακτήρες γυναικών έχουν να κάνουν με το ζήτημα της μητρότητας. Παράλληλα, όλοι είναι θύτες και θύματα. Δεν υπάρχει ξεκάθαρα καλός και κακός ήρωας. Ολοι έχουν την ευαίσθητη πλευρά τους αλλά και τη σκληρή, όπως κάθε άνθρωπος».

Ως τηλεθεάτρια πώς θα θέλατε να δείτε τις ηρωίδες της σειράς;
«Θα ήθελα η Κάτια να καταλάβει το λάθος της, η Μαρίνα να βρει το παιδί της, να συμβεί κάτι καλό στη Μάρθα και να ηρεμήσει και όλοι να εκπληρώσουν τα θέλω τους. Φυσικά στη Ρένα θα ευχόμουν να αποκτήσει το παιδί που τόσο επιθυμεί».

Συζητάτε με τους συναδέλφους σας για το τι επιφυλάσσει στους χαρακτήρες της σειράς η πένα της Μαρίας Γεωργιάδου;

«Βέβαια και το θέμα είναι ότι έχουμε κι εμείς πραγματική αγωνία, όπως και οι τηλεθεατές, για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Οταν παίρνουμε τα σενάρια εκπλησσόμαστε κάθε φορά διαβάζοντάς τα».

Η αλήθεια είναι ότι η μητρότητα είναι ένα θέμα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

«Η ιστορία έχει πολλές πτυχές και σίγουρα ένα τέτοιο ζήτημα δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο, σε κανένα μέρος του κόσμου, με τις όποιες διαφορετικές κουλτούρες και με όποιο τρόπο κι αν έχει μεγαλώσει. Μια γυναίκα που χάνει το παιδί της είναι μια ιστορία τραγική για όλους».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ
ΠΗΓΗ: ΤV24

Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! Το αληθινό φινάλε της σειράς!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μάθετε τo φινάλε και πώς τελειώνει η σειρά μέσα από το TV24!

Ο πρώτος κύκλος της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 ρίχνει αυλαία τον Ιούνιο και οι εξελίξεις πραγματικά θα σας καθηλώσουν.

Το TV24 σας αποκαλύπτει πρώτο όλα όσα θα συμβούν στους ήρωες της σειράς, τις συγκλονιστικές σκηνές που θα συνταράξουν αλλά και το μεγάλο φινάλε που θα αποτελέσει αφετηρία για το ξεκίνημα του δεύτερου κύκλου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Λοιπόν... κρατηθείτε!

*Aπό την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η Ελλη ερωτεύεται και «ελευθερώνει» τον Κωστή

Η γνωριμία της Ελλης με τον νέο υπεύθυνο του ιππικού ομίλου αποδεικνύεται επεισοδιακή, με την ίδια να θυμάται το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που κρύβει μέσα της και να ζητά την απόλυσή του.

Ομως αυτή είναι και η αρχή ενός νέου έρωτα. Η κοπέλα θα αποφασίσει ότι είναι ώρα να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να αποδεσμευτεί συναισθηματικά από τον Κωστή.

Μόνο που αυτό δεν θα γίνει με ομαλό τρόπο. Μπορεί εκείνος να νιώθει ότι είναι σε ομηρία, αλλά στη σχέση τους η λύση θα δοθεί μέσα από μια μεγάλη ανατροπή κι εκείνος θα αντιδράσει πραγματικά ακραία γιατί θα οδηγηθεί σε ένα διαφορετικό τοπίο.

Η Ελλη θα μείνει μόνη. Θα αρχίσει να ενδιαφέρεται για τον εαυτό της και να ξαναχτίσει τη ζωή της. Επειδή δεν είναι εύκολος χαρακτήρας, τίποτα δεν θα έρθει εύκολα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρει.

Ο Κωστής μένει με τη Λίλιαν

Ο Κωστής δεν ελπίζει πια ότι η Μαρίνα θα επιστρέψει σε εκείνον. Ξέρει ότι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και το μόνο που τους ενώνει είναι η μικρή Ελπίδα, η κόρη τους.

Είναι πραγματικά ερωτευμένος με τη Λίλιαν και οι δυο τους κάνουν σχέδια για ένα κοινό μέλλον. Να ζήσουν μαζί.

Ομως η αποκάλυψη ότι το θετό παιδί της συντρόφου του είναι η βιολογική του κόρη θα φέρει και τους δύο σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τα γεγονότα και ποια στάση να κρατήσουν. Δυσκολεύονται πολύ με αυτή τη συνθήκη.

Ο Γιώργος μαθαίνει ότι το παιδί είναι του Δημήτρη

Ενα τέτοιο γεγονός δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ καιρό.

Ο Δημήτρης δεν παύει ποτέ να διεκδικεί το παιδί του όσο και την ίδια τη Σοφία με την οποία είναι ερωτευμένος.

Εκείνη μπορεί να τον αποφεύγει αλλά ο ισχυρός άντρας δεν το βάζει κάτω. Οσο κι αν προσπαθεί το περιβάλλον του να τον κρατήσει μακριά της, δεν θα τα καταφέρει.

Τώρα ειδικά που είναι να γίνει πατέρας. Ολα θα βγουν στο φως και τότε θα ξεκινήσει μια νέα ιστορία στην οποία θα εμπλακούν οι ήρωες

Ο Αντρέας ανάμεσα στην Κάτια και τη Ρένα

Η Κάτια είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του Αντρέα. Αρχικά δεν ήταν εραστές αλλά για πολλά χρόνια ήταν κρυφά ερωτευμένος μαζί της και τώρα ζει αυτή τη συνθήκη που έγινε πραγματικότητα.

Οχι ότι δεν είναι ερωτευμένος με τη Ρένα. Ομως η Ρένα δεν τον κάνει να νιώθει ασφάλεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα του έχει αποφασίσει με ποια θέλει να είναι. Κάποια στιγμή όμως θα καταφέρει και θα απαγκιστρωθεί από την Κάτια.

Μαρίνα και Μιχάλης: Το απόλυτο ζευγάρι

Η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα.

Το πείσμα της να βρει την κόρη της με οποιοδήποτε κόστος τούς έχει χωρίσει πολλές φορές. Ομως ο ένας τρέφει πραγματικά και αληθινά αισθήματα για τον άλλον. Μια τέτοια αγάπη δεν μπορεί να σβηστεί τόσο εύκολα.

Είναι ερωτευμένοι, πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Οι δυο τους θα συναντήσουν πολλά εμπόδια ακόμη μπροστά τους, αλλά φαίνεται πως τίποτα και κανένας δεν μπορεί να τους κρατήσει χωριστά.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ

Η ΜΑΡΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η Μάρθα είναι η μόνη που έχει ανακαλύψει ποιοι είναι οι γονείς της Μαρίνας.

Ομως δεν θέλει να αποχωριστεί την κόρη της. Γιατί η Μαρίνα στην καρδιά και την ψυχή της έχει αντικαταστήσει πλήρως την αληθινή της κόρη με εκείνη. Θεωρεί άδικο να χαρίσει το παιδί της που τόσο το αγαπάει στην Κάτια. Αντιδρά σε αυτή τη σκέψη και θέλει να το σβήσει από το μυαλό της.

Οσο το επιτρέπουν οι καταστάσεις θα κρατήσει το μυστικό μέσα της. Δεν θα το πει ούτε στον Φώτη με τον οποίο το ειδύλλιό τους έχει προχωρήσει και είναι πια ο άνθρωπός της.

Ομως κάποια στιγμή τα πράγματα θα οδηγηθούν σε ένα τέτοιο σημείο όπου θα κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη στη Μαρίνα.

Και τότε θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου γιατί και ο Φώτης αλλά και η Κάτια θα μάθουν ότι η Μαρίνα είναι η κόρη που θεωρούσαν νεκρή. Πώς θα αντιδράσουν μετά τα όσα έχουν συμβεί;

Πώς θα νιώσει η Μαρίνα αλλά και η Κάτια; Αυτές οι δύο γυναίκες είναι μέχρι τώρα θανάσιμες εχθροί αλλά τις ενώνει το αίμα. Πώς θα κλείσουν οι πληγές; Αυτό είναι και το μεγάλο ερώτημα που θα αιωρείται μέχρι να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς.

Η ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

Ο Κωστής φεύγοντας από το σπίτι της Λίλιαν βλέπει το όνομα στο κουδούνι και δεν του είναι άγνωστο. Μια υποψία μπαίνει στο μυαλό του.

Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα κάνει τα πάντα για να βρει την κόρη της. Μπλέκει ακόμη και με τα κυκλώματα της νύχτας και θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο.

Σώζεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και μάλιστα από ένα άτομο που και η ίδια δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Την Κάτια. Το κουβάρι των εξελίξεων αρχίζει να ξετυλίγεται και η κοπέλα θα φτάσει τελικά στη μικρή Ελπίδα και θα τη σφίξει στην αγκαλιά της. Η στιγμή αυτή είναι γεμάτη από τόση συναισθηματική φόρτιση που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο AthensMagazine.gr

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    06:40 (105' - PG-13)
    Χωρίς Μάρτυρες
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    06:45 (80' - PG)
    Μαρίνα
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    The Diplomat Ε4
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    07:30 (110' - PG)
    Ο Άλλος Δουμάς
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (65' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    08:05 (120' - PG)
    Μια Ζωή την Έχουμε
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    08:25 (105' - PG-13)
    Έρωτας αλά Καταλανικά
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    09:05 (55' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε12
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    09:20 (100' - PG-13)
    Adopt a Daddy
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    Walker Κ4 Ε3
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    10:05 (90' - PG)
    Η Ωραία των Αθηνών
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:10 (115' - PG-13)
    Breaking Up in Rome
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    11:00 (90' - PG-13)
    Οικογενειακές Ανισορροπίες
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε2
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    11:35 (110' - PG)
    Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (65' - PG-13)
    Viola Κ1 Ε5
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    12:05 (115' - PG-13)
    Νοσταλγία
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    12:30 (120' - PG-13)
    Μαντάμ Μποβαρί
    Εποχής
  • COSMOTECinema4HD
    13:05 (55' - PG-13)
    The Diplomat Ε5
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    13:25 (100' - PG)
    Η Καφετζού
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (125' - PG-13)
    Love & Mercy
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (125' - PG-13)
    Love & Mercy
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema1HD
    14:30 (105' - PG)
    Τα Χρονικά του Σπάιντεργουικ
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε13
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    15:05 (105' - PG)
    Ο Φαντασμένος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    16:05 (105' - PG-13)
    Επιτέλους, Λίγη Σοβαρότητα Κύριε Σέρλοκ Χολμς
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    16:15 (115' - PG-13)
    Έρωτας και... Τίποτα Άλλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    16:50 (105' - PG)
    Δεσποινίς Ετών 39
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (105' - R)
    Σουζάνα με Σκοτώνεις
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ4 Ε1
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    18:10 (110' - PG-13)
    Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    18:30 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ4 Ε2
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema3
    18:35 (95' - PG)
    Φτωχαδάκια και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε9
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:35 (105' - R)
    Η Ομηρία
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - PG)
    Watch Next Κ3 Ε26
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε5
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:10 (110' - PG-13)
    Ο Εραστής
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (135' - PG-13)
    Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (30' - PG-13)
    Big Mood Κ1 Ε2
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε8
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (80' - PG)
    Η Θεία απ' το Σικάγο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (130' - R)
    Double Down South
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (130' - R)
    Double Down South
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (80' - PG)
    Η Θεία απ' το Σικάγο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (130' - R)
    Double Down South
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (130' - R)
    Double Down South
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (45' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε10
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:15 (105' - R)
    Οι Αναλώσιμοι 4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    23:15 (105' - R)
    Οι Αναλώσιμοι 4
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    23:20 (105' - R)
    Νόμος 4000
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    23:20 (105' - R)
    Νόμος 4000
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    23:45 (45' - PG-13)
    Last Week Tonight Κ11 Ε8
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    23:45 (45' - PG-13)
    Last Week Tonight Κ11 Ε8
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema2HD
    00:10 (105' - R)
    Η Κόρη του Βασιλιά του Βάλτου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    00:30 (50' - R)
    The Walking Dead: The Ones Who Live Ε6
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (185' - NC-17)
    Βαβυλώνα
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    01:05 (105' - R)
    Ερωτικές Ιστορίες
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    01:20 (50' - R)
    Erinyes Κ1 Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    01:55 (125' - R)
    Η Συγκάλυψη
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    02:10 (50' - R)
    Moonhaven Ε3
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema3
    02:50 (100' - PG)
    Οι Σουλιώτες
    Ιστορική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε9
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε5
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:00 (100' - R)
    Julieta
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    04:05 (85' - R)
    Hobo with a Shotgun
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:30 (105' - R)
    Πίσω Πόρτα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    05:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    05:30 (95' - R)
    Ακατάλληλο για Ανηλίκους
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    05:40 (110' - PG-13)
    Ο Θεός Μαζί της
    Μιούζικαλ
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ

Ροή ειδήσεων

Share