Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Elif: Η Αρζού είναι έξαλλη γιατί δεν θέλει να επιστρέψει η Ελίφ στο κτήμα! - Όλες οι εξελίξεις!

Τι θα δούμε σήμερα;

14 Μαρτίου 2019 07:55
Elif: Η Αρζού είναι έξαλλη γιατί δεν θέλει να επιστρέψει η Ελίφ στο κτήμα! - Όλες οι εξελίξεις!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του Star, Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24!

Ο Μουχσίν πηγαίνει τυχαία στο εστιατόριο της Μελέκ και κανονίζει με τον Βεϊσέλ να ταϊζει τα άπορα παιδιά και ο Βεϊσέλ δέχεται όταν βλέπει πως έχει πολλά λεφτά.

Η Ελίφ και ο Χαμίτ χαίρονται όταν μαθαίνουν τι κανόνισε ο Μουχσίν.

Την επόμενη μέρα ο Χαμίτ πηγαίνει με τους φίλους του να φάνε στο εστιατόριο αλλά ο Βεϊσέλ κάνει πως δεν ξέρει τίποτα και τους διώχνει.

Η Φεριντέ δεν ξέρει τι να κάνει. Η Νουρτέν ζητάει εξηγήσεις από τον Μουχσίν για τα λεφτά και τρελαίνεται όταν μαθαίνει πως τα ξόδεψε.

Τηλεφωνεί στη Σεχέρ και της λέει τι συνέβη. Στη συνέχεια στέλνει ένα μήνυμα στην Αρζού και κανονίζει να συναντηθούν σε ένα πολυσύχναστο μέρος.

Η Αρζού δίνει χρήματα στη Νουρτέν και εκείνη της λέει πως είναι η πρώτη δόση και πως θα της δώσει την Ελίφ όταν την ξεπληρώσει.

Elif

Η Αρζού είναι έξαλλη αλλά δεν έχει άλλη επιλογή επειδή δεν θέλει να επιστρέψει η Ελίφ στο κτήμα. Κρυφά ακολουθεί τη Νουρτέν αλλά εκείνη αντιλαμβάνεται την παρουσία της.

Ο Ερκούτ σκέφτεται πως η Ζεϊνέπ δεν θα του πει ποτέ το ναι και μιλάει στον Νετζντέτ.

Ο Νετζντέτ του λέει πως έδειξε στον Σελίμ τις φωτογραφίες του με τη Ζεϊνέπ και για αυτό δεν πρέπει να χάνει τις ελπίδες του. Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν πως ο η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ τσακώθηκαν ξανά και ανησυχεί γιατί η κοπέλα είναι έγκυος και πρέπει να προσέχει τον εαυτό της.

Ο Κενάν επισκέπτεται τον Σελίμ και τον ρωτάει γιατί συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Ο Κενάν δεν πιστεύει πως η Ζεϊνέπ απατάει τον Σελίμ.

Η Ζεϊνέπ αποφασίζει να κάνει έκτρωση. Πηγαίνει στον γιατρό αλλά το μετανιώνει την τελευταία στιγμή…

Elif αποκλειστικό: Η Ζεϊνέπ ήταν στο δωμάτιο του Ερκούτ!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την τηλεοπτική σειρά του Star, Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια μόνο στο TV24

Η Νουρτέν πάει την Ελίφ στο κτήμα και η Αρζού σοκάρεται που τη βλέπει ζωντανή. Προσπαθεί να ξεφορτωθεί τη μικρή, αλλά η Νουρτέν καταφέρνει να τη σώσει από τα χέρια της αδίστακτης γυναίκας. Στο μεταξύ, η Γκοντζά δεν φεύγει από το πλευρό του Νετζντέτ, ο οποίος ξυπνάει τελικά από το κώμα. Διαβάστε παρακάτω....

Η Κιράζ μιλάει ξανά με τον Σαντίκ και αποφασίζουν να πουν την αλήθεια στην οικογένεια και στη συνέχεια να επιστρέψουν στο χωριό τους.

Στο μεταξύ, η Ελίφ κάθεται σε ένα παγκάκι, άρρωστη και πεινασμένη. Ακολουθεί έναν πωλητή κουλουριών και χάνει το τσιμπιδάκι για τα μαλλιά της. Ο Μουχσίν και η Νουρτέτν δεν μπορούν να τη βρουν και κουρασμένοι επιστρέφουν σπίτι τους. Το επόμενο πρωινό, όταν ο Μουχσίν πηγαίνει να ψάξει για την Ελίφ, η Νουρτέν τηλεφωνεί στην αδελφή της και της μιλάει για την ανταμοιβή που δίνει η οικογένεια της Ελίφ. Ο Μουχσίν βρίσκει την Ελίφ αναίσθητη στο πάρκο. Η Γκοντζά είναι ανήσυχη και λυπημένη επειδή υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου.

Ο Ερκούτ την παρακολουθεί και η Γκοντζά συνειδητοποιεί πως η Αρζού τον κοροϊδεύει χρησιμοποιώντας τη Ζεϊνέπ. Προσπαθεί να τον πείσει γι’ αυτό αλλά ο Ερκούτ δεν την ακούει. Η Τουλάι συνειδητοποιεί πως η ναυτία της Ζεϊνέπ οφείλεται στην εγκυμοσύνη της: «Ζεϊνέπ, είσαι έγκυος και δεν έχεις πει τίποτα; Γιατί;», τη ρωτάει και η κοπέλα της απαντάει πως δεν θέλει ακόμα να το μάθει κανείς.

Η Κιράζ και ο Σαντίκ θέλουν να μιλήσουν στον Κενάν και την Αλιγέ αλλά μητέρα και γιος δέχονται ένα τηλεφώνημα από την Τουλάι σχετικά με τη Ζεϊνέπ και φεύγουν. Η Αρζού τους προσφέρει χρήματα για να φύγουν από το κτήμα, απειλώντας τους ταυτόχρονα πως αν δεν δεχθούν οι συνέπειες θα είναι τρομακτικές. Η Κιράζ και ο Σαντίκ αρνούνται την προσφορά και αποφασίζουν να επιστρέψουν στο χωριό τους.

Η Αρζού είναι χαρούμενη και ο επόμενος στόχος της είναι να χωρίσει τον Σελίμ από τη Ζεϊνέπ. Για να τον πετύχει, επισκέπτεται τον Σελίμ στη φυλακή. «Αναρωτιέμαι γιατί πυροβόλησες τον πατέρα μου! Μήπως έχει να κάνει με τη Ζεϊνέπ;», του λέει και εκείνος της ζητάει να φύγει.

Ομως η αδίστακτη γυναίκα επιμένει: «Εσύ είσαι φυλακή, αλλά η γυναίκα σου άραγε πού βρίσκεται; Αυτό το σάλι το βρήκα στο δωμάτιο του Ερκούτ! Τι δουλειά είχε εκεί; Λογικό είναι η κοπέλα να συνεχίσει τη ζωή της αφού εσύ είσαι εδώ μέσα». Ο Μουχσίν φροντίζει την Ελίφ αλλά δεν ξέρει πως η αλλαγή στη συμπεριφορά της Νουρτέν απέναντι στην Ελίφ οφείλεται στα χρήματα της ανταμοιβής. Η Νουρτέν πηγαίνει την Ελίφ στο κτήμα και στη διαδρομή η μικρή έχει κάποιες αναμνήσεις. Η Αλιγέ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να επιστρέψει στο κτήμα, ενώ η Γκοντζά και ο Ερκούτ περιμένουν στο νοσοκομείο να συνέλθει ο Νετζντέτ. Η Γκοντζά είναι λυπημένη και νιώθει μεγάλη αγάπη για τον άντρα της. Φοβάται όμως τι θα συμβεί όταν αποκτήσει τις αισθήσεις του. Επίσης λέει στον Ερκούτ πως δεν είναι δυνατό να είναι μαζί με τη Ζεϊνέπ και πως έκανε μεγάλο λάθος να εμπιστευθεί την Αρζού και θα το μετανιώσει αργότερα.

Η Ελίφ ξανά στο κτήμα

Η Νουρτέν και η Ελίφ φτάνουν στο κτήμα και την πόρτα ανοίγει η Αρζού, η οποία σοκάρεται όταν βλέπει τη μικρή ολοζώντανη μπροστά στης. Οταν συνειδητοποιεί πως έχει αμνησία, συμπεριφέρεται σαν η Ελίφ να είναι πραγματική της κόρη. Η συμπεριφορά της, όμως, βάζει σε υποψίες τη Νουρτέν αλλά το μόνο που την αφορά είναι να πάρει τα χρήματα και να φύγει. Η Νουρτέν ζητάει το ποσό της ανταμοιβής και η Αρζού της δίνει ένα μέρος από τα χρήματα και πολλά κοσμήματα.

Την ίδια ώρα, η Αλιγέ και ο Κενάν επιστρέφουν στο κτήμα μαζί με τη Ζεϊνέπ και η Αρζού κρύβει τη Νουρτέν και την Ελίφ στην αποθήκη. Η Νουρτέν μαζί με την Ελίφ το σκάνε από το κτήμα γιατί η γυναίκα δεν εμπιστεύεται την Αρζού. Η Αλιγέ θυμώνει όταν διαπιστώνει πως ο Σαντίκ και η Κιράζ έχουν εξαφανιστεί και ενημερώνει τον Κενάν. Ο Νετζντέτ συνέρχεται και η Γκοντζά δεν φεύγει λεπτό από δίπλα του, γεγονός που τον εντυπωσιάζει. Η Αρζού βλέπει τη Νουρτέν και την Ελίφ να φεύγουν. «Τι θέλεις να κάνεις στο κορίτσι; Γιατί συμπεριφέρεσαι έτσι;», λέει η Νουρτέν καθώς παλεύει με την Αρζού, η οποία της απαντάει: «Εσένα τι σε νοιάζει; Πάρε τα χρήματα και φύγε».

Η Αρζού χτυπάει με ένα ξύλο τη Νουρτέν, πιάνει την Ελίφ και αποφασίζει να την πετάξει μέσα σε ένα πηγάδι: «Τελείωσες πια μικρέ σατανά! Τελείωσες μια για πάντα». Η μικρή αρχίζει να θυμάται όταν εκείνη την είχε ρίξει από τον γκρεμό και φοβάται, αλλά η Νουρτέν ανακτά τις αισθήσεις της και σώζει την Ελίφ.

«Βοήθησέ με να τους τιμωρήσω»

Ο Μουχσίν ανησυχεί για τη Νουρτέν και την Ελίφ και η Σεχέρ προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Αργότερα η Νουρτέν λέει στην αδελφή της τι έγινε και εκείνη δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο επέστρεψε μαζί με την Ελίφ αφού πήρε χρήματα και κοσμήματα. Η Σεχέρ φοβάται πως θα μπλέξουν αλλά η Νουρτέν θέλει να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της Ελίφ ώστε να μπορέσει να βγάλει περισσότερα χρήματα. Οι δύο γυναίκες δεν λένε τίποτα στον Μουχσίν και φροντίζουν πολύ καλά την Ελίφ.

Η Μελέκ εξακολουθεί να μην είναι ο εαυτός της. Ο Ερκούτ βρίσκει την Αρζού να κλαίει και την πηγαίνει στο δωμάτιο του να μιλήσουν. Η Αρζού του λέει πως η Γκοντζά την έδιωξε από το σπίτι και εκείνος τη συμβουλεύει να σταματήσει να ταλαιπωρεί τους ανθρώπους και να αποδεχθεί την κατάστασή της αλλά εκείνη αρνείται: «Μου κατέστρεψαν τη ζωή, σε παρακαλώ βοήθησέ με να τους τιμωρήσω».

Η Τουγκτσέ συνεχίζει να είναι πολύ άρρωστη και η απουσία της μητέρας της χειροτερεύει την κατάστασή της. Η Αλιγέ και η Ζεϊνέπ είναι συνεχώς δίπλα της και ο Κενάν προσπαθεί να την παρηγορήσει. Ο Μουχσίν είναι χαρούμενος επειδή η Νουρτέν φροντίζει τόσο καλά την Ελίφ, ενώ η Σεχέρ πάει στο κτήμα να ζητήσει να την προσλάβουν για δουλειά. Στο μεταξύ, η Νουρτέν αποφασίζει να πάει την Ελίφ στο σπίτι της Μελαχάτ, η οποία συμπαθεί τη μικρή. Ο Μουράτ δεν μπορεί να τα βγάλει μόνος του πέρα στο εστιατόριο και ζητάει τη βοήθεια του Βεϊσέλ…

Κενάν & Γκοντζά διώχνουν την Αρζού

Κι ενώ η Αρζού ασχολείται με το πώς να εκδικηθεί τη Μελέκ και την Ελίφ, η Τουγκτσέ την περιμένει μέσα στο κρύο να πάει να την πάρει από ένα παιδικό πάρτι. Καθώς η ώρα περνάει, η μητέρα του παιδιού που κάνει το πάρτι τηλεφωνεί στον Κενάν και τον ενημερώνει πως η Αρζού δεν εμφανίστηκε. Εκείνος εκνευρισμένος πάει να πάρει την κόρη του και ψάχνει παντού την Αρζού, χωρίς να μπορεί να τη βρει.

Οταν η μικρή επιστρέφει σπίτι, λέει πως ο Σαντίκ και η Κιράζ επέστρεψαν στο χωριό τους και είναι πολύ λυπημένη γι’ αυτό. Παράλληλα, ανεβάζει πυρετό και αρρωσταίνει επειδή περίμενε για ώρα τη μητέρα της στο κρύο. Οταν η Αρζού επιστρέφει σπίτι, η Αλιγέ την κατηγορεί: «Εξαιτίας σου η Τουγκτσέ ανέβασε πυρετό γιατί σε περίμενε στο κρύο! Είσαι ανεύθυνη». Αργότερα ο Κενάν επιστρέφει και λέει στην Αλιγέ: «Την έψαξα παντού και δεν τη βρήκα! Πού να έχει πάει πάλι;» και η εκείνη τον ενημερώνει πως η Αρζού είναι στο δωμάτιό της.

Ο Κενάν ζητάει εξηγήσεις και εκείνη του λέει πως το αυτοκίνητό της χάλασε, βγήκε να ζητήσει βοήθεια και τη λήστεψαν. Ο Κενάν δεν πιστεύει λέξη: «Λες ψέματα, για άλλη μια φορά λες ψέματα! Μπούχτισα πια με τα ψέματά σου, φτάνει!

Ως εδώ! Είμαι σίγουρος ότι εσύ ευθύνεσαι και για τη φυγή του Σαντίκ και της Κιράζ». Και συνεχίζει: «Μένεις σ’ αυτό το σπίτι για να μη στερηθεί η Τουγκτσέ τη μητέρα της, αλλά είσαι ανίκανη! Δεν είσαι ποτέ κοντά της και την παρατάς. Δεν νοιάζεσαι για το παιδί σου και η Τουγκτσέ δεν έχει ανάγκη από μια τέτοια μητέρα! Δεν υπάρχει λόγος να μένεις άλλο εδώ μέσα, σήκω και φύγε τώρα», της λέει και την πετάει έξω με τις κλωτσιές. Η Αρζού δεν ξέρει τι να κάνει και πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα της. Την ίδια ώρα η Γκοντζά κάνει ετοιμασίες για την επιστροφή του Νετζντέτ που έχει πάρει εξιτήριο, ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Αρζού και καταλαβαίνει πως ο Κενάν την έδιωξε.

Η Γκοντζά θέλει και εκείνη να τη διώξει αλλά η Αρζού της απαντάει πως δεν μπορεί να τη διώξει από το σπίτι του πατέρα της. Η Αρζού λέει στην Γκοντζά πως θα πει στον Νετζντέτ ότι δεν μίλησε στις Αρχές για τον Σελίμ. «Αλήθεια θα πεις τέτοιο πράγμα; Αν το πεις αυτό στον πατέρα σου δεν θα σε πιστέψει, αν όμως πω εγώ στον Κενάν ότι η Τουγκτσέ δεν είναι δικό του παιδί, έχεις σκεφτεί τι θα γίνει;» και η Γκοντζά την πετάει έξω από το σπίτι.

TAGS
 

TV

 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - PG)
  Project Blue Book Κ1 Ε4
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  06:10 (90' - PG)
  My Christmas Dream
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema3
  06:30 (110' - PG)
  Κατάχρησις Εξουσίας
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema4HD
  07:00 (60' - PG)
  A Family Tale Κ1 Ε5
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  07:30 (120' - PG)
  Το Ημερολόγιο μιας Ζωής (The Ultimate Life)
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  07:40 (110' - PG)
  Τοπ Γκαν (Top Gun)
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (60' - PG)
  Dukes of Hazzard Κ2 Ε22
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  08:20 (85' - G)
  Τζιπ, Περίπτερο και Αγάπη
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (60' - PG)
  Designated Survivor Κ1 Ε10
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  09:30 (120' - PG)
  La Tenerezza
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  09:30 (120' - PG)
  Αγαπώντας, Πίνοντας και Τραγουδώντας (Aimer, Boire et Chanter)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  09:45 (95' - G)
  Ερωτικά Παιχνίδια
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ3 Ε22
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG)
  Baywatch Κ4 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  11:20 (95' - G)
  Όλοι θα Ζήσουμε
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  11:30 (100' - G)
  Toy Story 2 (Μεταγλωττισμένο)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema2HD
  11:30 (110' - PG)
  Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων (Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas)
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - PG)
  Dukes of Hazzard Κ6 Ε21
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  12:55 (90' - G)
  Αυτή που δε Λύγισε
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG)
  Press E2
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  13:10 (100' - PG)
  Νοτιάς
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  13:20 (110' - PG)
  Ο Γιατρός Έχει Τρεχάματα (Lasciati Andare)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG)
  Manifest Κ1 Ε16
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG)
  Manifest Κ1 Ε16
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  14:25 (110' - G)
  Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  14:50 (100' - PG)
  The Perfect Wave
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (60' - PG-13)
  The West Wing Κ5 Ε13
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  15:10 (95' - PG)
  Πλανήτης Γη: Μια Υπέροχη Μέρα (Earth: One Amazing Day)
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (60' - PG)
  Designated Survivor Κ1 Ε10
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  16:15 (125' - G)
  Ορατότης Μηδέν
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema1HD
  16:30 (135' - PG)
  Η Μούμια Επιστρέφει (The Mummy Returns)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  16:45 (95' - PG)
  Kiss Me
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema4HD
  17:00 (60' - PG)
  New Amsterdam Κ1 Ε22
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (60' - PG)
  Project Blue Book Κ1 Ε5
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  18:20 (110' - G)
  Οι Ουρανοί Είναι Δικοί μας
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema2HD
  18:20 (100' - PG-13)
  Drone
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  18:45 (95' - PG-13)
  Όταν Γνώρισα την Πόλυ (Along Came Polly)
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  19:00 (60' - PG)
  The Looming Tower E9
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  20:00 (60' - PG-13)
  Grantchester Κ3 Ε2
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  20:00 (120' - PG)
  Η Νάνι ΜακΦι και ο Μεγάλος Σαματάς (Nanny McPhee Returns)
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema3
  20:10 (110' - G)
  Το Θύμα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  20:20 (40' - PG)
  Your Entertainment Fix
  Ψυχαγωγία
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (120' - PG)
  Δύο Αδέρφια: Ο Ντροπαλός και ο Γενναίος (Two Brothers)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (60' - PG)
  The Village Κ1 Ε10
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  22:00 (80' - G)
  Η Θεία απ' το Σικάγο
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  Riviera Κ2 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (120' - R)
  Καλοκαιρινές Νύχτες (Hot Summer Nights)
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (120' - R)
  Καλοκαιρινές Νύχτες (Hot Summer Nights)
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  22:00 (80' - G)
  Η Θεία απ' το Σικάγο
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  Riviera Κ2 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (120' - R)
  Καλοκαιρινές Νύχτες (Hot Summer Nights)
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (120' - R)
  Καλοκαιρινές Νύχτες (Hot Summer Nights)
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  23:00 (105' - R)
  Βασικός Ύποπτος (Spinning Man)
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema1HD
  23:00 (105' - R)
  Βασικός Ύποπτος (Spinning Man)
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG-13)
  In the Dark Κ1 Ε8
  Σειρά
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG-13)
  In the Dark Κ1 Ε8
  Σειρά
 • COSMOTECinema3
  23:20 (80' - G)
  Η Αδελφή μου Θέλει Ξύλο
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  23:20 (80' - G)
  Η Αδελφή μου Θέλει Ξύλο
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  00:00 (40' - PG-13)
  Last Week Tonight Κ6 Ε12
  Ψυχαγωγία
 • COSMOTECinema2HD
  00:00 (100' - R)
  Γιατρέ μου, Κερατωθήκαμε (Couple Therapy for Cheaters)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  00:40 (80' - G)
  Ο Μπαμπάς Εκπαιδεύεται
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  00:40 (50' - PG-13)
  Caught Κ1 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  00:45 (120' - R)
  Captain Fantastic
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  01:30 (50' - PG-13)
  Caught Κ1 Ε2
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  01:40 (105' - PG-13)
  Ένα Πύργος στην Ιταλία (A Castle in Italy)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema3
  02:00 (115' - R)
  Η Καγκελόπορτα
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  02:20 (55' - PG)
  The Looming Tower E9
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  02:45 (105' - R)
  Η Κλούβα (Clash)
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  03:15 (65' - PG-13)
  Trapped Κ2 Ε10
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  03:25 (110' - R)
  Nobody's Fool
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  03:55 (80' - G)
  Κρουαζιέρα στη Ρόδο
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  04:20 (55' - PG)
  Baywatch Κ4 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema1HD
  04:30 (120' - R)
  Rise of the Footsoldier 2
  Δράσης
 • COSMOTECinema3
  05:15 (85' - G)
  Η Νύφη το 'Σκασε
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  05:15 (50' - PG-13)
  Riviera Κ2 Ε1
  Σειρά
 • COSMOTECinema2HD
  05:15 (90' - R)
  Ματωμένο Χρήμα (Blood Money)
  Θρίλερ

Ροή ειδήσεων

Share