Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λάκης Λαζόπουλος: Η μεγάλη εξομολόγηση λίγο πριν την πρεμιέρα! (Video)

Τι αποκαλύπτει για το ξεκίνημά του;

5 Μαρτίου 2019 17:32
Λάκης Λαζόπουλος: Η μεγάλη εξομολόγηση λίγο πριν την πρεμιέρα! (Video)

Επιστρέφει δυναμικά ο Λάκης Λαζόπουλος με τη δική του εκπομπή στο Open!

Ο Λάκης Λαζόπουλος λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι» στο Open μίλησε στον Γιάννη Σαραντάκο και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Το «Αλ Τσαντίρι» τι θα είναι; Ο γνωστός Λάκης ή ένας άλλος;

Ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε: «Όταν συναντάει κανείς έναν άνθρωπο μετά από μία ηλικία και μετά από κάποια πράγματα, λείπουν δύο χρόνια, δεν ξέρω δεν μετράω κιόλας.

Ο καθένας μετά από κάποιο χρόνο είναι σε μία άλλη φάση. Φαντάζομαι ότι αυτή η φάση χωρίς να τη ξέρω καταγράφεται, αυτό θα καταγραφεί. Νομίζω η διάθεσή μου στο τώρα, κι αυτό καταγραφόταν πάντα. Δεν έχω στο κεφάλι υπολογίσει κάτι να κάνω ή να μην κάνω.

Έχω στο κεφάλι μου ότι πρέπει να λέω αυτό που σκέφτομαι, αυτό είναι όλο το θέμα. Αν πάω προσεχτικά ή αν πάω κάπως, ή αν πρέπει να απολογηθείς….Γενικά είμαι της άποψης ότι δεν θέλει πολλά να λες. Πες ότι είναι να πεις, είναι απέναντι ο κόσμος τον κοιτάς στα μάτια και σε κρίνει, κρίνεσαι, θυμώνει, σε αγαπάει, γίνονται όλα αυτά. Αλλά όλα αυτά είναι συναισθήματα μιας σχέσης που πρέπει να έχει ένα δημιουργός με τους ανθρώπους που τον βλέπουν, δεν μπορεί να μην υπάρχει αυτή η σχέση. Δεν έχω λοιπόν στο κεφάλι μου κάτι συγκεκριμένο, ξέρω ότι θα έχω καινούργια πράγματα μέσα και καινούργιοι άνθρωποι.»!

Όταν ρωτήθηκε τι θα είναι το «Αλ Σιχτίρι», ο Λάκης απάντησε: «Το «Αλ Σιχτίρι» θα ακολουθεί, θα είναι μουσικό πρόγραμμα. Αλλά ουσιαστικά θέλω το κοινό να περνάει σε μία άλλη κατάσταση μετά. Να τους κερνάω ένα ποτό, να πετιούνται χαρτοπετσέτες, να διασκεδάζουν και να φεύγουν πλήρεις.»!

«Θα θελήσεις να συγκινήσεις, να προβληματίσεις ή μόνο να διασκεδάσεις; Ή θες να φύγει το κοινό σου προβληματισμένο και συγκινημένο;» ρωτήθηκε από τον Σαραντάκο και απάντησε: «Με τα χρόνια σίγουρα δεν μου έχει προστεθεί χαζομάρα δηλαδή με την έννοια να βγω με μια χαζή χαρά σαν να μη ξέρω τι έχει γίνει στον κόσμο και πού πάμε. Η εποχή δεν έχει το βάρος που είχε τα προβλήματα τα έχει, τα ίδια το βάρος των προβλημάτων δεν είναι το ίδιο και είμαι προσεχτικός στις λέξεις μου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει το περιθώριο να ανοίξει η διάθεση περισσότερο, να το σχολιάσεις καλύτερα, πιο άφοβα… Σε ένα κόσμο θυμωμένο δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο κέφι. Είναι σαν να είμαστε σε ένα καράβι και περνάμε ένα ζόρι, θα σου φταίει ο καπετάνιος, σου φταίει ο Λαζόπουλος σου φταίνε όλοι γιατί εσύ είσαι πλήρωμα αλλά όταν φύγουμε από τη δύσκολη μεγάλη τρικυμία μπορούμε να δούμε πώς αντιδρούσαμε πριν εμείς κι άλλος στη δύσκολη περίοδο. Η πορεία των ανθρώπων σήμερα είναι μια μέρα κέφι τρεις μέρες «βύθιση».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το youweekly.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Η εκδοχή του για τον τσακωμό με τον Αλέξη Κούγια!

Τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στο κέντρο Αθηνών Αρένα, χθες το βράδυ έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την ανακοίνωση του γνωστού δικηγόρου.

Ο Αλέξης Κούγιας και ο Λάκης Λαζόπουλος πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε να τους χωρίσει η ασφάλεια του νυχτερινού κέντρου.

Δημοσίευμα στο altsantiri.gr αναφέρει :

«Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος χθες, μαζί με τη φίλη του Μαρινέλλα, σε γενέθλια φίλης του στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα», όπου τραγουδούσαν για τελευταία φορά οι Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή.

Δεν είχαν περάσει ούτε πέντε λεπτά από την ώρα που είχαν καθίσει και ενώ επί σκηνής βρισκόταν η Δέσποινα Βανδή, ήρθε πίσω από τον γνωστό συγγραφέα και ηθοποιό ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τον έπιασε από τον λαιμό, άρχισε να τον πιέζει στο πρόσωπο και να ουρλιάζει χρησιμοποιώντας τις γνωστές χυδαιότητες που τον χαρακτηρίζουν, ξετυλίγοντας παράλληλα τον επικίνδυνο και απειλητικό χαρακτήρα του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ούτε καν σηκώθηκε από το κάθισμα του, δεν του απάντησε το παραμικρό, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι του τραπεζιού της παρέας του, αλλά και από τα διπλανά τραπέζια άρχισαν να φωνάζουν έντονα στον Αλέξη Κούγια ν’ απομακρυνθεί.

Άμεσα επενέβησαν οι άνθρωποι του μαγαζιού, οι οποίοι και τον απομάκρυναν, ενώ ο δικηγόρος παράλληλα ούρλιαζε «μην με ακουμπάτε εμένα, μην με ακουμπάτε».

Ο Αλέξης Κούγιας άσκησε ξεκάθαρη πισώπλατη βία, την οποία παρακολούθησαν σχεδόν άναυδοι όλοι οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου και φυσικά όλη παρέα του Λάκη Λαζόπουλου στην οποία μεταξύ άλλων ήταν ο γιατρός Ηλίας Πολυτάκης του Υγεία και κάποιοι άλλοι γιατροί.

Να σημειώσουμε ότι αντίστοιχο περιστατικό, μικρότερη κλίμακας, έχει δημιουργήσει ο Αλέξης Κούγιας στο εστιατόριο Gaspar, στο Ψυχικό, όπου ο Λαζόπουλος βρισκόταν με την κόρη του και έτρωγε. Και εκεί ο Αλέξης Κούγιας επιχείρησε να κάνει τα ίδια με χθες και εκεί τον απομάκρυναν.

Είναι σίγουρο ότι η κατάσταση ξεφεύγει των ορίων της σάτιρας και η Δικαιοσύνη πρέπει να δώσει την απάντηση, αυτή που ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έδωσε χθες, κρατώντας τη ψυχραιμία του και για να μην χαλάσει τη βραδιά των ανθρώπων που τον είχαν καλέσει και σεβόμενος τους καλλιτέχνες, οι οποίοι τραγουδούσαν για τελευταία φορά στο νυχτερινό κέντρο.

Είναι ανάγκη ο δικηγορικός σύλλογος των Αθηνών να λάβει τα μέτρα του εκτός κι αν θεωρεί ότι είναι σύνηθες δικηγορικό ύφος και ήθος οι δικηγόροι να νομίζουν ότι είναι οι ίδιοι ο νόμος και να αυτοδικούν κατά το μυαλό τους ή κατά τα προβλήματα του μυαλού τους.

Είναι ανάγκη η Εισαγγελία να παρέμβει άμεσα.

Ο Λάκης Λαζόπουλός βρίσκεται σε πυρετό ετοιμασιών με τους συνεργάτες του, ετοιμάζοντας το νέο Αλ Τσαντίρι, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ενώ ο δικηγόρος του Πέτρος Μαχάς έχει αναλάβει ήδη την υπόθεση.»

Αλέξης Κούγιας: «Ο Λαζόπουλος πέρασε δίπλα μου και γέλασε»! Η ανακοίνωση φωτιά για τον τσακωμό στον Ρέμο!
Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αλέξης Κούγιας πλακώθηκαν στο μαγαζί που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πάει στο μαγαζί με την Μαρινέλλα. Στο τραπέζι πίσω από την παρέα τους καθόταν ο Αλέξης Κούγιας. Διαβάστε παρακάτω....

Κάποια στιγμή, ο ποινικολόγος σηκώθηκε, άρπαξε τον κ. Λαζόπουλο και άρχισε να του χτυπάει το κεφάλι στο τραπέζι, σύμφωνα με πληροφορίες! Παράλληλα του φώναζε «Θα σε γα@@σω π@@στη! στα χρωστάω τρία χρόνια».

Μετά την επίθεση του ποινικολόγου επικράτησε ένταση και χρειάστηκε η παρέμβαση άλλων θαμώνων αλλά και των ανδρών ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Αλέξης Κούγιας σύμφωνα με τον ίδιο προκλήθηκε από τον ίδιο τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος όπως λέει στην ανακοίνωσή του πέρασε από δίπλα του στο Αθηνών Αρένα όπου τραγουδούν η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος, τον κοίταξε και γέλασε.

Όλη η δήλωση του Αλέξη Κούγια για το επεισόδιο με τον Λάκη Λαζόπουλο

«Δεν θα αναφέρω ούτε μια λέξη για το τι ένιωσα χθες, βλέποντας μπροστά μου για πρώτη φορά δια ζώσης τον άνθρωπο που προσπάθησε επί χρόνια σε κάθε εκπομπή του να αλλάξει όλη μου την προσωπικότητα, όταν οι θεατές ήταν παραπλανημένοι και τον παρακολουθούσαν, προσπάθησε να με εμφανίσει εξωτερικά σαν ένα διαφορετικό άνθρωπο, προσπάθησε να με γελοιοποιήσει ακραία ως πατέρα και προσπάθησε να καταστρέψει την πραγματική επαγγελματική και εν γένει προσωπικότητά μου», λέει στην αρχή της γραπτής του δήλωσης ο Αλέξης Κούγιας.

Και συνεχίζει: «Ο άνθρωπος αυτός που εκτελούσε ένα συμβόλαιο ηθικής και επαγγελματικής μου καταστροφής, γιατί κατήγγειλα το γνωστό παραδικαστικό κύκλωμα με δικηγόρους, ιερωμένους και επίορκους δικαστές, οι οποίοι ήταν φίλοι του (υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες από μοναστήρια), αλλά και γιατί ήμουν δικηγόρος μιας από τις μεγαλύτερες οικογένειες της Ελλάδος σε μια αντιδικία σε διεθνές επίπεδο και οι εντολείς μου αναδείχθηκαν νικητές σε αυτή τη δικαστική διαμάχη εις βάρος επιχειρηματιών του δικού του περιβάλλοντος, είχε το θράσος χθες, περνώντας δίπλα μου, να γυρίσει να με κοιτάξει και να γελάσει».

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε7
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    06:20 (90' - PG-13)
    Λαλάκης ο Εισαγόμενος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    06:40 (90' - G)
    Το Άλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις;
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema2HD
    06:50 (100' - PG-13)
    Αγαπημένο Μου Ημερολόγιο
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:50 (85' - PG)
    Φτωχός Εκατομμυριούχος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε1
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    08:10 (120' - PG)
    Τι Απέγινε η Έλι
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema2HD
    08:30 (125' - PG)
    Τα Κόκκινα Παπούτσια
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε6
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    09:15 (95' - PG)
    Η Ψεύτρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    FBI Κ6 Ε6
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    10:10 (115' - PG-13)
    Ride Above
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    10:35 (90' - G)
    Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    10:50 (85' - PG)
    Σκάνδαλα στο Νησί του Έρωτα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (60' - PG-13)
    The Messenger Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    12:05 (115' - PG-13)
    Σχέσεις Πάθους
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    12:05 (115' - PG)
    Σκόνη στον Άνεμο
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema3
    12:15 (85' - PG-13)
    Η Μαρία της Σιωπής
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    13:40 (80' - PG)
    Μην Είδατε τον Παναή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    15:00 (115' - PG)
    Ερωτική Συμφωνία
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    15:30 (120' - R)
    BlackBerry
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema2HD
    15:45 (90' - PG)
    Σύντομη Συνάντηση
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    16:55 (100' - R)
    Στεφανία
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    17:15 (125' - PG-13)
    Through the Fire
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    17:30 (110' - R)
    Η Γραμμή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    18:35 (110' - R)
    Πίσω Πόρτα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:20 (100' - R)
    Hotel Artemis
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    19:20 (120' - R)
    Ένα Όμορφο Αγόρι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - PG)
    Έξω Φτώχεια και Καλή Καρδιά
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (105' - R)
    Ακατάλληλο για Ανηλίκους
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    21:10 (50' - R)
    North Shore Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Planet Action
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε4
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    00:30 (95' - R)
    The Gateway
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    01:05 (95' - R)
    Meander
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    01:15 (95' - NC-17)
    Δάφνις και Χλόη
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε7
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:05 (115' - NC-17)
    99 Φεγγάρια
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    02:40 (85' - R)
    Οι Δικοί μου
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    02:50 (90' - R)
    Και Αυτός το Βιολί του
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (30' - R)
    Deep Shit Ε7
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:30 (30' - R)
    Deep Shit Ε8
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    04:00 (105' - R)
    Λέσχη Νέων Δισεκατομμυριούχων
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:05 (120' - R)
    The Outpost
    Πολεμική
  • COSMOTECinema3
    04:20 (100' - PG)
    Κατηγορώ τη Ζωή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:10 (50' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (100' - PG-13)
    The Three Musketeers
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share