Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θύελλα αντιδράσεων στο Πρωινό για την συνέντευξη του Ηλία Ψινάκη! - «Θρασύτατε! Πώς κοιμάσαι το βράδυ ρε φίλε»; (Video)

Η συνέντευξη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

1 Μαρτίου 2019 12:48
Θύελλα αντιδράσεων στο Πρωινό για την συνέντευξη του Ηλία Ψινάκη! - «Θρασύτατε! Πώς κοιμάσαι το βράδυ ρε φίλε»; (Video)

Ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Αυτοψία», μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα είπε ότι έχει ήσυχη τη συνείδησή του, αναφέρθηκε στη δικαστική έρευνα που είναι σε εξέλιξη και αποκάλυψε τον λόγο που ήταν απών από τις προσπάθειες πυρόσβεσης!

«Από τότε που βγήκα δήμαρχος, δεν έχω μιλήσει δημόσια γιατί ή δουλεύεις ή μιλάς» είπε ο δήμαρχος Μαραθώνα και πρόσθεσε: «Ο κόσμος πρέπει να ξέρει. Με έσκισαν, δεν ήταν απλά έντονη η κριτική. Εκτός από τους 100 νεκρούς στο Μάτι, η τραγωδία έφερε αλυσιδωτή αντίδραση. Για να επανέλθει η κανονικότητα ήθελε πολλή δουλειά».

«Κάνω τις διακοπές με την άδειά μου. Συνδυάζω τις διακοπές με τους προσκεκλημένους μου από το εξωτερικό. Κάθε Σαββατοκύριακο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, κανονίζω να φεύγω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πήρα την άδειά μου στην ονομαστική εορτή μου (σ.σ. 20 Ιουλίου). Ο Αύγουστος είναι ο πιο επικίνδυνος μήνας λόγω των πυρκαγιών» ανέφερε ο κ. Ψινάκης.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα εξήγησε: «Εκείνη την ημέρα, θα ερχόταν στη γιορτή μου, ο Σωκράτης Κόκκαλης. Επίσης, ο Μάνος Ελευθερίου ήταν ετοιμοθάνατος. Προσπάθησα να ακυρώσω το πάρτι, αλλά επειδή είχαν προσκληθεί πρέσβεις, δεν γινόταν να ακυρωθεί λόγω πρωτοκόλλου».

Ο κ. Ψινάκης για την πυρκαγιά στο Μάτι

Ο κ. Ψινάκης για την πυρκαγιά στο Μάτι είπε: «Δεν θυμάμαι τι ώρα ενημερώθηκα, αλλά η φωτιά βρισκόταν στο Νταού Πεντέλης επομένως δεν απειλούμασταν. Έτσι, έφυγα με ελικόπτερο, ήμουν μεταξύ Δήλου και Μυκόνου, αλλά ο πιλότος απαγόρευσε την απογείωση λόγω καπνού. Επέλεξα να φύγω με φουσκωτό σκάφος, είχε 4-5 μποφόρ, αλλά με τη φωτιά άλλαξαν οι συνθήκες και έγιναν 10. Δεν έφτασα και πήγαμε στη Σέριφο μέχρι τα ξημερώματα, όταν φύγαμε και πήγαμε στο Λαύριο. Παρ’ όλα αυτά, ενημερωνόμουν μέσω ασυρμάτων των σκαφών».

Εν συνεχεία, μίλησε για τις πρώτες ενέργειές του με το που πήγε στον Μαραθώνα: «Πήγα κατευθείαν στο Δημαρχείο, είχα καλέσει τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον υπουργό Υποδομών, ο οποίος είχε φέρει 120 μηχανικούς σε συνεργασία με τη δική μας Τεχνική Υπηρεσία για να αρχίσει η καταγραφή των σπιτιών».

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν χειρίστηκε σωστά τις κρίσιμες στιγμές σε επικοινωνιακό επίπεδο: «Η δεύτερη μεγαλύτερη ηλιθιότητα που έχω κάνει ήταν ότι είπα πως κάηκε και το σπίτι μου. Έμενε η 88χρονη μητέρα μου, η φωτιά πέρασε αλλά έκαψε γύρω-γύρω. Έτσι μου έλεγε εκείνη. Η πρώτη ηλιθιότητα και η μεγαλύτερη ήταν όταν ένας δημοσκόπος με συμπεριέλαβε σε έρευνα ως προς τη δημοτικότητα πολιτικών αρχηγών και αναδείχθηκα πρώτος. Εκατό νεκροί με μαρτυρικό θάνατο, 4.100 ήταν με το μαγιό, καμμένα αυτοκίνητα, καμμένα σπίτια, καμμένα όλα».

Σχετικά με τους 100 νεκρούς τόνισε: Ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε: «Εκατό νεκροί είναι τεράστια ευθύνη, η μόνη που μπορεί να κρίνει είναι η Δικαιοσύνη, αλλά είναι πολύπλοκο. Όποιος έχει μερίδιο ευθύνης, να τιμωρηθεί και πρέπει να τιμωρηθεί. Ο Δήμος Μαραθώνα έχει τη μεγαλύτερη πυροσβεστική δύναμη γιατί καίγεται κάθε χρόνο. Σε μία τέτοια κατάσταση, η Πυροσβεστική λέει στον Δήμαρχο τι πρέπει να γίνει. Ο Δήμος Αθηναίων εκκένωσε τις παιδικές κατασκηνώσεις γιατί ήταν σε έναν ασφαλή χώρο. Οι επισκέπτες, όμως, φτάνουν τους 400.000. Τα θύματα θα μπορούσαν να ήταν περισσότερα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν Σαββατοκύριακο».

Ο δήμαρχος Μαραθώνα δεν παρέλειψε να διασαφηνίσει πως την ευθύνη έχει η Περιφέρεια, με την έννοια του ότι εμπλέκονται πάνω από δύο Δήμοι, επομένως μιλάει η Πυροσβεστική.

Ο κ. Ψινάκης συμπλήρωσε: «Εμείς είχαμε την ετοιμότητα, τις δομές. Οι Αντιδήμαρχοι, στην αρχή, καλούσαν την Πυροσβεστική και μας έλεγαν: ‘Μην ανησυχείτε’. Με πεύκο και 12 μποφόρ, όμως, δεν μπορούσες να κάνεις πολλά. Η Λεωφόρος Μαραθώνα θεωρείται αντιπυρική ζώνη. Ο Δήμος έχει εθελοντές πυροσβέστες και τους παρέχει οχήματα κ.λπ. Εγώ δεν είχα ενημέρωση από κανέναν. Για να εκκενώσεις κάτι πρέπει να σου πουν από πού να τους πάρεις και πού να τους πας. Εν τω μεταξύ, δεν μπορείς να ξέρεις εκ των προτέρων το μέγεθος της φωτιάς όταν πας να δεις το σπίτι σου. Είτε είσαι, είτε δεν είσαι στο γραφείο, κάνεις ό,τι λέει η Πυροσβεστική. Και στο γραφείο μου να ήμουν, η κατάληξη θα ήταν η ίδια».

Τι είπε για την δικαστική έρευνα

Ο Ηλίας Ψινάκης απάντησε και για τη δικαστική έρευνα που είναι σε εξέλιξη: «Όσα λέγονται είναι ανακριβή για εκείνα που έπρεπε να είχαν γίνει πριν από τη φωτιά. Η συγκεκριμένη πυρκαγιά ‘έτρεχε’ με στροβιλισμό πάνω από τα πεύκα. Έλιωσαν αυτοκίνητα, ζάντες, με 1.800 βαθμούς Κελσίου. Τα οικόπεδα ήταν καθαρισμένα, με αποδείξεις. Μερικά οικόπεδα ή σπίτια ήταν εγκαταλελειμμένα».

Ο δήμαρχος Μαραθώνα τόνισε πως έχει τη συνείδησή του ήσυχη και πρόσθεσε: «Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Αυτό που μπορούσαμε να είχαμε κάνει, το κάναμε. Οι κατηγορίες (σ.σ. ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο και έκθεση σε κίνδυνο) είναι βαριές με 100 νεκρούς, χαμένες περιουσίες και οικολογική καταστροφή. Πρέπει όλοι να κριθούμε για τις πράξεις μας και όποιος φταίει, να την πληρώσει και πρέπει να την πληρώσει. Δεν μπορείς να λες το Μάτι, που έχει σπίτια 6-7 δεκαετίες, δασική περιοχή».

Ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε και στα προβλήματα που ανέκυψαν μετά την πυρκαγιά στο Μάτι: «Εργαζόμουν και κοιμόμουν στο δημαρχείο γιατί πρέπει να συντονίσεις πολλά πράγματα. Μετά την τραγωδία, αρχίζει ένα ντόμινο δυσάρεστων καταστάσεων. Δεν είχαμε πού να θάψουμε τους νεκρούς. Ένας εισαγγελέας έγραψε στην απόφασή του ‘κανένας νόμος δεν είναι υπεράνω των νεκρών’ και έτσι τους θάψαμε σε μια έκταση που μας δώρισε ο κ. Μαρτίνος. Οι περίοικοι, λοιπόν, μου έκαναν μήνυση.

Ο κ. Ψινάκης σημείωσε: «Είχα 3.000 εθελοντές που μοίραζαν φαγητό κάθε μέρα – ακόμα και κατ’ οίκον. Ευχαριστώ, βέβαια, τον Στρατό και την Αεροπορία. Ό,τι ζήτησα, το είχα, αλλά τα πράγματα δεν λειτούργησαν σωστά την ώρα της πυρκαγιάς».

Ο δήμαρχος Μαραθώνα βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής και γι’ αυτό σχολίασε: «Μετά τις πυρκαγιές ‘διοικώ’ με 4 αντιδημάρχους και μία Γενική Γραμματέα. Με παράτησαν σαν τα ποντίκια από το καράβι που βουλιάζει. Υπάρχουν δύο ειδών παραιτήσεις: εκείνων που δεν μπορούν με το τόσο στρες και είναι λογικό και εκείνων που σκέφτονται μικροπολιτικά. Δύο μόνο από τους παραιτηθέντες είχαν ευθιξία. Δεν σκέφτηκα ποτέ την παραίτηση. Πολλές εταιρείες και πολλοί επιχειρηματίες έδωσαν λεφτά για να τα πάρουν οι πυρόπληκτοι. Μυρίστηκαν λεφτά και ήθελαν να φύγω. Βέβαια, σιγά μην αφήσω την αποστολή μου και ειδικά ύστερα απ’ ό,τι έγινε».

Ο Ηλίας Ψινάκης έκανε και μια αποτίμηση της θητείας του: «Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται από το τι κάνει, όχι από το τι λέει. Η κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος χτύπησε τους δημάρχους. Για να κάνω τα μεγάλα έργα άρχισα από την πρώτη ημέρα που έγινα δήμαρχος. Έκανα τα αντιπλημμυρικά έργα με την προηγούμενη κυβέρνηση και ας κορόιδευαν. Είμαι απολιτίκ. Επίσης, διορθώθηκε η ακτογραμμή με την κατασκευή της μαρίνας και με βοήθησε ο κ. Σπίρτζης. Ακόμα, κανονίστηκε το ζήτημα της αποχέτευσης, αλλά και τα σχολεία, τα κλειστά γυμναστήρια, η οδοποιΐα».

Επίσης, έκανε λόγο και για τη διεθνή διασύνδεση του Μαραθώνα: «Οι πολίτες με ψήφισαν για να αξιοποιήσω διεθνώς το brand name του Μαραθώνα. Έβαλα τον Μαραθώνα σε δίκτυα. Δημιούργησα την Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων, με σκοπό να μπορέσουμε να πάρουμε πίσω τα Γλυπτά του Παρθενώνα με θεσμικό τρόπο, αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Οι 210 από τους 323 καλλικρατικούς δήμους είναι μέλη, αλλά εμένα με ενδιέφερε το διεθνές αντίκτυπο. Το έκανα γιατί ένα δίκτυο αν έχει τρεις χώρες, θεωρείται διεθνές επομένως έφερα χρήματα, όχι στον Μαραθώνα, αλλά στην Ελλάδα».

Παρ’ όλα αυτά, υπήρχαν κάποιοι στόχοι που ο κ. Ψινάκης δεν πέτυχε: «Μέσα σε όλα αυτά, η Κίνα ‘τσίμπησε’, η οποία ήθελε να ενώσει τον Δρόμο του Μεταξιού. Ο κ. Πιτσιόρλας, όταν ήταν ακόμα στο ΤΑΙΠΕΔ, μία ημέρα, μου έφερε μία μελέτη για να γίνει στο πάρκο της πόλης, που θεωρείται Natura, ένα Τεχνολογικό Πάρκο, αξίας 26,4 δισ. ευρώ. Η Αρχαιολογία δεν σε αφήνει, το Natura δεν σε αφήνει, το ποσό δεν απορροφήθηκε, χάθηκε η επένδυση. Σε ένα άλλο forum, οι Κινέζοι ήθελαν συγκεκριμένα χιλιόμετρα παραλίας και υποδομές αξίας 400 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έγινε γιατί δεν επιτρέπεται να χτίσεις».

Γιατί δεν θα είναι ξανά υποψήφιος; «Στον Μαραθώνα περίμεναν ότι θα άλλαζα τις λάμπες γιατί είναι χωριό, όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Έτσι είχαν μάθει» τόνισε ο κ. Ψινάκης και πρόσθεσε: «Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Υπάρχουν καλοί και κακοί celebrities. Όλοι οι αυτοί οι πολιτικοί τρέχουν για κάποιον λόγο. Δεν έπαθαν τίποτα με τον Ψινάκη. Για ό,τι με ψήφισαν, εγώ το έκανα. Τα έργα που ήταν να κάνω εγώ, τα έκανα γι’ αυτό δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος. Στον Μαραθώνα έπαθαν ‘σύνδρομο Μπουτάρη’, δηλαδή δεν βρίσκουν υποψήφιο».

Το ξέσπασμα στο Πρωινό για τα όσα δήλωσε ο Ψινάκης

Η παραπάνω συνέντευξη, προκάλεσε ένα τεράστιο ξέσπασμα στο Πρωινό του ANT1.

Ο Άρης Καβατζίκηςπήρε τον λόγο και τόνισε: «Δεν μπορώ, ειλικρινά! Είναι δυνατόν να λέει ότι κομάται ήσυχος τα βράδια; Μου έρχονταi δάκρυα στα μάτια με αυτά που ακούω!

Έχουμε ανθρώπους που κάηκαν ζωντανοί»! Η Αφροδίτη Γραμμέλη στην συνέχεια, συμπλήρωσε τα όσα είπε ο Καβατζίκης λέγοντας: «Ας σταματήσει πια να μιλάει! Είναι θρασύτατος! θρασύτατος ρε φίλε»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    06:05 (85' - G)
    Πνεύμα από Σπίτι
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:20 (85' - PG)
    Πάρε Κόσμε
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    07:25 (130' - PG-13)
    Need for Speed
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (90' - PG-13)
    Είναι για το Καλό σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    08:45 (115' - PG)
    Ο Ζηλιαρόγατος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:00 (105' - PG-13)
    Ζωή σε Φιλμ
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    09:35 (90' - G)
    Μπάντι, ο Ροκ Σταρ
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:40 (105' - PG)
    Φουκαράδες και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:45 (100' - PG-13)
    Το Αριστερό μου Πόδι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    11:05 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:55 (65' - PG-13)
    Guilt Κ3 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    12:25 (85' - PG)
    Δόκτωρ Ζι-Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    12:25 (95' - PG-13)
    Ο Πόλεμος των Drones
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    12:45 (25' - PG-13)
    Ο Ήλιος Ενέχυρο
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε3
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    13:10 (100' - PG)
    Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    13:50 (100' - PG)
    Ο Άνθρωπος που Έσπαγε Πλάκα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    14:50 (100' - PG-13)
    Δικαστής Ντρεντ
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε5
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    15:30 (100' - PG)
    Ο Νάνος και οι 7 Χιονάτες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε5
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    16:15 (95' - PG)
    The Princess and the Bodyguard
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:30 (110' - PG)
    Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    16:55 (65' - R)
    Billions Κ7 Ε9
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    17:10 (105' - PG)
    Ένας Ήρως με Παντούφλες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (110' - R)
    Το Μυστικό μου Λουλούδι
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    18:20 (100' - R)
    Hitman: Πράκτορας Νο.47
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    18:55 (90' - PG)
    Τρεις Κούκλες κι Εγώ
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - PG)
    Watch Next Κ3 Ε23
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - R)
    The Κόπανοι
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (125' - PG-13)
    I'll Find You
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    21:05 (25' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε3
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε4
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (90' - R)
    Broken Vows
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:10 (100' - R)
    Ξαφνικός Έρωτας
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    01:25 (170' - R)
    Οι Μισητοί Οκτώ
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε8
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:30 (100' - R)
    Η Ώρα του Λύκου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (120' - PG-13)
    Ορατότης Μηδέν
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema1HD
    04:10 (95' - R)
    Confess, Fletch
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    04:15 (105' - R)
    El Chicano
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:50 (80' - PG)
    Διαβόλου Κάλτσα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (65' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (95' - PG-13)
    Μάλιστα, Σεφ!
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (105' - PG-13)
    Orca
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share